Forrnak az indulatok a Juventusnál

pirlo_andrea_agnellivel.jpgA La Stampa beszámolója szerint erős indulatok szabadultak el a Juventus öltözőjében, s a klub elnöke, Andrea Agnelli és a vezetőedző, Andrea Pirlo között is szóváltás alakult ki a Benevento ellen elveszített bajnoki mérkőzést követően.

A torinói székhelyű napilap szerint a düh és a csalódottság robbant azt követően, hogy elhangzott a találkozót lezáró hármas sípszó az Allianz Stadiumban, s a zebramezesek lényegében kiszálltak a bajnoki versenyfutásból, mivel hátrányuk tíz pont maradt a listavezető Inter csapatával szemben.

A Tuttosport szerint veszélybe került Pirlo állása is, s a szakember jövőjének kérdéséről a bajnokságból fennmaradó tizenegy mérkőzésen mutatott teljesítmény alapján születhet döntés, de az bizonyos, hogy több a vasárnapihoz hasonló mérkőzést már nem fog elnézni a Juventus vezetősége.

A La Stampa szerint a Juventus öltözője üvöltözéstől és szóváltásoktól volt hangos a Benevento elleni mérkőzés után, ami jól mutatja, hogy egyre nő a feszültség a klubon belül az elmúlt évek sikerei után nehezen emészthető eredménytelenség és rendkívül gyenge teljesítmény miatt.. 

A hírforrás ráadásul azt is tudni véli, Agnelli és Pirlo is összekülönböztek egymással, ami aligha biztató előjel a közös folytatás tekintetében. A Juventus bizonyosan nem marad trófea nélkül, hiszen elhódította a Szuperkupát, s ott van az Olasz Kupa döntőjében is, de nagyon korán elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától és immár a bajnoki álmoktól is.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9916474148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frenky441 2021.03.22. 18:04:51

A probléma nem kicsi!!!

Szigorúan magán véleményem de szerintem Ronaldotól kell megválnunk,mert a Juvénál soha nem működött az hogy egy ember köré építünk csapatot. Ronaldo pont ilyen, és ez működött a Realnál nálunk soha nem fog.
Nem láttam a Lazio elleni meccset de állítólag a csapat legjobb teljesítmény akkor nyújtotta "Ronaldo nélkül"!!!!!!!!!!

steven.h 2021.03.22. 18:12:00

@frenky441: Nálam kicsit már kezd Pirlo is a gond lenni, főleg azzal amit a sajtó felé mutat, lassan Mourinho féle magasságok ezek egy 0 km-es edzőtől. Lehet mondani, hogy a játékosokról akarja mondjuk ezzel levenni a terhet, de ahhoz mondjuk nem ártana látni, hogy valamit nyújt is a csapat.

Abban viszont teljesen igazat adok neked, hogy Ronaldo is nagyon nagy probléma jelenleg nekünk, egyszerűen nem tudunk mögé olyan csapatot tenni, akivel ki lehet használni az erényeit és ez jelenlegi gazdasági helyzetben nem is fog változni, így arra kellene rámenni, hogy csapat szinten legyünk erősek, mindenkinek a csapat legyen az első és nem az egyén, Ronaldoval ez nem fog menni.

Egyébként is mindig ebben voltunk erősek.

Il Principino 2021.03.22. 18:12:39

@frenky441: ne 1 meccsből indulj ki...
Én inkább megfordítanám a dolgot..Mi lenne velünk Ronaldo nélkül ebben a szezonban?Több pontot/meccset hozott nekünk pl. az előző fordulóban...Kb. újabb 7. hely nézne ki ismét,1 Lazio szint körül lennénk..

Gaben Smith 2021.03.22. 18:17:47

Pirlo nem a fő ok de nem is Ő lesz a megoldás. Nem vele fogunk a helyes útra térni. Egyetértek , hogy szörnyen pökhendi es magas lóról ejti meg a nyilatkozatait. Mintha sose nézne magába. Mintha mindig a korulmenyek áldozata lenne legalábbis szerinte. Ronaldo marslakó , de menjen sportszakmailag nincs elorelepes vele gazdaságilag meg iszonyat teher . Nélküle is volt juve es lesz is. Az olyan ostobaságokból meg elegem van hogyha nincs akkor 8.-ak lennénk mert nem lő senki golt.

steven.h 2021.03.22. 18:21:22

@Il Principino: Az a baj, hogy ezt sem tudhatjuk, pont annyira nem szabad 1 meccsből kiindulni, mint abból, hogy mi lenne ha Ronaldo nélkül lennénk. Lehet hogy egy olajozottabb csapatot látnánk, akik csapatként tudják megnyerni a meccset, nem pedig az egyén nyeri meg. Szeirntem mindkét oldala a mérlegnek bőven tele van indokokkal, de jelenlegi helyzetünkben inkább a 30 milliót kereső játékos lehet az akadálya egy fejlődésnek, mint sem elősegítője.

Gaben Smith 2021.03.22. 18:25:37

@Il Principino: Ronaldo elott senki nem rúgott gólt? Dybala es Higany együtt rúgott 100 gólt 2 szezon alatt és fele annyiba kerültek ketten. Meg csapatjáték is volt. Meg kellene érteni , hogy Ő góllövésre van kitalálva es mindenhol erre építik fel a tamadojatekot. Ha nem lesz/lenne eloszlana a találatok száma , mert más is szóhoz jutna. A kollektíva is felszabadultabb lenne , mert nincs egy ember elől akinek passzolni kell aki mindig a rivaldafénybe van aki elnyomja keresztbe tori a másik pályafutását. Nem őt degradálom egyszerűen nem illik a Juvéba itt mindig a csapat a 11 ember egységes küzdelme volt a mérvadó nem az egyenieskedés . Mióta itt van lehetne Ronaldo FC is mert több hír szol róla mint a csapatról. A többi játékosnak mi ez ha nem nyomasztó? Így játsz felszabadultan?

2021.03.22. 18:49:01

Egy meg a vezetőség, amit kifőzött. Ők akarták Pirlót. Mégis mire számítottak? Főleg ilyen körülmények közt?
Én sokakkal ellentétben egyáltalán nem idegesítem fel magam a csapat szereplésén. Amikor kinevezték Pirlót, elengedtem a szezont és már akkor biztosra vettem, h valahol a 3.-4- hely körül fogunk végezni. Ha változást akarunk, akkor két embernek kell mennie: Pirlo és Ronaldo
Persze másoknak is, de az másik játszótér.
Jöhet nekem bárki habzó szájjal, hogy de Ronaldo ennyi, meg annyi gólt lőtt. Lehet, azt a gólmennyiséget 2-3 támadó is ugyanúgy meglőtte volna, ha van rá sanszuk és nem mindenkinek CR-t kell keresnie a labdával...

Tony. 2021.03.22. 18:50:53

Ronaldo a hibás, eddigi pályafutása alatt a Manchester United-nél, a Real Madrid-nál és a portugál válogatottnál is elnyomott mindenkit, és a sikertelenségbe taszította az összeset.

frenky441 2021.03.22. 18:54:19

@Il Principino: Én arra gondolok, hogy nagyon Ronaldo centrikusak akarunk lenni és ez nem megy. Ezáltal görcsös az egész csapat, nélküle sokkal felszabadultabban lehetne játszani nem arra koncentrálna mindenki , hogy szolgáljuk ki hogy ő legyen a király.

Most azt mondaná valaki cseréljük egy az egyben Mandzukic-ra aláírom!

BigChris 2021.03.22. 18:54:25

Azért annyit még a teljes igazsághoz hozzá kell tenni, hogy amikor idejött C, akkor mindenki el volt hűlve, mikor meccsek alatt kiszolgáló emberként is mutatott magából valamit, ami Madridban nem volt jellemző rá. Ja, hogy akkor karizmatikusabb ember irányította a csapatot???? Hát kérem van ilyen! Pirlo több mint kiváló játékos volt, de az érdekérvényesítő képessége csapnivaló. Még nem láttam tőle olyan zakóföldhözvágást, amit Allegritől többször is, akár egy Benevento szintű csapat ellen is megcsinálta, sőt olyankor is, amikor konkrétan vezetett a csapat vagy tétnélküli volt a meccs. Hiányzik belőle a tűz, a Conte jellemezte üvöltés a csapattal, mert olyan mint egy hal a szatyorban. Nincs ezzel baj, azért mert valaki jó játékos volt, edzőként nem biztos, hogy menni fog neki a szekér. Sok jó játékos vérzett el edzőként (Maradona, Matthaus), míg a legjobb edzők nem különösebben nagy játékosokból váltak (Lippi, Allegri, Capello, Ferguson).
Talán Ancelotti a kivétel, aki mindenkét szakmában jó volt. Na meg Zidane.

frenky441 2021.03.22. 18:56:05

@Tony.: Ez is nagyon igaz!
A leigazolása csak üzleti szempontból volt jó!?
De ha nem nyerünk semmit akkor abból sem!

Del Butus 2021.03.22. 18:59:29

nemtudom ki mit várt egy nullkilométéres edzotol. Lehet egyszer jo edzo lesz évek mulva valamikor lehet nem. Ránézésre nem egy tekintélyt parancsolo edzo a jatekosok elott. és ezzel mar meg is bukott.

west30 2021.03.22. 19:03:30

Ahogy tavaly Sarri tavozasaban biztos voltam,ugy most Pirloeban is legkesobb a szezon vegen.Nem letezik hogy maradni fog. A Juventusnal nem szokas szezon kozben edzot cserelni,de szunet utan kezdunk egy torinoi derbyvel,aztan par napon belul jatszunk a Napolival,ami boven lehet mar az utolso szog a koporsojaban.

JeetTrader 2021.03.22. 19:05:48

Gondolom mindenki nézi a meccseket és nem csak látja azokat....

hol Ronaldo hiábája az hogy pontatlan, eladott labdákkal gólokkal ajándékozzuk meg az ellenfelet? hol Ronaldo hibája az, hogy nem tudunk egy gyors kontrát vezetni amikor kell? Hol Ronaldo hibája az, hogy nem tudunk előrefelé ütemben passzolni? Hol Ronaldo hibája, hogy meccsről meccsre a széleken, vagy középen üresen integető játékosokat látunk, vagy üres területre futnának be de nem kapják a labdát? Ne legyünk már naívak....

Én nagyon csíptem Pirlot és tetszett is az elképzelése amit megakart valósítani, de nem sikerül valahogy. Nem látszik a fejlődés és az hogy hova tartunk....de az látszik h sokan fusztráltak, görcsösek és dekoncentráltak...egyesek pedig már jól laktak. Sajna egyre jobban azt látom, hogy ez Format C: mert máshogy nem fog menni....csak azt nem tudom, hogy Pirlo helyére kit fogunk hozni. Félek ha ki is rúgják érdemi változást hozó edzőt nem fogunk tudni szerezni. Így jártunk Sarrival is.

Én azért még megnézném, hogy Pirlo elképzelése miként működne, ha lennének a csapatban irányítói vénával megáldott játékosok. Meggyőződésem, hogy ha azzal se menne, akkor kuka az elképzelés és ha Prilo nem hajlando változtatni az elképzelésen akkor ő is lapátra kerül....csakhogy addig ezzel a csapattal kéne valahogy BL-indulást érő helyen végezni és behúzni az olasz kupát legalább.

Juventino86 2021.03.22. 19:33:17

Elég nagy a gond, ha ez igaz. Pirlónak minél hamarabb mennie kell, mert ez a csapat jelenleg a semmibe halad. Nem ő az egyedüli felelős, mert sajnos nagyon sok játékos is borzasztóan gyenge, nem beszélve a teljes vezetőségről. Borzasztó ez az egész, nagyon nehéz ezt feldolgozni.

m.martin91 2021.03.22. 19:35:08

Agnelli itt az utolsó ember, aki üvöltözhetne. Ő nevezte ki Pirlót, vigye haza, aztán aludjon vele.

bartender 2021.03.22. 19:35:35

Nem sok szo esik errol, de emlekezzunk arra is -szoljon ez akar Pirlo mellett vagy ellen is akar- hogy mig a legtobb edzo teljes teamet visz magaval ha koltozik, kezdve a masodedzotol az eronleti szemelyzetig, akar a gyurokig is, addig Pirlo kapott/hozott egy sebtiben osszevagdosott csapatot a hata moge. Lehet itt a vilag legjobb videoelemzoje, de mellette az a Tudor a masodedzo, akit amugy nagyon csiptem hatvedkent, de mint edzo eddig is mindenhol megbukott. Es a masik Pirlo haverja.. A tobbi stabtagot bevallom nem is ismerem. Itt a szezon elejen mindenki elhitte, kezdve a vezetoseggel, hogy ha elokapkodok par nevet egy kalapbol, az mukodhet. Nem. Latjuk. En nem hajszolom szurkolokent sem a 10. scudettot, sot, szwrintem hosszutavon jot tesz nekunk, hogy megtorik a dominancia, es talan jovore ujra lesz egy kis tuz a csapatban. Ez mar kellett, lattuk az utso 2 evben is. De en abban biztam, hogy ezt mar a szezon elejetol kezdve elfogadva Pirlo egy hajtos, szorakoztato csapatot epit, megha hibakkal es veresegekkel is, de orom lesz nezni. Na erre ennyire rossz es kilatastalan Juventust en meg nem lattam. Pedig 25 eve nezek Juve meccseket. Szoval en elengednem Pirlot, sot, en Ronaldonak is megkoszonnem a dolgokat, es nyelve egy nagyot uj alapokra helyeznem a csapatjatekot. Mondjuk legyen csapat es legyen jatek..

Rikoo 2021.03.22. 19:36:47

@frenky441: Érdekes a Manchester United, Real Madrid, Portugál válogatott tudott vele nyerni.
De menjen tényleg, jobban jár mindenki, most hétvégén is ő egyedül harcolt, a többiek olyan, mintha nyerni sem akarnának, ezt érdemeljük mi, arrogáns vezetőségestül, edző nélkül, motiválatlan játékosokkal.

2021.03.22. 19:38:02

@Tony.: Ha nem tűnt volna fel, a Juve sosem egyemberes csapat volt. Most mi van? A tiziket ki lövi? CR. A szabikat ki lövi? CR Kit kell keresni állandóan a labdákkal? CR-t? Szerinte dez így oké, Akármennyire is elbagatelizálnod, egyszerűen nem illik a Juventusba és kész. Én egyáltalán nem voltam hasraesve, amikor megvettük. És kérdem én, mikor játszott olyan szintem nálunk, mint a reálban vagy mú-ban? Persze annak, hogy itt tartunk nem CR-nek köszönhetjük, hisz még így is legtöbbször ő tette hozzá a legtöbbet a játékhoz.. Pirlo keze jobban benne van. Számomra CR-nek csak azért kéne távoznia, mert egyáltalán nem Juve kompatibilis játékos, Pirónak meg azért, mert még nagy rá ez a kabát. Ez az én véleményem. Másoké meg nem érdekelnek.

bartender 2021.03.22. 19:55:59

En szemely szerint nagyon pozitivan csalodtam Ronaldoban miota nalunk jatszik. Semmifele negativ erzesem nincs fele, tenyleg a legmotivaltabb jatekosunk meg most is. Megis ugy erzem mennie kell, mert nem lesz szep amit mondok, de a csapat tobbi tagja egy kis picsa. Ennyi. Beszariak, toporognak, maga a teny, hogy ott van Ronaldo megfojtja oket. Sehol egy kemenytoku legeny, aki van annyira egeszsegesen onfeju, hogy mer valamit csinalni. Nezzuk mar meg a meccseket! Folyamatos hatrapasszok, semmi okos beindulas, ha nagyritkan megis valaki megteszi, soha passzt nem kap, mert a labdas jatekos szarik a passztol. Csak oldalra.. nekem orisasi fajdalmam Vidal elvesztese. Pont lesz@rtam hogy reszegen autokat tor, vagy hogy mit csinal a szabadidejeben. O kemeny volt, vallalta a loveseket, oriasiakat kuzdott. Nekem ez az egesz jofius csapat-imidzs taszito, konyorgom, Olaszorszagban vagyunk, a maffia es korrupcio hazajaban. Meccsek kozben is ha meghallom az oldalvonal mellol hogy “calma” mar ki is akarom kapcsolni a tevet. Lof@szt, nincs calma, kuzdest akarok latni. Ez az amugy szerintem szintelen-szagtalan es gyenge keret sikit egy Conte stilusu edzoert. Nem erte, de valakiert, aki tud motivalni es felrazni egy jollakott csapatot.

frenky441 2021.03.22. 19:56:31

@Rikoo: Egy épkézláb megoldása nem volt, megjátszani nem lehet, lehetetlen lövőhelyzetből lő kapura, épkézláb helyzete nem volt, egoista, nem csapatember csak az érdekli mit érhet el egyénileg. 32 millió euróért ez k.v.a kevés.
Nálam az kevés hogy 22 gólból 7-et tízenegyesből lő, plusz a fontos meccseket nem tud eldönteni pedig neki kéne lenni a különbségnek. Nem a Cagliari-nak kell 3-at rúgni, szinte az összes gólját kis csapat ellen szerezte!

steven.h 2021.03.22. 19:57:14

@MGB75: teljesen igazad van, nem tudjuk őt használni és a jelenlegi keretünk sem alkalmas arra hogy aládolgozzon (főként a középpálya). Amiatt kell megválni tőle mert a gazdasági helyzetünkben nem is fogunk tudni csapatot mögé tenni, hacsak hirtelenjében nem rángatunk elő vagy 4 istenadta tehetséget valahonnan apróért, így a projekt mindenképp bukta maradna, ki kell szállni. A bére pont egy Pogba-Aouar kettőst meg egy grátisz fizetést szabadítana fel, nyilván értük kell csengetni is, de el kell fogadni hogy csapatszinten ezzel járnánk jobban

BigChris 2021.03.22. 20:11:20

@bartender: 100%-ban így látom én is. Lehet, hogy Vidal egy állat a csapaton kívűl, de ő legalább nem szarik be, ha szembe áll vele a védő. Ő a pályán is állat, de néha túlzásba viszi. Akkor villan a piros.

Rikoo 2021.03.22. 20:12:38

@frenky441: És most a legjobb játékosunkról van szó, várom a többiek "dícsérését" is.

Camo76ers 2021.03.22. 20:25:13

@bartender: A leg motiváltabb játékos Chiesa . Talán egyedül Ő akar mindíg nyerni . A csapat jobb lenne Roni nélkül . A legtöbb játékos miatta nem tud kibontakozni . Ez tény . CR-t a pontrúgások közelébe nem szabadna engedni . Ronaldo nélkül szerintem Allegrivel az élen 10 pontal nyernénk a bajnokságot . Remélem , Ő lesz jövőre az edző . Röviden ennyi !

Attilio79 2021.03.22. 21:11:04

Csatárok nélkül így se, úgy se húznánk be ezt a bajnokságot! Nagyon el lett ez számolva mindenki részéről a decemberi átigazolásnál. Akkor jó lett volna venni valakit.
Sok volt a sérült, covidos a csapatban az egész szezonban, a középpályások nem Juve szintűek (majd más alatt kiderül ez is). Gyakorlatilag nincs olyan csapatrész, ahol nem szükséges legalább elgondolkodtatni a játékosokat.

DelPiero2 2021.03.22. 22:19:57

@Il Principino: lehet hogy lennének szabadrúgásból is gólok pl.
Nem kéne nekik mindent lepasszolni, nem lennénk kiismerhetőek, nem lenne feszültség a bérek miatt, nem akarná mindenki felsrófolni a sajátját. A Madridnál sokan kerestek sokat, ha nem is Ronaldo szinten. Itt nem, és most hogy Roncinak sem megy tökéletesen, gondolom más ár érték alapján szeretné felfele húzni a bérét.
Ha nem zavartuk volna el Mandzut, Keant meg Higut, ők együtt lőttek volna ennyi gólt.

DelPiero2 2021.03.22. 22:22:47

@Tony.: A Reálnál azért volt egy-két játékostemetős eset.

Barolo4 2021.03.22. 22:35:12

@bartender: +1

A legnagyobb problémám nekem nem azzal van, hogy nem lesz meg a 10. (majd a 4 csillag), vagy h idő előtt kiestünk a bl-ből, hanem azzal, hogy gyakorlatilag semmilyen szinten nem sikerült előrelépni/letenni az alapokat, ezért ez az év így értékelhetetlen. Jól hangzik a fiatalítás és kell is, de Chiesan kívűl senki nem bizonyított (sőt), 2-3 ember nem kapott lehetőséget (pedig bővel belefért volna akár tegnap is), Morata teljesen elbizonytalanodott, Kulu felét sem hozza amit kellene, Demiral rejtély, Atrhurt kevésnek érezem, McKennie is visszaesett.... egyszóval senki..... Az látszik, hogy a régiek között van pár ember akire lehet még számítani (Danilo, Cuadrad) és van 4-5 akit messzire el kellene zavarni, de rengeteg változásra lenne szükség és nálam De Ligt és Chiesan kívűl jelenleg nincs fix kezdő a jövő Juventusában, ami azért nagyon ijesztő. Ha bármilyen szintem Allegriben gondolkodunk, akkor én holnap hoznám, mert nagyon nagy kockázat van az utolsó 10 meccsben, és vele egyértelműen kevesebb lenne, ha másban akkor lehet még adni Pirlonak egy normális évzárást, de bőven van benne kockázat sajna. Ronaldo nagy kérdés, de mivel egy nyár alatt nem fogunk csapatot tudni köré építeni, sok szempontból visszahúz (minden marketing előnye és példás motivációja ellenére) én eladnám. Nehéz szívvel, de Dybalát is eladnám. Bernát, Ramseyt, Bentancurt, Alexandrot és Moratát is. Ebből már lehetne hozni 4-5 top játékost (Locatelli,Pogba,Icardi, Gosens stb.) és mellé dobni azt a 3-4 ifit akit idén csak padoztattunk. Egy szóval teljes átalakításra lenne szükség, ami bl helyezéssel sem lenne könnyű, de anélkül szinte esélytelen. Forza Juventus!

DelPiero2 2021.03.22. 22:38:26

@Tony.: Nagyon mások a körülmények itt és ott. Nem követtem az ottani eseményeket, de feltűnő hogy minden játékosunk minden nyilatkozatában az egekbe magasztalja, ilyen hatékonyság mellett is ő lövi a szabadokat (érdekes viszont korábban több gólt lőtt szabadokból) nem mindegy hogy itt hányszoros bérrel van a többiekhez viszonítva (csapategység romboló). Egyébként igyekszik valóban, bár nem kéne leállnia hisztizni mikor nem sikerül valami és a labda még játékban van...
Ne feledjük pl el azt amikor 3-1 re tudtunk menni Madridban amikor Ronaldo is játszott. Csak nem játszott pl. Ramos. Vagyis nem mindegy hogy a csapattársak (Madrid, Manchester) milyen szinten mozogtak hozzá képest, ami itt nálunk nem, vagy nem olyan szinten teljesül. Ezzel azt szeretném mondani, hogy a Madrid és Manchester összes sikere nem feltétlen Ronaldo műve volt, hanem más ászok is közreműködtek.

Matteo89 2021.03.23. 05:10:16

Számomra még mindig érdekes az, hogy sok szurkolónak még a valaha élt egyik legsikeresebb játékosa sem elég jó. Sőt, egyenesen ő a hibás mindenért. Nem érzitek ezt paradoxonnak?

FeriGjuve 2021.03.23. 05:58:50

@bartender: Chiesa az egyedüli kivétel az alól,amiről beszéltél.

FeriGjuve 2021.03.23. 06:10:57

@Attilio79: Bentancur óriási,fájdalmas csalódás nekem.

Il Principino 2021.03.23. 08:23:04

@DelPiero2: érvelésedben benne van az ellentmondás..A most is sérült hisztis megbizhatatlan Dybala,a leáldozóban levő dagi Higu,egy Milanban sem alapember Mandzu,vagy egy Balotelli aggyal egy pl-ben levitézlett Kean..ki lőné a gólokat?Szabadokat meg szépen elosztották hárman..Pjanic/Napoli,Dybala/Atleti,CR/Torino..CR mellett bőven volt a többinek is lehetősége Sarri idején,de mindegyik pancserkodott,sorfal, fölé,mellé mentek..
@steven.h: jelenleg ez a 30 milliós bér hozza nekünk a bl pénzt,nélküle nem lennénk a top 4 ben..Az jobban fájna sztem..Plusz ugye a marketingértéke..Sokáig nem kell néznünk,hosszabbítani nem fog az tuti,maximum szerződése lejártáig marad..
@Gaben Smith:
Dybala tavaly el volt nyomva?Nem hinném,senki sem akadályozta a villogásban..ahogy a többieket sem akadályozza senki..Kulu nem Juve szint,Morata meg hullámzó és CR mellett szezon elején lőtte a gólokat,akkor nem zavarta CR???

steven.h 2021.03.23. 08:31:59

@Il Principino: Nem tudhatod, hogy hol állnánk nélkül egy megerősített csapattal. Az ő bére 3 nagyon jó játékos bérét fedezné. A BL-ről meg annyit, hogy a csoportkörben eddig igazán egyik évben sem tette oda magát, csak most még a kieséses szakaszban sem jött ki belőle a klasszis.

bartender 2021.03.23. 08:38:38

@FeriGjuve: igy van, Chiesa jelenleg abszolut udito kivetel. Csak pont attol felek, hogy be lesz torve o is, es ha minden igy marad, a kreativitasat, kuzdeni akarasat be kell majd aldoznia a “csapatert”.

DelPiero2 2021.03.23. 09:37:23

@Il Principino: Ellentmondás? Pl-ben levitézlett Kean. De PSG-ben nem vitézlett le. Mandzut ne feledd a mostani állapotában hosszú kihagyás után beszélünk. Egyébként Mandzura mondta Allegri a napokban, hogy abszolút alávetette magát a Ronaldot kiszolgáló szerepnek is, s ne feledd góljai is voltak jócskán. Pl az Atalanta ellen még Ronci sem tudott betalálni, Mandzu lőtte az egyenlítő gólt. Dagi Higu azért tudott olasz nagycsapatok ellen gólt lőni.

Attilio79 2021.03.23. 09:47:27

@FeriGjuve: Igen, nekem is, de majd meglátjuk, hogy megtorpant a fejlődése vagy nem volt motivációja a stáb mellett... Ez igaz másokra is.

alexGicamo 2021.03.23. 11:09:35

Nem vártam csodát a kezdő Pirlótól, de reméltem, hogy kicsit jobban alakulnak a dolgok a jelenleginél .

alexGicamo 2021.03.23. 11:11:11

@steven.h: A Ronaldós résszel egyetértek !

Il Principino 2021.03.23. 13:28:06

@steven.h: ez ugyanez igaz fordítva is,te sem tudhatod hogy előrébb állnánk e vagy hátrébb.. ;)
Ő nem volt zsákbamacska és ezt tudtuk előre,szezonkénti 30 gól garantálva volt..Ezt meg kell fizetni,de nehogy már CR nyakába varjuk a vezetőség balfasz döntésein alapuló hibákat...

Il Principino 2021.03.23. 13:38:31

@DelPiero2: értem amit mondasz,de Ronival nagyon nem lehetett mellélőni azért jött..nem sérülékeny,szállítja a gólokat..Tavaly Dybalával többé kevésbé volt játszótársa,előtte Mandzuval(aki már rég nem az a szint,hanem egy Llorente kb sztem.)
Kean pedig a Párizsban sem stabil kezdő,akkor jutott szóhoz amikor elől sok volt a sérültjük..A francia ligát meg kár hasonlítani az angolhoz..
Higunak Sarri alatt is csak fellángolásai voltak nálunk,pedig ha az ő kezei alatt nem tud teljesíteni akkor semmikor..
Rengetegen nyilatkoztak szakértők,volt játékosok,edzők..mindenki a középpályában találja a probléma okát,meg a blog java is..CR is ember,de elnézve a legutóbbi bajnokit az akarást is csak rajta vettem észre..Kiszolgálni nem tudtuk,akkor került helyzetbe ha magának megcsinálta..

steven.h 2021.03.23. 14:50:43

@Il Principino: Igen, csak az a probléma, hogy amíg Ronaldo van, addig nem lesz normális középpálya. A normális középpályásokat meg kell fizetni, pont úgy mint ahogy mondjuk Ronaldot. El kell dönteni, melyik a fontosabb, a marketing amit hozhat még Ronaldo, de akkor meg kell húzni a nagyon zsákbamacska döntéseket : pl Fagiolit bedobni, felkutatni valami nagyon rejtett tehetségeket stb, vagy megválni Ronaldotól és helyette hozni 3 10 millió EUR-os fizetésű játékost, akik tudnak emelni a szinten minden tekintetben és a 30 gól amit lő Ronaldo az ki lesz váltva csapatjátékkal.

Jelenleg én inkább a 2. opciót látom megvalósíthatónak, amellett hogy egyébként Fagiolinak nagyon szurkolok hogy minimum Marchisio pályafutása legyen a Juve kötelékében.

venember83 2021.03.23. 15:04:52

@steven.h: "...vagy megválni Ronaldotól és helyette hozni 3 10 millió EUR-os fizetésű játékost, akik tudnak emelni a szinten minden tekintetben és a 30 gól amit lő Ronaldo az ki lesz váltva csapatjátékkal."

S ezen középpályások megszerzéséhez szükséges 120-150 millió eurót honnan gazdálkodja ki a klub? Azokat a minőségi játékosokat, akikre gondolni szokás, nos, azokat nem szokták ingyen elengedni.

steven.h 2021.03.23. 15:14:03

@venember83: Nyilván ki kell gazdálkodni, de azt előbb fogja kigazdálkodni a klub szerintem, mint azt, hogy egy 30 millió EUR-os fizetésű játékos mellé még hozzunk pluszba 3 10 milliós játékost, úgy, hogy minden más változatlan a keretben.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása