Pirlo: "Minden fronton harcban állunk"

pirlo_andrea_oldalrol.jpgNehéz napok várnak a Juventusra, előbb szombat este a Lazio együttese, majd kedden az első mérkőzésen aratott 2:1-es győzelem nyújtotta előnnyel érkező FC Porto vendégszerepel Torinóban.

"A Lazio egy nagyszerű csapat, amely már évek óta együtt játszik. Jól meghatározott játékuk van, az eredményeik pedig önmagukért beszélnek. Tudjuk, hogy egy olyan csapattal nézünk szembe, amely harcban lesz azért, hogy a csúcsra érjen." - mondta a római ellenfélről Andrea Pirlo a pénteki sajtótájékoztató alkalmával.

"A lehető legjobb módon készülünk a mérkőzésre, ismerve a jellemzőiket, s tudva, hogy nem lesz egyszerű. Az összes mérkőzés döntő a Juventus számára. A jelent a holnapi mérkőzés jelenti, minden erőnkkel arra fogunk összpontosítani, hogy nyerjünk, s csak ezt követően gondolunk a Portóra.

A Juventusnak rengeteg hiányzó játékosa van, de Pirlo megerősítette, hogy közülük néhányan talán már bevethetőek lesznek.

"Ma reggel néhányan a hiányzó játékosok közül már részben a csapattal edzettek, s még van egy napunk arra, hogy valakit visszakapjunk. Sajnálatos, hogy Bentancur hiányzik, ki kell találnunk valamit, hogy a legjobb kezdőt küldjük a pályára. 

De Ligt még nem edzett, majd holnap meglátjuk, hogyan lesz. Leonardo Bonucci részleges edzésmunkát végzett, egy kicsivel jobban van, de már 16 napja hiányzik. Morata jobban van, minden egyes nap próbál javítani a formáján.

Ramsey jól van és játszhat. Holnap extra erőforrást jelenthet, jól van, s szükségünk lehet rá. Fagioli kezdő lehet, ez attól függ, hogy ki lesz bevethető. Múltkor is kezdhetett volna, de aztán gondjai támadtak. Arthur esetében a tegnapi vizit jól sikerült. A fájdalom csökken, s nagyban függ ettől, hogy mikor csatlakozhat a csapathoz a pályán.

Mikor sok mérkőzést játszunk, egy-két nap pihenő jól jön. Ez igaz Cristiano esetében is. Most, hogy rövidek vagyunk elöl, összeszorította a fogait, s így is fog tenni mindaddig, míg szükségünk van rá. Megmutatta, s továbbra is bizonyítja hatalmas profizmusát.

Az összes mérkőzés fontos, s a holnapi is az lesz a tabella szempontjából. A lelkesedés megvan, mert egy olyan időszakban vagyunk, mikor nehéz és fontos mérkőzések következnek. Ezért mindig is meglesz.

A tabellán ugyanaz a helyzet, mint múlt héten. Készen kell állnunk arra, hogy ne ejtsünk hibákat abban az esetben, ha az előttünk állók megteszik. 

Minden fronton harcban állunk, s mindaddig, amíg van remény, minden tőlünk telhetőt bele kell adnunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Azután, ha a többiek soha sem hibáznak, s jobbak nálunk, gratulálunk nekik.

Elkezdtünk egy projektet, s a megítélése gyakran mérkőzésről mérkőzésre változik. Nyugodtak vagyunk, tudjuk, hogy mit kell tennünk, s haladunk tovább. Holnap okosan kel játszanunk, tudván, hogy kényes időszakban vagyunk, s nem vagyunk százszázalékosak. 

Fontos lesz, hogy minden helyzetet és minden játékot jól kezeljünk, mert kilencven percen keresztül nem lehet száz százalékot nyújtani.

McKennie nem lepett meg. Figyelemmel kísértük őt, és jól ismertük. A végleges átigazolásra kiindulási pontként kell tekintenie. Ha úgy gondolja, hogy felért a csúcsra, akkor bizony hibázott, és rossz úton jár.

A fiatalok jól illeszkedtek be. A vártnál is jobban teljesítenek. A tapasztalt játékosok is segítik a csapatot, sokat segítettek az új játékosoknak a beilleszkedésben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5416451188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szauerb 2021.03.05. 17:59:31

Ramsey maradjon csak a padon.
Semmi szükség a szerencsétlenkedésére. Bernardeschi viszont kapjon lehetőséget a kezdőben. Hátha az előző mérkőzés ledöntött benne néhány falat. Fagiolit is szívesen látnám a kezdőben.

Rocky80 2021.03.06. 11:19:51

@szauerb: +1, annyi észrevétellel, hogy Ramseytől is várom hogy falakat döntsön, mindenkire szükségünk van!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása