Játékosnyilatkozatok a SPAL elleni győzelem után

fagioli_nicolo_csikoz_mezben_labdaval_kupameccsen.jpgFederico Chiesa a bianconero csapat negyedik gólját szerezte a SPAL elleni Olasz Kupa-negyeddöntőn, s a támadó egyértelművé tette, a Juventus számára nem sokadlagos az olasz kupaküzdelmekben való menetelés, ahol a döntőbe jutásért két meccsen az Inter ellen kell bizonyítania a csapatnak.

„Tényleg fontos számunkra az Olasz Kupában való menetelés, és szeretnénk az összes kiírásban a legvégéig versenyben lenni.” - mondta a Juventusnál első szezonját futó fiatal támadó a RAI Sport munkatársának.

„Meg akarjuk nyerni az Olasz Kupát, de először a Sampdoria elleni hétvégi bajnokira kell koncentrálnunk, aztán majd foglalkozhatunk az Inter elleni elődöntővel.

Zsúfolt a versenynaptárunk, de nagyszerű csapat vagyunk, és készen állunk bármilyen kihívásra. Mi vagyunk a Juventus, és tőlünk itt a győzelmet várják el.

A jövőben is mindent bele kell adnom ezért a csapatért és klubért, amelyik sokat tett azért, hogy nyáron ide igazolhassak.”

A mérkőzést követően a Juventus fiatal és ígéretes középpályása, Nicolò Fagioli az Instagram-fiókján keresztül kívánt köszönetet mondani klubjának, amiért megvalósult az álma.

„Ez életem legszebb napja. Kisgyerekként és Juve-szurkolóként erről álmodtam. Szeretném ezt a pillanatot kihasználni arra, hogy köszönetet mondjak elsőként a családomnak, illetve az összes személynek, aki mindig mellettem állt. Az áldozatok mindig kifizetődnek. Szeretnék köszönetet mondani a Juventusnak ezért a lehetőségért, a teljes személyzetnek és az összes csapattársnak, akik segítettek edzés közben és után, és mindig motiváltak engem. KÖSZÖNÖM! FINO ALLA FINE! JUVENTUS”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9516406522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása