Gosens: „Megtisztelők a pletykák”

gosens_robin_tapsol_atalanta_mezben.jpgAz Atalanta bal szélen futballozó védője, Robin Gosens megtisztelőnek nevezte a Juventus és az Inter érdeklődését, ám nem szívesen gondol a távozásra.

„Nagyon megtisztelő, hogy olyan csapatok érdeklődnek irántam, mint a Juventus vagy az Inter. Ez büszkeséggel tölt el, és visszajelzés arra vonatkozóan, hogy jól végeztem a feladatom ebben az évben.” - mondta a 26 éves játékos  a német Spox.com munkatársának.

„Amikor meghallom, hogy a klubok készek 30 millió eurót fizetni a játékjogomért, akkor nagyon rosszul érzem magam. Nehezen érthető ez számomra, azonban az Atalanta vezetői is nagyon jól tudják, hogy statisztikai adatok szerint kimagasló szezont futok, ezeket a számokat pedig nehéz lenne megismételni jövőre. Szóval gazdasági tekintetben érthető lenne, ha értékesítenék a játékjogom.

Még nem beszéltünk a 2022-ben lejáró szerződés meghosszabbításáról. Először is nagyon várom a BL-kalandot az Atalantával. Sikerült ismét kvalifikálnunk magunkat jövőre is a BL-be, erre nagyon kevesen számítottak, és ez óriási siker.

Talán a jövőben versenyre kelünk a bajnoki címért, de ha lehetőségem nyílna egy nagyobb klubhoz igazolni, butaság lenne nemet mondani. Mindazonáltal itt Bergamóban nem állunk messze attól, hogy főszerepet vállaljunk a bajnokságban. Ezért is gondolom azt, hogy nem sok célklub jöhet szóba számomra.”

Ezt követően a Bundesligába való igazolás merült fel.

„Szívesen futballoznék Németországban, azonban nem a padra szerződnék, hanem mindenképpen játszani akarok. Szeretném ezt a célt megvalósítani. A pénzügyi aspektus soha nem lesz fontos számomra. A projekt számít, és nem az a fontos, hogy a német csapat kötelezően BL-szereplő legyen.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1916076684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2020.07.25. 11:23:58

Szimpatikus nyilatkozat. Én annyira nem követtem mint játékos. Tényleg volna annyira jó h szerződtessük?

JuventusFanatikus 2020.07.25. 12:01:14

@JeetTrader: Minőségileg igen, de kockázatot jelent, hogy tudna-e szélső védőként játszani, ráadásul akkor Sandronak mennie kell.

2020.07.25. 12:30:04

Sandronak ígyis-úgyis mennie kéne, borzalom amit három éve művel. Csak sajnos esélytelen, hogy mindegyik szélsővédőnket kirakjuk egy nyár alatt, pedig ezt kellene tenni.

kovta23 2020.07.25. 12:35:19

@JuventusFanatikus: Tudom hogy sokak nem értenek velem egyet de Sándor nagyon nem játszik szerintem jól. Se előre se hátra nem ér oda. Sok sok hiba van a játékába és már Danilo is jobb teljesítményt nyújtott a bal oldalon. Alex számára nem gondolom hogy erős konkurencia segítene. Fejben nem itt van és ez már nem először fordul elő vele Juvés karriere alatt.

jeneiPALI 2020.07.25. 12:39:25

Sanyink két évekb egy fillért nem ér ugy hogy jöhetne a helyére is de ha lenne konkurencia az még jobb lenne lehet akkor nem igy álna hozzá. nemtudom mi lett vele de nem a régi az biztos adnám el egybol ha jó pénzt adna érte valalaki

del pipi 2020.07.25. 13:17:07

@Grinta: MI FOLYIK ITT?!!!!! Akkor ezt megcsinálhassák most már bárkivel? :)

Grinta 2020.07.25. 13:18:07

@del pipi: Há látod!Nem számít semmi sem.

del pipi 2020.07.25. 13:20:44

@Grinta: Mindenkinek mennie kell, nincs mese! Ez egy ilyen sportág! :)

kovta23 2020.07.25. 14:02:26

@Grinta: Nem is vártam értelmes választ tőletek. Akkor szerintetek jól játszik értem.
Mindig csak ugyanazt tudjátok böfögni hogy Rugani,De Sciglio, Khedira, Matudi... Pedig tőlük senki nem vár sokat, akiknek meg a csapat húzó emberi kellene hogy legyenek Sandro,Bonu,Pjanic,Benta meccset eldöntő hibákat vétenek. De kérlek írjatok meg azokat a pozitív dolgokat Alex játékáról amit én nem látok azon kívül hogy nincs helyette más. Én azóta amióta felmerült a távozás lehetősége évente kb 5ször láttam azt a Sandrot akit anno szerződtetünk...

del pipi 2020.07.25. 16:35:15

@kovta23: Na akkor én vissza böfögnék, de ha csak nem gond?!
Igazából ezen világvége hangulatú fórumon ahol mindenki valakit el akar zavarni vagy adni, többnyire nem tudás és teljesítmény alapján hanem unszimpátia okán mert itt ez a menő, akkor amikor mindjárt a 9. bajnoki címünket ünnepeljük. Hogy ki hibázik és ki nem erre egyszerű a válasz : mindenki! Kezdve a játékosokkal , az edző , a vezetőkig, mindenki. Így természetesen Alex Sandro is hiszen ő az akiről most szó van, viszont az a súlyos hogy nem ő itt a gyenge láncszem. Nem gondolnám hogy őt kéne pont megtalálni amikor még konkrétan cseréje sincs , nagyjából végig játssza szezont. Jaaa hogy a nagy számok törvénye alapján? Áhhháá! Már értem. Szerintem picikét fáradtan látod a dolgokat, most egyértelműen felhoznád az Udinesei első gólt, ahol néző volt, meg a Milan elleni gyönyörű gólpasszát. Oké? Ezért kell mennie?

2020.07.25. 17:41:13

@del pipi: Elég megnézni egy random meccset tőle a 15/16-os vagy 16/17-es szezonból és összehasonlítani a jelenlegi Alex Sandroval. Két teljesen különböző játékos, egy harcosból egy lélektelen zsoldos lett. Először még csak támadásban fejlődött vissza, ezt valahogy még el lehetett fogadni, mert legalább egy viszonylag stabil teljesítményt nyújtott a védelemben. Azóta viszont hátul is katasztrófa és lassan el lehet mondani, hogy Danilo sem rosszabb nála a másik oldalon (még véletlen sem őt dícsérve ezzel). A harmadik szezonjában Asamoah szorította őt ki a posztjáról, azóta annyi változott, hogy nincs posztriválisa, de ő ugyanolyan hitványul játszik.

És mindezt úgy mondom, hogy az első két szezonjában a kedvenc játékosom volt a keretből, szóval felesleges unszimpátiáról beszélni. Tény, hogy például Dybala nekem sosem lesz szimpatikus, de elismerem, hogy jelenleg ő a csapat legjobb játékosa és szurkolok, hogy ez így is maradjon. Míg Pjanic mindig is az egyik kedvencem lesz, de az is igaz, hogy ez a szezonja katasztrófa volt és az eladása is indokolható. Viszont Alex Sandro teljesítménye és hozzáállása nekem elfogadhatatlanná vált a legutóbbi 3 évben, persze tudom, hogy nem lesz eladva, mert nem lehet sajnos kicserélni az összes szélsővédőnket 2 hónap alatt. Ettől függetlenül szerintem tény, hogy ezen a poszton óriásit tudnánk fejlődni Gosenssel is.

Grinta 2020.07.25. 17:56:50

@kovta23: Még mindig nincs olyan hogy Tőletek.Felfoghatnád végre.Volt idő mikor valóban árnyéka volt önmagának Sandro,aztán visszatért közénk,teljesen korrekt szezont nyomott le egyedül! ebben az évben.Ha ott is problémáink lettek volna,mert az volt az egyetlen fix pont a védelemben,gyakorlatilag,akkor valóban bajban lettünk volna.Sandro?Sehova nem mehet!29 éves,stabil tagja a csapatnak,nem is értem miről beszélsz,mikor személyében egy olyan játékost írsz le,aki a csapatért dolgozik.Ha Őt nem sem! számítjuk biztos csapattagnak-akkor kit??

del pipi 2020.07.25. 19:05:05

@Pjanista: Oké, elfogadtam! Ami felette van az meg az én véleményem. De ha te ezt mondod oké, mi úgyse nagyon egyezünk, nem igaz? :)

kovta23 2020.07.25. 19:06:05

@del pipi: @Grinta: Nem akarom elzavarni,de ez a vak hozzáállás amit ti képviseltek az nonszensz. Nem tudtok mást csak támadni azt aki nem veletek ért egyet. Hol vannak azok a válaszok amit kértem hogy mondjatok tőle jó teljesítményt és ne egy egy kiugró meccset. Ja hogy a csapat stabil tagja mert nincs helyette jobb azért. Szerintem meg egy fáradt motiválatlan játékos.@Pjanista: Teljes mértékben igazad van hol van már az a Sandro akiben égett a tűz. Grinta nézz meg egy motivált hátvéted mondjuk a Pool két védőjét vagy a Dortmundi Hakimit. Én nem emeltem ki egy meccset se az Udine elleni hibáját,de ha szerinted ő kell hát legyen.

del pipi 2020.07.25. 19:16:12

@kovta23: Akkor fordítsuk meg! mondjál tőle rossz meccseket, de azt a kettőt nem ér amit én mondtam, nincs támadás , csak vissza böfögtem! Aztán az is lehet hogy vak és gyengén látó vagyok ehhez a játékhoz.

kovta23 2020.07.25. 19:29:53

@del pipi: Szia! Brescia,Bologna,Genoa,Sassaulo,Napoli mindegyik meccsen bőven tudása alatt játszott. De szerintem ilyen meccs volt a Lyon és a Parma elleni is.

Grinta 2020.07.25. 19:38:51

@kovta23: Nem gondolom vak hozzáállásnak,de elfogadom ha Te így látod.Támadni aki nem ért egyet.Ugyanaz megy visszafele is,Neked sem tetszik,amit mondok,ugrassz is rá egyből.Szerintem jelen esetben is csak beszélgetünk.A már Danilo is jobb teljesítményt hoz,azt meg még értelmezni is nehéz számomra-pedig nincs ellenemre a másik braziliano összességében,másfeles hátvédként.Borzasztó könnyű most a Liverpool két védőjével parolázni,mikor két éve még a horizonton se voltak.Hakimit megnézzük jövőre ; ) Ha motiválatlan,zsoldos játékosnak tartod-akkor csak elakarod zavarni!Hello-Akire Én ilyet írok-azt nem akarom a csapatban látni.

Grinta 2020.07.25. 19:42:26

@kovta23: Most rámutatok egy meccsre,hasra ütésszerűen-az általad felsoroltakból.Brescia.Te konkrétan emlékszel hogy játszott azon a bizonyos meccsen Alex Sandro?

kovta23 2020.07.25. 19:47:46

@Grinta: Hol olvastad Tőlem a zsoldos szót?? Igazad van tényleg nem emlékszem minden játékos minden meccsére,de minden meccs közben és után jegyzetelrk a játékosokról és amit épp nem látok felveszek. Arra viszont tisztán emlékszem milyen volt Sandro akkor amikor ide jött és milyen azóta hogy szóba került a távozása.

Grinta 2020.07.25. 19:58:10

@kovta23: Sehol nem olvastam,ezt más írta,sorry.Idekevertem indokolatlanul,vétlen dolog volt.Mikor elvágyódott-akkor borzasztó volt.Ezt adom is.Azóta viszont ez koránt sincs így,szerintem.Nézhetjük ezt az Ő szemszögéből úgy is,hogy megkapta a játéktudása alapján teljesen jogos! béremelést-és megoldódott minden probléma.
Meg kell azt érteni,hogy nem lehet a középpályáról sem,a védelemből sem kiszórni játékosokat egyszerre 60-70 százalékot.Ilyen nincs a világon.Tehát ilyet leírni sem lenne szabad senkinek-ugyanis inkompetenssé teszi az illetőt.Játékmenedzser szinten lehet-arról nem tudok nyilatkozni.

kovta23 2020.07.25. 20:02:11

@Grinta: Igazad van. Talán ha vissza jön Pellegrini is többet pihen más lesz,de több kell az biztos. Túl sok így is ahová ember kell és a koncepció is elég zavaros. Bár ha bejött volna Can, Ramsey akkor a középpálya rendben lenne.

Grinta 2020.07.25. 20:38:32

@kovta23: Egyezzünk meg abban,hogy több kell Tőle.Ez így szerintem korrekt! Pellegrini pénzügyi lavírozás volt csupán,Rikoo erősebb szavakat szokott erre használni-meg is állja a helyét azt hiszem.De oda kell majd egy második ember,ez nem is kérdéses.Neki sem szabadott volna így futni ennek a szezonnak.Vannak bajok a csapatnál,lyukak,ez teljesen igaz.Ehhez mérten is kell tehát akkor értékelni a bajnoki sikert.Említettél most két embert.Én Cant nem küldtem volna el-de ha van egy edződ,akire rátetted a követ,annak van egy szakmai koncepciója,magyarán nála nem játszik,nem fér bele-akkor más választásod nem lehet,mint elboltolni.Pedig szuper jó korban van,használható lenne egy nyitottabb játékstílusban,ami nem feltétlenül Olasz futball.Ezt Érzem Ramsey-n is egyébként,hogy nem találja a helyét a pályán.Rohangálós futballhoz van szokva.Lehet képes lesz majd magáénak Érezni a Serie A-t,lehet nem tudja megszokni-és akkor vissza megy Brit földre.

kovta23 2020.07.25. 20:52:01

@Grinta: Rendben. Részemről oké. Can-t nem szerettem soha nem elég össze szedett a játéka,ami Németországban belefér itt nem. Ramsey viszont nagy kedvencem volt az ágyúsoknál,de itt nem találja a helyét és nincs is igazából ebben a Juvebsn posztja. Amúgy egy 3-4-3 megoldaná a szélső hátvéd kérdést..

Grinta 2020.07.25. 21:36:12

@kovta23: Ez tökéletes meglátás.Ha mindenki egészséges,simán erre való ez a keret.Mármint a három belső védőre.Sarri nem szereti,nem ebben gondolkodik,lelke rajta.El tudom fogadni.Mégpedig azért,mert nála nagyobb,eredményesebb edzők sem szerették ezt a berendezkedést.

del pipi 2020.07.25. 22:33:08

@kovta23: Ne haragudj de amikor a játékosok lejátszanak egy szezonban minimum 50 meccset akkor ez sok?
De a te dolgod hogy mit mondasz, én még nem engedném el.

kovta23 2020.07.26. 07:25:14

@del pipi: Te aztán tényleg nem vagy semmi. Nulla értelmes válasz, nulla érv. Kérsz tőlem pár rossz meccset megírom. Ez se elég... Veled befejeztem. Grintával legalább lehet értelmesen beszélni.

del pipi 2020.07.26. 07:40:22

@kovta23: Ne büntess szét légyszi! Ugye az értelmesség kérdése már ott felmerül hogy te elzavarnád Sandrot. Most nekem seggre kéne ülnöm azért mert meccs közben jegyzetelsz, vagy nem elég értelmes válasz az ha hozol néhány meccset és azt mondom hogyha Sandro minimum 50 meccset lejátszik( nagyjából csere nélkül) akkor ha van 10 totál szar meccse, az nem fér bele?
Viszont ha az a kérdés hogy akiről a cikk szól, jó játékos-e, vagy jól jönne-e a Juventusnak? Akkor igen!
Ha ki lehetne mutatni statisztikailag azt hogy kinek hány rossz meccse volt ebben a szezonban, garantálom neked hogy a Sandro a jobbak között lenne.
Ha valaki tud ilyet megköszönném, Ennek Fanatikus úr a mestere. Amúgy meg nem akarlak megbántani, egyszerűen másképp látjuk a futballt, így a játékosokat is. Világbékét mindenkinek! :)

kovta23 2020.07.26. 07:47:02

@del pipi: Ertelmezz ember! Nem írtam le egyszer se hogy elküldeném. Nem írtad hogy az összes rossz meccsét soroljam fel. Te csak párat kértél. Olvass vissza és meglátod hogy én arról írtam hogy Sandro magához képest játszik gyengén!! Gosensról én egy betűt nem írtam...

del pipi 2020.07.26. 07:58:50

@kovta23: Akkor ezt meg is dumáltuk! Egy klassz napot uram! :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása