Cristiano Ronaldo: „Tovább tudunk jutni a BL-ben”

ronaldo_cristiano_golorom.jpgCristiano Ronaldo szerint a Juventus képes megfordítani az eredményt a visszavágón a Lyon ellen.

A bianconero csapat Franciaországban úgy maradt 1-0-ra alul az Öreg Hölgy, hogy egyetlen kaput érő lövést sem sikerült összehozni, ilyen pedig európai szinten 2006 óta nem történt a torinóiakkal.

„Az ilyesmik előfordulhatnak, ilyen a futball. Nem vagyunk boldogok a vereség nyomán, de ez természetes.” - mondta a portugál csatár a Sky Sport Italia munkatársának.

„A BL-meccsek mindig nehezek, csalódottak vagyunk, de előttünk a visszavágó otthon, s bízunk a képességeinkben.

Meg tudjuk fordítani az eredményt, és továbbjuthatunk, de jelenleg a prioritást a hétvégi derbi jelenti, a BL-re majd később térünk vissza. Nyugodtak vagyunk, és készülünk az Inter elleni következő meccsre.

Nagyszerű mérkőzés lesz, a Real Madrid és Barcelona közöttihez hasonló, amit ugyancsak vasárnap este fognak játszani.

Az Inter elleni meccs olyan, amelyekben jó játszani, s ilyenek még a Lazio és a Milan elleni mérkőzések. Mindenki szeret részt venni ilyen típusú meccseken. Fantasztikus meccs lesz, s mi megpróbálunk majd egy nagyszerű teljesítményt hozni.”

A Derby d’Italia zártkapus lesz Torinóban az Észak-Olaszországban elszabadult koronavírus miatt.

„Nem örülünk a szurkolók hiányának, de a felelősségek nem változnak, nyerni akarunk, s jó meccset akarunk játszani.

Nem lesz kellemes a szurkolók nélküli stadion, de az egészség elsőbbséget élvez, s ha a kapuk bezárása a legjobb megoldás, akkor helyes, hogy ez a döntés született.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3115496630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2020.02.29. 10:12:31

In Roni we trust. Nem tehetünk mást.

Haladjunk apró lépésenként: verjük meg az Intert a hétvégén, mindegy hogy. És merj változtatni Öreg ha változtatni kell!

Ezt kívánom holnap este!

Sunny21 2020.02.29. 10:12:32

Így van Roni! Elértük a mélypontot innen már csak felfelé vezet az út.
Vasárnap nyerni kell! Kötelező

Thuglife! 2020.02.29. 11:36:44

Várom az sinter elleni derbyt,várom a Bl visszavágót,kevesebb szenvedéllyel mint régen.De a legjobban azt várom hogy leteljen a 2 év Ronaldó szerződéséből és utána olyan csapatot lássak játszani akik tudnak egymásért küzdeni mint a feljutó 2007-8-as csapat vagy Conte első csapata.

Tony. 2020.02.29. 12:09:43

A keretben lévő sok 10x-es aranylabdás ha csak a töredékét magáévá tudná tenni annak a mentalitásnak, ami ennek az embernek megvan...

Andras74 2020.02.29. 12:29:08

Kár, h csak Ő akar ennyire nyerni, és csak Ő hajlandó dolgozni érte.
A többieknek kellene felnőni hozzá!

Rocky80 2020.02.29. 13:16:08

@Thuglife!: nyilván az hogy nem küzdenek egymásért az Roni hibája...

Szerintem osszuk is fel a blogot a következő csoportokra:

1., Allegri párti és Cé párti;
2., Allegri párti és Cé ellenes;
3., Allegri ellenes és Cé párti;
4., Allegri ellenes és Cé ellenes

:D

Ebben sem tudunk dűlőre jutni egymással! Jómagam 1-es csoport. Ti?

Kíváncsi vagyok, benne lennétek egy ilyen játékban? Itt lehet szavazni.

A legnagyobb csoport kap valamit a közös focin. Vagy valami előnnyel indulhat. :-)

JuventusFanatikus 2020.02.29. 13:27:52

@Rocky80: A csoportosdiban nem veszek részt, mert én egyikbe se tartozom bele (szerintem vannak bőven ilyen emberek), de jól veszem ki a szavaidból, Te is részt veszel a közös focin?:)

Andras74 2020.02.29. 13:36:53

@Rocky80: focizni nem tudok, de ha van igény egy remek szögletzászlóra.....

Rocky80 2020.02.29. 13:44:10

@JuventusFanatikus: akkor viszont kell csinálni egy 5., csoportot "mások" néven. :D

Szerintem egy blog életének legörömtelibb pillanata amikor felmerül az igény egy ilyenre és meg is valósul. :-)

Ami engem illet, még vacilálltam, de valószínűleg ott leszek mert kíváncsi vagyok rátok, meg tök jó lesz szerintem. Habár még nem jelentkeztem hivatalosan a csopiba.
A gond csak az, hogy van rajtam egy húszas felesleg, meg sose volt labdaérzékem. De szerettem játszani 20 éve mindezektől függetlenül!
Lehet csak szurkoló státuszban leszek. ;-)

Rocky80 2020.02.29. 13:44:51

@Andras74: hogyne lenne! Én leszek a másik! :D

Thuglife! 2020.02.29. 13:47:50

@Rocky80: nyilván nem az ővé hanem aki idehozta.és nyilván akkor senki nem lesz több a másiknál,beleteszi mindenki a magáét nem csak az aranylabdásra vár.
és kifelejtetted az 5.variációt:
van élet Allegri után és lesz Ronaldo után is.

JuventusFanatikus 2020.02.29. 14:47:02

@Rocky80: Ennek nagyon örülök, nagyon csodáltam, hogy nem jelentkeztél, miközben az ilyesfajta dolgokat mindig lelkesen támogatod.:) Majd addig megálmodod, hogy milyen szerepet vállalsz, a lényeg, hogy várjuk jelentkezésed, és a megjelenést is.:)
Egyszerűen csak nem vagyok CR imádó, de nem is unszimpatikus számomra, ellenben Allegrivel akit nagyon kedvelek.
@Andras74: Szögletzászló szerepkört sajnos a palánk miatt nem, hiszem, hogy bírod vállalni, de ettől függetlenül téged is várunk:)

epaska 2020.02.29. 16:42:40

@Rocky80: Pedig ez a mentalitás azóta észlelhető a csapatnál, mióta ő itt van.
Miért nem állnak be a sorba a többiek? Sarri és már Allegri sem tudott ezzel mit kezdeni. Focizni pedig mindegyik tud, időnként előjön a tudásuk.
CR megmérgezte a csapatot.

JuventusFanatikus 2020.02.29. 17:01:23

@epaska: Ahogy Bonucci is két éve tért vissza. Nem gondolom, hogy CR miatt lenne motiváltan a csapat.

epaska 2020.02.29. 17:48:11

@JuventusFanatikus: Igen, csak Bonucci nem 30 milliót keres, és nem rá hegyeződik ki a játék, nem vele rúgatjuk a gólokat és nem Bonucci rúgja a sorfalba az ezredik szabadrúgást sem másik hat játékos fizujáért. Odaáll az ezeregyedikhez is mert ő Ronaldo.
Ha annyira Bonucci lenne a probléma, nem hinnem, hogy a karszalag hozzákerülne alkalmanként.
Én bírom Ronaldot, imádom, hogy itt van, de a magas fizuja szvsz szúrja pár játékos szemét.
Minden játekos áradozott itt Ronaldoról, hogy majd milyen jó lesz, átragad az akarása mindenkire...aha...látom.
Jelenleg a legnagyobb probléma a motiváció hiánya. Tavaly tavasszal csak a BL-re kellett volna koncentrálni Allegri mégsem tudta motiválni a csapatot,amibe látszólag Sarrinak is beletörik a bicskája. Ha a játékosok között ilyen probléma van, lehet itt akárki a padon, nem fognak egymásért küzdeni, úgy, ahogy az elmúlt évben az Ajax vagy a Spurs.
Leülhet a padra bárki, attól még Ronaldo az ezerkettedik szabadrúgást is belerúgja a sorfalba.
Nem állítom, hogy minden probléma okozója a portugál, de szvsz van köze a jelenleg kialakult helyzethez.

senky 2020.02.29. 17:57:45

Az igazsag abban van ,hogy mivel Roni egy klasszis ,szinte CSAK o rugja a golokat, a csapattarsak azt az utasitast,parancsot kaphattak, hogy inkabb neki passzoljanak. Egyfelol jo de masfelol a tobbi jatekos leertekelve erzi magat, es ha netan egyenileg probalkoznanak is ,akkor lehet hogy leb.....t kapnak,amitol elmegy a jatekkedvuk ,ami meglatszik a csapat jatekan es eredmenyein . Szerintem barmilyen nagy klasszis jatekos legyen egy csapatban, megis CSAK csapatjatekot kene kerni tolluk .

Sunny21 2020.02.29. 18:51:41

@epaska: A motiválatlansághoz szerintem nincs köze Roninak. Mindenki tudja, hogy mennyit ér, ha nem akkor az Ő fejükben van a probléma. Roni Madridban sem 5 millát keresett, ezt remélem tudják a Juve játékosai is. Sőt, talán Ronaldonak is köszönhető, hogy elég szépen emelkednek a fizuk. 10 milla lassan már általános lesz.
Nem gondolom, hogy Dybala 30 millát gondolna saját magának.
Lassú minden játékosunk ez a baj, és ez egyre jobban kijön. Allegri 3 és 5 éve játszott bl döntőt, azóta mi lett Pjanicból, Khedirából, Matuidiből? Cuad? Costa? Higu? Bonucci? Öregszenek, sérülékenyek, romlik a teljesítmény. Ja és mellette még jól is laktak.
Bár lenne 11 Ronaldo HABITUSSAL RENDELKEZŐ (üdv. sEnkY) játékosunk

Matteo89 2020.02.29. 19:35:50

@epaska: Ha szurja a szemuket, akkor nyerjenek ok is 5 Aranylabdat, es maris kereshet barki ugyanennyit akár a Juventusnal is. Egyszeru a keplet. Abszolut nem irrealis szerintem a fizetese ahhoz kepest, hogy a tortenelem egyik legnagyobb jatekosarol beszelunk. Sajnalom azt a jatekost, aki nem erti, hogy mi a kulonbseg 5 Aranylabda es a 0 kozott es mit jelent ez a kulonbseg peldaul fizetesben es a csapaton beluli hierarchiaban.

Sunny21 2020.02.29. 20:20:49

@Matteo89: +1
Ez konkrétabb volt mint az én írásom. Kb. ezt akartam én is mondani!

Rikoo 2020.02.29. 21:01:03

@epaska: Madridban is ennyit keresett, mégis zsinórban 3 BL-t nyert az a generáció.
Itt sokkal mélyebb problémák lehetnek, ami már a Ronaldo előtti utolsó évben elkezdődött.

ZecH 2020.02.29. 21:34:51

Döbbenet itt megint 1-2 ember velemenye.... Nem is tudom ezt hogy lehet kommentalni, vagy erdemes e egyaltalan. Kedvencem: CR megmergezte a csapatot. Akkor megegyszer: megmergezte. Erted? Megmergezte... Megmergezte bazdmeg. Hozta a ciant azt megetette mindenkivel. Eeeeember. Ez igen. Egyedul jutottal erre a kovetkeztetesre vagy volt aki segitett? Ez olyan szint amire mar tenyleg eleg nehez reagalni.

Apropo berfeszultseg. Volt aki itt emlitett ilyet. Egyreszt mindenki tudja hogy o miert keres annyit amennyit. A csapattarsaik is pontosan tudjak. De azert boldog volnek ha azt eszre vennetek, hogy evi 3millio euro (ennel szinte mindenki tobbet keres) is 1Mrd Forint, azaz havi 80-82milla. Biztos baromi irigyek egymasra. Az egyik vehet minden honapban 2 Ferrarit a masik meg 4et is akar. Vagy hajokat. Vagy csaladi hazakat, barmit. Nem mindegy? Ez itt nem az X ceg gyartosora mellett dolgozo segedmunkas osztaly ahol az egyik megolne a masikat mert az 10 papirral tobbet visz haza ugyanazert a munkaert kozbe meg mindketto ehenhal mar 25.en... Ezek taknyos kolykok milliardos fizetessel. Milyen berfeszultseg??

Egyebkent meg baromi unalmas ez Sarri kontra Allegri tema meg a CR kontra csapat tema, mikozben nyilvanvaloan a rossz vezetoi dontesek miatt jutottunk el idaig. Az hogy Sarrinak mennyire maradt tekintelye az oltozoben illetve mi jatszodhat le a jatekosok fejeben sose fogjuk innen megfejteni, max remenykedhetunk valami optimista vegkifejletben mar ami az idei evet illeti, en egyebkent sajnos nem sok eselyt latok arra hogy hirtelen varazsutesre helyre all a kuzdoszellem. Itt fejek kell hogy hulljanak. Jatekosok, vezetok... addig nem lesz rend amig a gyenge lancszemek nem tavoznak a csapat mellol...

Sunny21 2020.02.29. 21:49:15

@ZecH: Bérfeszültség létezik a játékosok között. Ilyen lenne ha Dybala 6-ot keresne, míg Benta 10-et. Paolonak nem esne jól és szóvá is tenné. De Ronci 5 aranylabdával és ilyen hozzáállással nem gondolom, hogy bérfeszülséget okoz. Ha igen, akkor a másik oldalon van a bibi!

ZecH 2020.02.29. 22:13:46

@Sunny21: De konyorgom. Megerdemelne az osszes 2 honap kenyszer munkatabort. Asszem elfelejtenek minden apro kis problemajukat. 2 vagy 3 Milliard egy evben... hat igen. Ilyenek a halando ember problemai...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása