Pjanić: "Hamarabb le kell zárnunk a meccseket"

pjanic_miralem_jinter_ellen.jpgMiralem Pjanić a szombat esti, Bologna elleni szűk győzelmet (2:1) követően arra hívta fel a figyelmet, hogy csapatának előbb el kellene döntenie a találkozókat.

"Amikor láttuk a Bologna meccseit, nagyon jól tudtuk, hogy nehéz lesz. Szervezetten futballoztak, és gondot okoztak nekünk, de még mindig úgy vélem, hogy megérdemeltük a sikert" - nyilatkozta a bosnyák középpályás a DAZN számára.

"Sok lehetőséget teremtettünk, és még egy gólt kellett volna lőnünk, hogy kényelmesebbé váljon a helyzetünk. Kemény a válogatott kötelezettségek miatti szünet után, így most csak a pontok számítanak.

Talán jobban kellett volna mozognunk, hogy a középpályásaik mögött helyet teremtsünk. Soriano folyamatosan a nyomomban volt, de ahogy elkezdtek fáradni, kicsit több tér nyílt előttünk.

Jól játszunk az új 4-3-1-2-es formációban, a csapat élvezi a futballját. Csak annyi dolgunk lenne, hogy hamarabb lezárjuk a meccseket, mert akkor nem lennénk olyan nyomás alatt a végén.

Többször is betaláltam ebben a szezonban, és remélem, így tudom folytatni tovább" - zárta mondandóját Pjanić.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9315244250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2019.10.21. 11:15:45

"Soriano folyamatosan a nyomomban volt, de ahogy elkezdtek fáradni, kicsit több tér nyílt előttünk."

Ez látszott is, ezért sűrűn Rabiot lépett vissza a labdákért, így Pjanić el tudta vinni az emberét, hogy simábbak legyenek a labdakihozatalok. Ezért is lehet majd hasznos játékos a francia, mert ezt is meg tudja oldani, ha Pjanićot nagyon keményen fognák.

Természetesen nem mehetek amellett, hogy Mira végre úgy játszik, ahogy azt elvárnánk, neki is jót tett az új edző.

rockitbaby 2019.10.21. 12:22:06

@JuventusFanatikus: Úgy általánosságban elmondható ez minden kicsit is labdaügyesebb, technikás játékosunkra. Bár ettől függetlenül az mellett sem lehet elmenni szó nélkül, hogy a többiekre is jó hatással volt.

Személy szerint kételkedtem benne, hogy Sarri lenne a megoldás, még akkor is, ha látni lehetett, a foci, amit játszat, európaibb, mint Allegri-é. De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy eredménykényszer mellett ilyen jól megoldja a feladatát. Hétről hétre látni a fejlődést, látni, hogy javul fel minden és mindenki, és a grátisz, hogy az is tiszta már most, hogy ha tényleg elsajátítják a srácok a Sarriballt, akkor aztán valóban megállíthatatlanok leszünk.

Nyáron nagyon rosszul érintett, hogy ennyire könnyen lemondtunk Sensiról, de ha Mira valóban ennyire jól fog játszani, akkor talán kicsit feledtetni tudja ezt a hibát. Teljesen azért nem, mert "sajnos" Sensi is remek formát mutatott eddig.

juve28adam 2019.10.21. 13:02:19

@rockitbaby: Ezért is fontos, hogy Tonali-t elhozzuk mihamarább!

Csak Csucsu 2019.10.21. 13:04:34

Pjanic- ot én majdnem minden szezonban eladtam volna, de most látszik rajta igazán, hogy élvezi a futballt és a feljebb tolt védekezés miatt közelebb is van a kapuhoz.

rockitbaby 2019.10.21. 13:54:19

@juve28adam: Jó lenne tény és való, de kérdés, hogy annyit hajlandóak vagyunk-e kifizetni érte. Már most 30 millió a transfermarkt.de szerint, de tippre 50 lenne a kiindulási licit.

JuventusFanatikus 2019.10.21. 14:44:23

@rockitbaby: Az Ő esetében nem szabad fukarkodni.

rockitbaby 2019.10.21. 15:19:02

@JuventusFanatikus: Hát, tény és való, nem lenne szabad. De kérdés, nyárig elviszi-e valaki. Ha netán télen bankot robbantana valaki érte, mi januában nem fogunk tudni még csak labdába sem rúgni.

Kéne egy ilyasmi fajta üzlet, mint idén januárban a Genoa-Romero ügylet kapcsán. Mondjuk most lehetne Rugani a hasonló alap.

JuventusFanatikus 2019.10.21. 15:32:03

@rockitbaby: Garantálom, hogy Rugani nem menne el a Bresciába.

rockitbaby 2019.10.21. 17:27:20

@JuventusFanatikus: Nem tudhatod, hogy a karrierje újraindítása és saját maga újra felépítése érdekében mit lenne hajlandó bevállalni. Neki kelleni fog most egy komoly lépés hátra, hogy legyen honnan újfent előre lépni.

bpz1974 2019.10.21. 18:30:54

Sziasztok. Magamról annyit hogy 1996 óta vagyok Juve drukker és a blogot is igen régóta figyelem. Igazából ez lesz az első beírásom de ezt azért teszem meg mivel a helyszínen néztük meg a Juve-Bologna meccset. Hát mit mondjak óriási élmény volt. Néhány észrevétel: Khedira gyakorlatilag mint egy "nyerges-vontató" lassú és lézengett a pályán sőt sokszor el is tűnt (gyakorlatilag max. csere kategória). Másik csalódás Higany volt de szerintem csak kedvetlen volt.
Pozitív volt Sandró játéka (iszonyatosan stabilan játszik) ill. Cuad aki folyamatosan robotolt bár nem "igazi" védő...Nekem inkább pozitív volt Rabio de időnként belehibázik talán egy kicsit görcsös is volt. Pjanic szintén OK volt hatalmas passzai voltak de finoman fogalmazva szeret reklamálni a játékvezetőnek...Remélem nem voltam túl hosszú...

ZecH 2019.10.21. 21:17:44

@bpz1974: Zsir a helyszinen nagyon, mar rendesen visszavagyom. Jot is tenne a csapatnak mert ha en eloben nezem akkor az fix 4-0.. ket meccsen voltam mindketton ez lett :) Mindenesetre tavaszra siman elofordulhat hogy 4eket guritunk a kisebb-kozepesebb csapatoknak... Raferne Roncira egy olasz golkiralyi cim!

JuventusFanatikus 2019.10.22. 12:11:00

@rockitbaby: Akkor ennyi erővel ledobhatjuk a B csapatba, ott is újra tudja kezdeni, mert az nem munka, hogy egy kiesőjelölt együtteshez igazol, hogy a következő szezonban jó eséllyel a Serie B-ben bohóckodjon, és akkor tényleg elveszhet a süllyesztőben, nem mellesleg azért a három milliós fizetését is állni kéne az együttesének. Én értem, hogy mit szeretnél, ezt az ötletet támogatom is, de neki egy Fiorentina-szintű csapathoz kellene mennie, nem a Bresciához.

JuventusFanatikus 2019.10.22. 12:15:10

@ZecH: Akkor minél hamarabb menjél meccsre, mert akkor végre Pipi bácsi eltalálja a végeredményt:D

rockitbaby 2019.10.22. 12:39:37

@JuventusFanatikus: Persze, ennyi erővel akár bonthatnánk szerződést is vele, hogy ne legyen kolonc a nyakunkon. Szélsőségek félretéve. Neki per pillanat szerintem egy Fior sok lenne. Nincs játékban, önbizalma sem sok, és ha ez nem lenne elég, bizonytalan is sokszor. A Fiorba nem férne be. Sok a fizetése az tény, de szerintem ha a között kellene dönteni, hogy magas fizetés és padozás, vagy alacsonyabb, de folyamatos játék, utóbbit választaná. Most többet érne neki.

Ha Tonali megszerzését komolyan gondoljuk, vagy fogjuk, akkor azt jól át kell gondolni. Befektetünk-e ennyit, játszatni fogjuk-e folyamatosan, hogy fejlődjön, eltakarítjuk a felesleget végre, hogy a játékpercek rendesen el legyenek osztva. Csak azért, hogy ne másé legyen, ne ugorjunk rá. Ellenben ha így játszik, az 50 is kevés lesz. Ezért kellene megint valami okos januári üzlet. Romero ha jön, akkor meg totálisan peremen lesz.

JuventusFanatikus 2019.10.22. 14:54:02

@rockitbaby: De akkor is olyan együtteshez kell szerződnie, amely stabil Serie A-s együttes. Kapásból a Fiorentina jutott eszembe, de tartom magam ahhoz, hogy jól döntene, ha őket választaná. Háromvédős játékot alkalmaznak, amelyben Cáceres alapember! Az a Cáceres, amely nálunk tűzoltás volt, és most klasszis szinten futballozik, megjegyezném. Ha ebbe a gárdába nem tudná beverekednie magát, akkor nincs is miről beszélni.

rockitbaby 2019.10.22. 15:41:52

@JuventusFanatikus: A jelenlegi Rugani megkockáztatom, nem tudná beküzdeni magát ebbe a Fiorba. Mostani állapotában semmiképp sem. Max, ha mindenki más lesérülne. Szerintem ennyire mélyen van most. Az egyik legnagyobb védő tehetségből mára már az ígéret kategóriáról sem beszélhetünk. Ezért mondtam a Brescia-t, mert középcsapat szintű még lehet, ha újrakezdi két lépéssel hátrébbről. Így jött a Tonali dolog a képbe.

del pipi 2019.10.22. 16:57:10

@ZecH: @JuventusFanatikus: Mikor mész? Szerintem 4:0 lesz!

JuventusFanatikus 2019.10.22. 17:42:58

@rockitbaby: Csak gondolj bele, Te vagy Rugani. Többszörös olasz bajnok, BL ezüstérmes, jó párszor szerephez jutottál a csapatnál, de nem sikerült alapemberré válnod, korábban bizonyítottad a tehetséged, az olasz futball legnagyobbjaihoz hasonlítottak, olyan klubok érdeklődnek irántad, mint az AS Roma. Ennek ellenére fognád magad, és eligazolnál egy kiesőjelölt Bresciába, ahol sokkal kevesebbet keresnél és folyamatos eredménykényszer van. Vagy elmennél egy Cagliariba, vagy egy Sassuolóba, ahol komoly nyomás nélkül futballozhatsz, csak meg kell küzdeni a helyedért. Te mit tennél?

Egyébként, ha mindenképp játékost akarunk belevonni az üzletbe, akkor nekem Pjaca és Perin jutna eszembe. Csak ugye Marko számára nem jó, mert nem játszanak szélsőkkel, Mattia pedig komolyabb szintet képvisel, mint a Brescia.

rockitbaby 2019.10.22. 18:05:47

@JuventusFanatikus: Persze, ez mind igaz. De ez a múlt. Erre nem építhet. Az a Rugani teljesen leépült. Nem tudott alapember lenni Bonu távoztával, tavaly se sikerült Chiellini sérülésekor, és idén Demiral éa de Ligt érkezésével végérvényesen háttérbe szorult, leépült. Ezen valahogy át kell lendülnie, és egy AS Roma semmiképp nem ideális, mert mas szinten, de ugyanúgy eredménykészer van.

Lehet a Brescia nem jó példa, de a Roma, Fior szintű kiemelkedő középcsapatok most nagy falat lenne neki. Sassuolo pl ideális lenne, ebben egyetertek. De a múltbéli eredményei nem rendelnek neki eleve jobb helyet. Azokban az eredményekben sem alap, kezdő szerepet vállalt. Ezt ne feledjük. Piszkosmód leépítette őt a Juve, ezt a karriert nem lesz könnyű újraéleszteni.

JuventusFanatikus 2019.10.22. 18:47:25

@rockitbaby: Így már érthető, nálam a Forentina nem kiemelkedő középcsapat:) Én a helyében elmennék a Cagliarihoz, amely együttes a védekezésre épít, zónavédekezést alkalmaz, ami neki leginkább fekszik, és nem mellesleg, ha ott nem faragnak belőle kemény embert, akkor sehol.:D

ZecH 2019.10.22. 19:59:54

@del pipi: De amugy kajakra.... Szolni fogok idoben! Talan tavasszal kijutok egyre... Mindenki izzitsa a bankkartyajat, nagyot fogunk kaszalni! :D

del pipi 2019.10.22. 20:10:15

@ZecH: Drukkolok hogy összejöjjön! Amúgy nem játszok csak dumálok. Bárcsak én is tudnék menni de mostanában felejtő Ákos!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása