Elemzés: Tottenham elleni meccs

sarri_lehajtott_fejjel.jpgHosszú idő után végre ismét Juventus meccsre készülhettünk, egy új edzővel, frissen igazolt játékosokkal. Sajnos győzelmet nem aratott az olasz gárda, de nem hinném, hogy emiatt bárki is komolyabban bánkódna. Ugyan egy ilyen felkészülési mérkőzésen olyan sok érdemleges dolog nem történik, de legalább megfigyelhettük, hogy úgy nagyjából mit várhatunk az új trénertől és az újonc futballistáktól.

A csapaton még elég erősen meglátszik Allegri kezének a nyoma, de csupán pár edzést tartott eddig az új Mister, természetes dolog, hogy a játékosok még nem tudtak azonosulni a Sarriballal, hónapokba fog még telni, mire mindenki elsajátítja ezt a stílust. Mindenesetre látszódott jó pár dolog, ami igencsak Sarri védjegye. Már a legelső pillanatban meg is mutatkozott, mikor az angolok végezték el a középkezdést, erre pedig Mario Mandžukić hatalmas sprintbe kezdett, és egyből letámadta az ellenfelet. Az egész meccsen jellemző volt a letámadás, amiben Cristiano Ronaldo, Mario Mandžukić és Blaise Matuidi jeleskedett leginkább. Max irányítása alatt is látható volt, hogy a csapat letámadást alkalmaz, de az kevésbé volt intenzív.

kepernyofelvetel_120.pngAmi észrevehető volt, hogy nem igazán láthattunk vaktában kivágott labdákat. A játékosok próbálták megtartani a játékszert, akár csellel, akár egy merész passzal. Ezt a tizenhatos környékén nagyon jól sikerült megvalósítani, köszönhetően Cancelónak, Pjanićnak és Bernardeschinek, akik segítették a labdakihozatalt. Federico szerepe azért is volt érdekes, mert támadásban, a 4-3-3-as felállásban a jobb szélen játszott, viszont mikor védekezésben átváltott a csapat 4-4-2-re, akkor jó szokásához híven beállt védekezni, és sokszor nem is a pálya szélén, sokkal inkább a közepén találta magát. Ez a hátul való magabiztos labdatartás Sarri stratégiájának egyik alapja, meglepetésre jól ment, viszont már a középpályán nem sikerült megtartani a labdát, kijött nagyon a középpálya gyengesége, azon belül pedig a legsebezhetőbb pont Matuidi volt.

Nagy változás volt még, hogy a passzok tempója jóval gyorsabb volt, a pontosságon van még mit csiszolni, de kezdésnek bőven megtette. A támadójáték, a tipikus Sarrissimo a második játékrészben jött ki igazán, mikor megérkezett Higuaín, aki összjátékra alkalmas center. Több offenzívát vártunk volna, úgy tűnt, hogy a középpályán akadt el a támadások nagy része. Nagyon érdekes volt látni, hogy annyira hozzászoktak a játékosok a beadásokhoz, annyira rájuk erőltette Allegri, hogy leginkább ezt a módszert választották arra, hogy helyzetbe hozzák egymást. Bizonyára ez idővel kikopik, mert az új mester különösebben nem híve a beíveléseknek.

Talán a védekezésben lehetett látni a legnagyobb különbséget, hogy magasabban tartotta a védekezését a Juve, mint ami eddig jellemző volt a csapatra, és kezd látszódni az a szervezett zónavédekezés, amit Sarri csapataitól láthattunk már. Minden gól egyéni hiba következményeként történt:

  • Az első találatnál először Matuidi hibázott, aki elvesztette a labdát, majd négy támadó érkezett három védőre. A labdát vezető Son Rugani embere volt, aki ha tehette volna, a kapuig hátrál. Itt az olasz rontotta el, bár akár ez jó megoldás is lett volna, ha minden egyes támadónak lett volna párja, de a támadók többségben voltak, így a dél-koreainak rengeteg lehetősége volt arra, hogy valamelyik társát helyzetbe hozza, esetleg ő próbálkozzon meg egy lövéssel. Ám Daniele ezt a helyzetet nem tudta megmenteni, pedig  lehetőség még mindig volt rá. Már addig hátrált, míg majdnem felbukott Bonucciban, majd a tolódás nem sikerült megfelelően. Ha egy nagyon picit Rugani hamarabb felveszi a szélen érkező angolt, akkor talán lett volna lehetősége blokkolni, esetleg védenie annyira kaput, hogy a csatár ne a lövést válassza. Leonardo már szemben állt Sonnal, úgyhogy annak a veszélye sem állt fenn, hogy meglódul az ázsiai, valószínűleg nem volt megfelelő a kommunikáció a két olasz között, ez is közrejátszhatott. Igazából a komoly hiba Matuidié volt, majd Bonucci nem tudta visszaszerezni a játékszert, azután Rugani engedte a kapuig az ellenfelet, akinek a továbbhaladását rég meg kellett volna akadályoznia, majd már javítani nem tudott a hangyányival elkésett tolódással.
  • A második találatnál nem kérdés, hogy ki a ludas, ugyanis De Sciglio adott egy tökéletes keresztlabdát az ellenfélnek, majd még le is maradt Lucas Mouráról.
  • A harmadik gólnál az új fiú Rabiot vesztett labdát, majd Kane szemfülesen rálőtte félpályáról, mert a lengyel portás túlságosan is elöl helyezkedett, valószínűleg már indult volna az öltözőbe.

Egyéni teljesítmények:

  • Buffon: Fantasztikus élmény volt ismét a kapuban látni, és egy komoly védést is be kellett mutatnia. A lengyelnek nagyon résen kell lennie, mert még a végén Gigi kiszorítja.
  • Szczęsny: Neki komoly hárítani valója nem akadt, ám egy hiba a nevéhez fűződik. Túlságosan is messze  állt a kapujától, hiába sprintelt hátra, minimális esélye volt csak arra, hogy azt a fantasztikus lövést hárítsa, egyébként nem állt tőle messze.
  • Cancelo: Megerősítette bennem azt a felvetést, hogy ő beleillik a Sarriballba. A csapat egyik legjobbja volt, az első félidőben különösen sok dolga volt, ugyanis az ő oldalán vezette az együttese a támadásokat. Véleményem szerint a védekezésben is megállta a helyét, a labdakihozatalokban és az offenzívákban nagyon sokat segített.
  • Bonucci: Ismét megcsillogtatta tudását azzal, hogy több szép indítás is fűződött a nevéhez, védekezésben olyan fontos megmozdulása nem volt, viszont az első találatnál ő is picit hibás lehet.
  • Rugani: Voltak remek megmozdulásai, viszont egy gólban benne volt. Engem annyira nem nyűgözött le, ugyanannak a játékosnak tűnik, mint aki tavaly volt, és úgy tűnik, mintha az ő esetében nem feltétlen a játékpercek hiánya okozná a problémát, ugyanis ez a hiba szinte meccsenként előfordul nála. Reméljük javulni fog a teljesítménye.
  • De Ligt: Végre Juventus mezben láthattuk, és nagyon tetszett amit produkált. Láthattunk tőle egy ügyes szerelést, viszont az megint megmutatkozott nála, hogy a csatárokat eléggé nehézkesen követi le, könnyen megforgatják.
  • Demiral: Láttam tőle egy-két szép átívelést, védekezésben pedig nem kellett komoly dolgot csinálnia, ami egy védő esetében dicséretnek számít. Nagyon ígéretes, és ha minden igaz, akkor Kínában is megnézhetjük, hogy mire képes.
  • De Sciglio: Remekül játszott addig a pontig, míg azt a súlyos hibát el nem követte. Szerelésekben különösen jó volt, még ha ez néha a szabálytalanság határát is súrolta. Meglepetésre még támadásban is jeleskedett, ugyanis kiosztott egy gólpasszt, és a második félidőben leginkább az ő oldalán folytak a támadások. Ha esetleg ezt a formáját el tudná menteni a következő szezonra, akkor talán csereként lehetne helye a csapatban, de majd még az ezt követő pár mérkőzésen jobban meg tudjuk majd ítélni, hogy beleférne-e Sarri elképzeléseibe.
  • Emre Can: Annyira nem volt feltűnő, de a labdát aránylag jól megtartotta, és védekezésben is stabil volt.
  • Pjanić: Sokkal jobban tetszett a játéka, mint az eddigi években. Annak ellenére, hogy regista volt, mégis sokat segített a támadásokban, a kulcspasszt is ő adta. Kreatív megmozdulások jellemezték, látszik, hogy mennyire különbözik Sarri és Allegri szótárában is a regista jelentése. Miralem nagyon hasznosan játszott, legalábbis az eddigi teljesítményétől jobb produktummal rukkolt elő.
  • Matuidi: Sajnos amire számítani lehetett, az bekövetkezett. A franciának nem sok keresnivalója van ebben az együttesben, a labdakezelései borzasztóak, a labdát megtartani nem tudja, arról nem is beszélve, hogy passzokban sem kiemelkedő, könnyen elveszti a játékszert.
  • Rabiot: Egészen a hosszabbításig Emre Canhoz hasonlóan jól játszott, a labdákat ügyesen megtartotta, viszont az a hiba végzetesnek bizonyult.
  • Ronaldo: Sokkal szabadabbnak tűnt, bátran trükközött, jó volt nézni a játékát. Több helyzete is akadt, de csak egyet sikerült gólra váltania.
  • Mandžukić: Teljesen eltűnt a pályán, nagyon nem találta a helyét ebben az új rendszerben.
  • Bernardeschi: Az ő játéka tetszett, annak ellenére, hogy voltak pontatlanságai passzok terén. Kiosztott egy gólpasszt, eleresztett egy szép lövést, és serényen visszajárt védekezni. Megmutatta, hogy érdemes lesz rá számítani.
  • Higuaín: Hatalmas meglepetést okozott, és az én szemeben lépéselőnyben áll a horváttal szemben, ami a csapatban maradást illeti. Nagyon ügyes kis összjáték volt Federicóval, ami a találatát előzte meg, kétségtelenül hasznosabb volt, mint Mario. A gólja remek volt, és volt egy helyzete is, amit nem sikerült belőnie. Ezek a meccsek arra is szolgálnak, hogy a játékosok a pályán is megmutathassák azt, hogy tényezők szeretnének lenni ebben az együttesben, Gonzalo pedig pont ezt tette. Bízzunk benne, hogy a következő összecsapásokkor sem okoz majd csalódást. Azonban a La Gazzetta dello Sport szerint hiába örvend jobb formának az argentin, a klub szeretne tőle megválni.

Igazából olyan sok dolgot nem szabad levonni ebből az mérkőzésből, de azért valamelyest elkezd körvonalazódni, hogy mit is szeretne a Mister, és ki is passzolna bele ebbe a szisztémába. Nyilván a futballisták is nemrég értek vissza a nyaralásból, olyan sok edzésen még nem is vehettek részt, nem mellesleg a sok utazás és az időeltolódás sem tesz jót nekik. Picit összecsiszolódhatnak ezeken a kisebb meccseken, játszhatnak és bemutathatják az újonnan tanultakat. Teljesen felesleges lenne temetni az új edzőt, igaz, hogy nem győzelem lett a vége, de hónapok kellenek míg elkezd rendesen meglátszani Sarri keze nyoma a csapaton, most még csak kisebb változásokat láthattunk, de azok eléggé pozitívak. Azt sem felejtsük el, hogy Allegri első meccse a Juventus kispadján még ennyire sem sikerült jól, mint Sarrié, bár az ő együttese is 3-2-re kapott ki, annyi különbséggel, hogy nem a BL döntős Tottenhamtől, hanem az A.C.D Lucentótól. Szerdán, 13:30-kor az Inter ellen minden bizonnyal még jobb játékra számíthatunk, viszont ott a győzelem kötelező érvényű lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9614974728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomsz 2019.07.22. 19:54:40

Maximálisan egyetértek a cikkel.. Hozzátenném, hogy remélem Sarri elfelejti majd DS-t a bal oldalon használni, ugyan adott egy gólpasszt, de őt jobb oldalra kellene stabilan rakni, méghozzá Cancelo mögé.. Külön élvezet volt Pipitát újra nálunk látni, és, hogy mennyire akar. Összességében jó érzéseim vannak a vereséggel együtt is, bár De Ligt játéka elég bizonytalannak tűnt, de nem is most kell ellőni a legjobb játékot..
FORZA JUVE.. :)

frenky441 2019.07.22. 20:09:37

Igazából és a meccset nem láttam de már nagyon várom hogy nézhessem, kíváncsi vagyok Sarri féle taktikára.

Ha az átigazolásokat nézzük vétel - eladás tekintetében pont nullán állunk úgyhogy lehet még sztárt igazolni és szerintem Pogba meg is lesz és Icardi is. Sajnos áldozati is lesznek gondolok itt Mandzukic, Higuain, Kean, Matuidi és Khedira de ha az kell hogy midkettő jöjjön én elengedem mindannyiukat.

vizi8 2019.07.22. 20:52:15

A 2. gól de Ligt-ról kaptuk, azért ez igen nagy hiba ha már Rugánira tesszük az elsőt.

Sztovicska 2019.07.22. 20:52:26

Szerintem ruganit, mandzukicot el kell szórni. Higuaint megtartani. Nagyon kiváncsi leszek Dybala mit tud Sarri alatt. Szerintem visszatérhet a régi 21-es Dybala

JuventusFanatikus 2019.07.22. 21:08:57

@vizi8: Mit vétett a holland a második találatnál?

NagyonJuve 2019.07.22. 21:10:09

@tomsz: persze hogy bizonytalan. Ő egy 19 éves srác szerintem 1 edzése ha volt a többiekkel nyelvtudása semmi, azért voltak bizonytalanságai is meg volt pár jó megmozdulása is.

NagyonJuve 2019.07.22. 21:19:26

@JuventusFanatikus: jó cikk. Mindennel egyet tudok érteni kivétel a cancelos rész. Igaz nem néztem 100 %ig a meccset de amit láttam nekem ismét hozta a tavaly év végi formályát. Lebdavesztések túl sok csel a saját 16os vonalánál. Gólt nem kaptunk róla de azér engem nem győzött meg hogy minden áron meg kellene tartani. Matuidit meg nem is értem mit keres egy juveba. Labdával szaladni sem tud elhagyja a labdát borzalom a csávó. Rabiot ra leszek leginkább kiváncsi volt egy komoly hibálya de fél éve nem játszott plusz új környezet. Cancelo is csinált ekkora hibákat csak abból nem lett gól.

Del Pybala 2019.07.22. 21:24:43

Szerintem Szczęsny sem hibázott. Nem a vonalon kell állni ha a félpályán van a zsuga. Egyszerűen jól eltalálta Kane.

Del Pybala 2019.07.22. 21:25:17

Cancelo pedig életveszély volt.

Rikoo 2019.07.22. 22:40:26

Ez a Rabiot eladott labda túl van misztifikálva. Pjanicnak tavaly meccsenként volt 3-4 ilyen, Bentancurról nem is beszélve mégsem kapott belőle gólt a csapat. Ha valakit hibáztatni lehet a gólért az a lengyel. Félpályáról gólt kapni azért csak szégyen egy kapusnak.

Rikoo 2019.07.22. 22:43:20

@vizi8: Gondolom De Scigliot akartál írni.

Grinta 2019.07.22. 22:44:34

@Rikoo: Csak annyira mint Cancelo hibája az oldalvonal mellett,az Ajax meccsen.Abból sem kell kötelezően gólt kapni.

Grinta 2019.07.22. 22:46:11

@NagyonJuve: Elmondanád hogy Matuidi mit keres a világbajnok Francia válogatott alapkezdőjében?

Grinta 2019.07.22. 22:56:34

Megmondom őszintén az első,de inkább jó pár! újranézésre,az első gól Rugani hibájának tűnt.Megvoltak darabszámra(4a4re),és nem lépett ki igazán karakteresen-magyarán olyan volt mint aki hezitá,tétoval(ezt sokan felróják neki,többek között Én is) mikor egyértelműen lehetett látni hogy a labdás a jobbjára készíti le a labdát a szabadon! érkezőnek.És itt csúszik meg a 4a4re vannak elképzelés,mert ez csak darabszámot jelöl ez esetben,nem konkrétan pozíciót határol be.Feltettem magamnak a kérdést-Én mit csináltam volna?Nem léphetsz el a Veled szemben álló labdástól,a Neked a balodra szabadon,területbe érkező üres! játékosra,mert akkor teret nyitsz a kapu felé.
Szóba jöhetne hogy (embert)cseréltek a belülről kisegítővel.Van egy tizedmásodperced erre hogy jól sikerüljön-kb lehetetlen.
Ez volt a kisebbik rossz.
Ebből a szituációból ez már gyakorlatilag kispályás futball,és annak támadásbefejezése.

Grinta 2019.07.22. 22:57:11

Hezitál,és tétova

NagyonJuve 2019.07.22. 23:11:00

@Grinta: hallod ez az 1 millió dolláros kérdés! Gondolom arra rajtam kívül mások is kiváncsiak lennének.

Grinta 2019.07.22. 23:29:49

@NagyonJuve: Azon nem gondolkodtál hogy futballszakmai alapja van?Esetleg

Grinta 2019.07.22. 23:30:31

@Rikoo: Ezzel most körülbelül magad ellen vallottál,ugye tudod?

Rikoo 2019.07.23. 00:18:55

@Grinta: Miért vallottam volna ellen?
Rabiot eladta a labdát gól lett belőle. De ez elsősorban Szczesny hibája, félpályáról kapott gólt.
Cancelo elvesztette a labdát, megvolt az esélye, hogy visszaszerezze és azt sem sikerült. Az ég világon senki más nem volt hibás abban a gólban csak ő.

tomsz 2019.07.23. 09:16:54

@NagyonJuve: Természetesen lesz ez jobb is, mindössze megjegyeztem, hogy eléggé bizonytalan volt.. Kell még mind neki, mind a csapatnak idő, és ugyan volt, aki már temette a csapat védekezését, én nem teszem, izgatott vagyok az új szezont illetően..

JuventusFanatikus 2019.07.23. 09:30:48

@Grinta: Az volt itt a probléma, hogy még a félpálya környékétól hátrál az olasz, körülbelül annyit csinált, hogy elkísérte a kapuig. Látszik, hogy néha még picit gyorsabban hátrál, mert közel volt a koreai. Ezt nem kellett volna, hanem még jóval korábban, mikor csak egyedül Son volt a támadó fél, akkor megpróbálni szerelni. Az a megoldás valamivel jobb lett volna, mert mikor már létszámfölényben vannak a támadók, akkor nagy valószínűséggel gól lesz.
Aztán mikor kialakult a létszámfölény a tizenhatos környékén, akkor tényleg egy csöppet késett Rugani, de mint mondtam, nem itt ment el a dolog. Ha Cancelo lett volna a helyében, akkor lehet nincs miről beszélni, mert az Ő sebességével jobb eséllyel tudta volna blokkolni az ellenfelet. Még az is megoldás lett volna, hogy Bonucci végigköveti az emberért, de az túl kockázatosnak tűnt volna, de kétségtelenül az is egy megoldás. De nem Rugani tolta el, hanem Matuidi az eladott labdával, úgyhogy itt nem Ő a fő ludas.

NagyonJuve 2019.07.23. 10:04:49

@Grinta: biztos van fudballszakmai oka mint kedira játszatása a német válogatottban de attól még nem értem micsoda. Szerintem sokan vannak igy mások is. :) Nem nézem a francia válogatottat de az tuti hogy a juveba nagyon kevés matuidi. Rendre ehagyja a labdát alig tudja lekezelni meg tovább passzolni is. Allegrinél lehet jó volt mikor kedira nem játszott szaladgállt ide oda de sarri nál passzolni is tudni jell.

Ádám.84 2019.07.23. 17:04:05

@JuventusFanatikus: eléggé kielemeztétek a kapott gólokat, de én igazából rohadtul nem értem, hogy Rugani mellől hogyan tudnak rendszeresen gólt rúgni. Nem kellett volna sokkal agresszívebben kilépni a támadóra?

JuventusFanatikus 2019.07.23. 17:10:25

@Ádám.84: Pontosan, ezt a cikkben és a kommentemben is megemlítettem:
"Ezt nem kellett volna, hanem még jóval korábban, mikor csak egyedül Son volt a támadó fél, akkor megpróbálni szerelni. "

Ádám.84 2019.07.23. 17:14:38

@JuventusFanatikus: igen, olvastam és értem is, de mitől van az h a támadók bármikor gólt tudnak rúgni Rugani mellől, milyen hiányosság ez? Milyen hiba okozza ezt? Ezt egyszerűen nem értem, néha mintha ott se lenni, nem fedezi a kaput, simán kapura rúgnak mellőle.

Del Pybala 2019.07.23. 17:23:01

@JuventusFanatikus: Szerintem jól védekezte le Rugani egészen a végéig. Mikor bonucci váltott Son-ra a szélen jövő emberről maradt le Rugani.

Del Pybala 2019.07.23. 17:23:52

@Del Pybala: ha kilép rá Son simán eltolta volna mellette

JuventusFanatikus 2019.07.23. 17:38:41

@Ádám.84: Védőt, védekező középpályást szoktam játszani, ha pályára esz a fene, úgyhogy ebben van egy kis tapasztalatom. Rugani nagyon udvarias fiú, ezért elkíséri a csatárokat, mint az idős nénit a zebrán. Azzal, hogy vele szemben hátrál, annyit tud elérni, hogy lelassítja a támadó menetét, viszont megállítani nem tudja, ezért kb. ez szinte semmit nem ér. Az a hibája, hogy nem mer kilépni rá, sőt láthatólag még hátrébb is helyezkedik, hogy esélye sem legyen megállítani a támadót, hanem ha az meglódulna, a szöget tudja zárni. Kell egy kis kivárás, hogy jöjjön veled szembe a csatár. Addig fel tudod a helyzetet fogni, hogy hány társ érkezik, vannak-e akik biztosítanak stb... Emellett nem árt, ha valamelyest ismeri a vele szemben álló játékost, hogy az általában milyen lábas, merre szokta meghúzni a labdát. Akkor van két lehetőség, hogy le akarod követni a támadót, és reflexből a megszerezni a labdát, vagy Te kezdeményezel. Nekem van egy kis trükköm, amivel kiugrasztom a nyulat a bokorból. Egy kisebb testcsellel elmozdulok az egyik irányba, a támadó megindul az ellenkezőbe, erre pedig gyorsan megakasztom a labdát, ha sikerül.
Beszéltem mindenről a lényeg az, hogy Rugani nem tud döntést hozni, hogy szerelni akar-e, vagy nem, és mellesleg bátortalan ezt megtenni, én nem is emlékszem, hogy ilyen esetben szerelt volna bármikor is. Az is hiba lehet, hogy nem tudja felmérni, hogy mikor van a labda olyan helyzetben, hogy azt elérje. Veszélyes, mert ha az ellenfél elszalad, akkor lehet a kontrából könnyen gól születik, így pedig kao blokkolásra játszik, de ahhoz nem elég mozgékony. Véleményem szerint ez nem csak rutin hiánya, ezt a hibát meccsenként többször elköveti.

Ádám.84 2019.07.23. 17:45:31

@JuventusFanatikus: köszönöm a válaszodat; egyébként tényleg, meg sem próbálja megszerezni a labdát, talán arra vár, hogy a lábába vagy mellé rúgja majd a támadó a labdát.

JuventusFanatikus 2019.07.23. 17:48:29

@Del Pybala: Szerintem, ha sokkal korábban tette volna, akkor sem okozott volna sokkal nagyobb kárt, de mindegy igazából. Ott a végén most láttam igazán, hogy hogyan tolta el a dolgokat. Son elhúzta őt jobbra, hogy legyen helye a szélre kifutónak, Rugani elmozdult arra, miközben Bonuccira ment így rá, majd hiába lépett ki a szélre aránylag gyorsan, nincs olyan sebessége, hogy blokkolni tudjon.

Ádám.84 2019.07.23. 18:02:56

@JuventusFanatikus: a sebesség egyébként a Juve középhátvédeinek egyik gyenge pontja, ebből a szempontból nagyon bízom a hollandban.

JuventusFanatikus 2019.07.23. 23:11:41

@Ádám.84: Ő sem egy gyors védő, de nem is lassú. Aki a csapatban kifejezetten lassú, az Bonucci és Rugani, a többiek mind kellően gyorsak. De Ligtnek az az egyik legnagyobb gyengesége, hogy nehezen követi le a csatárokat, könnyen megforgatják. Ha picit javítaná a súlypontáthelyezésén, akkor bírja valamennyire kompenzálni azt, hogy ezzel a nagy testtel nehezen fordul. Egyébként Demiral eléggé gyorsnak tűnik, lehet Ő lesz a leggyorsabb hátvédünk.

Ádám.84 2019.07.24. 00:21:56

@JuventusFanatikus: Demiralt remélem nem adják el, nagy hiba lenne.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása