Paprikás a milánói helyzet Icardi kapcsán

icardi_mauro_inter_fejet_fogja.jpgA Juventus egyértelművé tette, hogy semmiképpen nem hajlandó 40 millió eurónál többet fizetni Mauro Icardi játékjogáért, a Corriere dello Sport értesülései szerint pedig ez legalább 20 millió euróval elmarad az Inter által meghatározott ártól, még ha a bónuszokat is figyelembe vesszük.

A napilap szerint a klubok között történt már közvetett egyeztetés, és ez folytatódhat, sőt, fokozódhat a következő napokban, viszont a Juve képviselői egyáltalán nem kapkodnak vagy sietnek, mivel tisztában vannak azzal, hogy először a nerazzurro klubon belül kell döntésnek születnie az argentin csatár vonatkozásában, illetve érkeznie is kell valakinek az egykori kapitány, mára számkivetett csatár pótlására.

Továbbá a bianconero együttes sem áll rosszul középcsatárok tekintetében, hiszen megoldást kell találnia Mario Mandžukić és valószínűleg Gonzalo Higuain vonatkozásában, miközben Moise Kean torinói jövője sem tekinthető teljesen biztosnak.

Így az Öreg Hölgy képviselői akár azt is megtehetik, hogy további két évet várnak a balhés csatár megszerzésével, mivel 2021 nyarán lejár a futballista szerződése, és ingyenesen lenne mozdítható.

Az olasz sajtó továbbá arról számolt be, hogy a luganói edzőtáborból a csatár visszatér Milánóba, ahol egy, a klub által biztosított erőnléti edzővel dolgozik tovább a csatár. A döntés állítólag közös megegyezés alapján született, és így a futballista nem vesz részt a klub ázsiai nyári túráján.

Mindazonáltal a La Repubblica szerint a közös megegyezés nem éppen a játékos és a klub közötti viszonyt jelöli, inkább az edző és a klub közötti megegyezést, mivel amikor tudatták a csatárral a döntést, ő igencsak feldúltan reagált.

„Akkor maradok két további évet, felveszem a fizetésem, és nem hagyom el a klubot.”

A Sport Mediaset értesülései szerint az argentin csatár az Appiano Gentilében található komplexumban fog edzeni, csapattársak nélkül, illetve a szurkolóktól és a klubtól elszigetelve.

Ha hinni lehet a pletykáknak, a csatár abban reménykedett, hogy meg tudja győzni Antonio Contét a maradásról, azonban gyorsan rájött, hogy ez nem fog megtörténni.

Hasonló helyzetben találta magát Radja Nainggolan is Antonio Conte érkezésével, őt azonban a klub/mester nem zárta ki a taktikai felkészülésből a minap, és a hírek szerint ez is befolyásolta Mauro Icardi felindultságát, amely nyomán végül azt kérte a klubtól, hogy visszatérhessen Milánóba.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7214947014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2019.07.15. 09:49:27

Ha két évig egy tétmeccsen nem lép pályára, akkor meg lehet azt b@... Egyébként is nem tartom elképzelhetőnek, mert az internek sincs annyi pénze, hogy csak úgy adja Icardinak a lóvét. Szerintem max egy évet ha kibír, aztán meg szerződésbontás.

rockitbaby 2019.07.15. 10:32:12

@JuventusFanatikus: Nekem az sokkal jobban fájna vele kapcsolatban, hogy ehhez nem lenne elég Mandzu és Hugi távozása. Dybala és/vagy Kean is be lenne áldozva. Ilyen áron pedig nem kell.

kovta23 2019.07.15. 11:59:41

@rockitbaby: Miből gondolod hogy nem elég Higuain és Mandzut eladni? Dybala nem fog elmenni mert nagyon kérője sincs ez betudható a teljesítményének illetve a valószínűleg megszabott magas árnak. Kean pedig ha igazak a hírek nem.akar szerződést hosszabbítani ,ha tényleg így van idén pénze kell tenni. Az okát nem tudjuk. Higu és Mandzu eladásából meg ki lehet simán hozni 60 milliót.

Nathas 2019.07.15. 12:46:48

Lehet, hogy ez a "ki.aszlak a csapatból" üzenet a csapategységre jó hatással van, de Icardi eladását nem segíti. Marotta és Conte hülye volt, hogy így intézte az ügyet, 50-nél többet senkitől sem fognak kapni érte, azt viszont nem tehetik meg, hogy nem teszik őt pénzzé és még a fizetését is állják.

Il Principino 2019.07.15. 12:48:36

Én bízok benne,hogy összejön ez a biznisz,pláne ilyen "olcsón"!Mandzu tavaszi formája aggasztó volt,egyre sérülékenyebb,Higunál meg kb. hasonló a szitu,mint Icardinál a klubjával,persze nem olyan durva a helyzet.
Keannel jó lenne hosszabbítani és kölcsön adni inkább!

rockitbaby 2019.07.15. 12:55:18

@kovta23: Mert CR9 csatár lesz, Sarri megmondta. Neki is. Dybala remélem maradni fog, de ha a Mister annyit fog rotálni, amennyit szokott, akkor Ronci minden meccsen alap. Mellé kell majd valaki. Ha 4-3-3, akkor szélsők lesznek azok, akkor elég CR9 mögé egy ember csatárcserének. Ha két csatárral játszunk, akkor Dybala talán visszatérhet kedvenc helyére a secunda punta posztra. HA Sarri ide nem Icardi-t szánja.

Valamint lehet, hogy az Inter kényszerhelyzetben van az argentín kapcsán, de minket sem fog felvetni a pénz de Ligt után. Ha ez a transzfer létrejön, akkor utána szerintem már csak akkor fogunk igazolni, ha valakik távozni is fognak. Nem feltétlen olyanok, akikre amúgy sem tartanánk igényt. Onnantól áldozat kell majd. Nem tűnik elsőre soknak, de Demiral 18 millió, Romero majd 30 millió, Rabiot és Ramsey aláírási pénzzel is gazdagabbak lettek. De Ligt kb 70 milliójával vastagon 100 feletti költekezés lesz.

rockitbaby 2019.07.15. 13:01:46

@kovta23: És még Pellegrini 22 millióját ki is hagytam.

delpi0823 2019.07.15. 13:12:32

Ja persze megtehetjuk hogy varunk 2021ig es elhozzuk ingyen akkor mar egy 30kozeli ket eve nem jatszo csatart......ekkora baromsagot.Meg ha ezt Icardi kepes lenne megcsinalni akkor aztan nagy celjai lehetnek a karrierje szempontjabol.......

Bagg10 2019.07.15. 13:14:15

@Nathas: pontosan.
Lesz az ára még 30 millio is :))))
Ez az Icardi nem egy hülyegyerek... ebben a helyzetben ezt kell csinálni.

CR addig szerepel majd középcsatár poszton ameddig nincs arra megfelelő alternatíva. Ha jönne Icardi változik a szitu.
A legjobb játékosunkat mindig kihagyják akik agyalnak, de Bernardeschi messze jobb mint bármelyik zsoldos külföldi bohóc (Roncsi kivételével).
Cr - Icardi - Bernardeschi lesz a nyerő hármas elől.

kovta23 2019.07.15. 13:16:19

@rockitbaby: Pellegrini üzlet plusszos nem pedig mínusz 22 milliós. Ott volt egy Spinazzola eladás is. Ha tényleg igaz hogy annyira 100 százalék hogy Cr center lesz hisz azt már mindenkinek megmondták akkor hogy létezik az hogy az összes hír center igazolásról szól . Pedig ha Ronci bemegy középre akkor szélső kellene,mert akkor csak Costa marad balra akire tavaly se sokat lehetett számítani. Jobbra meg Berna meg a ki tudja milyen formában lévő Cuad.

kovta23 2019.07.15. 13:17:35

@Bagg10: Így legyen! Én is így gondolom!

Il Principino 2019.07.15. 13:21:06

Olvastam már olyat is,hogy Dybala lesz a center nem CR,mint a Palermonál anno.
Ember meg nem mondja milyen lesz a felállásunk perpill :)

rockitbaby 2019.07.15. 13:25:21

@kovta23: Szerintem egyébként két csatárral fogunk játszani. Használta már ezt a Mister az Empoli-nál. Azért egy CR9-Dybala páros nem lenne kutya, ha Sarri meg tudja tanítani őket együtt játszani.

Hogy miért csatárokról szólnak a hírek? Hát igazából egy csatárról szólnak hírek, erről a majomról. Őt pedig nem negyedik számúnak, vagy cserének vennék. Vagy Ronci mellé, vagy közvetlen mögé cserének - felállástól függően.

Icardi ellenben szerintem nem azért jönne, mert olyan nagyon szükségünk lenne rá. Sőt, egyáltalán nincs. A csatársor az, amit egyedül nem kell rendbeszedni. Régebben csináltuk azt, hogy gyengítettük az ellenfelet. Persze ez most klasszikus értelemben nem gyengítés, mivel nem akarják, de a két klub viszonyát tekintve igenis lenne hatása a hullarablókra.

Az újságokat el kell adni, márpedig a csizmában két dolog van, amire az emberek felkaphatják a fejüket. Egyik a de Ligt saga, másik, hogy az Inter éppen kit rak ki a keretből, kit akarnak kiebrudalni. Halál felesleges akár szélsőkben, akár csatárokban gondolkodni, hiszen még arról sincs fogalmunk, mit fogunk játszani. Még éppen csak elkezdték a srácok a felkészülést. Ezek csak csámcsognivaló szösszenetek.

del pipi 2019.07.15. 13:28:07

@Il Principino: +1! De milyen hülye klub ez az Inter, kirakják a csapatból aztán meg még akarnak egy zsák pénzt! Vagy ez vagy az, így ne akarjanak árat meghatározni , vagy akkor meg egyék meg azt amit főztek, jó ez így. @Bagg10:a nyerő hármas pedig szerintem: CR Icardi Dybala

kovta23 2019.07.15. 13:32:31

@rockitbaby: Ne haragudj de ez így nem igaz! A csatársort nem kell rendbe tenni?? Mandzu 20 meccs után 0 volt!!! Dybala nagy kérdőjel,de reméljük lesz még helye a Juvéban. Cuad már nem lesz olyan robbanékony amilyen volt sőt inkább félni kell hogy mennyit lehet rá számítani. Kean még nagyon fiatal és hát ha megnézzük a tavalyi góljait akkor inkább szerencsések voltak és nem valószínű hogy kezdőként számítunk rá. Cr mellé két csataros játékban pedig inkább Icardi kell nem pedig Dybala. Amúgy két csataros játékot te milyen kezdő el kepzeled el? Mert a keret inkább 4-3-3 már sejtet.

rockitbaby 2019.07.15. 13:41:08

@kovta23: Gyémánt középpálya: Rabiot-Pjanic-Can-Ramsey. Előttük CR9 és Dybala. Mandzu és Hugi nem része a tervnek, meg akarunk szabadulni tőlük. Velük én a helyedben nem számolnék. Cuad egyre inkább tűnik vagy távozónak vagy jobb bunkónak. Kean góljai nevezhetők szerencsésnek, de attól még mindig könnyebb egy már itt lévőt felépíteni, mint vásárolni lutrit. Más az, mikor egy csapatrészt meg kell erősíteni, és más, mikor el kell adni, aki nem kell.

Icardi is befejező, mint CR9. Kioltanák egymást. CR9 mellé olyan valaki kell, mint Tévez féle szabadabb szerepkörű szervező. Két dudás egy csárdában nem fér meg. Ráadásul Icardi semmi mást nem tud, csak középcsatárt játszani.

4-3-3 esetén is inkább a Dybala-CR9-Berna sorral állnék ki.

kovta23 2019.07.15. 13:48:40

@rockitbaby: Én nem gondolnám hogy Cr mellett nem fér meg egy igazi befejező csatár. Sőt! Benzema vagy 200 gólt szerzett mellette a Madridban. Cr mellé nem szervező játékos kell mert ő szereti a labdát, ő szeret helyzetet teremteni. Mellé egy erős játékos kell aki leköt pár védőt. Én nem emlékszem hogy valaha is Dybala vagy Tévez szeru társa lett volna.

rockitbaby 2019.07.15. 13:57:51

@kovta23: Ha jól tévedek, konkrétan Tévez is volt a társa. Pont, mint Rooney. Technikásabb csatár, aki aládolgozik. Benzema is aládolgozott, ez tény, de Icardi tipikus befejezőként nem fog aládolgozni. Neki is a gólszerzés lenne a fontos, nem a csapat. CR9 mellett olyan kell, aki hajlandó beáldozni a saját statisztikáit, hogy ő fossa a gólokat.

Dybala hamarabb fogja magát alávetni a csapat érdekeinek.

kovta23 2019.07.15. 14:19:55

@rockitbaby: Na ott pont a Cr nagyon ritkán játszott középen. Elsődleges felállás 4-4-2 . Ronaldo a középpálya egyik szélén Giggs a másikon. Vagy 4-3-3 Cr-Ronney-Tevez felállás. Dybalat miért erőlteted a szélen? Tavalyi év kimaradt neked?

rockitbaby 2019.07.15. 15:46:07

@kovta23: Aranylabdás évében már szinte csatár volt a ManU-ban. Nem maradt ki az előző szezon. Főleg nem az a része, hogy Allegri ahol csak lehetett, ott felsült abban a szezonban.

Én nem is szélen erőltetném, hanem secunda punta poszton CR9 mögött/mellett. Ott, ahol az utolsó, értelmes, egész szezonra kiterjedő jó játékkal rukkolt elő.

Nathas 2019.07.15. 16:15:40

@Contelegend: ezzel akarták Icardit rábírni az átigazolásra?

pedronegroo 2019.07.15. 16:26:11

@Contelegend: ??? Icardit akarták likvidálni??? Vagy ezért paprikás a helyzet? Vagy hogy jön ehhez a bejegyzéshez??

JuventusFanatikus 2019.07.15. 16:26:37

@Nathas: Fenét, csak felkészülnek arra, ha Őket is megfenyegeti ez a suttyó Icardi. A témát tessék a Dühöngőben folytatni:)

Marvin88 2019.07.15. 18:18:38

40-ért megvesszük, Lukaku menni hullarablók valamennyiért, Icardi menni transzferablak lezárása előtt 18 másodperccel gazdag angol klub 80-ért. Ez az egyetlen elfogadható verzió egy olyan játékos esetében, aki inkább seggel a padon két évig, de nem megy el. Ez olyan Bartomeu-way, lásd Dembelé, Coutinho, és most tán még Neymar, bár, annak a franc se tudja, mi lesz a vége.

Nathas 2019.07.15. 19:15:25

@JuventusFanatikus: elnézést kérek, csak meg akartam menteni a posztot az offtól! :-D

Joseph Toser 2019.07.16. 00:08:19

Sziasztok! Ez nem lesz más,mint 4-3-2-1 ahol Icardi a csatár, a 2 támadó meg CR7-Dyabal. KVK Can. Kp: Remzi (Rabiot)-Pjanic Vagy 4-2-3-1, ahol csatár Icardi- Dybala a csatár mögött,ahol régen, CR7 meg... nos azt majd eldönti... Vagy 4-3-1-2 ahol csatár CR7-Icardi és mögöttük Dybala. Itt a 3 kp az ua,mint feljebb. Széljáték, az ritkán lesz. Costa is tud KTK-át játszani és Berna is ki lesz okosítva a KTK-ra.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9899) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4144) mercato (4134) nyilatkozat (7425) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása