Dybala: „Furcsa lesz Pipita ellen játszani”

dybala_paulo_golorom_mu.jpgA Juventus csatára, Paulo Dybala nemrégiben beszélt a legutóbbi BL-meccsről, illetve a következő bajnokiról, amelyen az AC Milan lesz az ellenfél.

La Joya a manchesteri vörösök elleni BL-meccs végén kisebb szópárbajba keveredett José Mourinhóval, aki különböző gesztusokkal ingerelte a torinói közönséget a meccs után.

„Csak annyit mondtam neki, hogy semmi szükség ezekre a gesztusokra.” - mesélt a történtekről az argentin csatár a Sky munkatársának.

„Nem volt semmi szükség további feszültség gerjesztésére, mivel már amúgy is adott volt a feszültség. Olykor az embert sértegetik, és ez nem jó, de nem gondolnám, hogy jó megoldás az amúgy is meglévő feszültséget tovább gerjeszteni…

Mondtam, hogy semmi szükség erre, nem inzultáltam őt. Csak ennyit mondtam, aztán távoztam.”

A Juve az AC Milan ellen lép pályára a hétvégén, és bár a rossonero együttesnél számos sérülés nehezíti Gennaro Gattuso dolgát, parázs meccsre lehet így is számítani.

„Szerintem mindkét csapat jó formában érkezik a meccsre, mindkét csapat nagyon jól teljesít az összes kiírásban, és szerintem nagyszerű meccs lesz, amilyen szokott lenni egy Milan-Juve.

Reméljük, hogy nagyszerű meccset fogunk játszani, és hogy három ponttal térünk haza.

Gonzalo Higuaín? Pár napja beszéltünk, és kicsit furcsa érzések keringenek bennem. Már eleve ismertem, aztán együtt játszottunk, és számos trófeát nyertünk együtt.

Szóval nyilvánvalóan furcsa lesz ellene pályára lépni, de mindegyikünk a legjobbat hozza ki a magából az adott mezben.

Nem beszéltem róla a sérüléséről, de beszéltünk a többiekkel. Douglas Costa és én vicces videót küldtünk neki, mivel együtt lógtunk, de azóta is várjuk a választ.”

Paulo Dybala kicsit furcsán kezdte a szezont, de az elmúlt hetekben sokkal jobban teljesít.

„Massimiliano Allegri kicsit nagyobb szabadságot ad nekünk a mozgásra, és szerintem így képesek vagyunk nagyobb kárt okozni az ellenfélben.

Cristiano Ronaldo inkább a bal oldalt játssza be, sokat mozog, és a Manchesterben szerzett gólomhoz ő adta a passzt jobbról.

Amikor Mario Mandžukić játszik, akkor ő fontos referencia pontot jelent, aztán a támadásban ott van még Douglas Costa és Federico Bernardeschi, szóval számos opciónk adódik támadásban.

Szerintem a mesternek adódnak nehéz pillanatai, amikor mindannyiunkat játszani akar, hiszen mindannyian nagyon jól teljesítünk, és támadás tekintetében igazán jó szinten van a csapat. Nem gondolom, hogy könnyű dolga van a mesternek.”

La Joya viseli jelenleg a Juventus tizes mezért, és természetesen nem feledkezett meg a pénteken 44. születésnapját ünneplő legendáról, Alessandro Del Pieróról.

A múlt évben Alessandro Del Piero szabadrúgáslövő versenyre hívta ki az argentin sztárt, a kapusi feladatokra pedig Gianluigi Buffon volt hivatott.

„Én várom őt erre a kihívásra. Küldtem neki egy üzenetet, mivel szeretem az összes alkalmat kihasználni a köszönetnyilvánításra, mivel ő olyan nagyszerű ember, aki mindig nagyon szépen nyilatkozik rólam.

Boldog vagyok emiatt, mert ő nagyszerű játékos és kiváló ember, aztán pedig ne feledkezzünk meg arról, mit testesített meg játékosként, és nem csak a Juventus számára.

Remélem, hogy egy nap sikerül beütemezni ezt a kihívást, már egy kis idő eltelt, mióta felmerült ez a kihívás. Sort keríthetünk rá Amerikában vagy Argentínában!”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3014362637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása