Cristiano Ronaldo: „Az Aranylabda cél, de nem vagyok megszállottja”

ronaldo_cristiano_elso_golorom.jpgCristiano Ronaldo számára nem kérdéses, hogy megérdemelné az idei Aranylabdát, és véleménye szerint jó döntést hozott a Juventushoz igazolással.

A France Football számára adott interjúban Cristiano Ronaldo számos témát érintett, így beszélt arról, hogyan érintik édesanyját és lánytestvéreit az ellene felhozott vádak.

„Már tisztában vagyok vele legbelül, hogy én vagyok a történelem legjobb játékosainak egyike.” - mondta álszerénység nélkül a Real Madridnál rengeteg eredményt elért csatár.

„Már sokszor elmondtam, hogy a hatodik Aranylabda nem képezi megszállottság tárgyát számomra, de természetesen szeretnék egy hatodik Aranylabdát nyerni!

Hazudnék, ha mást mondanék. Naponta ezért dolgozok azzal, hogy a gólszerzést és a meccsek megnyerését tűzöm ki célnak, de nem tekintem az Aranylabda megszerzését megszállottságnak. Szerintem megérdemelném az Aranylabdát, igen.

A Juventushoz igazolás helyes, sikeres döntés volt. Sok szép dolgot elértem a Madridnál, és voltak hihetetlen pillanatok, amelyekre mindig emlékezni fogok, nagyszerű csapattársak és szurkolók társaságában.

Mindazonáltal úgy gondolom, hogy kilenc ott töltött év után eljött az idő a klubváltásra és a továbblépésre. A kapcsolatom Florentino Pérezzel soha nem lépett túl az üzleti szinten. Amiket mondott nekem, azt soha nem szívből mondta.

A vádakról beszéltem az élettársammal, és elmagyaráztam neki a helyzetet. A fiam, Cristiano Jr túl fiatal ahhoz, hogy ilyesmiket megértsen. A legrosszabbul az édesanyám és a lánytestvéreim miatt érzem magam.

Kicsit megkavarta őket a helyzet, és mindeközben borzasztóan dühösek. Ez az első alkalom, hogy ilyen állapotban látom őket.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr614332995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2018.10.30. 09:48:44

„Már tisztában vagyok vele legbelül, hogy én vagyok a történelem legjobb játékosainak az egyike.” - Ez tavaly még Reál mezben így hangzott a szájából: „Én vagyok a történelem legjobb játékosa.” Úgy látszik a torinói légkör jó hatással van rá, szerénységből ha csak egy kevéske is de ragadt rá. :) Az aranylabdát meg felejtse el van már neki elég mi nem ezért hoztuk hanem hogy BL cím(ek)hez segítse a csapatot.

Matteo89 2018.10.30. 10:21:21

@pedronegroo: Nem biztos, hogy annyira jo ez. CR-t szerintem eppen az hajtja, hogy o legyen a legjobb. Ezzel a gondolattal kel, es ezzel fekszik mar tobb, mint egy evtizede, es eppen ezert tenyleg o a legjobb. Kerdes, hogy ot az mennyire motivalja majd, hogy mar csak a masodik legjobb, vagy a tizedik, harminckettedik.

pedronegroo 2018.10.30. 10:38:40

@Matteo89: Igazad van, lehet az jobb ha ez hajtja és abban a hiszemben van hogy Ő a legjobb :) természetesen csak a mellett ha a csapat ezt szó nélkül tolerálja és ezzel együtt jönnek az eredmények is.

2018.10.30. 11:31:23

Szimpatikus nyilatkozat. Nála teljesen rendben van az a kijelentés, hogy "az aranylabdáért, a gólszerzésért és a győzelemért" dolgozik. Ellentétben Pogbával, akitől röhejesen hangzik.
Ezekből táplálkozik Ronaldo munkamániája. És ha az nem lenne, akkor már rég visszaesett volna a teljesítménye. És az is teljesen korrekt, hogy a "legjobb játékosok egyike". Tisztában van a tehetségével, de nem felfuvalkodott benyomást kelt.

del pipi 2018.10.30. 13:34:26

@Dr. Grant: ok én is így gondolom de mégis van egy olyan érzésem hogy már kissé meg van kopva a gyorsaság a cselező képesség a tavaly egész más volt madridban. vagy tényleg erősebb a sokszor lesajnált olasz foci legalábbis a védelmek, én drukkolok neki remélem még nyer kettőt de ne párosuljon önzőséggel !

2018.10.30. 14:34:36

@del pipi: Valószínűleg egy kicsit mindegyik igaz. Kicsit azért erősebb az olasz védekezés, még ha el is van néha túlozva kissé (általam is), meg ha ennyi idős korára ennyi év foci után - mindezt úgy, hogy kreatív játékos - semmit nem lassult volna, akkor egészen biztos, hogy csak valami UFO lehetne. Mindenesetre én teljesen elégedett vagyok vele. Még többet is hoz, mint amire számítottam, csak más tekintetben. Úgy tűnik, megfelelően beállt a sorba, csapatember lett (amennyire tőle telik), mindenképpen jó hatással van a többiek önbizalmára, kulcspasszokat ad és már elég jól "megtalálta" a kaput is az olasz bajnokságban is.

GGábr81 2018.10.30. 15:10:31

@del pipi: pont 1 éve írtam róla ugyan ezt. Alig lőtt gólt, szinte 0 volt az ősziszezonban, a csapaton is meglátszott, rendesen botladozott.
Ahogy ő beindult, úgy lett a Real is jobb. Tavaly szerintem csak neki köszönhető, hogy bl-t nyertek, így egyértelmű, hogy neki kellett volna a bl legjobbjának lennie. Az aranylabdát meg kaphatná a horvát.

Drotkoszoru 2018.10.30. 15:42:14

@del pipi: A tavaly ősze kifejezetten gyengére sikerült Madridban, a bajnokságban valami 2-3 találatnál járt januárban, utána kezdte el kíméletlenül lőni a gólokat. CR inkább tavasszal szokott villogni, ehhez képest nálunk egész jól kezdett (10 bajnokin 7 gól, 4 gólpassz). Az igazi fokmérő nála a BL egyenes kieséses szakasza lesz majd tavasszal, akkorra kell isten igazából formába lendülnie.

asvééd 2018.10.30. 19:07:24

@Dr. Grant: Abszolút egyetértek! Kicsit néha az az érzésem mintha ez csak egy álom hogy nálunk játszik, valóban tényleg ennyire szeretett volna Minket vagy mivel a napokban beismerte hogy Perez miatt jött el, nincs benne a "valahol csak ne itt(Madrid) játsszak"- effekt... És nehogy Perez valahogy vissza édesgesse(rakat pénz) magához, Madridba. Tudom Ronaldo olyan mint a BMW vagy a jó csaj, sok pénz kell hozzá és akkor persze nincs gond, csak a kis ördög nem alszik;)

del pipi 2018.10.30. 21:09:33

@Drotkoszoru: mondjuk a múlt évet úgy kezdte hogy a spanyol szuperkupa döntőben egy nem kis gólt ragasztott utána jogtalanul kiállították és meghatározta az őszi szezont , engem inkább az idei statisztikája aggaszt tíz meccs alatt több mint ötvenszer próbálkozott gólt lőni azért egy Ronaldo minimum hogy tíznél kéne hogy tartson és az sem egy veretes statisztika igaz? amúgy zsír hogy nálunk van csak már látnám a Dybalával együtt jól játszani.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4147) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (324) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (198) Címkefelhő
süti beállítások módosítása