Ranieri: „Ronaldo érkezése Maradonáéhoz hasonlítható”

ranieri_claudio.jpgClaudio Ranieri nemrégiben beszélt az olasz bajnokság helyzetéről, és természetesen elkerülhetetlen volt Cristiano Ronaldo nyári megszerzésének a kérdése, amit Maradona Napolihoz szerződéséhez hasonlított az olasz mester.

„A Premier League megnyerése a Leicester együttesével kellemes emlék, amelyhez sokszor visszatérek a legnehezebb pillanataimban.” - mondta a mester a RAI Sport adó Rabona műsorában.

„Célom, hogy visszatérjek a csapatvezetéshez, nemigen számít, hogy Olaszországban vagy külföldön. Úgy gondolom, hogy az angliai munka nagyon élvezhető elfoglaltság.”

Anglia kapcsán az első felmerülő opció egy sokat látott, ám jelenleg igencsak nehéz helyzetben lévő klub, a Manchester United, ahol a pletykák már jó ideje edzőváltást prognosztizálnak, a portugál szakember pedig korántsem volt a legjobb véleménnyel az olasz mesterről, amíg Claudio Ranieri címet nem nyert a Leicesterrel.

„José nagyon jellegzetes egyéniség, kiváló mester és nagyszerű ember. Szerintem az egész vitás helyzet az én nulla megnyert címem kapcsán már rég a múlté mindkettőnk számára.”

A Juventus három ponttal hozta a Manchester United elleni meccset az Old Trafford gyepén, ezzel pedig sokak szerint megerősítette azt, hogy idén nagyon komoly esélyesei a BL-nek Cristiano Ronaldo megszerzését követően.

„Szerintem kicsit hasonlít a helyzet ahhoz, amikor Diego Maradona a Napolihoz szerződött, és segített az olasz futballnak kilábalni a válságból. A Juventus figyelemre méltó műveletet hajtott végre, és ismét bizonyította, hogy mindenki előtt jár egy lépéssel.

Nem gondolom, hogy az AC Milan olyan rossz állapotban lenne, amennyire az emberek gondolnák. Gennaro Gattuso jó munkát végez, jól kielemzi a meccseket, és soha nem fogja vissza magát. Tudja, mit kell tenni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7414325571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása