Allegri: „Nem vehetjük le a lábunkat a gázról”

allegri_massimiliano_sajtotajekoztato_9.jpgMassimiliano Allegri az Udinese elleni meccs előtt a lehetséges összeállításról beszélt, illetve elmondta, hogy a BL-továbbjutás kiharcolása után csapatának a bajnokságban kell bizonyítania.

„Stephan Lichtsteiner és Alex Sandro eltiltás miatt nem léphet pályára, azonban Juan Cuadrado és Federico Bernardeschi kivételével mindenki jól van.” - nyilatkozta a szakember a média munkatársainak a szokásos sajtótájékoztatón.

„Juan Cuadrado Németországba fog látogatni, hogy egy szakemberrel beszélgessen az állapotáról. Federico Bernardeschi esetében húsz nap múlva végzünk el további teszteket, amikor majd kiderül, hogy szükség van-e műtétre vagy sem.

Azt megerősíthetem, hogy a kapuban Wojciech Szczęsny lesz a bajnokin. Mattia De Sciglio és Kwadwo Asamoah lesz a védelem két szélén, és Mario Mandžukić is felépült, azonban még döntenem kell a támadósorról.

Az Udinese a bajnokságban harmadik az elkövetett szabálytalanságok száma tekintetében, így egy fizikailag nagyon erős ellenfél ellen fogunk pályára lépni, azonban a három pont megszerzésére kell törekednünk minden erőnkkel. A harmadik hely jól mutatja az ellenfél agresszivitását, és ne feledjük, hogy mi is néhány kemény meccsen vagyunk túl.

Szerdán nagyszerű eredmény született, ráadásul egy történelmi stadionban, a Wembley gyepén, azonban idén még nem értünk el semmit eredmények tekintetében, ezért a fejünket le kell hajtanunk, és nem rugaszkodhatunk el a földtől. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy mentális tekintetben visszavegyünk a tempóból.”

A Napoli veresége az AS Roma ellen kissé leveszi a nyomást a bianconero együttesről, azonban ennek ellenére a a déliek még mindig vezetik a tabellát.

„A Napoli egy ponttal megelőz minket jelenleg, szóval az Udinese elleni győzelemre kell koncentrálnunk, és nem arra, hogy máshol milyen eredmények születnek. Szükségünk lesz a teljes stadion támogatására és az összes szurkolónk segítségére.

A pályára lépők kilététől függetlenül az számít, hogy holnap a feladatra koncentráljunk, megfelelő lelkesedéssel és felelősségtudattal bizonyítsuk, hogy megértjük a mérkőzés fontosságát.”

A napokban bejelentették, hogy jövőre a nyári átigazolási időszak lerövidül, így a bajnokság kezdetét követően nem lehet már klubot váltani és játékosokat kivásárolni.

„Teljes mértékben egyetértek ezzel a döntéssel, és tulajdonképpen abban reménykedtem, hogy az átigazolási időszak már július végén lezárul, nem csak augusztus közepén.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4813729250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2018.03.11. 07:16:58

Marrottának most nem lesz ideje pöcsölni nyáron!

venember83 2018.03.11. 10:37:46

@Il Principino: legyen igazad, csak nehogy még jobban kiütközzön így a kobra „türelmes”, „ráérünk még” tárgyalási technikája.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása