Luis Gayá vagy Matteo Darmian érkezhet a nyáron

darmian_matteo_mu_1.jpgA pletykák szerint a Juventus a védősor széleit José Luis Gayà vagy Matteo Darmian megszerzésével kívánja megerősíteni a nyári átigazolási időszakban.

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus számára rendkívül fontos lesz a szélsőhátvéd poszt feltöltése, miután Stephan Lichtsteiner és Kwadwo Asamoah is távozhat akár, miközben Alex Sandro kapcsán is valószínűleg ajánlatok fognak érkezni a Premier League csapatai részéről.

Leonardo Spinazzola vissza fog térni a Juventushoz a kölcsönszerződése lejártával az Atalanta együttesétől, azonban a torinói napilap szerint a bianconero ennek ellenére további játékossal erősítene a védelem szélein.

Az első számú opció Matteo Darmian lehet, hiszen olasz futballista, mindkét szélen bevethető, és nem lenne ellenére az sem, ha nem lenne egyértelműen első számú kezdő az adott poszton.

A napilap értesülései szerint a Manchester United viszont csak abban az esetben engedné el a játékost, ha kifizetik érte a 20 millió eurót, amelyet a manchesteriek fizettek a Torino számlájára a futballista játékjogáért még 2015-ben.

A másik opció José Luis Gayà lehet, a Valencia védője 25-30 millió euróért lenne mozdítható, azonban Matteo Darmianhoz képest hat évvel fiatalabb, ami talán előnyt jelenthet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3113641830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2018.02.07. 11:23:06

Hogy a fenébe képzelik összeegyeztethetőnek a BL-célokat/európai legszűkebb elitbe jutást a vezetők egy Spinazzola, Darmian, De Sciglio és talán Alex Sandro széllel, soha nem fogom megérteni. Mindez aközben, hogy világszinten nyilvánvaló, hogy nagyon komoly szerep hárul a védősor szárnyaira úgy védekezés, mint támadás során.

babo0410 2018.02.07. 11:37:03

@venember83: Mert talán DS hétről hétre igazolja, hogy jó vétel volt? Mert talán Spinazzola jól játszik?
És ha figyelmesen olvastad a cikket ott van még egy opció, Luis Gayá neve is, akit nem ismerek.
Egyébként Darmian nincsen túl jó formában, ah MU nem jött be neki, de bizonyította már, hogy jó játékos, és nem egy játékos talált már itt újra magára. De jelenleg én se őt igazolnám le.

venember83 2018.02.07. 11:59:45

@babo0410: mivel igazolja hétről hétre? Gólpasszokkal?

Sztovicska 2018.02.07. 12:04:26

@venember83: miért is lenne kizárva a bejutás? Ds szerintem javul, spinazzola és darmian rendelkezik azokkal a képességekkel amiből allegri ki tudja hozni a legjobbat, alex sandro(?????). Amúgy meg ne felejtsük hogy pályájuk elején még del piero, nedved, zidane stb stb is neve nincs emberek voltak. Kellett nekik egy olyan klub és környezet ahol fejlődtek. Miért zárod ki ezt náluk? A juve szerencsére sose volt real meg city aki konyhakész sztárokkal vágja tele a csapatot ettől remélve a sikert

rockitbaby 2018.02.07. 12:09:33

@venember83: Szerintem Spinazzola lesz a cserebalhátvéd Asamoah nyári távozása miatt. A többivel kapcsolatban pedig csak szintén találgatva, de DS elő keresünk valakit, mert Lichti-t is elengedjük a nyáron sanszosan. No nem azt mondom, hogy ők a legjobbak, főleg, hogy Darmian jelen pillanatban sehol sem ér 20 milliót.

Az meg talán nem is tudom, kiről mond el többet, de jelen állás szerint, ha maradna Asamoah Sandro mögé, Spinazzola nettó erősítés lenne DS-hez képest jobb oldalra...

venember83 2018.02.07. 12:40:27

@Sztovicska: ne hasonlítsuk már a pályája elején lévő Del Pierót, Nedvedet, Zidane-t stb. egy 25 éves De Sciglióhoz meg egy 28 éves Darmianhoz. Vagy ők még mindig fiatal ígéretek lennének? Max. ígéretek, de nem pályájuk elején lévő futballisták.

Sztovicska 2018.02.07. 12:45:14

A lényeg annyi hogy kár temetni azokat a játékosokat akik még nem mutathatták meg igazán mire képesek allegri kee alatt egy juvénál. Mert ds látszik hogy fejlődik sandro meg abszolút top játékos nem is értem őt miért emelted ki. A posztján a legjobbak közt van

Rikoo 2018.02.07. 12:49:45

Azért a vezetőség sem annyira hülye, hogy De Sciglio, Darmian és Spinazzola legyen a 3 szélsőhátvéd a 4-ből.

venember83 2018.02.07. 12:53:26

@Sztovicska: a "talán" kifejezésen volt a hangsúly, nem Sándor Sándor kvalitásain.

m.martin91 2018.02.07. 13:15:06

@Rikoo: Nem a lóf@szt. Mégis minek üldözik Darmian-t, ha pontosan tudják, hogy a semmirekellő Spinazzola is visszatér nyáron? Itt van még a hulladék De Sciglio, aki nyilvánvalóan még hosszú ideig maradni fog. Egyértelmű a helyzet.

pedronegroo 2018.02.07. 13:19:10

Évekig Asa-Lichti volt a két szélső még se volt gond, sőt ekkor domináltunk csak igazán a serie a-ban. Ezért én nem parázok ha Darmian-Spinazzola-DeSciglio szélek lesznek mert a védekezés lesz nekik is az első számú feladatuk azt meg megoldják. Nincs értelme Sandro, Dani Alves stílusú játékosoknak mert Ők nem sokáig bírják a foci nélküli taktikázást és csak a durci meg a balhé lesz belőle.

Juvegaspy 2018.02.07. 13:40:36

Igaz lattuk mar jol jatszani Darmiant de ha lehet akkor mar Gaya jojjon.
Olaszositasnak jon Spinazzola ugyis

2018.02.07. 13:42:43

@Gyori_Juventino: Bellerin is rettentően túl van értékelve. Lehet, hogy egy normális edző mellett jobban tudna teljesíteni, de amit ebben a szezonban művel azzal csak De Scigliohoz képest lennénk előrébb...

Zoltan Hervay 2018.02.07. 13:58:24

@Sztovicska: azèrt Nedved màrt lazionàl nagy nèv volt.ès valamièt riola felfedezetje.de igazad van ha mart a mi jatekosaink legalàb kapjàk meg a lehetösèget

epaska 2018.02.07. 14:11:44

@pedronegroo: Asamoah>Spinazzola, Lichtsteiner>De Sciglio. Azért van különbség köztük...Mind2 olasz nevetséges.

A svájcinak kellene megköszönni meg Barzaglinak a koruk miatt aztán Bellerin-Caldara és mindenki happy. Azért ez annyira nem nagy ördöngösség...A bal oldal meg jól van úgy ahogy.
Középre Can és Barella in, Sturaro, Bentancur out.
Előre egy értékelhető balszélső kell, de mivel Mandzu kirobbanthatatlan lehet Higuaín alternatíváját kell megoldani, aki tőlem lehet Matri is, én viszont Papu Gómezt látnám szívesen. Szóval 3 igazolást kellene eszközölni + ugye Can, és Caldarát felültetni egy buszra vagy Győzike sofőrjét elküldeni atlantába. Majd lehet ezt elintézem én, hogy Giuseppe ne fusson ki az időből. Szóval srácok, ha én lennék Marotta: Bellerin-Caldara-Can-Barella-Papu Gómez ötös érkezne, Lichti-Barza-Sturaro-Bentancur-Pjaca pedig távoznának. Egy ilyen vagy hasonló mercatot azért illene össze hozni.

pedronegroo 2018.02.07. 14:18:39

@epaska: Én viszont nem látok nagy különbségeket, mindegyik a védekező feladatokat tudja igazából megoldani. Nálam Darmian vagy Asa vagy Lichti ugyanaz. DS aki valóban kicsit kilóg a sorból de fejlődik a srác szóval a középszert még Ő is elérheti mint a többiek. A mondandóm lényege az lett volna igazából hogy nem kell Dani Alves, Sandro ahhoz hogy scudettokat nyerjünk mert azokat középszerekkel is megnyertük, megnyerjük.

Zoltan Hervay 2018.02.07. 14:27:32

@epaska: barella jo jàtèkos de szerintem az a 50 millio amiket szeretnènek kèrni èrte kicsit sok.bentancurnak most matuidi sèrülèsèvel ledz lehetösège jàtszani majd utànna legyen leirva.de èn mindenkèp csak kölcsön adnàm.elöre nem gomez kène hanem valami fiatalab aki kèpes lenne potolni higuan mert szerintem màrt csak 1 èvet lesz nàlunk.èn moratat vennèm.

Rikoo 2018.02.07. 14:35:40

@Zoltan Hervay: Bizony, Nedved teljesen más kalap alá tartozik.
Morata szerintem teljesen esélytelen, bár ő biztosan szívesen játszana újra a Juventusnál. Serie A-ban szenvedett, de rotációban jó lehetőség lehetne.
A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha Higuaín és Mandzukic egymást váltaná.
Barella olcsóbb lenne, mint 50 millió euró.
@epaska: @pedronegroo: Érdekes egyébként, hogy a 4 szélsőhátvéd közül De Sciglio volt ősszel a legstabilabb védekezésben. A baloldalt folyamatosan kijátszották, Lichti pedig a gólok több, mint felében benne volt. Sajnálatos, hogy így leépült.

pedronegroo 2018.02.07. 15:03:41

@Rikoo: Ne a mostani Lichti-hez hasonlítsd! :) Asa és a svájci a térdét és a szívét adta a csapatért és DS még csúcsformában is csak megközelíteni tudja az Ő szintjüket(nem a mostanit). Ja és DS-nek csak a védekezésre kell koncentrálni támadó feladatai gyakorlatilag nincsenek. A másik De, De Ceglie is sokáig erősített minket, vele is nyertünk scudettot. De mondom nekem jó ha középszerek vannak a széleken régen se okozott ez gondot a serie a szintjén. Meg így marad pénzünk valami nagy dobásra!(ez csak irónia ha nem ment volna át :))

Sischo 2018.02.07. 15:50:50

@epaska: Nemtufom miert gondolod hogy Bellerint olyan szuper egyszeru lenne leigazolni. Nagyon keves minosegi szelso vedo van a piacon, raadasul az Arsenalnak tobb penze van mint nekunk szoval nem nagyon vannak raszorulva h rankdozzak. Nem lennek meglepve ha eleg magas osszegert menne el, vagy ottmaradni tovabbra is.

Watakuki 2018.02.07. 16:58:07

Én Menuiert nézném meg. Jó korban van, és konstans jó játékot mutat a PSG-ben.

epaska 2018.02.07. 18:09:04

@pedronegroo: Értem, hogy mit szeretnél ezzel mondani, de szerintem a 3-4 évvel ezelőtti svájci expressz nem De Sciglio meg Spinazzola szint. Darmian-Asa csere még oké, de ennél lejjebb már nem kéne adni. Elvileg BL-t akarunk nyerni.

@Sischo: Azt gondolom vele kapcsolatban, hogy ilyen szintű jobbhátvédre kell szert tennünk ahhoz, hogy emeljük a színvonalat. A 90 milliós is belefért közel a 30-hoz. A spanyol 50-60-ért mozdítható szvsz, persze nem olyan fizuval, mint Sandroé. Itt nyerhetne is valamit nem csak Wenger vállveregetését. A Barcelona szerintem számára már nem opció, ha az lenne, akor már átvette volna Alves helyét. Nem egyszerű...de a gurunknak mi az?

Rikoo 2018.02.07. 18:31:55

@epaska: Barcelona több, mint 50 millióért sem tudta megszerezni Bellerínt.

Rikoo 2018.02.07. 18:38:53

Nyáron egyébként megpróbálták Marottáék leigazolni, utána Hysajt és Vrsaljkot. Végül csak De Scigliot sikerült megszerezni.

epaska 2018.02.07. 18:45:37

@Rikoo: Azért mondom, hogy szerintem ő nem akar Barcelona játékos lenni. Ha menni akarna, már ott lenne. Persze az is lehet, hogy tökéletesen megelégszik azzal, ami az Arsenalnál körülveszi. De Sciglionál azért nagy számban vannak jobb játékosok azon a poszton, akik erősítést jelentenének, nem kéne nála leragadni...Lehetne ezt a keretet megfelelően erősíteni 100 milliók nélkül is. Kíváncsi vagyok mit hoz a nyár.

Rikoo 2018.02.07. 18:55:53

@epaska: Bellerínt vegyük ki a potenciális jelöltek közül. Őt tuti nem sikerül leigazolni, mondjuk én is neki örülnék a legjobban.
Meunier talán egy lehetőség. Esetleg Hysaj, ha Sarri távozna nyáron. 50 millió eurós kivásárlási ára van.
A vége úgyis a ZS megoldás és Darmian lesz..

m.martin91 2018.02.07. 19:11:53

@Rikoo: És ezért szerinted ki a felelős, hogy a vége mindig a ZS megoldás? Miért bevett szokás az a Juventusnál, hogy mindig a ZS megoldás a vége? Miért elégszünk meg ennyivel? Ez a felfogás azt jelzi, hogy nemzetközi topcsapat vagyunk, akik minden évben minden sorozatban nyerni akarnak?

epaska 2018.02.07. 19:50:15

@Rikoo: "Bellerínt vegyük ki a potenciális jelöltek közül."
Sajnos, valószínűleg Marotta is így áll a jobbhátvéd poszthoz.

Rikoo 2018.02.07. 21:50:46

@m.martin91: Költői kérdések.:D
Pont alattad van a felelős mindenért.
@epaska: Marotta majdnem minden poszthoz, így áll hozzá.

Drotkoszoru 2018.02.08. 14:58:11

@Watakuki: Meunier-t én is sokra tartom, szívesen látnám nálunk, szerintem kiváló igazolás lenne. 190 centi magas, 82 kiló, jól fejel, viszonylag gyors, a védekezés mellett a támadásokból is kiveszi a részét. Jól cselez, technikás, jól ad be, jól passzol. Dani Alves mögött nem állandó kezdő, így talán még mozdítható is. Bár a PSG nem szorul a pénzre, illetve lehet nem a legjobb továbbra sem a viszonyunk a franciákkal/arabokkal, ennek ellenére egy próbát mindenképp megérne nyáron. De Sciglio eddig kellemes meglepetés (a sérülései zavarnak csak igazából), viszont nálam ő maximum kiegészítő ember lenne hosszútávon, Allegri úgyis szereti rotálni a szélső hátvédeket, így jutna neki is elég idő. Támadásban azért lényegesen jobb a belga, bőven elférne DS elé/mellé. Más kérdés, hogy Allegri, illetve a vezetőség hogy gondolja mindezt, mindenesetre ilyen Darmianokból inkább nem kérnék. Alex Sandrót viszont mindenképp meg kellene tartani.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása