Visszafogott kezdőt küld pályára Allegri?

buffon_gigi_szurkolokat_udvozol_barzaval.jpgAz esti milánói összecsapásnak a házigazdák kissé felforgatott kezdőcsapattal fognak nekivágni, míg a Juventus várhatóan inkább konzervatívabb csapatot küld a pályára.

Az AC Milan és a Juventus közötti találkozó 18.00 órakor veszi kezdetét, és a milánóiak nem számíthatnak az eltiltott Leonardo Bonucci játékára, míg Giacomo Bonaventura, Davide Calabria és Andrea Conti sérülés miatt nem játszhat.

Lucas Biglia felépült izomsérüléséből, a középpályán mellette várhatóan Franck Kessié, Fabio Borini és a visszatérő Ignazio Abate fogja felvenni a harcot a győzelemre éhes vendégekkel.

Suso nagyszerűen játszott a szerdai, Chievo elleni 4-1-es győzelem során, és várhatóan ő fogja támogatni a Hakan Çalhanoğlu és Nikola Kalinić kettőst.

A Juventusnál visszatérhet a kényszerpihenőre száműzött Mario Mandžukić, akit a bíró sértegetésért egy meccsre tiltottak el, azonban Medhi Benatia, Marko Pjaca és Benedikt Höwedes továbbra is sérült.

A balszélen feltehetően Alex Sandrót pihentetni fogja a mester a Sporting elleni keddi, kulcsfontosságú BL-meccsre, így Kwadwo Asamoah kezdhet, középen pedig feltehetően az Andrea Barzagli - Giorgio Chiellini páros látja majd el a védekező feladatokat, bár egyes források szerint Daniele Rugani kap ismét játéklehetőséget.

Több beszámoló értelmében Juan Cuadrado játszhat elöl a jobb szélen, míg Douglas Costa pihenőt kap, Blaise Matuidi ügyében pedig a mester nem kíván kockázatot vállalni, így csak szükség esetén fogja őt bevetni Massimiliano Allegri.

Amennyiben a fenti értesülések helyesnek bizonyulnak, egyetlen nyári szerzemény sem fog játszani ma este a kezdő sípszótól, hiszen Wojciech Szczęsny, Federico Bernardeschi és Rodrigo Bentancur is a padon fog helyet foglalni.

AC Milan (várható kezdő): Donnarumma; Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Abate, Kessié, Biglia, Borini; Suso, Çalhanoğlu; Kalinić

Juventus (várható kezdő): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanić; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaín

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3613111346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeneiPALI 2017.10.28. 10:14:59

Padrol bekell hozni jobb támadokat majd mert ez védekezésre jó na de megbontani avédelmet kevés lehet ,Costa Berna, erre alkalmas viszont ök kevésbé tudnak védekezni, Higany meg akkoris játszik ha görcsös és nemmegy neki Mandzu középre és két jó szélsövel nagy verést mérhetnénk rájuk szerintem!

rockitbaby 2017.10.28. 10:42:11

@jeneiPALI: Igazán komoly, nagy verést akkor kaphatna a Milan, ha Bonucci-val a kezdőjükben szórnánk meg őket, megmutatva, mennyit ért az a 42 millió. Ennek hiányában a piros-feketék veresége maximum arra lesz jó, hogy az edzőnek megköszönjék az eddigi hathatós munkáját.

Számomra az már elegendő lenne, játékban felülmúlva őket nyerünk két góllal úgy, hogy mi kivételesen nem kapunk.

mrdel 2017.10.28. 10:45:56

A 42 M Bonucciért már nem is olyan kevés.
Végén még kiderül, hogy jó üzeltet hozott össze Marrotta.

Nathas 2017.10.28. 10:49:57

Olyan jó lenne igazán móresre tanítani őket, rúgni nekik 4-et és uralni a meccset. Borzasztóan hiányzik a csapatnak, hogy végre egy "nagy" meccsen is fölényes győzelmet arasson, ezzel visszatérhetne a kissé megtépázott önbizalom. Ezzel a kezdővel persze ez felettébb valószínűtlen. Mindegy, nagyon várom már a meccset!

GGábr81 2017.10.28. 11:39:33

Egy egyszerû 0-1 is elég nekem, ha azt biztosan le tudják hozni. De a védelem jelenlegi formája alapján 0-2 nél is izgulni kell. Bár lehet, hogy 15 perc és megint hátrányból kell focizni. A mind 2 csapat rúg gólt és a gólok száma 1,5-nél több az tuti tipp, megint csak a védelem miatt. A kapott gól nélkül lehozott meccs Allegri miatt kéne már nagyon. Amíg nem lesz elégedett a védekezéssel, addíg nem lesz bátrabb támadó játék, max kényszerbôl, ha hátrányban vagyunk.

The king of alibis 2017.10.28. 11:44:18

Gyönyörű felállás, mondhatom. Szánalomkezdő. Mandzukic miért nem mehet a posztjára, mikor igazoltunk szélsőket? Lófejű szerelme megint kezdő? A megvénült Barza papa? Már csak a bohóc Sturaro hiányzik...nyerni akar egyáltalán Allegri?

Patricco 2017.10.28. 12:05:50

Costa pihenot kap....vicces eddig miben faradt el? Ha nem lesz kezdo a Sporting ellen akkor jobb ha eligazol!

Rikoo 2017.10.28. 12:22:59

@Patricco: Volt is hír a héten arról, hogy nem biztos, hogy megvásárolja őt a klub, ha így folytatja. Mondjuk nekem ez kicsit meglepő, szerintem ő és Bernardeschi is bizonyítanak, mikor lehetőséget kapnak.

The king of alibis 2017.10.28. 12:48:57

@Rikoo: pedig Costa beadásai életveszélyesek. 1-1-ben bárkit meg tud verni.

Dellar Zsolt 2017.10.28. 12:56:59

Várható volt, h ilyen kezdő lesz,de sokaknál nem esik le Allegrinél a Barza Chiellini a kezdő páros,na meg Cuadrado meg Mandzu jó helyen van ahol van,ez a támadó négyes,azt mondják nem tud támadni,azért mégis csak jó volt egy évvel ezelőtt.Juan nekem most is nagy kedvencem,nem értem miért szúrja egyesek szemét, h a kezdőben van,mintha vmi B kategóriás játékos lenne.Mario is jó ahol van,elől csak kihagyna pár ziccert és mindenkinek béna lenne a blogon.Emlékszem mikor ide jött és centert játszott,mennyit volt ekézve.Remélem Costa hír meg kacsa,mert nem annyira rossz,40 misiért jövőre Fekirt meg hasonló kaliberű játékosokat nem fogunk tudni igazolni.Ja és Khedira, akit el is felejtettem:D A másik szerencsétlen:) Én csak annyit üzenek: Ne szórakozz Zohánnal!!!:D Szerintem egyáltalán nem játszik rosszul mióta visszatért,Matuidi se rossz,de nem érzem, hogy mindenáron ő kell a kezdőbe.Max majd kezd a Sporting ellen,minden meccsen kebapos Zohan se fog az első sípszónál a pályán lenni.Allegri nem akarja, h kifulladjunk a szezon végére,azon ment el a Bl döntő is.Hinni kell a csapatba,a védelmet kell vhogy rendbe rakni,Höwedes remélem hozza majd,amiért leigazoltuk, Dani Alves meg pótolhatatlan,nekem ő hiányzik a legjobban,de egy marha nagy pöcs,szó jÓ helyen van ahol van Nyaljmár barátjával egyetemben.Ebbe a védelembe jönne Caldara,meg esetleg egy De Vrij, és egy normális balvédő, nehéz lenne fogást találni rajtunk.Na Forza Juve!!! El kell kenni a milánói kínai gagyik száját!!!:)

Dellar Zsolt 2017.10.28. 13:08:00

ja a balvédő jobbos akart lenni:D

Rikoo 2017.10.28. 13:10:58

@Dellar Zsolt: Mindenhol Rugani-Chiellini kezdőpárosról van szó, valószínűleg ők kezdenek.
Fekir? Nem hiszem, hogy Juventus szintű játékos lenne.
Szerintem nem normális balvédő, hanem inkább egy minőségi jobbvédő kellene. Alex Sandro topjátékos a posztján, ha Asa megy akkor pedig Spinazzola cserének megfelel.

Pitts 2017.10.28. 13:28:03

@Rikoo: Teljesen logikus lenne Rugani játszatása, az elmúlt két meccsen minimum azt bizonyította, hogy nem rosszabb opció a Barza-Benatia duónál, bár a személyes véleményem az, hogy már jelenleg is sokkal jobb mindegyikőjüknél. Másrészt meg hogyan fejlődjön egy fiatal játékos, ha nem a pályán, néha akár hibázva, de rutint és tapasztalatot szerezve. Jó lenne, ha Chiellini is egészséges tudna maradni, mert ha egy állandó társsal folyamatos játéklehetőséget kapna Rugani, abból egyrészt ő, másrészt pedig a csapat is csak profitálni tudna.

epaska 2017.10.28. 13:33:45

Allegrinek akkor volt a legjobb amikor Sturaro meg Mandzsu voltak a bal oldalon. Pedig ha Costa belelendülne eredményességben biztos felülmúlná a horvátot, ahogyan Bernardeschiben is sokkal több van mint Cuadradoban bármikor!

.Bulldeo 2017.10.28. 13:34:51

@Dellar Zsolt: tavaly a kényszer szülte, hogy 4-2-3-1et játszunk két centerrel.
Jöttek új támadók, semmi nem igazolja, hogy miért ne kerülhetne mindkét szélre szélső, és csupán egy befejező csatár a csapatba. Amúgy utóbbi időben már Mandzukic sem jár vissza annyit küzdeni, szóval maximálisan elég lenne, ha vagy csak Mandzu, vagy csak Pipita lenne a pályán.

Nathas 2017.10.28. 13:40:22

@epaska: @.Bulldeo: +1 akkor nem csak én érzek így!

Nathas 2017.10.28. 13:40:46

@Rikoo: na ez egy jó hír, úgy legyen.

Tom40 2017.10.28. 13:54:36

@Rikoo:
Szerintem is Berna és Costa is bizonyít amikor lehetőséget kap... azt sem árt szemelőtt tartani amit Costa nyilatkozott, hogy sokkal kevesebb a területe itt mint pl a Bayernben. De azt gondolom Ukrajnában is teljesen más volt a helyzet mint itt... minden új, Olaszban először játszó játékos elmondja szinte szórol-szóra ugyan ezt... és az is teljesen igaz, amit olvastam még itt, h egy az egyben nagyon komoly tényező a Brazil... a beadásai pedig... néha olyan ütemtelenek, h lekövethetetlen... nagyon tetszik a játéka...

Tom40 2017.10.28. 14:04:37

@Tom40:
Lehet én gondolom rosszul, és javitsatok ki ha így van, de ha több területe nyílna, ha nyitnának neki üres területeket, eredményesebb lehetne. Ahogy én látom, Dybala, Berna és Costa az akik a leginkább mozgatják az ellenfelek védelmét. Rámennek a védelemre, csel, szemtelen passzok... nekem a többiek valahogy túl statikusak... passz ide, passz oda, aztán hátra... nincs az, h megindul és megpróbál betörni...

epaska 2017.10.28. 14:15:25

@Tom40: Cuadrado is eféle játekos lenne, csak a Mister ezt kéri tőle. Tavaly sokszor lehetett olvasni Allegri nyilatkozataiban, hogy Cuadnak még sokat kell tanulnia... Mandzukictól meg egyszerűen nem lehet azt elvárni, mint egy vérbeli szélsőtől. Allegri sem várja el, viszont a támadójáték kárára megy ez.
A legnagyobb vicc az, amikor 4-3-3ban Madzukic az egyik szélső. Kb. mint Sturaro jobbhátvédben.

Dellar Zsolt 2017.10.28. 14:27:55

@Rikoo: előtte írtam h a balos jobbos akart lenni

Dellar Zsolt 2017.10.28. 14:27:55

@Rikoo: előtte írtam h a balos jobbos akart lenni

Tom40 2017.10.28. 14:30:00

@epaska:
Szerintem pontosan itt ütközik ki Mandzunál, a posztidegen játék... Ami kicsit igy bután hangzik mert azért nem rossz playa Ő... csak még is no... lehozza a meccseket, nem csinálja rosszul, de ahogy írod is, nem vérbeli...

Patricco 2017.10.28. 14:43:01

@Rikoo: nem biztos hogy megvásolják? Hát oké.....abból a kb 4 meccsbol ahol kezdett és eddig 1 golnál és 3 gólpassznál jár és a Sporting meccsen 10mp alatt osztott ki egyet.....Mandzukictol ne varjunk ilyeneket o legyen befejező és nyugodjon bele néha a padba mert ha ilyen Berna,Costa kaliberű játékosok ülnek ott akkor egy szava nem lehet Higuainnal együtt!

2017.10.28. 15:32:18

Ennek a kezdőnek MEGFELELŐ HOZZÁÁLLÁSSAL a meccshez elégnek kell lennie. Elég, ha nyerünk, legy egy BL is.

@Rikoo: agyvérzést kapnék, ha nem vennénk meg. Itt tartottunk egy Islat, Benatiat, Asamoaht...Costa meg gólpasszokat ad és nem kell?!?
@mrdel: én sosem értettem ezt a "világ legjobb védője" című marhaságot. Gyengültünk kicsit, hogy elment, de ez ilyen. Ha eladsz egy Ladát, gyengülni fogsz, hacsak nem veszel egy Audit...
@epaska: én azt látom, hogy Bernardeschi és Cuadrado is hasznosak, de nem egymás alternatívái játékban. Mindkettő hasznos lesz, de kicsit más jellegű játékkal.

epaska 2017.10.28. 15:55:15

@Dr. Grant: Az, amit Mandzukic csinál, az tökéletesen megfelel Allegrinek. Szvsz ő ugyan ezt várná el Costától és Bernardeschitől is, ahogyan Pjacától is ezt várja/várta. Neki ez a futball a Juventusnál. Jó lenne ha ki tudna lépni ebből legalább kisebb és középcsapatok ellen.
Én pl. Eltudnék képzelni egy olyan 4-3-3-at, ahol Berna-Matuidi-Pjanic alkotná a középpályát és Cuadrado-Mandzukic/Higuaín-Costa a támadószekciót.
Játszottunk már párszor 4-3-3-at de ebben az esetben nem Sturaro és Khedira féle emberek szenvedését kellene nézni.
Kimondom amit akarok. Én nem dőlnék a kardomba, ha Allegri felállna, amennyiben nem lát túl a jelenlegi felfogásán. Contenak is a túlbiztosítás lehet a veszte Londonban.

Nathas 2017.10.28. 16:04:14

@epaska: Ezzel én is így vagyok. Eredményes, amit Allegri csinál, de ezzel a csapattal szép focit is lehetne játszatni. A kérdés ilyenkor mindig az: mi és ki jönne utána? Jó edzőből nem sok elérhető opció van.

epaska 2017.10.28. 16:19:24

@Nathas: Az már a vezetőség dolga lenne. A Real például feltalálta magát...
Azért volna itt kihívás a világ bármelyik edzőjének.

Rikoo 2017.10.28. 16:32:40

@epaska: @Nathas: Én 90%-ig biztos vagyok benne, hogy Allegri után jön majd a visszaesés ami már várható zsinórban 6 bajnoki cím 3 kupagyőzelem és 2 BL döntő után.
A jövő a pénzes kluboké vagyis PSG, MU, Man.City, Real Madrid, Barcelona és talán Chelsea.
Bayern München, Juventus duonak nagyon össze kell kapnia magát, ha a következő 10 évben komoly tényezők szeretnének lenni a BL-ben.
Ami a Serie A-t illeti, az Inter jövőre már nagyon komoly összeget költhet, mivel nem fogja őket semmi gátolni ebben. Fullig nyomhatja a Suning a zsetont, a kínai kormány nem fogja őket korlátozni, mint idén.

Ami a 4-3-3-at illeti szerintem nagyon jó a mostani felállás, a topklubok kezdőit nézve a legtámadóbb felállás a Juventusé Európában.
Még a Citynél sincs ennyi támadószellemű játékos a kezdőben.

epaska 2017.10.28. 17:18:57

@Rikoo: Nem mindegy, hogy maradunk ezen a szinten és az "üldözöttek" még távolabb kerülnek, vagy tényleg visszaesünk a mosthoz képest. Szerintem nem lenne olyan biztos a hanyatlás Allegri nélkül. Miért lenne ez olyan biztos?

pedronegroo 2017.10.28. 17:33:10

@Rikoo: @epaska: Szerintem az nem visszaesés ha erősödnek a többiek. Szinten vagyunk de most úgy néz ki lesznek kihívóink a bajnoki címért. Továbbá én visszaesésnek azt nevezném ha nem lennénk benne az első háromban a végén. Mivel nem lehet mindig nyerni. Bajban meg csak akkor lennénk ha jövő nyáron egyszerre adnánk el Sandrot és Dybalát, Allegri távozása nem lenne akkora érvágás.

west30 2017.10.28. 17:43:14

@Rikoo: Jelenleg a cityben a 3 tamado mellett meg a kezdoben van Silva es De Bruyne,ok azert eleg tamado szellemu jatekosok szerintem.Mellesleg szep a mi mostani felallasunk csak 2 meber benne alapbol nem a posztjan jatszik a tamado negyesbol,azert ez kicsit nekem arnyalja a kepet.

Rikoo 2017.10.28. 18:03:58

@west30: A Juventusnál pedig a 4 támadó mellett a középpályán egy tkp van vagyis Pjanic illetve egy b-t-b Khedira aki szinte csak támad és helyezkedik védekezésben.
A balvédő Alex Sandro is olyan, mint egy támadó.

Rikoo 2017.10.28. 18:07:03

@epaska: Egyáltalán nem mind1. Inkább örüljünk, hogy végre ilyen magas szintre jutott a klub. Elég sok időbe telt mire újra topklub lett a Juventus.

Rikoo 2017.10.28. 18:13:53

@pedronegroo: Én továbbra sem tudom elképzelni kivel lehetne pótolni Allegrit, de nem is akarom.
A klubtörténelem egyik legsikeresebb edzője, továbbra sem értem mi a problémátok vele.
Egyik évben sem volt BL top4-es kerete a csapatnak mégis 2 döntőt játszott és a Bayern ellen is bőven továbbjutást érdemelt volna a csapat egy jóval gyengébb kerettel.
Olaszországban pedig tarolás és végre a kupát is sikerült megnyerni nem is 1x.

west30 2017.10.28. 18:14:55

@Rikoo: Szerintem Pjanic a budos eletben nem volt tamado kozeppalyas,de ezen nem fogunk osszeveszni.Az pedig hogy Khedira keptelen barmifele feladatot elleatni azon kivul hogy neha bekapcasolodik a tamadasba(tobbnyire rosszul),nem hinnem hogy pozitivum barmilyen tekintetben is.

Rikoo 2017.10.28. 18:19:31

@west30: Akkor mi volt?
Lyonban és Romában is csak azon a poszton játszott.

west30 2017.10.28. 18:38:53

@Rikoo: Romaban 3 tagu kozeppalyan o jatszott jobb oldalon,De Rossi es a belga mellett nyilvan o kapott tobb lehetoseget a tamadasra,de amikor valoban tamado kozeppalyast jatszott igen szarul ment neki.

Rikoo 2017.10.28. 18:52:49

@west30: Romában konkrétan irányító volt. Folyamatosan őt keresték labdával csak jóval előrébb a pályán, mint ahogy most játszik a Juventusnál.
Elég komoly statisztikákat is produkált.
Az a kp. inkább úgy nézett ki, hogy De Rossi a vkp. illetve a labdakihozatalokat segítette, Radja b-t-b volt és Pjanicé volt elsősorban a támadás.
Ehelyett most Radja van feltolva, nagyon furcsa az egész, mint amilyen Vidal volt Allegrinél 4-3-1-2-ben.

west30 2017.10.28. 19:01:25

@Rikoo: Na de akkoriranyitot jatszott nem?Vagy a ketto ugyan az?

Rikoo 2017.10.28. 19:06:07

@west30: Fogjuk rá irányító volt, bár a Juventusnál sokkal inkább igaz ez rá.
Gyakorlatilag az is 4-2-3-1 volt amit R.García játszatott és ott feljebb volt tolva Pjanic.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása