Allegri: „Higuaínnak továbbra is bizonyítania kell”

allegri_massimiliano_sajtotajekoztato_oltonyben.jpgMassimiliano Allegri az Atalanta elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az Olimpiakosz ellen végre gólt szerző Gonzalo Higuaínnak nem szabad a babérjain ülnie.

„Gonzalo Higuaín fontos játékos, és mindig is az volt, még ha az elmúlt pár meccsen a padon is kapott helyet. Mindegyik szezon eltér a következő szezontól. Az eredmények a múltat jelentik, most pedig újra kell indítani a folyamatokat, és újra kell kezdeni mindent.

Vannak játékosok, akik bizonyítják ezt, például azok, akik az első bajnoki címtől kezdve a csapatot erősítik. Gonzalo nem ülhet a babérjain. Keménynek és határozottnak kell lennie, hogy felvegye a harcot a világ legjobbjaival, és megvan mindene ahhoz, ami ehhez szükséges. Mivel ő fontos játékos, ez rajta múlik, és nem dőlhet hátra.

Gonzalo Higuaín holnap játszik. A minap, amikor a pályára lépett az Olimpiakosz ellen, másfajta hozzáállást mutatott, azonban ezt a hozzáállást kell tanúsítania a teljes szezon során, az összes meccsen. Támadásban csak Juan Cuadrado állapotát kell kiértékelnem, mivel kapott egy rúgást a lábára. A harc Juan Cuadrado, Douglas Costa és Federico Bernardeschi között dúl.

Holnap végre fogok hajtani változtatásokat, mivel egyeseknek pihenésre van szükségük. Giorgio Chiellini fején kötés van, de ez nem fogja megállítani őt a játékban. Ha valami egyéb dolog nem történik, akkor játszani fog.

Szerencsére jön a válogatott meccsek miatti szünet, így visszatérhet Sami Khedira. A térdgyulladása ismét előjött, és ezért holnap nem fog játszani. Miralem Pjanić és Claudio Marchisio sérült, de a szünet után remélhetőleg a keret részét fogja már képezni Benedikt Höwedes.

Holnap Rodrigo Bentancur és Blaise Matuidi fog játszani, miközben az illető szerepkörben Stefano Sturaro vagy Kwadwo Asamoah is bevethető. Nem aggódok, mivel a játékosok jelenleg pihennek, és a szezon későbbi szakaszában frissek lehetnek.

Rodrigo Bentancur komoly tartással bír. Javulnia kell különböző területeken, amire sor is fog kerülni, amint tapasztalatra tesz szert. Federico Bernardeschi sokat javult fizikai és taktikai tekintetben, hamarosan pedig a kezdő sípszótól is különbséget jelenthet, nem csak a padról állhat be.

Gigi Buffon játszani fog holnap, bár nagyon elégedett vagyok azzal is, ahogyan Wojciech Szczęsny teljesít.”

A Juventus nem számíthat könnyű meccsre idegenben, miután az Atalanta nemrégiben a Lyon ellen hozott egy 1-1-et csütörtök este.

„Holnap nagyon nehéz meccs vár ránk, az Atalanta játékosai gyorsan futnak, és nagyszerű időszakot élnek át, és nem egyszerű egy európai tapasztalattal nem rendelkező csapat számára döntetlent elérni idegenben az Olympique Lyonnais ellen.

Bergamo városában a meccseknek csak a végső sípszónak van vége, ne feledjük, hogy a tavasszal úgy gondoltunk, a meccs lezárult, aztán gólt kaptunk, és 2-2 lett a vége. Ha nem nyerünk, akkor nem lesz jó kedvünk a válogatott szünetben. Javulnunk kell csapatként, javítanunk kell a futballunk általános szintjét, de még az út elején vagyunk.”

Ezt követően a mestert arról kérdezték, hogy mi a véleménye Carlo Ancelotti elküldéséről.

„Carletto szerencsés edző, mivel 30 év alatt csak egyszer küldte el csapatvezetés. A világ legjobb edzőinek az egyike, megnyerte a német bajnokságot és a szuperkupát a Bayern München együttesével. Az elmúlt szezonban pedig nem érdemelt kiesést a Bajnokok Ligájában a Real Madrid ellen.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9412913599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grinta 2017.09.30. 21:05:14

Higuaín-Allegri: Nincs itt semmi látnivaló,kérem oszoljanak.Chillot semmilyen turbán nem állítja meg,sőt,van neki tépőzáras verzió is a szertárban.Khedira visszatér(ez jó,mert kell az új/régi gumicsont) Bernardeshi pedig hamarosan megkapja a lehetőséget egy teljes meccsen,vagy is legalább kezdőjátékosként,ez sem meglepetés.tudja Maxi hogy mit csinál,bízzuk rá.Bergamo nehéz pálya,kíváncsi vagyok hogy behúzzuk-e?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása