A Juve középhátvédet keres

garay_ezequiel_valencia_golorom.jpgA Juventus továbbra sem igazolt még senkit az AC Milanhoz átszerződött Leonardo Bonucci helyére, ezért tovább folynak a tárgyalások az ügyben.

Jelenleg a Valencia csapatát erősítő argentin Ezequiel Garay tűnik a legesélyesebb befutónak, miközben a Kosztasz Manolasz vagy Stefan de Vrij jelentette opcióról az elmúlt hetekben megfeledkeztek volna a torinói klubvezetők.

Massimiliano Allegri keretében négy középhátvéd áll rendelkezésre, és amennyiben hinni lehet az Ilbianconero.com értesüléseinek, a hátvédsort a mester teljesnek tekinti. Mindazonáltal amennyiben egy érdekes piaci lehetőség mutatkozna, a Juventus klubigazgatók készek azonnal reagálni és élni a lehetőséggel.

Ellenkező esetben a bianconero szakvezetés úgy is dönthet, hogy az aktuálisan elérhető védőjátékosok már megfelelő megoldást jelentenek, és nem szükséges másik futballistát vásárolni, mivel a Giorgio Chielliniből, Andrea Barzagliból, Medhi Benatiából és Daniele Ruganiból álló védősor a tapasztalat és fiatalság megfelelő elegyét képezi.

Pár hete a Valencia érdeklődést mutatott Mario Lemina iránt, ezért természetesen felmerül a lehetőség, hogy a gaboni középpályás plusz készpénz csomaggal talán megszerezhető lehet a harmincéves argentin válogatott védő az Öreg Hölgy számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9212702991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2017.07.31. 10:42:13

4 vedő kevés, főleg úgy,hogy belőlük 3 nagyon sérülékeny

BigP86 2017.07.31. 10:58:49

@Sas Jóska: És főleg úgy, hogy Benatia közel sem Bonucci minőség és megbízhatóság, valamint Barza már lassan félig nyugdíjas.. :/ Vrij lenne a legjobb opció, kár hogy Lotito...

kismedvee 2017.07.31. 11:11:17

@Sas Jóska: Nem csak ez a gond; még most is játszunk 3 védős rendszerben, amihez a 4 db belső kevés. Továbbá a szélső védőink közül egyik sem tud belsőt játszani. Ergó, muszáj egy 5. belső védő is. Ennek a rendszernek ez a sebezhetősége. A sima 4 védős felállásnál úgy alakítja ki egy csapat a keretét,hogy 4 db belső védő (SW/CD)4 db szélső védő( L/RB,WB,RM,W), 2 tartalék védő, akik szélen és belül is képesek játszani (CD,L/RB.) Evvel szemben a 3 védős felállásnál már teljesen más megoszlás; 5 sw/cd, 1 db tartalék, aki CD,R/LB, 4 db szélső védő, 1 db szélső tartalék,aki kifejezetten mindkét oldalon képes játszani.A jelenlegi belsők csak egy megoldás felé tendálnak. Amíg nem érkezik valaki,addig nincs egyensúlyba a két rendszer közötti variálhatóság.Hiába mondja Allegri,hogy...biztos vagyok abban,hogy valaki érkezni fog.Sőt egészen pontosan 2 védő érkezést tartom biztosnak.A védők kiléte már megadja a választ,hogy egyensúly fenntartás vagy eltolódást felé megy el a vezetés. Szerintem Asamoahval nem mernék neki vágni egy tlejes szezonnak,mint tartalék LB,szóval érdekes lehet ennek a 2 embernek a kiléte.
Garay régen nagy kedvencem volt,de az vagy 5-6 éve volt. Ő csak CD, az ő érkezése egyértelműen azt jelenti,hogy egyensúlyt tartunk. Mellé még ha Cancelo jön és Lichti marad - amiben biztos vagyok - akkor DSC inkább a kétoldali Opció lesz,mint sem csak jobb. Ha Carvalho jön,akkor elsődleges felállási forma a 4 védő lesz,a másod vagy harmadlagos a 3 - attól függ mennyire egészséges a keret.

Paris Hamilton 2017.07.31. 11:29:43

Igazából a hátsó sorunkba nem ártana, ha több játékos is érkezne. A jobb szélünk teljes katasztrófa ahogy eddig elnéztem a meccsünket. Középen szerintem Ruganni és Chiellini megfogják tudni oldani, de oda is nagyon nagy szükség lenne még egy emberre mert Benatia szerintem rég nem azt a formát hozza amit láthattunk tőle Rómában vagy Udineben. A balszélre meg Sandro van jelenleg, ha ő kidől nem is tudom hogy kivel lesz helyettesítve. Asamoah nem hiszem hogy Alex Sandro hosszabb kidőlése esetén képes lenne majd arra, hogy megfelelően helyettesítse a brazilt. Úgy érzem, hogy következő szezonban lesznek hátul gondjaink, de remélem hogy nem lesz igazam.
Annak viszont nagyon örülök, Marci kezdi megtalálni a régi formáját, de azért nem ártana oda is egy minőségi fiatal leigazolása.

juve28adam 2017.07.31. 11:37:44

Kell egy középhátvéd ugyanakkor Ruganit is minél többet kell erőltetni, egyszerűen már nem lehet várni vele, be kell építeni. Jobb szélre is kellene valaki ,mert ez a Lichti De Sciglio páros katasztrófa. Főleg ha ránézek az olaszra...a szemében a totál üresség, teljes tanácstalanság.

m.martin91 2017.07.31. 11:50:39

Mindenképpen kell egy belsővédő, nem győzöm hangsúlyozni, amikor lehetőség van rá. Kurva gyenge a hátsó alakzat.

jeneiPALI 2017.07.31. 12:21:30

Jobb védö nulla mind akettö sajnos kár volt ezért erölködni Dc ért ! mondjuk aki ismrterte az tudja mit várhat töle az emnber!

Nathas 2017.07.31. 12:40:48

Ha Ruganival komolyan számolnak, akkor a 4 védős felálláshoz elég 4 belső védő. Ha hoznak valakit, akkor sem őt nem fogjuk beépíteni, valamint jövőre Caldara sem valószínű, hogy sok szóhoz jut.

Ha tényleg valami nagy dobás lenne (ami kb. Hummelsben és De Vrijben merül ki), akkor oké, de egy Garay miatt nem hiszem, hogy érdemes lenne beáldozni Ruganit.

Gaben Smith 2017.07.31. 13:14:58

A jelenleg a sajtóban megjelenő opciók mind-mind hasztalanok nem jelentenek erősítést csak a pénztárca zsugorodik össze a költségüktől. Ha ez a 3 ember van csak a tarsolyban akkor nem kell senki. Létszámban jók vagyunk a baj az ,hogy Benatia nem minőség már és sérülékeny, Barza maci istenség volt de neki már 40+ meccs nem való egy szezonban és fokozatosan kopnak az atletikus képességei,Mr Bazilika meg elég sérülékeny és már 32 éves az egy szem Rugani a megváltónk, de kár ,hogy Caldara nem tud jönni :/
Véleményem szerint vagy fiatal sikeréhes tehetséges hátvédet veszünk és lehetőleg olaszt vagy senkit toljuk végig ezt a szezont ezzel a 4 védővel jövőre lesz Caldara is Ruganival karöltve tanáriak lesznek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása