Bonucci: „Sikerült felébrednünk”

bonucci_leonardo_kupaunneples_marchisioval.jpgLeonardo Bonucci véleménye szerint az AS Roma elleni pofon ébresztőként hatott a srácokra, az eredmény pedig nem is maradt el, hiszen a Juventusnak sikerült hamar elintéznie az Olasz Kupa döntőjének a sorsát, már az első félidőben gólt szerzett Dani Alves és Leonardo Bonucci, amivel az Öreg Hölgy begyűjtötte tizenkettedik Olasz Kupáját.

„Kemény meccs volt, de a megfelelő hozzáállást tanúsítottuk, és sikerült újra felfedezni a kvalitásainkat. A vasárnapi vereség jót tett nekünk, most pedig majd a Crotone csapatával kell szembenéznünk.” - idézi a védő meccset követő szavait a Rai Sport.

A Juventus vasárnap éppen az Olimpico gyepén kapott ki 3-1-re a másik fővárosi csapattól, ám ezúttal a meccs sorsa másképp alakult.

„Az AS Roma ellen a második félidőben mintha nem is mi léptünk volna pályára. Lassúak voltunk, és nem mutattuk a határozottság jeleit, ezért alaposan megbeszéltük a dolgokat magunk között, és készen állunk a következő tüzes húsz napra.

A Lazio komoly minőséget képvisel a támadószekció tekintetében, ezért természetes volt, hogy egyetlen meccs alatt nekik is lesznek lehetőségeik, de szuper Neto megmentett minket ma este.

Már előre tudtuk, hogy ilyen az igazi Juventus. Sokkoló volt, amikor nem megfelelő hozzáállás miatt az AS Roma ellen vereséget szenvedtünk, mivel a Juventus hozzászoktatta a szurkolókat a kellemes helyzetekhez, azonban szükségünk volt arra, hogy felrázzanak minket.

Az Olasz Kupában olyanok is letehették a névjegyüket, akik kevesebb lehetőséghez jutottak a szezon során, és köszönetet szeretnék mondani az edzőnek és a klubnak, amiért a csapatot ilyen komoly minőséggel és harciassággal vértezték fel ebben a szezonban.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2512512813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása