Dybala mindent meg akar nyerni a Juventusszal

dybala_paulo_golorom_mandzukiccsal.jpgPaulo Dybala ügynöke nemrégiben arról beszélt, hogy pártfogoltját fél Európa kergette, azonban a Juventust választotta, mivel velük mindent meg kíván nyerni.

A bianconero csapat megközelítőleg negyvenmillió euróért szerezte meg a fiatal argentin támadót a Palermo együttesétől még 2015 júliusában, és mostanra legalább megduplázta a piaci értékét a játékos, aki nemrégiben meghosszabbította szerződését 2022-ig.

„Hosszú és bonyolult szerződéshosszabbítási folyamat volt, de végül a várakozásainknak megfelelően alakultak a dolgok.” - mondta Pierpaolo Triulzi a Corriere dello Sport munkatársának.

„A valóságban tíz hónapig dolgoztunk az ügyön. Véleményem szerint a Juventus nagyon komoly jelet küldött a szurkolóknak és egyéb kluboknak, mivel ismét bizonyították, hogy ez a csapat ismét tele lesz első osztályú játékosokkal.

Ugyanakkor ez fontos üzenet volt Paulo Dybalától a szurkolóknak. Paulo elégedett a választásával, illetve családja is az, a futballista pedig egymást követő meccseken is bizonyítja ezt.

A Juventus keretében sokat fejlődött, és továbbra is napról napra egyre jobb. Ezt egyértelműen mutatják a közelmúltbeli teljesítményei, nem igaz?

Paulo jelenleg Európa legnagyobb tehetsége, közvetlenül olyan sztárok mögött, mint Leo Messi és Cristiano Ronaldo. Szerintem elég természetes volt, hogy ekkora érdeklődés mutatkozott iránta, és természetesen több klub komoly ajánlatokkal állt elő.

Tisztában vagyok, hogy Önök a háttér-információkból keresik a kenyerüket, nekem pedig a magánéletének a védelme a feladatom. Ennek ellenére, ha azt írják, hogy fél Európa meg akarta szerezni Paulo Dybala játékjogát, akkor igazat állítanak.

Mi azonban a Juventus választottuk, és ő boldog, hogy a Juventus játékosa lehet, mivel mindent meg kíván nyerni a Juventus mezében.”

Argentínában Paulo Dybala az új Messiként ismert, és a két futballista játszott már együtt a válogatottnál.

„Véleményem szerint ennek az összehasonlításnak semmi értelme. Senki sem vitathatja Leo Messi minőségét, úgy ahogy Diego Maradona is mindenki felett állt legjobb napjaiban.

Paulo egyértelműen fogalmazott: Leo Messi, ahogyan Diego Maradona is, olyan legenda, aki a futball történelemkönyvébe tartozik, és senki ne mondhatja meg, hogy ki az új Messi. Ez csupán a média játéka, és hagyjuk is, hogy ebben a tekintetben kiéljék magukat.

Ő egyszerűen Paulo Dybalának érzi magát, és mindennap azon dolgozik, hogy jobb legyen. Óriási tisztelet van benne Leo Messi iránt, és szerintem képesek arra, hogy segítsék egymást az oroszországi világbajnokságon.”

A játékosképviselő egy keveset beszélt Paulo Dybala a közönség elől eltitkolt életéről is.

„Paulo alapvető fontosságúnak érzi, hogy segítse azokat, akik kevésbé szerencsés helyzetben találják magukat. Ő igazi bajnok ebből a tekintetből is, óriási szíve van, és mindig gondol másokra.

Emlékszem, hogy Palermo városában éjszaka kiment, hogy ételt osszon a hajléktalanoknak. Húsvétkor a napot a Regina Margherita kórházban tartózkodó betegekkel töltötte, és ez nagy hatással volt rám.

Ezek mellett meglátogatott egy máltai árvaházat, illetve egy gyermekkórházat Ausztráliában. Ő ilyen ember, és azon is gondolkodik, hogy saját alapítvány működtetésébe kezd.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8312469195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeneiPALI 2017.04.30. 15:38:17

Kiválló játékos, és még emberségböl is jeles, na ezért imádom öt akár Delpierot kis gyémántunkat, Forza La joya Forza Juventus.:D

Il Principino 2017.04.30. 16:19:43

Váljon valóra az álmod Paulo,nyerjünk meg mindent:)

babo0410 2017.05.01. 12:51:57

Dybala egy hihetetlen ember és focista. Simán el tudom képzelni Del Piero örökében. Meg is érdemli. És ő inteligensebb, mint Pogba vagy Vidal, az ő szájából hitelesebben hangzik hogy nem aksr menni. Aztán majd kiderül mi lesz. De akinek Alex a példaképe...

alexGicamo 2017.05.03. 17:40:48

@babo0410: Osztom a véleményed!

Remélem, méltó lesz arra, hogy mind a pályán, mind pedig azon kívül is az én drága ALEXEM örökébe lépjen !
A fentiek alapján és a pályán látottakból ítélve, jó úton halad .

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása