Bonucci: „Nem vettem fel a kapcsolatot a Cityvel”

bonucci_leonardo_bl_sevilla_ellen.jpgA Juventus védője, Leonardo Bonucci nemrégiben hosszabb lélegzetvételű interjút adott a La Domenica Sportiva munkatársának, amely során szóba került a Manchester City, a csapat aktuális formája, illetve természetesen Matteo Bonucci állapota is.

„A Manchester City szerint felhívtam őket, hogy hozzájuk igazolhassak? Én nem hívtam fel senkit, és ők sem hívtak személyesen engem.

Ami a meccseket és a formánkat illeti, őszintén nem bánnám, ha 1-0-ra nyernénk az összes meccsünk, de előbb-utóbb a játékunk is szebb lesz.

Karakteresebbek leszünk, van időnk fejlődni, azonban amíg jönnek a győzelmek, az azt mutatja, hogy a csapat megvan, és fényes jövő áll előttünk.

A célunk a győzelem. Természetesen komoly tényezőt jelent Paulo Dybala kiesése, ő azon futballisták egyike, akik egymagukban képesek meccsek eldöntésére. Ő folyékonyabbá teszi a sorok közti játékot.

Hogy hol van szükségünk erősítésekre? Ezek a dolgok nem rám tartoznak, de talán a jövőben ez másképp lesz, mivel remélhetőleg edző lehetek majd hosszú évekig.

Az igazat megvallva, kicsit talán középpályán vagyunk vékonyak. Számos futballista nem a legjobb állapotát mutatja, Kwadwo Asamoah továbbra is sérült, Stefano Sturaro és Mario Lemina sem 100%-os, míg Claudio Marchisio csak most tért vissza súlyos sérülésből.

Ez az egyetlen terület, de erősítenünk kell, hogy elég mély keret álljon rendelkezésre, nem pedig a kezdő tizenegy módosítása érdekében.

Talán kicsit megfizetjük a sérülések árát, a középpálya tekintetében adott jellemzők döntenek, és a sérülések nyomán mindig ugyanazon futballisták játszanak, aminek a következtében ezek az emberek kimerülnek.

Javulnunk kell, de jelenleg azzal kell küzdenünk, ami rendelkezésre áll.”

Leonardo Bonucci köszönetet mondott Olaszország összes szurkolójának, amiért Matteo betegségéről tudomást szerezve támogatásukról tettek tanúbizonyságot.

bonucci_matteo_banner.jpg„Természetesen nehéz időszak volt. Köszönettel tartozok számos szurkolónak, legyen szó Juventus-szimpatizánsról vagy egyéb szurkolókról, amiért törődést mutattak, és közelségükről biztosítottak.

Matteo bizonyította, hogy harcos, voltak mélypontok, de most nyugodtabbak vagyunk, mivel most már látjuk, hogy játszik és mosolyog.

A helyzet javult, és ez nagyszerű dolog, köszönöm azoknak az embereknek, akik közelünkben voltak.

Matteo sikeresen egyesítette a szurkolókat szerte Olaszországban, attól függetlenül, hogy az édesapja milyen mezben játszik. Ez a legjobb dolog, amit nyerhetek játékosként úgy magam, mint az ő és a családunk szempontjából.

Azt tanácsolom a hozzánk hasonlóan nehéz időszakot megélő családoknak, hogy mindig higgyenek, mivel az egység erőt eredményez, a szeretet pedig végtelen erő.”

A családi ügyeket követően felmerült az AS Roma csapata is, amely Luciano Spalletti irányítása alatt szép játékkal gyűjti a pontokat.

„Hogy az AS Roma jobb futballt mutat, mint a Juve? Gratulálni szeretnék Luciano Spalletti mesternek, amiért rendkívüli tartást adott a csapatnak. Egy hónap múlva találkozunk, és az minden bizonnyal szép meccs lesz.

A felkészülés tekintetében az a helyzet, hogy nem sikerült eleget edzeni a rengeteg meccs miatt. Januárban és februárban kevesebb lesz a feladatunk, és lesz időnk dolgozni, különösen jó lehetőség erre a karácsonyi szünet.

Ekkor fel kell töltenünk az akkumulátorokat, mivel márciusban rengeteg találkozó vár ránk. Biztos vagyok benne, hogy kemény munkával sikeresek leszünk.

Hogy kinek köszönhetem azt, hogy a legjobb olasz védőjátékos lettem? Azt, hogy ilyen jó hátvéd lettem Carlo Perronének, az egykori Ascoli és Lazio játékosnak köszönhetem.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9811938485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukszi 2016.11.07. 11:59:01

Nagyon őszinte nyilatkozat!
Benne van minden:
Középpálya problémája, az aktuális forma, az erőnlét hiànya ami végre valaki ki is mondd a csapatból!
Meg a családi élet is.
Kívánom neki hogy sok trófeát gyűjtsön velünk, mert ritka nagy kincs az ilyen ember és játékos.

pedronegroo 2016.11.07. 12:51:40

Nyilvánvaló volt, hogy vannak problémák és nem a túlzott pesszimizmus beszélt sokunkból ezt mos már Bonu is megerősíti. Tavaly is szar volt a kondink, de állítólag akkor nem volt ideje Allegri-nek felkészítenie a csapatot, idén meg biztos sokat sütött a nap és nem lehetett rendes edzést tartani. De nincs itt semmi gond, meg Allegri mester úgyis megoldja mint ahogy a sérüléseket is megoldotta... már kért is Marotta-tól 2 új középpályást januárra, ennyi.

Alex8610 2016.11.07. 12:53:19

Ezekbol a nyilatkozatokbol is kiderul hogy mindenki tisztaban van a problemakkal es nemcsak Gigi meg Bonu de Allegri sem hulye es nem ertek egyet az ot szidokkal.2. eve van leszopatva hogy a fel csapat kivan cserelve es epitkezhet ujra.Nincs allandosag es ez a draga sportigazgatonk hibaja.Alap egy ilyen kaliberu csapatnal ha eladok egy kulcs jatekost hasonlo vagy jobb kaliberut veszek.Erdekes a Zenit betudott nekunk inteni a nyaron.Mennyivel masabb lenne ha Pjanic ugy jott volna pl hogy Vidal es Pogba /vagy hasonlo tudasu/ meg itt lenne.Allegri kepes epitekezni megha az ikonok segitsegevel is ami mondjuk nalunk termeszetes de nem konnyitik meg fentrol a dolgat ha minden evben ezt eljatszak vele jo lenne a Marotta elfelejtene ezt a veszek ide is oda is vkit aki jo opcio aztan az edzo meg kezdjen vele valamit es teljen le a fel szezon mire osszeall a csapat aztan kob evben ujra elorol...

pedronegroo 2016.11.07. 13:31:50

@Alex8610: A rengeteg sérülés is Marotta hibája???

venember83 2016.11.07. 14:03:22

@pedronegroo: ő igazolta a sérülékeny futballistákat, nemde? :D

pedronegroo 2016.11.07. 14:44:17

@venember83: na ja és a gyógytornászról is kiderült hogy még OKJ-s végzettsége sincs...

alexGicamo 2016.11.07. 18:17:54

@Alex8610: Egyetértek !

Ha Bonuból egyszer majd edző lesz, szerintem, hasonló karakter lesz, mint Conte mester . Szenvedélyes és karizmatikus. :)

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Alex8610 2016.11.07. 19:05:37

@pedronegroo: Nem ezt irtam szerintem de ha mar megkerdezted akkor reszben igen mivel ha kiesik par kulcsjatekos kulonosen a kpn nincs a padon minosegi csere.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása