Barzagli: „A Bajnokok Ligája az álmunk”

barzagli_andrea_higuainnal.JPGA Juventus védője, Andrea Barzagli a Sky Sportnak beszélt arról, hogy mi a csapat célkitűzése a Bajnokok Ligájában, illetve hogy látja a válogatott folytatást.

A torinói zebracsíkos alakulat rendkívüli aktívnak bizonyul a nyári átigazolási piacon, olyan neveket szerzett eddig meg, mint Medhi Benatia, Miralem Pjanić és Gonzalo Higuaín, de a rutinos védő szerint ez önmagában egyáltalán nem garancia a sikerre.

„Fontos játékosok érkeztek, akik növelni fogják a csapat technikai szintjét.” - mondta Barzagli a Sky Sportnak.

„Egyértelműen azonban csak a szezon közben tudjuk majd kijelenteni, hogy ez a Juventus még az előző éveknél is erősebb. Ezt reméljük, és nagyon keményen dolgozunk, hogy be is bizonyítsuk.”

„A Bajnokok Ligája egy különleges és nehéz torna. Három vagy négy nálunk erősebb csapat is képviselteti magát benne.”

„Természetesen ismét nyerni szeretnénk Olaszországon belül, de az álmunk a Bajnokok Ligája, és hogy még tovább jussunk benne, mint azt az előző szezonban tettük.”

„Olyan játékosok érkezésével, mint Medhi és Dani, fontos lépést tettünk előre. Ezek a srácok tele vannak tapasztalattal és vággyal a sikerre. Dani Alves mindent megnyert már, amit klubszinten meg lehetett, ezáltal magasabb minőséget tud nyújtani számunkra.”

A 35 éves védő megszólalt azzal kapcsolatban is, hogy nem kizárt, meggondolja a válogatottat érintő visszavonulását.

„Jelenleg pozitívak az érzéseim. Volt egy érdekes beszélgetésem az edzővel, Venturával és a többikkel. Ventura mindig is lenyűgözött engem a felkészültségével és a tudásával a futballról, szóval meglátjuk, mi fog történni.”

„Ha jó érzéseim vannak a válogatottal kapcsolatban, akkor igazából nincs okom nem folytatni. Hamarosan dönteni fogok, az edző pedig meghozza majd a saját választásait.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr928932986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása