Kanté a Juventus célkeresztjében

kante_n_golo.jpgAz olasz sjató értesülései szerint a Juventus egyre élénkebben érdeklődik a szédületes szezont produkáló Leicester City francia középpályása, N’Golo Kanté iránt, akit közben az átalakulás előtt álló Chelsea is szemmel tart.

A pletyka már hetekkel ezelőtt is szárnyra röppent, azonban a Corriere dello Sport szerint a torinói klub magasabb sebességre kapcsol az ügyben.

Kanté, aki a Premier League-et nagy meglepetésre vezető Leicester egyik kulcsfigurájának bizonyult, csupán tavaly nyáron, a Caen együttesétől érkezett Angliába, mintegy 8-9 millió euro fejében.

"Kizárólag a Leicester-re összpontosítok. Be kell fejeznünk a szezont, máskülönben semmiről sem hallottam." - nyilatkozta a játékos a napokban a klubváltásával kapcsolatos pletykákról.

"Egészen addig, míg egy klub nem keres meg közvetlenül, nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget a híreszteléseknek. A Premier League egy olyan sorozat, amely fekszik nekem, s ezért talán inkább nekem jár dicséret." - mondta a középpályás, aki jelenleg hazája válogatottjával készül, s jövő héten tölti be huszonötödik életévét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr668527478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurbiny3k 2016.03.26. 19:01:09

A következő Makelele.. Kéne, mint egy falat kenyér.. Kante-Marchisio - Pogba..

Il Principino 2016.03.26. 19:08:18

Lehet,hogy klasszis lesz,lehet csak 1 szezonos játékos...Nem lenne olcsó,mivel a bl-re együtt akarják majd tartani Leicestert!Szerintem lenne olcsóbb hasonló szintű megoldás is.

Rikoo 2016.03.26. 19:24:36

Khedirat el kell adni és arra az árra rádobni egy huszast. Nagyon-nagyon kellene a csapatba!

MDaniel98 2016.03.26. 19:59:14

Nagyon jó játékos, már Caenben hasonló poszton játszott mint a Leicesterben, hasonlóak voltak a mutatói is mint most, de ilyen magabiztos és pontos játékra amit ebben a szezonban csinál én sem számítottam. Mindazonáltal 40 millió € alatt nem gondolnám, hogy meg tudjuk szerezni, azért a pénzért pedig már nemzetközi hadszíntéren tapasztaltabb játékosokat is lehet kapni.

Lord Viktor 2016.03.26. 20:25:46

@kg19850508: Nem hiszem. A Leicester nem a Dortmund vagy az AtMa, akik a top- és a nagycsapat határán táncolnak, és a legjobbjaik eladása jelentheti a különbséget. És nem is egy Chelsea vagy egy ManCity, akik a nulla történelem mellé kaptak egy pénzes befektetőt, és így eredménykényszerben vannak. A Leicester egy kiscsapat, akiknek idén minden összejött. Szerintem inkább az lenne az érdekük, hogy jó nagyot kaszáljanak mind a játékosokból, mind talán a BL-ből, amit okosan felhasználva stabil PL-középcsapattá válhatnak.

2016.03.27. 11:40:30

Még a fénykorában lévő Vidalnál is sokkal jobb játékos,nagyon adnám,ha megszereznénk. Én nézem a Leicester meccseit,de nem azért,mert ők az elsők és érdekel a csodájuk,engem konkrétan két ember érdekel abból a csapatból,Kanté és Mahrez!

Grinta 2016.03.27. 15:59:18

@fire06: Azért az nem semmi hogy Mahrez,és Payet,igaz Ő más csapatban,milyen minőségi játékos.Óriási pengék.Ilyeneket kellene nekünk is hajtani-akár most se késő,csak drága mulatság

Juveboy92 2016.03.27. 16:09:53

@Grinta: az a vicces hogy mind Mahrez , mint Kanté, mind Payet olyan játékosok akik középcsapatokból érkeztek és habár nem voltak rosszak ott sem, nem egy magasan jegyzett játékosok... aztán most egy jobb csapatban tovább fejlődve kiteljesedve ,most bárkinek kellenének és drága mulatság stb... mikor mi igazolunk hasonló szituba Leminákat, meg Sturarokat akkor meg mindenki jön hogy miért nem Iscokat meg Agüero, Cavani és társaikat vesszük?!
Ezeken kéne elgondolkodni pár embernek h ezek a Payet Mahrez és társai ugyanaz a kategória mint nálunk Stu, Lemina vagy Zaza...

m.martin91 2016.03.27. 18:26:33

@Juveboy92: Manapság az 50 milliós játékos nem feltétlen jobb az 5 milliósnál. Nagyon meg kell gondolni, hogy kire költ jelentős összeget egy csapat. Nem a név, meg az érték a fontos, hanem az, hogy az adott játékos milyen jellemzőkkel bír, mennyire illik a csapatba, illetve a rendszerbe, amit az edző játszatni akar. Kanté és Mahrez erre kitűnő példa. Csak nevekkel, pénzzel, meg arccal nem lehet trófeákat nyerni, alázattal és küzdőszellemmel lehet ellensúlyozni a gazdasági különbségeket. Lásd Leicester.

Gabuero9 2016.03.27. 18:34:48

De kurbajo lenne igazi powerhouse a gyerek kb mint medel csak 5x jobb

Juveboy92 2016.03.27. 18:47:43

@m.martin91: én ezért nem értem , hogy amikor valakit nem a Real Madridból PSGből és nem 40 millióért veszünk az miért olyan gáz ...mert úgymond a Juvenak mostmár klasszis minőségi játékost kell venni... Verratti a Pescaraból indult most 70-80 millió, Isco a Malagaból ...Coman ingyen jott 28 m ert lesz ertekesitve ... kapásból 4 olyan játékost tudok mondani ( Bazoer, Ziyech, Ante Coric, Lemar) akik fele annyiba kerülnének mint a velünk szóba hozott klasszis kp-k, és 3 olyan támadót (Milik, Janssen, Berardi) akik legalább 10 m-el olcsóbbak mint azok a támadók akiket szóba hoztak Morata távozása esetén... és minőségben is erősek
Egyes embereknek csak azok jók BL esélyes csapatba akik sztárcsapatok sztárjátékosai...:)

Dante01 2016.03.27. 19:00:44

Én már régóta mondom Bazoert.
Sőt ha jönne Vrsaljko és Witzel is brutális erősek lennénk.

Rikoo 2016.03.27. 21:50:07

@Juveboy92: látom nem érted mire gondolunk. A legfontosabb, hogy nem fog a csapat 18-19 éves játékosokkal BL-t nyerni. A sztárcsapat sztárjátékosai bizonyítottak a legmagasabb szinten is, a fiatal srácok pedig reménységek. Ezek a fiatal játékosok arra jók, hogy a rotációs rendszerben be lehessen őket rakni és vagy bizonyítanak vagy nem. Pogba is így kezdte és látjuk most hol tart. De kezdő játékosoknak, hogy mikor nagy nyomás van rajtuk akkor is bizonyítsanak ahhoz még nagyon kevesek mivel nem élték át azokat a pillanatokat amiket a Real, Bayern játékosok minden meccs alatt átélnek mikor 80 ezren kint vannak a stadionban és több százmillión várják el tőlük, hogy minden megmozdulásuk hibátlan legyen. Egy 18 éves játékosra ekkora nyomást egyszerűen nem lehet ráhelyezni. 2-3 év múlva reméljük ott fogunk tartani, hogy lesz egy nagyon erős kezdőnk akik klasszis játékosok és lesznek ilyen fiatal tehetségek akiknek meg lesz az esélyük a bizonyításra.

Juveboy92 2016.03.27. 23:41:39

@Rikoo: Götze : padozik , meccseket eldönteni képtelen . Isco: Zidane nem véletlenül elégedetlen vele , fontos pillanatokban felsül. Oscar : 2 éve semmit nem fejlődött meccsek eldöntésére teljességgel képtelen ...Kanté, Mahrez mind2 nem az általad említett sokat megélt csapatban játszanak csak egy középszer Leicesterbe, ami akkor is középszer lesz ha megnyerik a PLt , Payet szintúgy egy West Hambe emelkedik ki ... sem a West Hambe sem a Leicesterbe nincsenek akkora elvárások mint egy Real Madridba... a jelenlegi Juve 2 legnagyobb mozgatórugója Paolo Dybala egy Palermobol érkezett azaz középcsapatból jött, fél(másfél ha Serie Bt is idevesszük ) játékos, illetve Paul Pogba a MU padjáról/akadémiájáról érkezett senkik... amelyik kategóriáról te beszélsz az : Luca Modric, Mesut Özil, Willian, Fabregas , Verratti... ezek a játékosok mind 50-60 millió + játékosok és vagy 80-100 ért adja el a klubjuk , vagy 50 m de már 30 körüliek nem fér nekünk bele
tegyünk különbséget világ klasszisok és jó csapatok jól csengő nevei közt, mert egyeltalán nem mindegy , mi nem a Real Madrid vagyunk akinek belefér h megbukjon egy 40 milliós befektetés... márpedig Isco , Götze, Oscar egyeltalán nem életbiztosítás h beis válik ráadásul a Juventus nemis tudom mikor vette meg utoljára sztárcsapat sztárjátékosát ... talán Vieira Arsenalból volt az utolsó aki karrierje csúcsán Juveba érkezett, ha a 29-30 éves kor annak nevezhető...

Rikoo 2016.03.28. 00:25:21

@Juveboy92: (Bazoer, Ziyech, Ante Coric, Lemar) én ezekről a nevekről beszélek. Kanté a világ jelenleg egyik legjobb labdaszerző középpályása attól függetlenül, hogy a Liecesterben játszik. De az is lehet, hogy ez az egy jó szezonja volt és kifújt...Payet 28 éves és valószínűleg nagyon komoly pénzt kérnének érte, mert a West Ham nagyon tele van most. Pogba 23 éves és már évek óta a Juventusban játszik. Dybala szintén 23 éves és már 17 éves kora óta felnőttben játszik vagyis ez a 7. szezonja felnőtt csapatban.
Götze nem játszik ,mert nincs is posztja a Bayernben. Guardiola jobb szélre rakta ki ahol azt se tudta hol van. Középen semmit nem játszik. Meccseket eldönteni képtelen? Azért egy olyan játékost aki a VB-döntő!! győztes gólját lőtte nem hasonlítanék össze néhány fiatal tehetséggel akik első vagy második szezonjukat játszák felnőttben.
Isco sem a posztján játszik mellesleg semmi keresnivalója a Realban. Nem is való oda.
Oscar nagyon túlértékelt. Semmiképp nem szeretném Juventus mezben látni.
Jelenleg 4 poszt van ahova kellene játékost igazolni, ha 4-3-1-2-t szeretni Allegri játszani. Jobbvédő, Box-to-box, irányító, csatár(ha Morata elmegy, de egyébként sem ártana egy olyan játékost aki a legfontosabb meccseket képes eldönteni a BL-ben). Te hogyan képzeled el erre a 4 posztra a nyári neveket?

Juveboy92 2016.03.28. 00:49:31

@Rikoo: azt mondja jobbvédő ha minőségben gondolkodunk akkor Fabinho , ugyanis Danilo 32 millió volt alatta biztos nem engedi Real Madrid és mivel BLből kiestünk nincs 30 misink jobbhátvédre is , Fabinho meg meggyőzhető ha csak nem akar örök 2. lenni Monacoval PSG mögött a bajnokságra, BLre meg gyengék ... Bruno Peresert 25 milliót ajánl a Bayern ami azt jelenti hogy nekünk minimum egy 10essel többért adná Torino , egyébként ha már Torino Darmiannál bepróbálkoznék MUnál visszahozni...
box-to-box ( jelenleg ezt a posztot érzem a legégetőbbnek csapatba , ide nem sajnálnám a pénzt ) : Krichowyak Sevilla legjobbja tavalyi jó szezonjukat nagyrészt nekik köszönhetik hátul rengeteget szerel, előrefele is jól osztogat nagyon ...
Irányító: Isco ebben a pillanatban hozta le Di Marzio Isco nyilatkozatát: Io alla Juve? Molto Felice alla Real !
Egyébként sztem Marchisio nagyon jól oldja meg ott a feladatát , de ha mégis kell vki akk a Dortmund ket 2017-es jatekosanak egyike felallas fuggvenyeben ...ha 4-3-1-2 akkor Mkhitaryan, ha 3-5-2 akkor Gündogan ... am engem nagyon meggyőzőtt a Bayern elleni 4-5-1 ami támadószellemben inkább 4-3-2-1 szóval inkább a németet választom
ha Morata megy Berardi kötelező

Rikoo 2016.03.28. 01:13:43

@Juveboy92: nálam ez. Danilo, Kanté, Götze, Berardi. De én annak is örülnék, ha nem jönne irányító és Cavani érkezne a csatársorba. Talán az még jobb is lenne. Egyedül a fizetése az ami égető probléma. De ő tényleg klasszis csatár és a játékstílusa alapján még 4 biztos jó éve lehet, ha nem több. De ebben az esetben jobbvédő is felesleges és Cuadrado is maradhatna. Tehát 3-5-2-ben Kanté, Cavani és Cuadrado érkezhetne. Nagyon örülnék még, ha egy fiatalt sikerülne szerezni nyáron. Bazoer nálam a no.1. Egy tartalékvédő még jöhet. Olasz B kategóriás aki elviseli a padozást.
távozók: Morata szerintem biztos távozó, Zaza sem biztos, hogy marad, Khedirát én mindenképpen elengedném Münchenbe. Pereyra is mehetne egy pénzes angol csapatba, nálunk semmi esélye a kezdőbe kerülésre... Egyébként ebből a 4 játékosból egy százast legalább össze lehet szerezni...

Én leginkább a 3-5-2-t támogatnám tamadószélsőkkel és Dybala, Cavani csatársorral. Nálam ez a jelenlegi full extra elképzelés.:D
Cavani és Kanté óriási erősítés lenne. Reméljük Marotta összeszorítja a gatyáját és Agnelli is szerez zsetont a nyárra, mert idén is kellene egy 50 misis befektetés legalább.

Juveboy92 2016.03.28. 01:27:42

@Rikoo: Kanté tuti nem lesz a Juventus játékosa , valljuk be őszintén aki bevàllt Premier Leaguebe az ottis fog maradni vagy megy a Realba jó pénzért , Krichowyak viszont sztem megszerezhető és tartom olyan jónak mint Kantét :)
Cavanival az a bajom h egy hozzá hasonló korú játékosunk már van Mandzukic személyében , helyette jöhetne de ő marad ...
Danilo meg azért nem jöhet szóba mert nincs felesleges minimum 30 milliónk rá a BL kiesés miatt nincs akkora bevételünk :)
Götze is sztem Premier League játékos lesz és őis kb 40 millió ...
Azt mindenféleképp vedd figyelembe h tavalyi 100-120 milliós bevételünk helyett csak 60-70 jött be BLből és ha még hozzáis rak esetleg vezetőség akkor se fér bele ennyi 30+ m játékos

Rikoo 2016.03.28. 02:36:41

@Juveboy92: nekem, viszont az a bajom az általad mondott játékosokkal, hogy ugyan jó játékosok, de közel sem elég jók ahhoz, hogy megközelítsük a legjobb csapatokat velük. Vagyis inkább, hogy képesek legyünk legyőzni őket. Szépen minden évben egyre feljebb kerülünk a ranglétrán, hogy visszatérjen a klub a helyére Európában is. Krichowyak játékstílusa egyáltalán nem az olasz stílusba való. Olyan, mint Khedira jobbik változata. Az ő posztja az lenne ahol, Marci játszik most. Nem kell mindig az életkort nézni. Cavaninak van 4-5 jó éve amit klasszis szinten is képes lejátszani. Ha ezalatt sikerül vele a BL-ben is nagyot alkotni akkor egyértelműen nálunk a helye. Mandzukic jó játékos, de Cavani közel van a klasszishoz. Jól ismeri az olasz közeget, kiemelkedett a Serie A-ból. Nálam ez az egyik legfontosabb poszt. Legyen egy világklasszis csatárod aki képes eldönteni egy párharcot. Cavani, Dybala párossal egyértelműen a legjobbak közt lehetne számontartani minket. Götze akciós mivel utolsó éve és biztos vagyok benne, hogy nem fog hoszzabbítani. Szerintem Kanté nem lehetetlen. Biztos vagyok benne, hogy idén is komoly pénzeket fog elkölteni a klub.(100 felett, persze ebben benne lesz az eladott játékosokból bejövő bevétel is.)
A lényeg, hogy inkább csak két játékos jöjjön ne négy, de az a kettő az klasszis legyen akármelyik posztra is érkezik. A mostani csapatunk jó, de pont olyan játékosok kellenek akik képesek különbséget jelenteni egy párharcban a BL-ben. Nálam a box-to-box és a csatárposzt ez a két poszt ahova biztosan kell játékos. Persze, ha Morata marad akkor senki nem fog érkezni a támadósorba.

Juveboy92 2016.03.28. 03:28:33

@Rikoo: azt nem tudtam hogy Götze is utolsó éves , így más a helyzet vele kapcsolatban ... vele egyetlen kérdés az hogy Ancelotti számol e vele komolyabban jövőre , mert Löw azt tanácsolta Götzének hogy várja meg Ancelotti terveit vele mielőtt dönt , legalábbis ezt nyilatkozta Löw :)
Én Morata nyilatkozatai illetve azalapján h Lewandowski nem tervez eligazolni Madridba , biztosra veszem hogy Moratat vissza vásárolja a Real :) abban már nem vagyok biztos hogy Cavani érkezik a helyére a kérőit tekintve , illetve h Ibra távozik az sem biztos hogy megy ...

Rikoo 2016.03.28. 04:19:24

@Juveboy92: igen, sokkal valószínűbb, hogy Berardi érkezik, ami szerintem Nem előrelépés. Nekem nagyon nem szimpatikus, azt sem bánnám, ha egyáltalán nem jönne hozzánk. A hozzáállása nagyon rossz a játékhoz szvsz.

Szalnoki81 2016.03.28. 09:09:00

Soha nem igazol ide. Vmelyik angol nagycsapat viszi el.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása