Pirlo volt ezdőjét méltatta

pirlo_conte.JPGPirlo szerint Roman Abramovics jobban teszi, ha szabad kezet enged csapata potenciális edzőjének, Antonio Conténak.

A korábbi AC Milan és Juventus legenda jelenleg az amerikai MLS-ben rúgja a bőrt és újságírói kérdésekre válaszolva ő is megosztotta gondolatait a Chelsea - Conte pletykával kapcsolatban. Szerinte ugyanis Conte olyan típusú tréner, akit hagyni kell a maga módszerei szerint dolgozni.

"Imádom. Csak tisztelettel és csodálattal szólhatok róla." - idézte a középpályás szavait a Daily Mirror. "Tudom róla, hogy ha elvállal egy munkát, bármilyen munkát, ő fogja diktálni a feltételeket.

Ha edzőként szerződteted a csapatodhoz, majd a tulajdonos szeretné meghozni a gárdával kapcsolatos döntéseket, nem jó emberre esett a választásod.

Viszont ha hagyod a maga módján dolgozni és a saját módszereit alkalmazni, akkor szép futballt játszó és sikeres csapatod lesz." - magyarázta Pirlo.

A veterán olasz középpályás azt is elmondta, hogy a munkamániás Conte annyira megszállottja a focinak, hogy szinte a második házasságának tekinti azt.

"Élete a futball. Tudom, hogy hajnali 3-4 órától fent van csak azért, hogy tanulmányozza a videókat, keresse a hibákat, megfigyelje a soron következő ellenfél játékát.

Nagy szerencséje, hogy Elisabetta megértő feleség és ha Antonio elfogadja a Chelsea ajánlatát, párjának rengeteg ideje lesz élveznie London városát, hiszen Conténak két felesége van: Elisabetta és a futball."

A pletykák szerint a volt Juventus edző három éves szerződést fog aláírni a Stamford Bridge-en székelő csapattal, volt játékosa azonban nem tudott mást mondani, csak dicsérni volt mesterét.

"Sok nagyszerű edző keze alatt dolgoztam már, mégis azt tudom mondani, hogy Conte egy zseni, s mint minden zseni, egy kicsit őrült is. Egy igazi vadállat tud lenni, és ha ilyen, akkor az öltöző az egyik legveszélyesebb hely a Földön." - fejezte be nyilatkozatát Pirlo.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr258423624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2016.02.27. 14:08:03

Sajnálom, de még nálam is inkább Conte a favorit. :)

Drughi Di Bianconeri 2016.02.27. 15:04:11

Ajánlom ezt a cikket azok figyelmébe,akik egy ideje ócsárólják Conte-t, elfelejtve,hogy mit is tett értünk !

Nem hiába, egy Zseniális Maestro véleményére csak lehet adni ! :)

Amúgy kicsi off:
Több,mint valószínű,hogy beigazolódik a "jóslatom": Conte a Chelsea managere lesz.

Grinta 2016.02.27. 15:12:03

Nem tennék különbséget a két edző között.Nem is értem.Közel áll hozzám mind2,rengeteget tettek szeretett csapatomért

TYUKI 2016.02.27. 15:19:57

Conte kurva nagy szaki! De egy bánt hogy oly egyszerüen lelépet! Mindegy is Allegri is kurva nagy mester!

devil-z 2016.02.27. 16:14:29

Kiegészíteném a cikket, máshol olvastam de elvileg ez is elhangzott:
"Egy vadállat lakik benne. Előfordult, hogy a meccs szünetében hiába vezettünk, bejött Conte, és elkezdett vizesflaskákat vagdosni a falhoz dühében. Valaki vagy nem jól csinált valamit, vagy egyszerűen csak úgy gondolta, nagyobb különbséggel kellett volna vezetnünk a szünetben"

Hány olyan 2. félidő volt ahol megtáltosodott a csapat, még poénkodtunk is vele, hogy Conte biztos letépett 1-2 fejet az öltözőben, erre tessék. Tényleg egy állat.

A kulcsmondat viszont ez: "Ha edzőként szerződteted a csapatodhoz, majd a tulajdonos szeretné meghozni a gárdával kapcsolatos döntéseket, nem jó emberre esett a választásod." - ez egy célzás és bizonyíték is egyben, hogy miért szakadhatott meg olyan hirtelen a kapcsolata a Juventusszal. 3 nagyszerű év után már több beleszólást akart, érthető az ő álláspontja is.

juventino007 2016.02.27. 19:13:13

Antonio Conte a pokol mély bugyraiból repítette szeretett csapatunkat a scudettók irányába - amit soha nem felejthetünk el neki, mint ahogy azt sem, hogy évekig hordta a karján a csapatkapitányi karszalagot. Bárhol is folytatja, sok sikert kívánok neki!

danimester1 2016.02.27. 19:35:01

Egy ilyen mentalitással rendelkező edző meg tudja állni a helyét bárhol.Azonban az elhangzottakkal ("Ha edzőként szerződteted a csapatodhoz, majd a tulajdonos szeretné meghozni a gárdával kapcsolatos döntéseket, nem jó emberre esett a választásod.") nem tudok azonosulni.Mondom ezt úgy,hogy nálunk bizonyított,de azért ne ő akarja a feltételeket megszabni még ha eredményes is.Pont írtam (dühöngőben) az állítólagos kívánság listájáról,ami ha be is teljesülne alsó hangon vagy 150-200M lenne,persze abszurd,hogy el tudná vinni a csapatunk felét.Mindezt úgy,hogy még alá sem írt és nem tett le semmit az asztalra Londonban.Természetesen megértem,hogy szeretné eldönteni kivel-kikkel dolgozzon együtt,de ezt mi nem tudtuk és szerintem nem is akartuk teljesíteni az anyagi kereteink miatt (sem).A klub az első és nem az egyének. Tisztelem,becsülöm Contet,de az angliai kaland ami neki való,mert ott tudják teljesíteni a kéréseit.Sok sikert neki amennyiben aláír,de jobban teszi(k) ha nemzetközi szinten nem állnak az utunkba!:-)Forza Juve!

ToTTy-Juve 2016.02.27. 23:08:23

Amint nyilvánosan meghirdetik, hogy aláírt, elképzelem, hogy Agnelli meghívja ebédre, ahol átad majd egy cetlit, amin az áll majd, Juve játékost nem hoz szóba új csapatával, illetve egy lista a riválisoktól elszippantani hivatott játékosokról :) ... na jó az utóbbit talán nem, hiszen a bajnokságot is erősíteni kell, de azért el tudom képzelni :DDDD

alexGicamo 2016.02.28. 12:29:12

@ToTTy-Juve: LOL!

Mindig nagyon szerettem Conte mester szenvedélyességét, maximalizmusát, a motivációs képességeit és karizmatikus személyiségét . Rendkívül sokat köszönhetünk neki ! Váratlan távozása engem is megdöbbentett,mint mindenkit és mélységes csalódottsággal töltött el . De a pontos okokat nem tudhattuk . Azóta úgy vélem, már mindenkiben körvonalazódhatott valamilyen válasz erre . Bevallom, annyira csíptem őt, hogy voltak olyan időszakok, amikor nem tudtam volna nélküle elképzelni a csapatunkat ... most már tudom, hogy nélküle is prímán megvagyunk... hála Maxinak ! Persze róla se gondolta volna senki, hogy ilyen remekül be fog illeszkedni Torinóban . Érdekes dolgokat lehet megtudni a Varázslótól ! : D
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása