Cuadrado: „Nem a kapura akartam fejelni”

juan_cuadrado_golorom_csapattal.jpgJuan Cuadrado egykori csapata ellen nagyszerű gólt szerzett, kissé meglepő módon fejjel, azonban a támadó nem volt rest beismerni, hogy nem ez volt a célja a fejessel.

A kolumbiai játékos fejese gyönyörűen átszállt a kapus felett, és ennek köszönhetően sikerült a Juventusnak azonnal válaszolnia a Fiorentina találatára, majd a meccs végjátékában az Öreg Hölgy két további góllal a három pontot is Torinóban tartotta.

„Láttam Sami Khedirát a hosszú oldalon a kapufánál, és megpróbáltam neki átfejelni a labdát, aztán a labda ezt a furcsa ívet kapta. Talán a hajam segített mindebben.” - mondta nevetve a Chelsea csapatától kölcsönben érkezett futballista.

„Sikerült jól válaszolni a korán bekapott gólra. Nyerni akartunk, és véleményem szerint végül a győzelmünk megérdemeltnek tekinthető.”

Ez volt a hatodik győzelme a Juventusnak sorozatban, és így a csapat már a negyedik helyen van, mindössze két-két pontra lemaradva a harmadik és második helyezettől.

„Minden megváltozott a Torino elleni derbin elért sikerrel. A késői győztes találattal a pontéhségünk csak egyre nagyobb lett.

Az volt a célunk, hogy minél jobban megközelítsük a tabellavezetőket. Jelenleg nagyon jól teljesítünk, és továbbra is ezt a hozzáállást kell tanúsítanunk, minden meccsre döntőként kell tekintenünk.”

Paulo Dybala a Fiorentina elleni mérkőzés utáni nyilatkozatában elmondta, hogy a védő hibázott a csatár góljánál, és ezt örömmel ki is használta az argentin futballista.

„Láttam, hogy a védő túl gyorsan közeledik, így biztos voltam benne, hogy ha elhúzom a labdát, akkor megszabadulok tőle. Így volt elég helyem a gólszerzéshez.

Nagyszerű gólokat szerezni, azonban a mai nap azért csodálatos, mert nagyon fontos győzelmet arattunk.” - mondta La Joya a Sky Sport Italia riporterének.

„Továbbra is így kell teljesítenünk, folytatunk kell menetelésünket a helyes úton. Nagyon le voltunk maradva, de a mester megmondta, hogy közelebb leszünk decemberre, és igaza volt. Még egy mérkőzés van karácsonyig.

Ma egy olyan csapat ellen nyertünk, amely kiváló futballt játszik, azonban a bátorságunk és elhivatottságunk nyomán megszereztük a győzelmet.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr938170830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozagaha 2015.12.14. 12:00:23

Basszus ezt nagyon szar érzés tudni. :D
Bár furcsa is volt hogy Cuadrado gólt fejelt. Mert nem a fejelés az erőssége.

venember83 2015.12.14. 12:02:41

Ha jól láttam, nem is Sami volt a hosszú oldalon, hanem Paulo, de kit érdekelnek ezek az apróságok. :D

pedronegroo 2015.12.14. 13:17:37

Csak szerénykedik a srác, egyébként egy zseni! Még ma le kell igazolni csak a hajkoronája megér 20 milliót és ha majd lábbal is annyit fog tudni mint a sérójával akkor megállíthatatlan lesz!

ToTTy-Juve 2015.12.14. 19:54:05

hát nem tudom... az előző meccseken én nagyon azt láttam a játékában, hogy alibizik. Az egy-egy cseleket nagyon ritkán vállalja be és akkor is befelé cselez, majd hátra passzol. De a legtöbbször csak visszapasszol a védőknek. Ha már a cselezés és az egy-egy az erőssége, akkor ezt többször kellene próbálnia szerintem. Nem éppen Ő a legveszélyesebb játékosunk a csatárok után a jelenlegi játékával, ez azért sokat elmond. Erre most tegnap 2 gólban is nagy szerepe volt, bár mindkettőben erősen szerencsés volt, most nem igazán tudom eldönteni, hogy mennyire fontos ő a játékunkban... egyáltalán megér-e 20 millát. És bár a múltja bíztató, de engem Ő sem igazán győzött meg eddig.

Mandzukics pedig akármilyen hasznos is az utóbbi időben, nem szívesen látom a mezünkben.

MDaniel98 2015.12.17. 17:55:55

Hát, végül is az eredmény a lényeg.:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása