A csapat edzőtáborba vonult

morata_es_pogba_edzesen.jpgA legfrissebb értesülések szerint a legutóbbi vereséget követően a Juventus szombati meccsre való minél hatékonyabb felkészülés érdekében tulajdonképpen edzőtáborba vonult.

A bianconero csapat a Sassuolo elleni borzasztó, 1-0-s eredménnyel zárult mérkőzés után jelentette be a Derby della Mole előtti felkészülést szolgáló akciót.

A mérkőzés után Gianluigi Buffon és Massimiliano Allegri is nagyon keményen fogalmazott a csapattal kapcsolatban, és a legnagyobb problémának mindketten a hozzáállást látták.

Ezért a klubvezetés úgy döntött, hogy edzőtáborba hívja a játékosokat, így a keret együtt lakik és dolgozik a következő, presztízs szempontjából is nagyon fontos mérkőzés előtt.

Szombaton a torinói derbire kerül sor, és ezúttal tulajdonképpen rangadónak is tekinthető a mérkőzés, hiszen a Torino három ponttal előzi meg a Juventust a tabellán.

A Toro a legutóbbi mérkőzésen 3-3-as döntetlent ért el a Genoa ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr258031444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barolo4 2015.10.29. 13:31:04

Emlékeim szerint ilyennel tavaly a Milan is próbálkozott (nem túl nagy sikerrel). Nyilván valamit meg kell próbálni a szokásos dolgokhoz képest, hátha tud adni valami pluszt. Változatlanul úgy érzem, hogy Allegri helyére még nem keresnek új edzőt, de a következő kettő igen fontos mérkőzés kritikus lehet. Forza Juventus!

pedronegroo 2015.10.29. 13:49:03

Morata és Pogba mire készül a képen??? Bunyó lesz?? Könyörgöm ne egymást verjék hanem Allegrit!

Edzőtábor a lehető legrosszabb amit most ki tudtak találni, hétvégére a kezdő 11-et nem tudjuk összerakni annyian lefognak sérülni.

A "mesternek" kellene egyedül táborba vonulnia valamelyik észak-koreai "önkéntes" munkatáborba.

AgliOli 2015.10.29. 14:17:22

Már a játékos kijáróban látszott mekkora az arca pl. pont Chiellininek és úgy gondolom, hogy ez, és a csapat idegessége is Allegri hibája. Egy ilyen ellenfelet nem így kell idegenben kezelni, mert annak ez a vége. Az ilyen stílusban játszó Lemina-t a sárga lapjával együtt legkésőbb félidőben le kellett volna hozni, ráadásul Hernanes és Khedira is a padon ült. Tavaly még vitte a lendület a csapatot és az, hogy Tevez nem ábrándozott akkor sem, ha a csapatnak nem ment. Idén már látszanak azok a tünetek, amik miatt a Milan is megvált tőle. Mindenki a másikra vár és azt hiszi, hogy ez a csapat elért már valamit, miközben ez a csapat eddig annyit ért el, ahol a tabellán áll.11 pontra vagyunk a Roma-tól, ez még nem a világ vége, de karácsonyig tényleg minden eldől, Allegri sorsa is.

GabeTR 2015.10.29. 14:22:22

@pedronegroo: Kiegészítő kempo edzés... :)
Az edzőtábort azért ne úgy képzeld el ebben az esetben, hogy hajnalban maraton futás, délután pedig az Alpok legmagasabb csúcsának elhordása hátizsákban. Valószínűleg meg akarják akadályozni a vezetők, hogy megint mindenki a borbély szalonokban múlassa az időt, mert arcszőrzet és frizura terén már sikerült megütni a magyar labdarúgó(?) akadémiák szintjét. Most már játékban és fejben is fel kell nőni legalább annyira, hogy ne remegjünk egy középcsapat ellen

The king of alibis 2015.10.29. 14:48:41

Nincsenek kidolgozott, begyakorolt figurák, a játékosok egyénileg, saját kútfőből próbálják megoldani a támadásokat. Allegri megbukott a Milannal csapatépítés terén, és most nálunk is. Egy jó edző a 0-ról is tud csapatot építeni. Nah, ezt nem tudja Allegri. Attól, mert valaki egy nagyon jó csapattal eredményeket tud elérni, még az edző nem lesz jó. Tavaly ezt láthattuk. Conte által felépített erős csapatot továbbcsiszolta Allegri. Most hogy a 0-ról kellene építkezni már nem megy. Ezt látjuk nyár vége óta. Teljesen felesleges még több időt adni Maxnak, ő ennyit tud. Ha már ma kirúgják már az is késő, és csak a következő edzőtől veszi el az időt.
Úgyhogy nincs más választás, ki kell rúgni a kókler Allegrit.

venember83 2015.10.29. 14:54:48

@norbi9107: "Nincsenek kidolgozott, begyakorolt figurák, a játékosok egyénileg, saját kútfőből próbálják megoldani a támadásokat." - nekem is ez tűnt fel, mintha Egervári válogatottja öltötte volna fel a Juve mezét.

rob1 2015.10.29. 15:03:54

@norbi9107: Telejesen eggyetértek minél tovább marad annál több kárt csinál.

MeGmOnDtaM 2015.10.29. 15:37:34

@norbi9107: Mégis mikor lett volna ideje ezt begyakorolni? 10 új ember érkezett, és nem a nyár elején, hanem folyamatosan. Van Gaal hatalmasat szív a Manchesterrel, ahogy Wenger is a Szarzenállal (pedig hány éve vezeti)... Egyszerűen több időre van szüksége Allegrinek meg a csapatnak is. Nézd meg meddig tartott Lippinek/Trapattoninak/Capellonak csapatokat építeni... aztán kezdd el szidni Hallegrit.

Nekem sem tetszik, hogy a saját teljesítményünket múljuk rendre alul. Conte alatt azért volt itt sírás mert nem rotált eleget meg mindig 3-5-2ben jászottunk, jah és semmi eredmény a BL-be csak az olasz bohócbajnokságban tudunk nyerni (rakat 1 gólos győzelemmel).

Most meg azért megy a rinya, mert minek rotál annyit Hallegri, miért nem hozza le Hernanest vagy miért nem rakja be (és ide lehet helyettesíteni pár más játékos nevét). További miért nem vagyunk eredményesek a Seria A bohócbajnokságban, a BL-ben meg miért vagyunk eredményesek.

Szánalmas már ez a napról-napra tartó Allegri szidás, előbb gondolkozzatok egy keveset, nem ártana.

pedronegroo 2015.10.29. 16:29:11

@MeGmOnDtaM: Az Inter-nél 7-8 új ember játszik szezon kezdete óta mégis eredményesek...
Ott akkor hogy csinálják?? A Juve közel 120 éves története során nem volt ilyen gyenge szezon kezdet, szerinted mit kéne csinálni?? Tapsoljuk meg Allegrit??

stevenh 2015.10.29. 16:39:04

@pedronegroo: Nem kötekedésként de 30 évvel ezelőtt ugyanilyen szar szezonkezdetünk volt, tehát azért ne túlozzunk, meg nem a szezonkezdet számít hanem a vég, Ferraraval és Del Nerivel jól kezdtünk és hol is végeztünk?

Tényleg nem kötekedésnek szántam.

Egyébként az Internél úgy tűnik Mancini alakította ki a keretét amit ő szeretett volna, nálunk ez baromira nem így volt. Egyébként az Inter szezonkezdetét én inkább szerencsésnek minősíteném, hogy is fogalmazzak: Őket valahogy elkerülte az első lövésből gólt kapunk szindróma, ezen múlik, mert gólt ők se nagyon tudnak lőni, max 1-et, azt is Jovetic, nem pedig a tavalyi gólkirályuk...

alexGicamo 2015.10.29. 17:12:42

A válogatottaknál szokott lenni összetartás ... hát most itt sem árt ! Sőt !

Remélem, meglesz az eredménye és végre visszakapom szeretett csapatomat + jönni fognak most már az eredmények ,na meg persze velük együtt a nagyon fontos 3 pontok, szép sorjában ! :D
FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!

bianconeri_2007 2015.10.29. 17:31:53

amilyen szezonunk van, ennek is az lesz legfeljebb az eredménye, h vki/vkik megsérülnek...

nade nem feladni, a szarban derül ki a legény :D FORZA JUVE!

babo0410 2015.10.29. 18:12:30

Már nem tudom mi lenne a jó. Én bízom Allegriben és a csapatban. De tegnap Allegri sok hibát vétett. Pl. Khedira és Marchisio visszatérése óta stabil a kp-nk. Tegnap miért nem játszott egyikőjük sem? Másik, meg az, hogy mi volt az a borzalmas 4-4-2? Tényleg minden áron be kell tenni Cuadrado-t a kezdőbe? Mert szerintem nem. Én legszívesebben visszaküldeném a Chelsea-be, mert jó játékos, de nálunk nincs posztja. Szerintem nem feltétlenül nagyobb a gond, mint volt. Elkezdtünk belelendülni. Egyszerűen csak Allegri tegnap elcseszte a taktikát. Reméljük tanult belőle, és legközelebb nem hagyja ki a két legfontosabb játékost egyszerre, vagy nem Cuadradora húzza fel a taktikát.
@stevenh: Azért nálunk is volt beleszólása Allegrinek a keretbe. Dybala jött, mert kellett valaki Tévez helyett. Khedira jött, mert kellett valaki Pirlo helyett. Jött Lemina, mikor elment Vidal. Allegri nem kért senkit, így a vezetőség megpróbálta a távozókat pótolni. Szerintem ez valamilyen szinten sikerült, de sajnos hosszabb időt vesz igénybe a csapat összekovácsolása.

stevenh 2015.10.29. 18:24:30

@babo0410:

juventuz.blog.hu/2015/07/21/allegri_szuksegunk_van_egy_trequartistara

juventuz.blog.hu/2015/06/28/allegri_a_juvenak_uj_megoldasokat_kell_keresnie

juventuz.blog.hu/2015/06/15/allegri_a_mercato_es_a_kovetkezo_szezon_celpontjairol

Idézek is a kedvedért:
"Carlos Tévez és Andrea Pirlo nélkül, a Juvénak változtatnia kell, s új megoldásokat kell keresnie. Szeretnék valakit, aki képes anélkül alakítani a játékot, hogy banális volna, aki kiszámíthatatlan egy egyébként kiegyensúlyozott taktikai tervben.

Kedvelem Iscót a Real Madridban és a brazil Oscart. Az olaszok közül Domenico Berardit és Federico Bernardeschit említeném."

"Úgy gondolom, hogy vigyáznunk kell rá és Comanra, aki egy másik kivételes minőséget képviselő fiatal. Igaz, hogy egy tízest kértem. Nagyon kedvelem Oscart. Ő olyan játékos, aki a különbséget jelentheti európai színtéren is, ami fontos dolog, mivel nincsen garancia arra, hogy egy a bajnokságban kiváló teljesítményt nyújtó játékos jól teljesít Európában is.

Azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy Vidalt Leminával pótoltuk... Ügyes, ügyes de k*rvára nem egy szint.

rockitbaby 2015.10.29. 19:04:36

@stevenh: Sajnos lehet, hogy a szerencse pártolt el mellőlünk, de én abban hiszek, hogy az csak annak van, aki meg is dolgozik érte. Mi idén semmit nem tettünk érte. Folyamatosan megy a maszatolás, játékos, edzői és vezetői szinten. Türelem így türelem úgy. Ha ebben a formában folytatjuk, akkor bizony jövőre csak a győztes jogán indulhatunk a BL-ben. Ezt pedig nem kell magyarázni mennyire esélytelen. Nincs rá semmilyen kifogás, ahogy a játékosok bizonyos esetben a pályára lépnek. Allegri megküzdött már sokkal nagyobb egókkal is, sőt volt mikor egyszerre, de ez most szemmel láthatóan nem megy neki. Rossz edző lesz ettől? Nem. De ekkora resetgombot a Calciopoli nyomott a csapaton, mint most nyáron a vezetők és ehhez lehet mantrázni az idő kell és minden rendben lesz dolgot, de ha a vasárnap megy a dolog, ülnek a passzok és az összjáték is, mi a fene történhet két nap alatt, hogy utána semmi sem megy. Ez már edzői hiba.

Megoldás? Őszintén fogalmam sincs, mi segítene, de pár ötletem van. Első körben sajtó csend. Nem kellenek a "még megnyerhetjük, ha..." vagy az " idő kell és minden menni fog..." dumák, mert a padlás is tele van már velük. Azonnal össze kell ülni és átértékelni a prioritási sorrendet. A Coppa-t el lehet felejteni és őszintén szólva én az idei BL-t is beáldoznám, ha az kellene a jövőre induláshoz. Vissza kell térni a tavaly működő felálláshoz, persze pár apróbb változtatással. Cuadrado-t azonnal jobb védőnek nevelni ( ha a wingback megy neki, annyira nem lenne vészes mutatvány ), és a tavalyi biztonságos gyémántot tolni. Chiellini mehet padra az eltiltás után is. Buffon-Cuadrado,Barza,Bonucci,Alex Sandro-Khedira,Marchisio,Lemina-Pogba-Dybala,Morata. Pogba-nak nagy a 10-es mez, de ha elvennénk szezon közben, az katasztrofális hatással is lehet rá, így inkább le kell vele ülni négyszemközt és megbeszélni neki, hogy néha a kevesebb több. És ami a legfontosabb a helyzetkihasználást drasztikusan javítani kell. Per pillanat már lényegtelen ki lövi a gólokat, csak jöjjenek. Conte első évében is 10 góllal már házi gólkirály lehetett a nyertes. És ami a legfontosabb, a korábbi legendáknak le kell ülni az egész csapattal ( Nedved és Trez ) és elmagyarázni, akár üvöltve is, hogy mit jelent ezt a mezt viselni.

MDaniel98 2015.10.30. 11:30:04

@MeGmOnDtaM: Ez sajnos azért nem lehet mentség, mert a csatáraink többsége már 3-4 hónapja együtt készül, a lehető leghamarabb őket igazoltuk le, hogy összeszokjanak, mégis botrányosan kevés gólt lövünk. Az a vezetőség - és azon belül is Marotta - képességeit mutatja be, hogy még úgy is sikerült az utolsó pillanatokban igazolásokat végrehajtania, hogy tele voltunk lével, valamint egy olyan embert üldöztünk 1,5 hónapig, aki végül mégsem nálunk kötött ki (Draxler). Nem megfelelő minőségű trequartista érkezett, pedig ahogy fentebb is írták Allegri fő kérése ez volt. Az pedig csak hab a tortára, hogy Allegri képtelen csapatot építeni, és az erőnléti edzései is kriminálisak (ezt mondjuk már a szezon előtt is tudni lehetett). Az egy hangzatos kifogás, hogy sok új ember érkezett, de páran közülük nem, vagy csak keveset játszanak és, ha Október végén is ezzel tudnak csak takarózni, akkor már komoly gondok vannak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása