Maldini: „Nincs miért bánkódnia a Juventusnak”

maldini_paolo_tapsol.jpgPaolo Maldini véleménye szerint az Öreg Hölgynek nincs mit megbánnia a minap elvesztett 3-1-es berlini BL-döntőt követően, ahol a Barcelona bizonyult jobbnak.

„A Juventusnak nincs mit megbánnia, és nem igazán tehettek ennél többet.” - mondta az AC Milan legendás védője a Sky Sport Italia mikrofonja előtt.

„Kiváló teljesítményt láthattunk tőlük. Az elején kissé szenvedtek, ami leginkább a Barcelona-játékosok tapasztalatának és minőségének volt betudható, azonban a Juventus bizonyította, hogy igazi csapat.

Sikerült visszajönni a meccsbe, azonban csupán egyetlen pillanatra van szükség ahhoz, hogy a csatárok áttörjenek, amikor az ellenfél ilyen minőséget képvisel.

Leo Messi a világ legjobb futballistája, és őt megközelíteni is csupán Diego Armando Maradona képes azok alapján, amiket elért az utóbbi években. A látottakból azt mondanám, hogy mostanra talán túl is lépte Maradona szintjét.

Neymar és Luis Suárez is fenomenális futballista, az eredmények önmagukért beszélnek. A Barcelona már történelmet írt, és ezzel a csapattal várhatóan minden rekordot megdöntenek.”

A végső sípszó elhangzását követően Paolo Maldini egykori csapattársa, Andrea Pirlo egyértelműen a könnyeivel küszködött, és talán ő búslakodott leginkább az elveszített döntő miatt.

„Kár a vereségért, azonban valószínűleg már rájött, hogy ez volt az utolsó lehetősége az újabb BL-győzelemre. Kiváló bajnok, és a mai naptól egy új kaland veszi kezdetét.”

Andrea Pirlo kapcsán folyamatosak a távozásról szóló hírek, a várható úti cél pedig az amerikai kontinens és az MLS-ben érintett New York csapata, azonban a középpályás ezt még korántsem erősítette meg.

„Hogy a könnyeim a Juventustól való távozásnak szóltak-e? Nem, a vereség okozta fájdalom indokolta a könnyeket.” - mondta Andrea Pirlo a Sky Sport Italia stábjának.

„Ez olyan lehetőség volt, amihez várhatóan nemigen lesz ismét szerencsém.” - könyvelte el realistán az AC Milan mezében korábban két BL-győzelmet begyűjtő középpályás.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr857525830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2015.06.09. 11:04:16

Na mit gondoltok ő lesz az új Milan edző? Végül is az apjával bejött anno ez a megoldás. Vagy Montella?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása