Pogba a Barcelonát választja?

Pogba Paul_gol utani meglepettseg.jpgA brit média szerint Paul Pogba elutasította a Manchester City csapatát, mert a Barcelonába szeretne szerződni jövő nyáron.

A katalán csapat, amely szombaton a Juventusszal játszik a Bajnokok Ligája-fináléban, 2016 nyaráig nem igazolhat új játékosokat.

A Daily Mail értesülései szerint a francia játékos annak ellenére visszautasította a Manchester City ajánlatát, hogy elfogadása esetén ő lett volna a világ legjobban fizetett középpályása, és marad még egy évet a Bianconerinél.

Az újság szerint a Barcánál Pogbában látják Xavi örökösét, mely állítást egy ismeretlen forrás is megerősítette.

"Elképesztőek a képességei. Azt mondta a barátainak, ha úgy dönt, elhagyja a Juventust, a katalán csapat az első számú választás. A vonzalom egyértelmű."- nyilatkozta az ismeretlen forrás a Starsportnak.

A Barcelonát 14 hónapos átigazolási tilalommal büntették áprilisban, miután többször megsértették a FIFA szabályozást a 18 évnél fiatalabb játékosok igazolásával kapcsolatban.

A 22 éves játékos valószínűleg megvárja a büntetés leteltét, és marad még egy évet az Öreg Hölgynél.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr317515516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2015.06.04. 09:05:29

Bármennyire nem kedvelem a Bárszalonnát, szerintem oda illene a legjobban. Mellesleg mi is így járnánk a legjobban, hisz maradna még egy évet.
Bele se merek gondolni, MSN-csatársor, mögöttük Pogbával...

danimester1 2015.06.04. 09:05:46

Több mint valószínű ez a lehetőség már csak az idei költekezésünkből kiindulva.Lehet nyilatkozta hogy jól érzi magát és maradna,de azt mégsem mondhatja,hogy igen jövőre megyek ide vagy oda.Ebből kiindulva már nem is olyan érthetetlen miért is keresünk középpályásokat.

Rivendell 2015.06.04. 09:27:15

nem lesz nagy érvágás a távozása és a Barca se lesz hú de mennyivel erősebb,max ő is színész válogatott lesz...ennyi,ha meg vinni akarják +kell kérni az árát,úgyis 1re jobban oda vannak maguktól,hát akkor pénztárca nyit...

babo0410 2015.06.04. 10:48:29

@Rivendell: Nem lesz nagy érvágás? Azért hülyeségeket ne írjunk már. Hatalmas nagy tehetség Pogba, csak még fejlődnie kell pár dologban.
Amúgy ez a hír pár napja fenn volt az NSO-n is, és oda is leírtam már, hogy baromság. Egyrészt nyilatkozta már, hogy nem akar távozni, másrészt miért is kéne elmennie? BL döntőt játszunk, akár meg is nyerhetjük. A nyári igazolásaink meg úgy tűnik igencsak jól fognak elsülni. Dybala már a miénk, Khedira is. Még visszajön Berardi, Zaza és Rugani, melléjük jön még egy valaki a kp-re és meg is van a jövőévi csapat. Erősek leszünk jövőre. Szerintem pont most nem lenne értelme annak, hogy el akarjon menni. Minek? Nyilatkozta már, hogy ő nem a pénzért akar távozni, ha megy. Neki a szakmai előrelépés lesz a legfontosabb. De ha BL-t nyerünk, akkor egy triplázó csapatból hova lenne előrelépés? Vagy az előrelépés, hogy a világ legjobbjával játszhat együtt? Mert akkor soha senkit nem fogunk tudni megtartani. Másrészt meg szerintem a mi keretünk is nagyon erős, ami a nyáron tovább fog erősödni, így értelmetlen is elmenni. A vezetőség meg nyilatkozta, hogy nem szükséges, és nem is akarjuk a legjobbjainkat eladni. Ergo én nem látom miért kéne elmenjen. Aztán majd kiderül jövőre.

Gannicuss 2015.06.04. 10:52:34

Szerintem nem túl jó nekünk ha már most menni szeretne, de az 1 évet még kivárja... Nem kellenek olyan játékosok akik máshol szeretnének játszani. Menni akar menjen most. 100 milla fölött.
Egyébként meg már mindenkinek elárulta, hogy a Chelseaben a Realban meg a Psg-ben szeretne játszani. És a Barca is vagy 5 emberben látja Xavi utódját.

MdewC 2015.06.04. 10:59:37

Beszéltem a szomszéd Marika nénivel, akinek az unokája látta, hogy az egyik legjobb barátjának az anyja megjósolta, hogy mikor születik meg az az ember, aki tudni fogja, hogy mikor lesz a világvége.

danimester1 2015.06.04. 10:59:57

@babo0410: Nem kell ezt ennyire túl bonyolítani.Meg tudják fizetni,de jelenleg nem igazolhatnak és hosszú távon meg pénzügyileg is ez a legjobb választás számára.MI nem fogunk fizetni senkinek 8-10-12M erre akár mérget is vehetünk. Kell várniuk egy évet,addig nálunk lesz,majd megy.(ez a sztori amúgy sem újkeletü) A mai pénzes világban meg el lehet felejteni a megtartás és a klubhűség szavakat pláne egy fiatal tehetséges játékos esetében.Mindenki pénzből él és mindenki a saját hasznát nézi és jelenleg nem vagyunk olyan helyzetben,hogy adott esetben csak úgy vissza utasítsunk 80-100M közötti öszeget.Rivendell kolléga pont hogy nagyon jól írja,mert nélküle is túljutottunk a madridiakon és a bajnokságban sem éreztük meg a hiányát.Szeret trükközni,egyénieskedni,így pontosan bele passzol a Barca-ba.(Allegri szóvá is tette)Túléltük már nagyobb nevek távozását (Nedved,Trez,Alex stb.) a föld ugyanúgy forog tovább...

Dante01 2015.06.04. 11:38:41

Én 92 óta vagyok Juve szurkoló és azóta sokkal nagyobb nevek is mentek el tőlünk, mint Pogba, olyanok is akikre az egész csapat épült és sokszor még jól is jártunk a távozásukkal. Ha megy akkor az érte kapott összeget olyan játékosokra kell fordítani akik beleillenek az adot edző stratégiájába. És persze nem árt ha csapatjátékosok, mert nálunk az egység a legfontosabb.

4Evorg 2015.06.04. 11:46:56

@babo0410: Azért mert volt egy kiugróan remek évünk, még ne érjen már bilibe a kezünk.

"De ha BL-t nyerünk, akkor egy triplázó csapatból hova lenne előrelépés?" - Nos, nézzük csak, lehet a Barcelonanal meg is tudja majd védeni a BL címét, akkor ott van a klub világbajnokság, az aranylabda, más bajnokságok kihívásai.

Én imádom a Juvét és nem vagyok oda a Barcelonatól, valamint azt is szeretném, ha Pogba nálunk vonulna vissza, de attól még kell elvakultnak lenni. Jó úton járunk, az idei szezon meg tényleg egy álom, de egy Barcelona azért mégis csak egy Barcelona, az oda igazolást szakmai visszalépésnek tekinteni erős baboizmusra vall.

babo0410 2015.06.04. 11:58:33

@4Evorg: De ha megnézed a jövőévre kiket igazolhatunk. Egyelőre nagy nevek röpködnek, kb. 80 milliós lehet a mercatonk, amit a mercato résznél ki is fejtettem miért elképzelhető, így jövőre nem elképzelhetetlen egy hasonlóan jó szezon (bajnokság + BL legjobb 8 minimum). A vezetőség célja visszakerülni a minket megillető helyre. A nyári igazolások függvényében bármi lehet. Ne nézzük már le a csapatot. Már a Dortmund ellen is ez volt. Ki fogunk esni, ennyi, vége. Aztán továbbmentünk. Jött a Monaco, ott a többség hitt a továbbjutásban, aztán a Real ellen a legtöbben hatalmas buktára számítottak. Továbbmentünk, méghozzá Pogba nélkül. Ami a csapat erejét mutatja. Nem rossz a keret. Ha egyben tudjuk tartani, és még ehhez érkeznek erősítések, akkor a BL 8 minimum kell legyen jövőre. Onnan meg már a szerencsének is hatalmas szerepe van.

babo0410 2015.06.04. 12:01:11

@4Evorg: Ja és hol írtam, hogy szakmai visszalépés lenne a Barca-ba igazolnia? Ne forgasd már ki megint a hsz-emet. Annyit írtam, hogy ha megnyerjük a BL-t, akkor maximum a fizetésben lehet előrelépés a Barca. Ők se jutnak minden évben BL döntőbe. Mi se fogunk, de a nyári erősítésekkel a BL 8 alappá válhat.

The king of alibis 2015.06.04. 12:49:53

Nem érdekel, csak írjon már alá valakihez, mi meg kapjunk cserébe legalább 80 misit.

hellan (törölt) 2015.06.04. 12:55:13

@norbi9107: Aztán mire mennénk azzal a 80 millióval?

4Evorg 2015.06.04. 13:01:57

@babo0410: Aki itt kiforgatja a hsz-t, az Te vagy. Minek keverted ide a BL menetelést? Ki beszélt itt erről? Annyit mondtam, hogy attól, hogy a Juventusnak remek szezonja van, a Barcelona még minőségibb csapat. Hiába vered a tamtam dobot, az még úgy lesz. A barcelona éveken keresztül a legjobb négy között szerepelt a Bajnokok Ligájában és ez úgy tűnik nem nagyon fog megváltozni a jövőben sem. Egyelőre nekünk még csak ez az első lépés.

Az a gond, hogy Te ezt az egészet kiélezed az idei évünkre és nem egyben látod a dolgokat. De annyira felesleges veled még a legelhanyagolhatóbb dolgokban is vitatkozni, hogy az valami hihetelten.

Arra mondtam a szakmai visszalépést, hogy úgy állítod be a Juventust, hogy onnan már nemigen van feljebb szakmailag. Ez téves következtetés. Egyébként meg még nem tripláztunk.

Forza Juve! (Nehogy megkapjam, hogy nem is vagyok Juventus szurkoló.)

udawa 2015.06.04. 14:15:50

Ez a Juventus (függetlenül a szombati meccs eredményétől) MÉG nem egyenrangú a Barcával, ezt el kellene ismerni még a babo-féle fanatikusoknak is! 4Evorg realista Juve-drukker vagy, amire büszke lehetsz! Álmok/vágyak és realitás között tudni kell különbséget tenni, ami véleményem szerint hiányzik belőled babo0410!
Természetes, hogy egy szurkoló minden körülmények között a saját csapatát szeretné a legjobbnak látni, de attól még nincs úgy! Az meg egyenesen vakvágány, hogy azt gondolod csak azért, mert azt nyilatkozza egy játékos (jelen esetben Pogba) hogy szeret itt játszani, szereti ezt a klubot és nem tervezi a váltást, már úgy is van! :D
Ma SAJNOS már nagyon-nagyon elvétve találni klubhű játékosokat, akik igazi ikonok és tényleg őszintén kötődnek egy adott klubhoz! Pogba szerintem nem ilyen, de akár tévedhetek is, hisz nem ismerem! :)
babo0410: félre ne érts, a Juve szereteted megkérdőjelezhetetlen és csodálatra méltó, de szurkolói jótanács: ne légy elvakult, mert becsaphatod önmagad és a környezeted is! Hajrá Barca! Nektek pedig jó meccset kívánok! ;)

babo0410 2015.06.04. 14:52:07

@4Evorg: Soha sehol nem mondtam, hogy a Barca ne lenne jobb jelenleg nálunk. Csak annyit mondtam, hogy Pogba-nak nincs értelme szakmai előrelépésért elmennie, mert a nyári igazolásokkal mi is odakerülhetünk a BL legjobb 8-ába, és ha a keretet egyben tudjuk tartani, akkor ez minimum elvárás lehet minden évben. És innentől kezdve meg a BL 4 szerencse kérdése is, de nem lehetetlen, hogy a BL legjobb 4 állandó szereplői legyünk, ha jól igazolunk az idei és a következő nyáron. Ez nem jelenti azt, hogy a Barca-nál jobbnak tartanám a csapatot. De szerintem a keretünk nem sokkal rosszabb, és mondom, az idei meg a jövő nyári igazolásokkal akár utol is érhetjük őket a keret minőségében. De akkor most visszadobhatom a labdát, mert megint te értelmezted félre a hsz-emet, és inkább megint a kedvenc eszközödhöz fordulsz, és menekülsz azzal, hogy velem nem lehet vitatkozni. Szerintem a további fokozottabb hangvételű, akár személyeskedő vita elkerülése érdekében zárjuk le ezt a beszélgetést. Köszönöm!
@udawa: Neked is csak azt tudom mondani, amit már előzőleg 4Evorg kollégának is mondtam. Félreérted a hsz-emet. Ráadásul ti nagyon alá is becsülitek a csapatot. A keretünk max a támadósorban és a padon gyengébb jelenleg a Barca-étól. A védelmük gyenge, a kp-juk nem rossz, de az MVP/MPP kp szerintem van olyan jó mint a Barca-é. Nincs szégyenkeznivalónk. Viszont ők évek óta ott vannak a legjobbak között a BL-ben. De ez nem jelenti azt, hogy a mi keretünk ne lenne majdnem olyan erős, mint az övék.

babo0410 2015.06.04. 14:58:36

@udawa: És még egy. Barca szurkolóként még jó hogy azt gondolod, hogy a Barca mindenki felett álló, és hozzájuk fogható nincs még egy csapat. Azt tudom neked is mondani, amit minden Barca szurkolónak is lehetne üzenni. Nem kell ennyire elvakultnak lenni a kedvenceitekkel kapcsolatban, és más csapatokat ennyire lenézni. Akármennyire is nem tetszik, ez a Juve nincs olyan messze a Barca-tól, mint azt sokan gondolják. A nyári erősítések (már amennyiben tényleg azokkal erősödnén, akikről hallani jelenleg) pedig még közelebb visznek hozzátok. Eddig a Juve azért volt gyenge, mert nemzetközileg tapasztalatlan volt az edző. Ráadásul a játékrendszerünk is rossz volt. Idén viszont igazoltuk, hogy ott vagyunk közvetlenül az elit közelében, ide már csak 1-2 igazolás hiányzik. Ja és persze egy erős vetélytárs a bajnokságba, hogy edzésben tudjunk lenni a BL-re.

Rivendell 2015.06.04. 15:08:55

@udawa: +nyerjük a BL-t..Barca szurkerek meg felőlem nyomhatják a legjobbak vagyunk a világon maszlagot + a mindenek felett vagyunk

Rivendell 2015.06.04. 15:09:49

@babo0410: Favágó kiválása azért a taktikai repertoárt kicsit lecsökkenti Allegri számára,de azért +oldja a csapat

Rivendell 2015.06.04. 15:19:23

@hellan: mire elég 80m? Berardi-Dybala-Bayer török játékosa Csámcsogjunk....mind3 rác extra tehetség és 3 külön poszt.

Sokkal többet érünk el a 3 sráccal,mint 1 Pogba-val aki ha formán kívül van kb értelme sincs játszatni...félek hogy a BArca ellen is betli lesz a srác,mert visszatérvén harmat gyenge idáig

4Evorg 2015.06.04. 15:19:24

@babo0410: Hol mondta ő, hogy a Barca mindenek felett áll? Amúgy meg az elvakultságot a te szádból hallani leaglábbis megmosolyogtató. :)

udawa 2015.06.04. 16:00:41

@babo0410: Húha! :D
Akkor javaslom fuss neki még egyszer, hátha észreveszed, hogy az égvilágon sehol sem írtam olyat, hogy "a Barca mindenki felett álló, és hozzájuk fogható nincs még egy csapat. ... Nem kell ennyire elvakultnak lenni a kedvenceitekkel kapcsolatban, és más csapatokat ennyire lenézni..."
Éppen rád igaz, amit írtál az elvakultságról, tőled ezt furcsa olvasni! Egyáltalán nem néztem le cseppet sem a Juvét, sőt így kezdtem a mondandóm, hogy "függetlenül a szombati meccs eredményétől", ebből világosan kitűnhetett volna, hogy a végeredményt illetően sem gondolom a tuti Barca győzelmet!
Ez a Juve nagyon is közelít az "elithez", ha nem így látnám arra sem méltatnám a fórumotokat, hogy ideírjak. De nem hiszem, hogy tisztességtelenül írtam volna valaha is ide! Tiszteletben tartok minden szurkolót, nálad csak megjegeztem, hogy többet látsz a jelenlegi csapatotokban, mint amire jelenleg hivatott. Ezzel lehet nem egyetérteni, de azzal jönni, hogy én lenézlek benneteket az írásaim alapján nagyon túlzó és inkorrekt.
@Rivendell: erre meg végképp nem reagálok, mert úgy tűnik nem egy nyelvet beszélünk! Szívesen megvitatom bárkivel a dolgokat, de csak akkor, ha oda-vissza egyenlő feltételekkel játszunk és nem süllyedtek oda le, mint az átlag NSO fórumosok, hogy a Barcások mindenkit lenéznek, és nem mártírkodtok! Az ilyet észre sem kell venni! Legyetek büszkék arra, amit elér(t) a csapatotok, és próbáljatok meg nem mindenkiben az ellenséget látni. Akkor talán normálisan is lehetne beszélgetnünk! Továbbra is azt tartom, ahogy azt írtam is, hogy ez a Juventus MÉG!!!!!!! nem egyenrangú a Barcával! Ezt semleges szurkolóként is így látnám, de ezért nem kell nekem ugrani, hogy lenézlek benneteket! Azért örömmel látom, hogy vannak azért itt jó páran, akik realistábbak! Hozzáteszem ugyanúgy van a Barca fórumon is mindent full rózsaszínben látó, van realista és van az örök elégedetlen! :D
Szombaton győzzön a jobban koncentráló csapat! ;)

Apuleius 2015.06.04. 16:15:07

@udawa: Mindig örömöt és megtiszteltetést jelent számunkra, mikor más klubok szurkolói is blogunkra látogatnak, s hozzád hasonlóan, szimpatikus és maximálisan korrekt hozzászólásokkal és meglátásokkal kezdeményeznek eszmecserét velük, Juve-szurkolókkal. Semmiféle lenézés nem volt a szavaidban, nincs miért magyarázkodnod. Forza Juve!

2015.06.04. 16:42:12

@udawa: Tényleg szimpatikus a hozzászólásod,nincs vele gond,de nagyon remélem,hogy szombaton darabokra szedjük a kertitörpéidet haver! :D

Devilke Balla 2015.06.04. 17:35:36

@babo0410: Arra alapozni hogy Pogba azt nyilatkozta jól érzi magát itt,stb.. alapozni nem lehet. Egyrészt az emberek felnonek,változnak,máshogy látnak dolgokat,mint 10-en évesen,másrészt hány olyan nyilatkozat volt már korábban,pl.Bekcham,Van Nistelrooy,akik azt mondták annó,hogy a Unitedben fogják befejezni a pályafutásukat. Zidane sem egy gyenge Juveból igazolt a Realhoz,ahogy Cr is bl-t nyert Uniteddal mégis elment a Realba. Tetszik vagy sem,de egy Real és Barca vonzó klub a játékosok számára. Persze nem mindenki vágyik oda,de biztos vagyok benne,hogy elobb utobb Pogba is oda fog menni. Nem kell hogy ez feltétlenul a pénz miatt legyen,vagy elorelépésként,hisz hány ember van a foldon,aki akár ingyen is játszana,csak ott focizhasson. Elég ha ugy érzi új kihivást szeretne az életben,vagy vmi hasonló. S ha meg is nyernénk idén a bl-t,adja az ég hogy ugy legyen szombat este,de ezután is gondolhat egyet,s jovore eligazol,s nyilatkozik egy olyat,hogy sokat koszon a klubnak,sokkal tartozik a Juvenak,itt lett érett meg neves játékos,stb.,de itt már mindent megnyert a klubbal,szeretne tovább lépni. Egy budos szót nem szólhatna senki sem,amiért igy dont. Ja,és még annyi,hogy jól érzi itt magát,szeret itt lenni,szeretik ot az emberek,megbecsulik,de ennyi. Lassan visszatér a Juve az ot megilleto helyre,de Pogba sosem mondta,hogy gyerekkorától kezdve a Juveban szeretne játszani,nem ez volt az álma,eleve csak azért lehet itt,mert Ferguson nem bízott benne,és elbalfaszkodta. O egy francia játékos,aki megjárta Angliát,nem is olasz,hogy annyira kotodjon Olaszországhoz és a Juvéhoz,elobb fog o egy Barcától visszavonulni,mint innen. Vagy majd elmegy levezetni,mert majd kioregszik,s pótolni fogják egy fiatal tehetséggel. Azt sem tartom kizártnak,hogy lesz o még egyszer Psg játékos,de nem az elkovetkezo 5-8 évben.

Rivendell 2015.06.04. 17:45:26

@udawa: 1 Real kiverése után és BL-döntőbe jutás után olyat írni,hogy még nem vagyunk egyenrangúak a másik döntős féllel...hát ez mi,ha nem nagyzolás?

ilyen alapon,akkor a Real ellen is azt írnád gondolom,hogy még nem egyenrangúak a Barca-val.

én már rég nem reagálok nso-n a barcas + interes stb szurkerek lenéző írásaira,legyen jó mérkőzés elsődlegesen,majd azért mi legyünk a győztesek:)
Mi már így is kisebb csodát tettünk,ha meg nyerünk valszeg akkor úgyis az fog dőlni a sport tv-sektől és általuk mindenkiből,hogy a barca veszítette el,vagy hogy +őlték a foci szépségét stb stb.Ha kikapunk,akkor + 1értelmű milyen nyálcsórgás lesz.

KysBé 2015.06.04. 17:53:06

@udawa: Én nagyon nem szeretem a Barca-t, sőt...., de a az elmúlt 10 évet figyelembe véve sajnos igazat kell adjak, miszerint nem vagyunk egy súlycsoport ( hú de nehéz kimondani), nyílván a javatokra.
Ha sűrűbben látogatnál erre a blogra - építő jellegű kritikákkal - akkor fogadd el, hogy Babot ész érvekkel meggyőzni, annyi esélyed van, mint aszfaltba rajzszöget nyomni.

babo0410 2015.06.04. 18:34:16

@KysBé: Ész érvekkel. De nem azzal, hogy a kedvencedet lenézed. Meg megpróbálod rámtukmálni a hülyesgeidet, az örök pesszimizmusodat. Nekem ez nem ész érv. Meg félremagyarázzák a hsz-emet, és meg akarnak arról győzni amit nem is írtam. Akkor milyen észérvről beszélünk?

4Evorg 2015.06.04. 18:45:59

@babo0410: Itt mindenki hülye, csak Te vagy helikopter. A meg nem ertett zseni...
Komolyan, pàlyázz már pls a Fifa elnöki posztjara!

Egyebkent, hogy a témához is hozzászóljak, én Apuleius véleményét osztom, a Realban sokkal inkabb el tudnam kepzelni.

Rivendell 2015.06.04. 18:59:56

@KysBé: hogy jön ide az elmúlt 10 év stb....ennyi erővel a Barca mit keres a BL döntőben? Messi hogy nyert BL-t? fasorba nem volt a Barca Ronaldinho előtt.

csak a jelen számít 1 döntőnél és nem,hogy mi volt 2-3 éve....jól elpicsázták a Barcat és lám most meg ők a Bayorokat,évről évre borulni tud minden és borul is szinte minden évben.

Rivendell 2015.06.04. 19:01:33

ATM behúzta ellenük a bajnokságot,majd kiverték őket a BL-ben,de tuti nem voltak 1 súlycsoport,csak elfelejtettek szólni az ATM stábjának,hogy gyerekek tudjátok a múlt kötelez,kotródás mögénk

Hoods. 2015.06.06. 09:38:11

@Rivendell: Eddig toled nem az elvAkultsag volt jellemzo, ne kezdj el baboskodni. A barca akarhogy nezzuk meg folottunk all. Ha lesz 4-5 ev amikor legalabb a legjobb 4be vagyunk akkor mar el lehet mondani , hogy egy szinten vagyunk. Ez az ev valami hihetetlen, de azert legyunk realisak.

@4Evorg: +1

Juveboy92 2015.06.06. 09:54:40

Raiola megint nem bír magával :

Paul Pogba képviselője, Mino Raiola elmondta, elképzelhető, hogy a fiatal francia válogatott középpályásnak az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntő lesz az utolsó mérkőzése a Juventus játékosaként.

"A berlini lehet az utolsó meccse Pogbának a Juventusnál - így Raiola a Sky Sport Italiának. - Nem akarják eladni, de megtörténhet. Az átigazolási piac nyitva van szeptember 2-ig."

"Érkeztek ajánlatok, de le lettek söpörve. A Juventus kontroll alatt fogja tartani a licitet, és kijelenthető, hogy a történelem egyik legköltségesebb transzfere lehet az övé. Ő egy különleges játékos. Már betekintőt adott nekünk, de a legjobb Pogbát még nem láttuk."

A 22 éves sztár - aki 2012-ben ingyen került a Juvéhoz a Manchester Unitedtől - a Transfermarkt szerint 50 millió eurót ér - ennyiért aligha adná el az olasz gigász.

Rivendell 2015.06.06. 11:30:03

@Hoods.: engem nem érdekel az elmúlt 4-5 év...nem állnak fölöttünk,telibe szarom a hungarokatalán/nálam nem minden barca szurker az,csupán az elvakult nagy arcúak / sport tv-s kancsókat és szövegeiket.

A JELEN számít és mi BL döntőt játszunk,ezek után nem vagyok vevő a mindenhatók üzeneteire,mert ezek magukat annak gondolják.

azért babohoz képest realistább vagyok,noha én végig továbbjutást jósoltam a Real ellen is,de hozzá is tettem,hogy nekünk mindig feküdt a Real játéka,sőt a sorsolás előtt is őket akartam pont ezért.

danimester1 2015.06.06. 11:57:30

@Rivendell: Egyetértek!Itthon mindenki mekkora szaki a foci meg a békasegge alatt.Okoskodni tudnak,de az elméleteiket a gyakorlatba ültetni nem.Majd akkor legyenek nagy szaktekintélyek ha magyar foci is ott lesz a nemzetközi porondon.Kifoghatnak sz@r napot a katalánok (mi is) és csak egy meccsről szól.

Rivendell 2015.06.06. 12:33:34

@danimester1: vicc az,hogy mióta mennek az akadémiák és mire képesek a nagy szakértőkkel +tűzdelve? max a hazai bajnokságba kitermelni játékosokat,csak van 1kis bibi...a hazai bajnokság a -1 hez közelít,még csak a 0-t se üti meg.

mtk akadémia üzemel vagy 15 éve/lehet tévedek,de 10 éve biztos/ és mit mondanak rá? mekkora eredményt képesek elérni,mert az mtk-ba folyamatosan építik be a fiatalokat,ja tényleg de talán nem az nb1 top 3-15 közötti eredménynél kéne kijelenteni,hogy jól működik az akadémia,ha jól működne akkor adnák el őket kinevelés után hollandiába-németekhez/középcsapatok/-belgákhoz stb erre mire képesek? mtk-ba beépítés után ot kiöregedni,vagy eladni őket a puskás stb politikai csapatokhoz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása