Allegri: „Nem gondolhatunk a bajnoki címre”

Allegri Massimiliano_sajtótájékoztató_1.jpgMassimiliano Allegri a Fiorentina elleni, hétközi bajnoki meccs előtt tartott sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a játékosoknak a mérkőzés megnyerésével kell foglalkozniuk, és kár azon rágódni, hogy bajnok lehet-e már szerdán a Juventus.

Az Öreg Hölgy már most bebiztosíthatja a sorozatban negyedik bajnoki címet a Fiorentina elleni győzelemmel, amennyiben a Lazio nem nyer a Parma ellen Rómában. 

„A játékra kell koncentrálnunk szerdán.” - kezdte a keddi sajtótájékoztatót az Öreg Hölgy mestere.

„Aztán este tizenegykor meglátjuk, mi történt a másik mérkőzésen, mire jutott a Lazio csapata. Csak magunkra szabad gondolnunk, és nem kell foglalkoznunk azzal, mások mit csinálnak.

Csak a bajnoki cím bebiztosításához szükséges négy pont megszerzésével kell törődnünk, ezt pedig holnap nem gyűjthetjük be, mivel szerdán maximum három pontot szerezhetünk. Türelmesnek kell lennünk, szerdán a győzelem a fontos.

Újabb jó teljesítményre számítok a csapattól, versenyképesség szempontjából, és különösen technikai tekintetben. A többit pedig majd meglátjuk.

A holnapi mérkőzésen nem nyerhetjük meg magunk a bajnokságot, mivel a Lazio eredményétől is függ mindez.”

Massimiliano Allegri egyúttal beszélt a Torino elleni vereség következményeiről, és véleménye szerint ez a vereség tulajdonképpen hasznosnak bizonyulhat számos fiatal játékos fejlődése szempontjából.

„Véleményem szerint a vasárnapi mérkőzés fontos volt a csapat további fejlődése tekintetében. A keretben számos rendkívül fiatal játékos is benne van, így például Álvaro Morata, Stefano Sturaro, Roberto Pereyra és Kingsley Coman.

Úgy gondolom, hogy ezek a meccsek megtaníthatják ezeknek a srácoknak, hogy egy nagy csapat mezében mindig győzelemre kell játszani, és meg kell szokni, hogy ezt minden második-harmadik napon bizonyítani kell a pályán.”

Carlos Tévez nem játszott a vasárnapi derbin elszenvedett vereség során, mivel megfázásszerű tünetei voltak, azonban Massimiliano Allegri szerint a csatár szerdán már játszhat a Fiorentina ellen.

„Carlos Tévez jól van, így véleményem szerint játszani fog holnap, hacsak valami váratlan esemény meg nem akadályozza ezt. Ami a csapatot illeti, még nem döntöttem semmiről. Leonardo Bonucci nem léphet pályára, majd a szerda reggeli edzésen döntök a kezdők kilétéről.

Meglátjuk, ki játszhat, kiértékelem a rendelkezésemre álló játékosokat, mivel sokan számos meccsen pályán voltak, és természetes, hogy különböző rendszerekhez különböző játékosokra van szükség.

Amennyiben mindenki rendelkezésemre áll, egyszer játszhatunk egy adott rendszerben, míg máskor egy másfajta rendszerben a mérkőzéstől vagy az ellenféltől függően, de általában a legfontosabb döntőtényező az, hogy kiket vethetek be.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr927406320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2015.04.29. 10:11:28

Persze, nem nyertük még meg a bajnokságot, aham...

A mai meccsről: érdekes egy csapat ez a Fiorentina, bárkit megkérdezünk azt mondja milyen jó kis csapat ez a Fior, jó edző, jó igazolások, EL menetelés, stb., közben meg csak 1 ponttal van többjük mint a full szar IZÉ-nek.
A mai meccset egyébként behúzzuk.

ToTTy-Juve 2015.04.29. 10:45:42

Ismét egy szimpatikus nyilatkozat, szerintem ez sokkal jobban sikerült mint az előző :)

venember83 2015.04.29. 10:52:31

@ToTTy-Juve: nagyon köszönöm, szívem-lelkem beleadtam. :D

ToTTy-Juve 2015.04.30. 21:55:37

@venember83: neked lehiszem :DD... de természetesen nem a fordításra gondoltam. A bloggerek munkáját sosem kritizálom (na jó talán egyszer, amikor a moderálást hiányoltam és 1-2 személy már nagyon alpári módon írogatott ide), hisz ti dolgoztok helyettünk, sőt szilveszter idején meg is szoktam köszönni :DDD
Szóval csak hajrá nektek is, a csapatnak is... és még Allegrinek is :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása