Allegri: „Kritikus hét következik”

Allegri Massimiliano_instruál.jpgMassimiliano Allegri a pénteki sajtótájékoztatón kijelentette, a következő napok kritikusak csapata szezonját tekintve. A Bianconeri 11 ponttal vezeti a bajnokságot, szerdán pedig a 2-1-es előnnyel várja a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája visszavágót.

„Azt hiszem, a következő egy hét, ha nem is sorsdöntő, de nagyon közel áll ahhoz.”- mondta Allegri tegnap. „Mindenki az gondolja, már megnyertük a bajnokságot, de ez nem igaz, a nemzetközi hadszíntéren pedig egy ki-ki meccs következik.”

„Nehéz összecsapásra számítok holnap, a Palermo remek helyen áll a táblázaton, így nyugodtan játszhatnak. Telt ház lesz, az pedig csak plusz motivációt jelent nekik, hogy a Juventus ellen játszanak. Egy olyan csapat ellen idegenben pályára lépni, amely már 26 pontot szerzett az otthonában, nem egyszerű feladat.”- nyilatkozta az Öreg Hölgy edzője.

„Holnapután pedig már a Dortmundra kell koncentrálnunk, majd pedig a Genoa elleni mérkőzésre. De megismétlem, ez egy kritikus hét mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában.”

Az igen tetemes bajnoki előny tudatában felmerül a kérdés, hogy a korábbi Milan-tréner a legerősebb összeállításban küldi-e fiait a Palermo elleni harcba.

„Nincs jobb vagy rosszabb összeállítás, a Juventus kerete minőségi játékosokból áll.”- válaszolta a toszkán mester, arra a kérdésre, hogy mennyire fogja befolyásolni a szerdai mérkőzés, a holnap kezdő tizenegy összetételét.

„Egy olyan szezonban, ahol huzamosabb időre elvesztettük Asamoaht, Cácerest, Romulót, Barzaglit vagy éppen Pirlót, nyilván lesz olyan, akinek rengeteg mérkőzést kell vállalnia.”

„Andrea kulcsjátékosa a csapatnak, nem csak a technikai tudása miatt, hanem a pontrúgásai is sordöntőek lehetnek. Szerencsére éppen kapóra jött, hogy Pepe végre teljesen egészséges. Ugyan még nem képes 90 percet végigjátszani, de vele bővült a taktikai repertoárunk, ami nagyon fontos. Emellett Matri is kezdi visszanyerni a csúcsformáját.”–zárta mondandóját Allegri.

írta: tjunior

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr677268219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barolo 2015.03.14. 14:53:58

Azon gondolkodom, hogy milyen az amikor Matri csúcsformában van :)
Én Sturaro játékára lennék már kíváncsi végre. Biztosan nehéz mérkőzés lesz, de ettől függetlenül a c csapatnak is győzelemre kellene játszani. Forza Juventus!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása