Sneijder távozni akar

sneijder_wesley_galatasaray.jpgTörök értesülések arról számoltak be, hogy Wesley Sneijder megegyezett a Juventusszal a szerződési feltételeket illetően, továbbá a Galatasaray vezetőivel is tudatta, hogy el kívánja hagyni a csapatot.

Az egykor az Intert erősítő és a milánói csapattal számos trófeát begyűjtő középpályás az utóbbi napokban számos cikk tárgyát képezte, és a hírek szerint közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a Serie A-ba, de ezúttal a torinói bajnokcsapat mezét magára öltve.

Csütörtökön olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Galatasaray és a Juventus álláspontjai az átigazolási díjat illetően jelentősen közelebb kerültek egymáshoz.

Nem sokkal később a török média azt állította, hogy a játékos megegyezett a Juventus vezetőivel szerződése tekintetében, bár a török klub továbbra is azt az álláspontot képviseli, miszerint a holland válogatott nem eladó.

Milliyet értesülései szerint a harmincéves középpályás szóbeli megegyezésre jutott az olasz bajnokkal, amelyben a torinói vezetőség évi 4,5 millió eurós fizetést ígért a futballistának.

Az újság továbbá arról is tájékoztat, hogy Sneijder a vasárnapi, Beșiktaș elleni 2-0 arányú győzelmet követően a vezetőséget informálta távozási szándékáról, és azt is megtudhattuk a cikkből, hogy további tárgyalásokra pedig a mai napon fog sor kerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr57054567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyori_Juventino 2015.01.09. 10:23:59

Vicces ez az egész, ha visszanyeri régiformáját és másodvirágzását fogja élni , mint Pirlo , akkor semmi baj. A csapat akkor fog előre lépni minőségileg és koncepcióban , ha nyáron 3 minőségi fiatal visszajön Zaza,Berardi,Rugani. Emellett Coman-ra több szerep hárul és sok selejtet Pepe,Giovinco,Romulo,Ogbonna,Padoin és kölcsönben lévők (pl.: DC) elhagyják a csapatot.

tjunior 2015.01.09. 10:51:41

Ha nem kap fizetést nem csodálom, hogy menni akar. Itt most türelmesnek kellene lenni, az idő a törökök ellen dolgozik. Nekik aztán végképp nem érdekük, hogy még több tartozást halmozzanak fel egy kedvetlen játékossal szemben.

rockitbaby 2015.01.09. 10:54:02

Igazából ez a hír nem tudom, mennyit jelent. Lévén az ilyen szóban megegyeztünk valakivel és az a valaki történetesen távozni szeretne jelenlegi csapatától dolgokkal tele van a padlás. Így már ennek nem nagyon tudok és talán nem is akarok hinni. A vezetőség megint olyan pociót választ, ami rizikós, mert vagy bejön, vagy bukunk, mint állat, mert nem lehet eladni. Azt a kérdéskört már nem is feszegetem - ebben mondjuk kezetfoghatna a friss Interes svájcival -, a BL-ben nem bevethető, érdemi erősítést így nem jelent, ott ahol tényleg kellene.

Bár teljesen jó dolog, hogy kikérjük az edzőt, kivel képzelné el a dolgot, de pont a mi esetünkben jobb lenne nem hagyni. Conte kérését - még akkor is ha azok elég erőteljesen meghaladják a mi keretünket - nem teljesítették, akkor Allegri-vel is megtehetnék ezt a szívességet.

Sneijder elmúlt 30, nincs is jó formában, sérülékeny. Ha nem sikerül formába hozni - amire Allegri mellett van némi esély -, akkor ilyen fizetéssel már egy komoly játékos árát fogjuk bukni.

Per pillanat azon az állásponton vagyok, hogy ha csak azokkal akarunk/tudunk erősíteni, akik a pletykákban szerepelnek, akkor inkább ne kültsünk semmit, mert ennek így nem lenne értelme.

Rivendell 2015.01.09. 11:06:49

Sneijder ide-oda..akkor lesz itt fejlődés,ha bevezetjük a 2 szélső támadós felfogást,amíg ez nem lesz meg jöhet ide 1 2006-os Pirlo vagy 2010-es Sneijder is,ott leszünk ahol most.

@Gyori_Juventino: +1 két fiatalt szélre kirakni + 1 csatár vétel,mert 1 Tevez nem elég,még a fiatal szélső támadóval se,nem várható el,hogy 90perceket mindig fixen vigyen.

Ádám.84 2015.01.09. 11:11:26

@Rivendell: Coman-Tevez-Berardi támadósort megnéznék jövőre

Rivendell 2015.01.09. 11:36:58

@Ádám.84: ők legalább nem a seggükön vennék a levegőt,mint cölöp Licti és Evra is a maga posztjára figyelhetne és nem lennének agyon fárasztva

keshudioo 2015.01.09. 11:46:53

Semmi baj nincs Sneijderrel, ő egy minőségi játékos még jelenleg is, viszonylag olcsó megoldást képvisel, ami azért nem meglepő a Juventustól, úgyhogy felesleges energiapocsékolás nyavalyogni. Bár emberileg nem kedvelem a hollandot, és én is jobban örültem volna Shakirának, ettől függetlenül k.rva jól fog nekünk jönni Sneijder, mert amit a többiek a trequartista szerepkörében bohóckodnak, az hagy némi kívánni valót maga után.

www.youtube.com/watch?v=faAC0QqG1wA

BigP86 2015.01.09. 11:47:24

csak elérjük lassan a kb 30 éves csapat átlagéletkort.. Bravo Marotta, ÉLJEN A JÖVŐ.

BigP86 2015.01.09. 11:48:54

Amúgy Gerrard is ingyen igazolható lesz, esetleg őt is megpróbálhatnánk. Beleillene a "koncepciónkba".. :( :D

pedronegroo 2015.01.09. 11:50:04

@Rivendell: Az a cél hogy ott legyünk ahol most, vagyis az első helyen.
A BL-ben már elértük a célunkat, a bajnokságban Bl-t érő hely még az X-mesterrel is meg kell hogy legyen. Agnelli-nak ennél több nem kell ezt mindenkinek be kéne már végre látni.

Sneijder: továbbra is azt mondom hogy a holland ezerszer jobb opció mint Shaqiri. Az más kérdés hogy ez a szerencsétlen Allegri mit hoz ki belőle.

venember83 2015.01.09. 12:08:48

@pedronegroo: ez inkább londoni ágyúsokhoz méltó célkitűzésnek tűnik. Úgy tudtam, hogy a klubnak ez a mottója: Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta. Biztos ez is áldozata lett az átalakulásnak, amin átment a Juventus.

Rivendell 2015.01.09. 12:54:46

@pedronegroo: Juventus vagyunk és nem 1 LAzio-Fior-Napoli,hogy a cél max a BL résztvétel elérése

Agnelli rossz csapatnál dolgozik akkor,mehet is felőlem...nyitva az ajtó

Rivendell 2015.01.09. 12:56:29

Sneijder meg nem több 1 kiöregedő volt sztárnál...részemről ő nem a jövő...ha nagyon jó indulatú szeretnék lenni,akkor max a jelen,bár ebben se lennék annyira biztos,mivel fél évet csak a bajnokságban tingli tanglizna

Rivendell 2015.01.09. 12:58:01

@BigP86: +1 és ő valszeg mág jobb fizikai állapotban is van,mint a holland...ő nem 1 török bajnokságban levezet:D

rockitbaby 2015.01.09. 14:26:07

@venember83: Nem örömömben mondom, de a BL legjobb nyolc csapata szerintem idén csak erőn felül lesz teljesíthető sajnos. A Serie A eddig is kisujj gyakorlat volt, de amíg nem tudunk még ennél is komolyabb bevételt termelni, amiből tudunk komolyabb játékost s a fizetését is vállalni, addig a stabil BL csoportkörből továbbjutás és remélhetőleg egy plusz kör, valamint a bajnokságban a fix BL hely. A fix BL hely az első helyezés is. Bár én személy szerint a szarkupachoz jobban hasonlító bajnokság megnyerése helyett szívesebben látnék már egy szép BL menetelést és mondjuk egy coppa-t.

pedronegroo 2015.01.09. 15:11:03

@venember83: @Rivendell: Nem értem miről beszéltek.... 3 scudetto-t nyertünk meg zsinórban, hol a probléma? A juventus mindig is elsősorban Olaszország első számú csapata volt és ez továbbra sem változott. A ti két "szép" szemetekért nem fognak száz milliókat ölni a csapatba, Agnelli-ék pénzével nekünk nincs jogunk gazdálkodni se kérdőre vonni hogy miért nem tolják talicskával a pénzüket a stadionba csak hogy a szurkolóknak a kedvébe járjanak. De ha szerintetek ez így nem okés akkor mutassatok példát és utaljátok át a kis fizutokat minden hónapban a klub kasszájába ha már ez a "szemét-zsugori" Agnelli nem teszi.

Hoods. 2015.01.09. 15:21:35

@pedronegroo: Lassan azok a scudettok annyit ernek mint az OTP liga. Akkor is ezt fogod mondani hogy de kurva jo csapatunk van mert az olasz senkiket elverjuk? Mar ha elverjuk.. :D

BigP86 2015.01.09. 15:23:38

@pedronegroo: látom eléggé el vagy tajolva öreg. Kérlek üsd be a google-ba, hogy Gianni Agnelli. Andrea elfelejtette a nagyapja szellemiségét is a Juve hitvallását. Köszönöm.

pedronegroo 2015.01.09. 15:44:29

@Hoods.: @BigP86: szerintem ti is toljátok be a fizutokat a klub kasszába utána lehet fröcsögni. Ja és még egyszer elmondom hátha másodjára leesik nektek: Agnelli azt csinál a pénzével amit akar nekünk nincs jogunk belepofázni el is adhatja a klubot be is zárhatja, vehet 100 Padoin-t, stb.. megteheti, ennyi. Én se tapsikálok örömömben de elfogadom hogy joga van úgy vezetni a klubot ahogy neki tetszik.

BigP86 2015.01.09. 16:00:43

@pedronegroo: látom te az a típus vagy, aki szerint az ország van a politikusert és nem fordítva. Szerintem a klub van a drukkerekert és fordítva is, ez nem csak egy egyirányú kapcsolat. Szóval bocs, de kurvara nem elfogadható hogy andrea kénye kedve szerint vezesse a klubot, főleg hogy az messze nem az ő pénze mint pl Avramovicsnak a Cselszkiben. Fordítva ülsz a lovon szvsz.

babo0410 2015.01.09. 17:18:47

@pedronegroo: Agnelli is meg szeretné nyerni a BL-t, csak ő hála istennek nem olyan türelmetlen, mint a szurkolók. Jól is néznénk ki, ha Agnelli is olyan türelmetlen lenne. Akkor mehetnénk az inter után mi is a süllyesztőbe. Nyernénk most egy BL-t, és annyi lenne. Hála ég szép lassan javulunk. És remélhetőleg a fiatalok is hamarosan szerephez jutnak, mert akkor leszünk végre hosszú távon is sikeresek. Nyáron elméletileg Berardi, Zaza és Rugani visszajönnek, a gyakorlatban majd kiderül, hogy ez meg is valósul-e.
A többi hsz-eddel nagyon egyetértek, illetve kis javítás, hogy nem azt csinál Agnelli a pénzével amit akar. Be se teheti a pénzét a csapatba. Ráadásul ha valaki tehetné, az Elkann, mert ő a tulaj, de ő se teheti be. Az FFP nem engedi, hogy a tulaj pénzén éljen a klub. Abból kell főzzön minden csapat, amije van. Mourinho pár napja jelentette ki, hogy Messi nem lesz az életben kék mezben, mert az FFP miatt erre nincsen lehetőségük. Szerintem kár folyton a vezetőséget kritizálni. Max annyiban lehetséges, hogy jó lenne végre fiatalok után nézni, és az ilyen Sneijder féle 30+ éves játékosokat elfelejteni. Most még ha újra formába lendül segítség lehet, de max 2-3 évig. Pont addig, ameddig a kezdő. Sajnos a kezdőnk 3/4-e 3-4 éven belül kiöregszik. És egy olyan kezdő nagyon nem fog semmire se menni, ahol a többség 30 felett van. El kell legkésőbb nyáron kezdeni a drasztikus fiatalítást. Berardi, Zaza, Rugani mindenképpen vissza kell jöjjön, Comant meg be kell építeni a kezdőbe (sajnos jelenleg még nem áll készen kezdőbe kerülni, de a jelenleginél többet kéne szerephez jusson csereként).

west30 2015.01.09. 17:32:40

@BigP86: Ha nem az ő pénze akkor ugyan kié ezt elárulnád?

Hoods. 2015.01.09. 17:42:12

@pedronegroo: Lehet akkor jarnank a legjobban ha ez a toketlen szarhazi eladna a klubbot.

babo0410 2015.01.09. 17:47:12

@west30: Elkann a tulaj, Andrea csak a klub igazgatója. És ráadásul se nem Andrea, se nem Elkann pénze. Ez a klub vagyona, amit leginkább a szponzorktól, a jegybevételekből, a BL-ből és a TV-s jogdíjakból szereztünk. De ha valakinek a pénze benne van, az a részvényesek pénze. Nem tudom Andreanak mekkora hányada van a klubban, de az biztos, hogy Elkann-é a többségi tulajdon, mint az Exor feje.

Hoods. 2015.01.09. 17:51:19

@babo0410: Az átigazolás bekövetkezése után a FFP-el sem lenne gond, mert a vizsgálatnál két egymást követő évet vesznek figyelembe, addigra pedig a Messi-által hozott bevételek rendesen javítanák a pénzügyi mérleget.

west30 2015.01.09. 18:14:47

@babo0410: Ez rendben van,de mivel a csapatnak van tulajdonosa így ő rendelkezik az általad felsorolt bevételekkel,szóval gyakorlatilag az az ő pénze(pénzük),és azt csinálnak vele amit akarnak.

babo0410 2015.01.09. 18:23:32

@west30: Tulajdonképpen mi egy RT vagyunk. Ott vagyunk a tőzsdén. Már ez a tény is elég keményen megszabja, hogy mit tehetnek a klub vagyonával, mert az RT-k működését elég keményen szokás szabályozni. Másrészt meg mint Rt, részvényesei vannak a klubnak, és a közgyűlésnek kell döntenie arról, hogy mit csináljanak a klub vagyonával. Kvázi csak úgy nem tapsikolhatják el akármire. Csakis arra, amire az éves közgyűlés engedélyt ad. Ez valahogy úgy néz ki, hogy a klub vezetése felvázolja, hogy ennyi és ennyi a bevétel, ebből ennyi és ennyi a kiadás. A kiadások a következőek, és felsorolják, hogy játékos vásárlás X millió, fizetések X millió, értékcsökkenés (amortizáció) megint X millió €, stb. Ha ezt a tervet a közgyűlás nem hagyja jóvá, akkor nem hajthatják végre. Így gyakorlatilag Elkann és Agnelli keze meg van kötve. És kötve hiszem, hogy a közgyűlés hagyná, hogy az FFP-t megsértsük. Nem is hiszem, hogy a részvényesek örülnének, ha a klub bevételeinek több mint a 3/4-ét elszórjuk. És pont ezért is jó, hogy a Juve egy részvénytársaság.

BigP86 2015.01.09. 18:44:47

@babo0410: Most az egyszer köszönöm, hogy elmondtad, ráadásul jól. Tehát a lényeg, hogy a klub bevételeinek igen nagy részét a szurkolók adják. Úgy gondolom tehát igenis joga lehet minden egyes drukkernek kritizálni a vezetőséget, ha nem szolgálják ki az igényeit, mivel ha kifizetek nem kevés pénzt, hogy láthassam a csapatom, akkor ezért a pénzért nem Padoinokat, Romulokat, Llorentékat stb szeretnék látni szerencsétlenkedni. Summa summarum fektessenek be a csapatba mert ez vérlázító amit művelnek.

pedronegroo 2015.01.09. 23:48:40

@BigP86: Jogod van kritizálni meg ostobának lenni is. Nézz már utána hogy a juventus mennyit költ játékosokra és bérekre és utána sírjál. Egyáltalán nem vagyunk olcsójánosok. A politikát meg ne keverd ide mert semmi köze nincs Agnelli-hez és a juventus működéshez.

BigP86 2015.01.10. 19:13:54

@pedronegroo: aki szerint Agnelli penzeli a Juventust, az ne dobjon nekem ilyen labdákat hogy nézzek utána mennyit költünk fizetesekre.. :-D főleg hogy ismét csak nem a fizetési sapkák miatt basztunk el nem kicsi atigazolasi ziccereket. "Meg a főcsalók akkor is mi voltunk mert mi nyertük a scudettokat a többiek csak piti kis csalók voltak hozzánk képest." Ezzel mindent el is mondtál magadról és a nyilvánvaló tisztán latasodrol.. Vicc vagy. :-)

Rivendell 2015.01.10. 19:37:33

Nem sok köze van a Juventus pénzeléséhez Agnellinek,... csak rá kell nézni a Juventus-t ki és milyen arányban birtokolja és azok mögött kik vannak.

pedronegroo 2015.01.10. 21:16:42

@BigP86: Te meg tipikus bológató jános vagy akinek kimosták az agyát. És sírsz mint egy fürdős kurva mert a juve nem úgy és nem annyit költ ahogy te szeretnéd. Továbbá húzd ki a fejed a seggedből mert juventus nem volt ártatlan bárány a calciopoli ügyben.

BigP86 2015.01.10. 22:46:11

@pedronegroo: most jól megmondtad! :-D de most már menj mert vár az asszony hogy elmosogass.. ;-)

MDaniel98 2015.01.11. 16:20:32

Ahhoz képest, hogy annyira távozni akart, elég hamar lezárultak a tárgyalások...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása