Allegri sajtótájékoztatója a derbi előtt

Allegri Massimiliano_nyilatkozat.jpgMassimiliano Allegri feltüzelt állapotban várja élete első Derby della Mole összecsapását, ahol szerinte a "Juventus nem egyértelműen a favorit" és a "Torino nagy csatára kényszeríti" a Bianconerit.

"Giampiero Ventura mindig is kiváló eredményeket ért el és az elmúlt szezon igazán ígéretesre sikeredett számára." - kezdte a sajtótájékoztatót a Juve mestere. "A Torino egy jól szervezett csapat, néhány igazán tehetséges játékossal. A derbi pedig mindig egy fontos mérkőzést jelent. A bíró 0-0-ás állásnál indítja a mérkőzést  és mi nem vagyunk automatikusan favoritok."

"Egy olyan csapat ellen lépünk pályára, ami nagyon megnyerően játszott a Club Brugge ellen csütörtökön, és biztos vagyok benne, hogy nagy csatára késztet majd minket. Számunkra egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen a derbik mindig elkülönülnek a szezon többi meccsétől. Nem félek a Torinótól, de igenis tiszteljük őket. A derbi egy fontos esemény a város és a szurkolók életében. Remélem egy igazán jó sportcsatát látunk holnap."

Amióta az Öreg Hölgy átállt a négyvédős felállásra, az elmúlt négy mérkőzésen -beleértve a bajnokság és a BL szereplést is- nem nem talált legyőzőre és igazán impozáns 15-2-es gólaránnyal büszkélkedhet.

"Úgy gondolom a csapat jó eredményeket ért el korábban is." - bizonygatta Allegri. "Most valóban egy új rendszerben játszunk, ami talán kicsivel több koncentrációt igényel, mivel a csapat még nem ismeri azt annyira jól. Ha ilyen kvalitású játékosokkal rendelkezel, sokkal könnyebb változásokat eszközölni. Jelenleg jó formában futballozunk, de szükségünk van a kiegyensúlyozottságra. Holnap még nagyon összpontosítást akarok látni. Éppen csak elkezdődött a pontvadászat és a Roma mindössze három pontra van mögöttünk."

Emellett a Mester védelmébe vette a szebb napokat is látott, a kritikát középpontjában álló chilei klasszist is.

"Úgy látszik az emberek azt gondolják, hogy Vidal rosszul játszik, ha nem lő gólt még akkor is, ha több feladatot kell ellátnia a pályán. Még ha nem is szerez találatot, akkor is a csapatért dolgozik. Jelen pillanatban még több játékpercre van szüksége ahhoz, hogy visszanyerje korábbi erőnlétét."

Allegri emellett felhívást intézett a szurkolók felé a felfokozott indulatokat kiváltó derbi előtt.

"Szükség van az egészséges sport rivalizálásra, nem csak ezen a mérkőzésen, hanem minden meccsen. Remélem minden szurkoló úgy érkezik a stadionba, hogy tudja, tisztességesen kell viselkednie." - zárta a Bianconeri edzője a sajtótájékoztatót.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr726943089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rivendell 2014.11.30. 13:03:07

tehát még az olasz szurkerek is kritikusak Vidal kapcsán...azért ez sokat sejtet,nem mi vagyunk csak vakok...

majd kérhetnék stream-et?

Gyerünk skacok

MDaniel98 2014.11.30. 13:42:04

Vidallal nem lenne semmi baj, ha a VB-n nem játszott volna és tudott volna pihenni 2 hónapot (ahogy azt az orvos javasolta), de amíg nem pihenhet legalább 4-5 meccset egyfolytában(csak edzés, egy célra koncentrálás) nem is lesz jó formában, szerintem.

szabo2323 2014.11.30. 13:50:34

Nekem úgy tűnik nem az erőnlétével van a baj hanem fejbe van nagy gond nála,ami valószinüleg fáradtságnak tudható be.Talán a téli szünet jót tesz neki majd.

MDaniel98 2014.11.30. 13:58:42

@Juventus FC 15: Egyébként, ha egy ideig a padra lenne száműzve, talán észbe kapna, hogy az amit eddig művelt a szezonban, az nem elég a Juventus kezdőjéhez.

pedronegroo 2014.11.30. 15:37:55

Vidal alapvetően egy "erőfutballista" és mint ilyenhez elengedhetetlen a jó kondi. Mivel nyáron csak lábadozott így nem hiszem hogy a megfelelő alapozást eltudta végezni, továbbá ha el is végezte az biztos hogy meg se közelítette a Conte által támasztott követelményeket, edzésmunkát. Szóval szerintem nincs meg a kondija hozzá hogy ugyan olyan hasznos legyen mint Conte keze alatt és azt is vegyük figyelembe hogy a két csatár mögötti szerepben nem is fog tündökölni mert ő nem egy kreatív futballista. Először tehát vissza kéne rakni a posztjára. Persze abban is van igazság hogy fejben sincs rendben, Vidal lehet az a típusú futballista akihez kemény edzői kéz kell, akit folyamatosan kell motiválni, hajtani, így nem tartom elképzelhetetlennek hogy ő Allegri alatt nem fog tudni kibontakozni.....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása