Rudi García: "Eljött az ideje, hogy a játékvezetők segítséget kapjanak"

Garcia Rudi hegedű.jpgAz AS Roma francia mestere, Rudi García csalódottan, azonban a tőle megszokott visszafogottsággal nyilatkozott a több vitatható jelenetet is felsorakoztató rangadót követő sajtótájékoztatón.

"Ez nem fontos." - nyilatkozta vállát megvonva Rudi García, amikor a kiállítását eredményező gesztusról kérdezték. "Szívesebben beszélek a mérkőzésről, mivel olyan sok esemény akadt, s a saját hibáink miatt veszítettünk, hiszen nem váltottunk gólra két nagyszerű helyzetet, s két alkalommal is alulmaradtunk állított helyzetből." - mondta a rómaiak mestere a Sky Sport Italianak.

"Szégyenteljes, hogy Torinóban valamivel nagyobbra veszik a büntetőterületet. Igazán azt hiszem, hogy jobban is teljesíthettünk volna, nem csupán az eredmény, hanem legalább annyira a mutatott játék szempontjából is. Mindkét csapat képes ennél sokkal jobb játékra is."

A mérkőzésen két játékos is a kiállítás sorsára jutott, amikor Morata durva becsúszását követően a sértett Kosztas Manolasz a spanyol támadónak esett.

"Egy kissé túl szigorú volt, azonban a játékvezetők általában megfékezik az ilyesmit. A legrosszabb az egészben, ahogyan Manolasz Morata nagyon veszélyes szerelésére reagált. Nem kellene a rend őreként viselkednie."

"Az első félidőben túl sokszor veszítettük el a labdát. Fizikális mérkőzés volt, s nekünk készen kell állnunk az ilyenekre. Változatlanul azt gondolom, hogy eleget tettünk a győzelemért, ha figyelembe vesszük Gervinho, s különösképpen Pjanić helyzetét."

"Ha nem kapunk gólt a hosszabbítás két percében a szünet előtt, talán egész másként alakul a mérkőzés. Arra készültünk, hogy nagyobb nyomást gyakorolunk a második félidőben, s még jobban alkalmazzuk a technikánkat, amit meg is tettünk."

A mérkőzésen több vitatható jelenet is történt, s legfőképpen Maicon kezezése, s a Paul Pogba ellen elkövetett szabálytalanság borzolta a rómaiak idegeit.

"A játékvezetés ügyében annyit mondhatok, hogy eljött az ideje annak, hogy segítsük a játékvezetőket. A fantomgólok, s a büntetőterületen belül vagy azon kívül történő szabálytalanságok esetében a technológia segítségével dönteni lehetne, s eljött az ideje, hogy a játékvezetők segítséget kapjanak."

"A technológia centiméteres pontossággal megmutatná, hogy az eset kívül vagy belül történt, hiszen már a 21. században járunk. A lelátóról nézve Maicon mozdulatát, látható volt, hogy a labda a büntetőterületen kívül volt."

A Roma mesterét szembesítették a visszajátszásokkal, amelyek még többszöri megnézés után sem adnak perdöntő és világos választ a kérdésre.

"Végeredményben vereséget szenvedtünk, s ez minden, ami számít. Tudom jól, hogy minden a játékvezető belátása szerint történik, azonban az a gond, hogy mindhárom találat hasonló körülmények között született." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr246763215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2014.10.06. 12:09:07

Meglepően korrekt nyilatkozat, nem sok mindenbe tudok belekötni. Nagyobb hisztire számítottam a részéről.

Barolo 2014.10.06. 12:28:16

Szerintem is korrekt a csávó, és ha nem Juve drukker lennék, akkor azt is mondanám, hogy lassan megérdemelne egy bajnoki címet az építkezésük.
Forza Juventus!

GLB 2014.10.06. 13:32:44

@venember83: @Barolo: Az viszont nem teljesen korrekt kiemelni,hogy TORINÓBAN nagyobb a büntető terület.Ebből az jön le,hogy minket annyira nyomnának.

Alex8610 2014.10.06. 13:44:36

A Roma idén is "elhitte" de mégsem lesz/lett ugy ezt nehéz lenyelniük ennyi az egész.Mindkét oldalon voltak vitatható döntések mi lőttük a több gólt miénk a 3pont innentől kezdve leszarom ha a Roma nyert volna senki se foglalkozott volna a bíró döntéseivel.Jó hogy Allegri ezzel nemis foglalkozik lesz dolga a csapattal jó lenne megtalálná pár ember helyét végre beépítené az új játékosokat is és padoztaná akiket kell.Nevek sztem nem kellenek mindenki látta a meccset.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása