Mazzarri: „Felkészültünk a Juventusra”

Walter Mazzarri nem küldheti pályára Hernanest és Fredy Guarínt a Juventus ellen, azonban határozott véleményét illetően, miszerint csapata felkészült mindenre.

Mazzarri_Walter_inter.jpg„Megpróbáltam elszigetelni a csapatot mindentől, és remélem, hogy a teljesítményünk elegendőnek fog bizonyulni” - mondta a nápolyi kispadon számos sikert megélt edző az Inter sajtótájékoztatóján.

„Hogy a csapatok közötti huszonhárom pontos különbség tükrözi-e a valóságot? Nem az én tisztem ezt eldönteni. Hogy mi lennénk az esélytelenebbek? Emiatt se igazán aggódok. Amennyiben mindent a legmagasabb szinten hajtunk végre, akkor bárki ellen eséllyel lépünk pályára. Az eredmény számos dolog hozadéka, és nekünk a teljesítményre kell koncentrálnunk.

A számok azt mutatják, hogy a Juventus Stadium nagy segítség a hazaiaknak az eredmények tekintetében, és mindig nagyon jó mérleggel rendelkeztek hazai pályán. Ez is egy tényező, és mi számos szempontot figyelembe vettünk, azonban én mindig azt mondom, hogy nekünk végső soron a saját futballunkra kell koncentrálni. Ez a siker receptje.

A bianconero csapat verhetetlennek tűnhet hazai pályán, azonban bennünk ég a tűz, és remélhetőleg nagyszerű mérkőzésünk lesz. Remélhetőleg néhány esemény is a malmunkra fogja hajtani a vizet. Az idén nem mindig sikerült a megérdemelt eredménnyel elhagyni a pályát.

A Juventus változtathatja a taktikáját mérkőzésről mérkőzésre, egyik helyzetről a másikra. Egész héten keményen dolgoztunk és mindent számításba vettünk. Fel vagyunk készülve bármire.”

Hernanes és Danilo D’Ambrosio az átigazolási időszak utolsó napján érkezett, azonban a Lazio csapatát elhagyó brazil középpályás nem vethető be, mivel az átigazoláshoz szükséges banki garanciák még nem érkeztek meg.

„Amúgy is a rendelkezésemre álló játékosokkal készítettem fel a csapatot a mérkőzésre, így ez nem lesz probléma. D’Ambrosiónak még van mit fejlődnie az én rendszeremben, de nagy örömömre szolgál, hogy ennyire motiváltan csatlakozott az Interhez.”

Esteban Cambiasso sérült, míg Fredy Guarín nem képezi a keret részét, mivel a játékos rendkívül ideges, amiért a Juventushoz való átigazolása meghiúsult.

„Ha az átigazolási határidő ilyen késő este van, teljesen természetes arra gondolni, hogy a játékos nem tud száz százalékban a feladatra koncentrálni. Mindezt figyelembe kell vennünk, különösen egy olyan jelentős mérkőzés előtt, mint a Juventus elleni, így tudtam, hogy nem fogom erre a meccsre a keretbe jelölni.

Nem hiszem, hogy Fredy Guarín nyári eladása biztosnak tekinthető. A klubtulajdonosok bizonyos jeleket küldenek, próbálnak valamit júniusra elérni, és mostantól egészen a szezon végéig ki fogom értékelni a rendelkezésemre álló összes játékost.

Véleményem szerint Hernanes olyan futballista, aki számos szerepet el tud látni középpályán, és sokat érett idővel. Olyan játékosokat akartam, akik képesek visszaszerezni a labdát, és tudják, hogyan mozgathatják a csapatot. A brazil a középpálya közepén vagy trequartistaként is bevethető, minden szempontból teljes játékosról beszélünk, akinek kiváló a bal lába. Véleményem szerint ő olyan játékos, aki extra tűzerőt tud biztosítani az Inter számára a jövőben.” - zárta a sajtótájékoztatót a Milánóba igazolt brazil játékos méltatásával Walter Mazzarri.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr415793231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keshudioo 2014.02.02. 10:22:43

"Hogy mi lennénk az esélytelenebbek? Emiatt se igazán aggódok."

Ha olyan zh-t írok, aminél biztos vagyok benne, hogy semmit sem tudok és esélyem sincs, én sem aggódom feleslegesen.

venember83 2014.02.02. 10:36:52

@keshudioo: és akkor reménykedik az ember a váratlan csodákban, kb. így: "Remélhetőleg néhány esemény is a malmunkra fogja hajtani a vizet. Az idén nem mindig sikerült a megérdemelt eredménnyel elhagyni a pályát."

keshudioo 2014.02.02. 10:44:35

@venember83: Hehe, igen,, nálunk is mindig az ikszelős vizsgákban meg a tippmixben reménykednek. :D Én ezért szoktam inkább felkészülni. :)

realsequator 2014.02.02. 12:20:41

Őszinte leszek. Minden derbi előtt síkideg vagyok! Ne értsetek félre de ilyenkor jobban örülök az Inter megalázásának mint a Juve győzelmének. Függetlenül attól, hogy a kettő ugyanaz. Remélem Ti megértitek a dolgot... Pityergő nerazzuri-kat akarok látni és az arcukat ahogy szipogva elmélkednek a kijelzőt bámulva:
- Jézusom... mi történt..? Hallottam a Juve indulót aztán egy nagy villanás, utána úúúú miakurvaanyja, oszt csak a három sípszót...

szabo2323 2014.02.02. 12:28:59

Szerintem az Inter most csúnyán bele szalad a késbe. Én egy 4-1 et tippelek teljesen szét van esve a csapatuk:D Nagy Muri lesz :D

babo0410 2014.02.02. 13:23:06

Se Guarín, se Hernanes? Akkor jól van. :D Így az inter kerete igen szerény lesz, remélem már csak Thohir miatt is vágunk egy 5-öst nekik. Most kéne Mirko kezdjen. Dühből szétcsapná az intert. :D

tjunior 2014.02.02. 13:38:52

én sajnálom, hogy se Guarin se Hernanes, így lesz kifogás az alázás után :(

Drughi Di Bianconeri 2014.02.02. 14:30:25

@keshudioo: @venember83: +1 +1 :D :D:D

Óriási ripacs ez a Mazzari,ráadásul a saját keretét sem tudja megfelelően használni,se motiválni (fura: a Napolinál jó edzőnek tűnt).

Sajnos nem lesz itt gála-meccs, meg hullarabló-tömés,több okból sem:
- bármilyen szar formában legyen az egyik csapat (jelen esetben a sInter),mégis csak a legnagyobb rangadó,és mint ilyen a papírformát aligha vehetjük figyelembe (lásd őszi 1:1, vagy a tavaly a veretlenségi rekordunkat ledöntő Strama féle gárda)
- Ha a pályán látszódni is fog a csapatok,keretek közötti óriási minőségbeli különbség és ez gólokban fog manifesztálódni, az olaszos "úriember" habitusunk miatt akkor sem tömnénk ki őket,ha a helyzeteket futószalagon gyártanánk
- Jó lenne egy 3-4 gólos különbségű győzelem (egy 5-6gólos pláne :D), de a fenti okok miatt (meg amúgyis) a szokásos formula lesz: 1:0nál visszaállunk, aztán átadjuk a területet, picit feljebb jönnek, de nem lőnek gólt (vagy igen) aztán focizunk olyan 10-15 percet a második félidőben, azalatt 1 vagy 2 gólt lövünk és a meccs további 20-30 percét elalibizzük :D

Persze kívánom,hogy legyen vérbeli nyílt sisakos "box-to-box",látványos,tempós meccs,mint a Samp vagy a Lazio elleniek; de nem lesz az: Mazz egy biztonsági,tutyi-mutyi edző és Conte sem fog túlzottan kockáztatni.

Forza Juve !

Tony. 2014.02.02. 14:48:20

@Drughi Di Bianconeri: Sajnos. Pedig most jó esély lenne egy történelmi nagy verést adni nekik.

MDaniel98 2014.02.02. 16:20:41

Mazarri komolytalan edző,ez abból is látszik,hogy milyen felállásokat talál ki,Icardit és Belfodilt 5-10 percekre dobja be,ha bedobja,rotálást hírből nem ismeri,Wallace-t,Olsen-t levegőnek nézi,pedig jóval tehetségesebbek ők annál,hogy csak 4-5 meccset kapjanak a jelenlegi "bivalyerős" Interben,Kovacic-t vagy játszatja,vagy nem,teljesen hektikusak a döntései,és még csodálkozik,hogy miért nem tudnak beépülni a fiatalok a keretbe,miért van összevisszaság,zűrzavar. Én jó edzőnek tartottam,de most megbukott.Stramacconinak legalább volt mentsége,mert a szezon felétől(addig ment jól az Internek) állandóan 10 sérültje volt.Remélem a fiúk kárpótolnak minket majd az őszi Inter meccs miatt!Forza Juve!

danimester1 2014.02.02. 19:02:56

Legszebb öröm a söröm a a sinteres könny!!!XD 3:0 ez nem vitás.Mint mindig leírom most is remélem a spori nem akar főszereplő lenni...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása