Pogba: "Rosszul vettem át a labdát"

A Juventus ifjú francia csillaga, Paul Pogba egy káprázatos bombával adta meg a kegyelemdöfést a Napolinak a két csapat torinói rangadóján, s mérkőzés utáni nyilatkozatában elárulta, hogy a találatot egy rossz labdaátvétel előzte meg.

Pogba Paul_gólöröm_4.jpgA húsz esztendős középpályás előbb felpörgette a labdát, majd mintegy 23 méterről szédületes lövést zúdított a nápolyiak kapujába.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ismét gólt szerezhettem a Napoli ellen, mivel ez az első Serie A-s gólomat juttatta eszembe." - nyilatkozta Pogba a Sky Sport Italianak.

"Igazából rossz volt az első labdaérintésem, de utána minden jól ment! A lelátón is végezhette volna, de az összes játékostársam azt mondta, hogy próbálkozzak, mert jól lövök távolról, így megpróbáltam."

"Ha a labda végül a szurkolók között köt ki, az rendben van, de akkor is tovább folytatom a próbálkozást, hogy meglássam mi lesz a végén. Hogy 101 km/h sebességet mértek? Meg vagyok lepve!"

A Juventus igazi hatpontos mérkőzésen fektette két vállra a Napolit, s a Roma délutáni botlásának köszönhetően, már csupán egy pontnyira vannak a listavezetőtől. 

"Ez egy remek eredmény számunkra, s legfőképpen arra kell koncentrálnunk, hogy mi mit teszünk, utána jöhet az, hogy a többi csapat mire jut."

"Nem tudom, hogy a Napoli-e a legerősebb csapat, amellyel eddig találkoztunk. Természetesen hazai pályán játszani egészen más, de a Napoli nagyon erős, s mindig nehéz ilyen csapatok ellen játszani."

"A mester engedi, hogy egy előretoltabb szerepkörben játszhassak, hiszen ott még veszélyesebb lehetek, s mivel magas vagyok, a levegőben is hasznosnak bizonyulhatok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr755625615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2013.11.11. 19:09:22

Azt hiszem mostanra már végleg bekövetkezett, és kijelenthetjük ami a józan látók szemében már régóta nyilvánvaló volt, Pogba kiszorította Marchisio-t és átvette a helyét a kezdőcsapatban. 1 év után egy 20 éves srác alapemberré vált a Juventusban. Kell még mondani bármit?

Apuleius 2013.11.11. 19:13:29

@Tony.: Ez így van, de mindez természetesen nem csak Marchisio minőségét mutatja.

babo0410 2013.11.11. 19:44:19

@Tony.: Azért ezt még így ne jelentsd ki! Én biztosra veszem, hogy még Marchisio is fog legalább annyit játszani, mint Pogba. Fog még ő is ilyen jó formában játszani, ahogy a francia. És ezért meg is kövezhettek, de vállalom ezt a véleményemet.

Goku06 2013.11.11. 20:27:55

@Tony.: @Apuleius: egy kicsit erősebb középpálya esetén Vidal is hasonlóan járhatna, úgyhogy Marchisionak nincs szégyellnivalója :D
Jelenleg Pogba karrierje szempontjából a legfontosabb, hogy minél többet játsszon, most ennek Marci issza meg a levét, de a 3 frontos küzdelemben fog még ő is játszani. De rangadón, ahol a legerősebb csapat kell, Marci 20-30 perceket kap csak.

Apuleius 2013.11.11. 20:38:36

@babo0410: "Fog még ő is ilyen jó formában játszani, ahogy a francia. "

Marchisio soha az életben nem fog olyan formában játszani, mint Pogba. Semmi bajom Marchisióval, nem szoktam fikázni, de egész egyszerűen távolról sincsenek olyan képességei, mint a franciának.

@Goku06: Ahhoz igen sokkal erősebb középpálya kellene, hogy Vidal kiszoruljon. Erre reálisan nézve nincsen semmi esély.

babo0410 2013.11.11. 20:49:19

@Apuleius: 2011-ben szinte uolyan gólt lőtt a Milannak, mint amilyet tegnap Poga. Szerintem egy jó formában lévő Marci van olyan jó, mint Pogba.

JUVE76 2013.11.11. 21:34:36

@babo0410: Szerinted igen,DE több millió focihoz értő szerint SOHA NEM VOLT/LESZ!!!!!!

Apuleius 2013.11.11. 22:36:19

@babo0410: 1997 magasságában Jagodics is vágott egy "hasonló gólt" a Haladás ellen a Nagyvárad tér felőli kapuba, Zavadszky meg ollózott egyet a BVSC ellen, ettől még nem hiszem, hogy valaha közel lettek volna Pogba szintjéhez.

Pogba 20 éves, ez a második szezonja Torinóban, s több látványos gólja is beugrik így hirtelenjében, arról nem beszélve, hogy Marchisiót többnyire akkor lehet csak észrevenni a pályán, amikor sárgát kap, vagy ha lecserélik. Fényévekre van Pogbától, ez a súlyos igazság.

keshudioo 2013.11.11. 22:52:54

Marchisiónak egyetlen igazán jó szezonja volt, Conte első évében. Se előtte, se azóta nem játszik kiemelkedően. Mindenben jó egy kicsit, de semmiben sem tűnik ki, egy teljesen közepes játékos. A kezdőbe is csak azért került be anno, mert a Calciopolival a csapat 80%-a eligazolt, és kellett valaki a keretbe, nem pedig a tehetségére figyeltek fel.

babo0410 2013.11.11. 22:55:46

@JUVE76: Több millió? Ezt te honnan tudod? Beszéltél velük? Megsúgom neked, hogy a szakértők klasszisnak tartják!

FinoallaFine 2013.11.11. 23:24:02

@Goku06: De nagyon is van szégyelnivalója Marchisionak mert amit idén csinál az dupla nulla és a legviccesebb az az egészben hogy mindig van valami kifogás, sérülés, sérülésből visszatérés, még nincs formában és ami a legjobban tetszik hogy azért sz*r mert kikell venni a manduláját :D :D :D :D Hagyjuk már ezt a baromságot. valljuk be hogy visszafelé fejlődik sajnos, Pogba viszont a csúcsra tör és ez a gyerek nem fog lassítani.

Goku06 2013.11.12. 00:03:23

@Apuleius: igen persze a Vidalos dolgot úgy értettem, hogy még őt is ki tudná szorítani, ha ketten küzdenének az 1 db kezdő pozícióért..

Jagodics, Zavadszky :D :D :D jelenleg a padra még odaférnének Marottának hála :D

Mr. Ocean 2013.11.12. 00:04:44

Szégyelleni valója, dupla 0? Emberek, itt Mourinhok kommentelnek meg ilyenek..Marchisio valóban gyenge idényt fut, hátráltatja sok minden és valószínű mentálisan sincs toppon. De amilyen jelzőket aggaszt rá itt 1-2 ember meg a Pogbát emeli felé (jogosan). Azért csak egy 20 éves srác aki a MU akadémián is nevelkedett S.Alex keze alatt, ami semmit nem von le az érdemeiből. Én úgy vagyok vele, szíve joga mindenkinek kritizálni de aki nem jár ki Torinoba vagy idegenbe meccsekre, nincs ott abban az atmoszférában, nem fizeti ki a jegyet és szurkol majd akkor kapja a pocsék teljesítményt az joggal háborodik itt fel. De az ilyen netkabarés, fotelhuligánoktól kivagyok itt. Nem szabad már ezzel takarózni de aki Juventus szurokló annak igen is fontos a sajátfiaborja dolog. Marchisio kinn a Juve név és képviselet önmaga. Nem ő tehet róla, hogy a Calciopoli után elővették, semmi rossz nincs az ő játékában sokkal többre képes amiket sajnos látunk manapság tőle. De amíg Padoin-Peluso és társai vannak a padon addig ne beszéljünk itt dupla 0 és hasonló kifejezésekkel. Néhányan itt nagyon elszálltak a 2 Scudetto után, remélem senki nem felejti el, hogy ezek folyamatok és jelenleg 3 év telt el. Vonja le mindenki a konzekvenciát az elért eredményekből. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett de röhejes itt 1-2 srác és nem nevezek meg most senkit. Egyetértünk de tegyük ezt tisztelettel a másik ember iránt. :)

ToTTy-Juve 2013.11.12. 06:58:19

@Mr. Ocean: +1.
Nem akartam bele keveredni ebbe az eszmecserébe, de tényleg több nagy klub akarta a tavaly is, csak ugye az éreinthetetlen quartetben volt. Azon kívül szerintem és hasznos játékos, tényleg sok poszton és szerepkörben bevethető... plusz a DelNeris korszak aztszem első szezonjában bal szélen játszott, jól játszott és 5 db (össz: 15 pontot érő gólt lőtt). Lehet mondani, hogy az akori csapatból kiemelkedett, pedig akkoriban is csak azok emelkedtek ki, akik még mindig itt vanna (+ a capitano) és akkor felejtsük el, hogy egy Felipe Melo, egy Diego és egy Camo/Krasic alkotta a kp-t vele. Most pocsékul szerepel, ez is tény és igazatok is van, na de azért nem ez a max, amire képes.

keshudioo 2013.11.12. 07:22:08

@Mr. Ocean: Csak akkor van jogunk kritizálni egy játékost, ha bérletesek vagyunk?

Senki nem hasonlította Marchisiót Padoinhoz vagy Pelusóhoz. Egyértelmű, hogy az utóbbi két ember azt sem érdemli meg, hogy egy bekezdésben szerepeljen Claudióval. Ettől függetlenül mindenkinek lehet véleménye, és ez több embernek az, hogy Pogba jobb Marchisiónál.

csuhi89 2013.11.12. 12:15:46

Nekem volt szerencsém élőben látni az első Napolis gólját. De a mostani szerintem űbereli.

JUVE76 2013.11.12. 13:06:06

@babo0410: Persze! Ahogy te szoktál Barmottával....

Mr. Ocean 2013.11.12. 13:21:14

@keshudioo: Nem akartam feltétlen erre kihozni, hogy te bérletes vagy-e avagy sem. De olyan röhejes megállapításokat tudnak kihozni ebből a srácból, hogy elképedek. Otthon ülő emberek dupla 0-znak meg a jó ég tudja. Nem sokszor írok ide de itt páran sokan elszálltak fejben a két scudetto óta és folyamatos jó játékot-eredményeket vár a csapattól. Mindenki tudja, hogy semmi sem tart majd örökké. Na de miről is beszélünk?! Megint ott vagyunk, megint ott vagyunk a BL-ben is még. Tehát sajnos vagy nem sajnos Conte jól csinálja amit csinál Marchisioval és a többi kutyaütővel együtt. Marchisio igen is hasznos játékos, abba belegondoltok, hogy általában már kb mindenhol játszatja Conte? Meg gyenge teljesítményt nyújt 3-5-1-1-ben? Hát az a posztja neki végülis..Az a srác hajt a pályán, mindenhol ott van bár igaz sokszor nem tűnik fel nektek, mert azt kell látni aki gólt lő, támad. Javaslom egy-két Juve meccsét megtekintésre. Egy univerzális játékosunk aki gödörben van és igen lehet a konkurencia miatt. Addig örüljünk amíg ő van a padon és nem a névrokona Padoin jön be! :D Pogba érdemeit nem vitatom nekem is nagy kedvencem lett a srác és valóban CM. fölé nőtt. Ez van, nekem egy két comment nem ízlett és nem is fog ha nincs ennek normális hangvétele.

Mr. Ocean 2013.11.12. 13:26:00

@ToTTy-Juve: Én sem akartam belekeveredni de látod milyen Zombori Fransescoccal van tele néha ez a hely. :) Egy Juventus drukker tudja mi a CM név kinn, pláne aki netán beszélt is olasz drukkerekkel és nem a tökét vakargatja a fotelben miközben ír. Sosem lesz ez mentség senkinek, ahogy Gio-t is kikezdik. De Marchisio dupla0 teljesítménye én még nem láttam, hogy bárkit is ott fütyülésre buzdított volna. Nálam ő Vidal2, maximum most valóban nem hozza azt amit elvárunk tőle, bezzeg amikor az Internek lőtte azt a fantasztikus gólt blalba, jó volt mindenkinek. Ez a magyar mentalitásunk sajnos, amitől én há..ok. Senkit nem akarok megbántani vagy észt osztani de legyen némi fogalma a kinti életről-dolgokról ne csak az újságokból és meccsekből okoskodjon kinek milyen a helyzete csapaton belül.

Rivendell 2013.11.12. 13:51:27

Gio-t mondjuk én sem tartom sokra,Marcival azért nincs bajom,mert hajt akkor is ha rossz formában van,de mi lesz vele ha Asa középre megy és vesznek mondjuk 1 Jorginho féle tehetséget? akkor teljesen elfelejt focizni? remélem kicsit formába jön végre

MDaniel98 2013.11.13. 18:33:58

Ha ezen múlik,az,hogy ilyen nagy gólokat lő,hogy rosszul veszi át a labdát,akkor innentől csak úgy teheti meg.:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása