Marotta a közelmúlt történéseiről beszélt

A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta a klub részvényeseinek közgyűlésén tartott sajtótájékoztatón osztotta meg gondolatait a közelmúlt történéseivel kapcsolatosan.

Marotta Giuseppe_1.jpg"Csupán azért szenvedtünk vereséget Madridban, mert bírói döntésekkel sújtottak bennünket." - mondta Marotta visszatekintve a szerda esti mérkőzésre.

"Gazdasági tekintetben még mindig szakadék található a két klub között, de csökkentettük a távolságot a pályán. Néhány játékvezetői döntéssel bennünket büntettek, azonban a szabálytalanságokat másként ítélik meg nemzetközi színtéren, s másként Olaszországban. A FIGC (Olasz Labdarúgó Szövetség) és AIA (Olasz Játékvezetők Szervezete) egyaránt negatívan értékelte a szerdai játékvezetést. Reméljük, hogy Collina gondosan odafigyel a játékvezetők teljesítményére egy olyan kiírásban, amely ennyire komoly hatással bír a klubok pénzügyi helyzetére, s amelyben,  lévén, hogy egy kupasorozatról van szó, egyes esetek döntőnek bizonyulhatnak."

Marotta szót ejtett Vidal és Pogba küszöbön álló szerződéshosszabbításáról is, amely hetek óta nagy izgalomban és bizonytalanságban tartja a klub szurkolóit.

"Lényegében megállapodásra jutottunk Vidallal, s már csak az utolsó részletek elsimítása van folyamatban. Hamarosan bejelentést teszünk majd a szerződésének meghosszabbításáról. Itt akar maradni, s továbbra is a Juventus színeiben kíván játszani, mivel meg van győződve róla, hogy hatalmas dolgokat érhet itt el."

"Az elkövetkező hetekben meg fogjuk hosszabbítani Pogba szerződését. Váratlanul robbant be. Az első szerződése annak tudatában köttetett meg, hogy ő egy ígéretes tehetség, azonban mostanra mindez már valósággá vált."

"Conte esetében már csak a kézfogás van hátra. Nem létezik olyan klub, amely szeretne megválni egy ennyire sikeres edzőtől, s semmi okunk nem lenne lezárni a kapcsolatunkat vele. Conte szomorú, hogy olyan pletykákat kell hallania, amilyenek szárnyra kaptak, s amelyeknek egyetlen célja, hogy felborítsák egy olyan klub stabilitását, amely a valóságban rendkívül szilárd."

Végezetül Marotta említést tett Mutu végeláthattalan jogi huzavonájáról, amelynek legújabb fejleményeként a FIFA döntésének értelmében a Juventusnak kellene megfizetnie a Chelsea súlyos veszteségét, amelyet a szerződésbontás jelentett a román játékossal.

"A jogi vita a Chelsea és a játékos között alakult ki, mi pedig csak azt követően bonyolódtunk bele, hogy a döntés bejelentésre került, így kevés lehetőség maradt arra, hogy megvédjük magunkat. A jogi lehetőségeken keresztül mindent megteszünk majd a fellebbezés ügyében, mivel úgy gondoljuk, hogy igazságtalan döntés született."

"A fellebbezést készítjük elő az ügyben. Meglepett bennünket a kedvezőtlen döntés, de kiváló esélyünk van arra, hogy képesek legyünk bebizonyítani az álláspontunkat. Két lehetőségünk maradt, az egyik a CAS (Nemzetközi Sportdöntőbíróság), a másik a Svájci Szövetségi Bíróság." - tette hozzá Aldo Mazzia, a klub pénzügyi igazgatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr355600265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.26. 17:12:05

Nem mondott hülyeségeket Marotta.Legalábbis remélem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása