Conte: "Nem félünk a Real Madridtól"

A Juventus mestere, Antonio Conte mindenkit biztosított afelől, hogy csapata félelem nélkül fut majd ki a Bernabeu gyepére, amikor a torinói csapat szerdán a Real Madriddal csap össze a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén.

Conte Antonio_sajtótájékoztató.jpg"Ez a mérkőzés hatalmas motivációt jelent. Valami váratlan dolog történt Firenzében, de a labdarúgásban ez előfordulhat. A statisztikák azt mutatják, hogy jól teljesítettünk." - nyilatkozta Conte a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

A firenzei mutatványhoz hasonlóan, a zebramezesek európai szereplése sem adott okot túl sok örömre a klub szurkolóinak körében, hiszen a Juventusnak mindeddig csupán két döntetlenre futotta az erejéből.

"A saját játékunkat nyújtjuk majd a Bernabeuban a világ egyik legsikeresebb klubja ellen. Holnap tudnunk kell majd, hogy mit tegyünk amikor nyomás alatt tartanak, de arra is képesnek kell lennünk arra, hogy problémát okozzunk nekik."

"Tiszteljük a Real Madridot, de nem félünk tőlük. A saját képességeink tudatában lépünk majd a gyepre. Nagyon nehéz lesz, de ez egy lehetőség számunkra, hogy mindent beleadva megmutassuk mire vagyunk képesek."

"A holnapi eredmény nem jelent majd semmit a továbbjutás szempontjából, akár nyerünk, akár veszítünk, hiszen további három mérkőzés lesz még hátra. Be kell bizonyítanunk, hogy fel tudunk nőni a feladathoz, amit ez a jelentős sorozat képvisel, de nem szavakkal, hanem a pályán." 

"Megemelem a kalapom Carlo Ancelotti rendkívüli pályafutása előtt. Fantasztikus dolog, hogy az edzőm lehetett a Juventusnál."

Carlos Tévez kezdőként lép majd pályára Madridban, míg Mirko Vučinić, Fabio Quagliarella és Stephan Lichtsteiner bizonyosan hiányzik majd a csapatból.

"Tévez nagyon pozitív hatással volt a Juvéra. Példát mutat minőség tekintetében, s a kemény munkával, amit mindenbe belefektet. Fernando Llorente jó formában van, a rendelkezésemre áll a keret többi tagjával együtt, s holnap hozom majd meg a döntést."

Gigi Buffont számos kritika érte az utóbbi időben, hiszen tőle szokatlan módon, védhetőnek tűnő lövések állították megoldhatatlan feladat elé, s egyesek úgy vélik, hogy sok évnyi hősies produkció után a formája átlagossá esett vissza.

"Buffon játékosként és emberileg is egy bajnok. Garanciát jelent számomra, s ez mindig is így lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr165592795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mpite 2013.10.23. 09:03:58

"A holnapi eredmény nem jelent majd semmit a továbbjutás szempontjából, akár nyerünk, akár veszítünk, hiszen további három mérkőzés lesz még hátra." - előre azért nem kéne mentegetőzni, igenis itt az ideje, hogy mutasson valamit a csapat a BL-ben is. Ezúttal viszont elégedettek lehetünk szerintem az 1 ponttal, mégis csak Madridban lesz a meccs.

Úgy tűnik, már nincs Juventusos nyilatkozat az "ő egy bajnok" kijelentés nélkül :)

venember83 2013.10.23. 09:34:49

Már csak az kellene, hogy a Juventus féljen bármely csapattól...

MDaniel98 2013.10.23. 11:09:01

@venember83: Csak sajnos a Realt egyáltalán nem fogja érdekelni,hogy mi félünk-e tőlük vagy nem ők játszani fogják a saját játékukat,amit mi,ha nem tudunk majd megállítani(a 3-5-2 erre nem alkalmas,ezt szerintem mindenki látja),akkor nagyon kikaphatunk,de én remélem,hogy a Fiorentinától kapott jókora pofon észhez térítette a csapatot és Contét is.

Gabuero 2013.10.23. 14:13:37

tenyleg 4-3-1-2 be jatszunk ? eleg fura ez felallas de real ellen aki vlaszeg 4-2-3-1 be szoval 4 tamadoval fog jatszani orultseg lenne 3 vedovel...

en a sajat felallasukat jatszanam madridiak ellen es kvk posztba vidal-pogba tokeletesen beleillene.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása