Cannavaro: „A középpályán dőlhet el a meccs”

Fabio Cannavaro úgy gondolja, hogy a Juventus középpályája döntőnek bizonyulhat a ma esti BL találkozón a Real Madrid otthonában.

Fabio Cannavaro_Juve edzes.jpg„A Juve rendkívül aktív csapat, nagyon okosak és a taktikán is kiemelkedően sokat dolgoznak.” - nyilatkozta a 2006-os világbajnok a Marca munkatársainak.

„Nagyon jó játékosokkal rendelkeznek és a világ legjobb középpályáinak egyikével olyan játékosok révén, mint Paul Pogba, Andrea Pirlo és Claudio Marchisio. Előfordulhat, hogy a középpályán folytatott küzdelem fogja eldönteni a mérkőzést.”

Az egykori védő behatóan ismeri mindkét csapatot, mivel illusztris karrierje során mindkét csapat mezét felvette.

„Szó se róla, ez különleges mérkőzés számomra. A világ legjobb csapataiból kettő találkozik ma este és mindkét csapatnál volt szerencsém játszani. Ez a két együttes sokat jelent számomra.”

„Nem fontos, hogy ki fog nyerni, az a fontos, hogy mindkét csapat továbbjusson a következő körbe. Az az igazság, hogy egyik fél sincs jó formában, mindkét csapat nehézségekkel találja magát szembe ebben a szezonkezdetben.”

„Tapasztalatból mondhatom, hogy ezeken a meccseken nincs favorit. Egyik csapat sem teljesít jól saját bajnokságában, azonban a Bajnokok Ligája teljesen más. Itt bármi megtörténhet.”

A Juventus 4-2 arányban kikapott Firenzében vasárnap, azonban Cannavaro szerint a Real Madrid is gondokkal küzd, miután a nyáron Carlo Ancelotti vette át az irányítást José Muorinhotól.

„A Madrid rosszul kezdett, de a bajnokság még nincs elveszve. Harcolniuk kell, mivel ez a klub kötelessége. Még csak októberben járunk és még sok idő van hátra.”

„Úgy vélem, hogy a csapatnak még szoknia kell Mourinho távozását, mivel ő mindig erőteljesen rajta hagyja kézjegyét a csapaton. Ez mindegyik csapatnál tapasztalható volt, amelyet elhagyott a tréner. Ő olyan edző, aki szítja a feszültséget és rengeteget követel. Valamint a fiatal játékosoknak is be kell illeszkedniük.”

„Carlo Ancelotti mást képvisel játékstílus tekintetében és az átállásra a csapatnak időre van szüksége. Mindeközben a Juventusnál két nagyszerű év után mintha kissé hiányozna az éhség.” - zárta az interjút diagnózissal a világbajnok védő.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr865595814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.25. 19:27:32

Hát tévedett.A mi védelmükben dőlt el...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása