Ancelotti a Fiorentina elleni mérkőzést elemzi

A Juventus elleni mérkőzést megelőző nyilatkozatában Carlo Ancelotti a soron következő ellenfelet méltatta, Arturo Vidalt nevezte meg a zebramezesek egyik legveszélyesebb játékosának, s elárulta, hogy tart a torinói csapat elleni összecsapástól.

Ancelotti Carlo_1.jpg"Minden szempontból ki kell elemeznünk a Juve legutolsó mérkőzését, annak minden percét, s nem csupán azt a tizenöt percet, amelyben szenvedtek." - nyilatkozta Ancelotti.

"Összességében a Juventus számos olyan játékossal rendelkezik, aki komoly minőséget képvisel. Arturo Vidal nagyon fontos, hiszen gólokat lő és jól befutja az egész pályát. Már megmutatta mit tud. Az egyének mellett, a legfőbb erejük a szervezettségben rejlik." 

"A Málaga elleni mérkőzésünk a múlt héten jó volt. Holnap azt az intenzitást kell majd megismételnünk. Magabiztosabbak vagyunk."

"Majd meglátjuk mi történik majd. Úgy gondolom, hogy mostanra már jobbak vagyunk, s nagy intenzitással játszunk. Koncentráltak vagyunk. Tudom, hogy ez egy fontos hét, s jól készülünk rá."

Ancelotti szót ejtett saját csapatának játékosairól is, valamint arról, hogy mit vár a jelenlegi szezontól.

"Minden játékosunk rendelkezésre áll, talán Xabi Alonso kivételével, de nem fogom elárulni önöknek a holnapi kezdőcsapatomat. Sergio Ramos készen áll, s játszhat majd."

"Ángel Di Maria jól játszik, s telve van önbizalommal. Erős egyéniség. Remélem, hogy így folytatja, mert nagyon fontos számunkra, hiszen számos pozícióban bevethető."

"A fiatal játékosaink célja, hogy a klub jövőjévé váljanak, a Real Madridnak ez egyértelmű célkitűzése, ez a  prioritás a klub és az edző számára is."

"Nem egyszerű dolog itt játszani, de nagyon fontos tapasztalatot szereznek általa. Álvaro Morata kiváló teljesítményt nyújt, nagyon örülök neki, valamint a többi fiatal játékosnak is. Ez egy fantasztikus tapasztalat számukra."

"Ronaldo a szélen kezd majd, de megpróbál majd előre törni, hogy gólt szerezzen a támadó pozícióból, mivel nagyon nehéz a szélről gólt szerezni. Bolondok lennénk megváltoztatni egy olyan játékos posztját, aki egy adott helyről negyven-ötven találatot szerez."

A Juventusnál is megfordult szakembert megkérdezték arról, hogy miben változott azóta, hogy Torinóban dolgozott.

"Mi változott azóta, hogy a Juvét vezettem? A hajam! Nem, nagyon sok dolog. Több tapasztalattal rendelkezem. A Juventusnál töltött időszak nagyon fontos volt, amely által edzőként és emberileg is sokat fejlődhettem. Az eredmények talán nem voltak igazán jelentősek, de a tapasztalataim és az emlékeim nagyon pozitívak arról az időszakról."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr615592417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.22. 18:01:09

Igaza van abban Ancelottinak,hogy az egyik legnagyobb előnyünk a szervezettség és a csapatjáték,de sajnos úgy érzem,hogy ezek a tulajdonságok most pont hiányoznak a Juventusból.

MdewC 2013.10.22. 18:19:16

Forza! Ronaldo. Aki szélről indul támadó a pozícióba. "nagyon nehéz a szélről gólt szerezni." "egy olan játékos aki egy adott helyről 40-50 találatot szerez." Szezononként.
Padoin egész életében nem szerez ennyi gólt, még edzésen sem, semmilyen poszton. Ugye nem kell ennek a két játékosnak holnap egy azon időben pályán lennie?
Az elmúlt három év legszervezetteb focijára lesz szükség. A szurkolásomon, vagy bármelyikünkén nem fog múlni, az tuti.
Hajrá!

realsequator 2013.10.23. 09:08:07

@MdewC: Ehhehhehhe! Padoin meg a gól. Ez a legdúrvább paradoxon amit valaha is hallottam. Pado meg ha egy pályán lesz Ronaldoval... Pado nem fogja tudni értelmezni mitől görbül a tér a portugál körül.

Mindettől függetlenül: a holnapi lapokban fogatlan, bendzsózó madridi nyuggerekről szeretnék olvasni akik azon keseregnek ki az a Padoin és hogy a faxba vágott négyet nekik...

Aut Caesar aut nihil...
Forza Juve

harciretek 2013.10.23. 10:28:47

@realsequator: Vágjon csak kettőt és vigye a Real januárban 20 milláért :)

Cannavaro 2013.10.23. 12:18:06

csak ne kapjunk sokat... ennyi a kérésem!! a védelmünk mostanában katasztrófa, a tavalyihoz képest mindenképp!! nem megy a csapatnak, max 1-2 meccsen játszottunk tényleg jól, én nagyon meglepődnék az x-en is, de FORZA JUVE!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása