Quagliarella kérdezz-felelek

Fabio Quagliarella a szurkolók kérdéseire válaszolva felfedte, melyek a kedvenc góljai, hogyan rontotta el Diego Maradona az első mérkőzését, valamint mesélt színészi álmokról is.

Quagliarella Fabio_gólöröm.jpg„Ha egy lakatlan szigeten ragadnék, azt választanám, hogy Simone Pepe legyen velem, így legalább rengeteget nevetnénk. - reagálta a Juventus csatára egy Twitteren rendezett kérdezz-felelek eseményen.

„A kedvenc góljaim az ollózások a Chievo és Pescara ellen, illetve a sarkazás az Udinese ellen az első évemben a Juventusnál.”

„Melyik az az egyetlen szó, amivel jellemezhetném a Juventust? Egyetlen szó nem elég, legalább kettőre van szükség: győztes mentalitás. Miben különbözik Antonio Conte a többi edzőtől? Rendkívüli motivációs erővel rendelkezik.”

A csatárt a szurkolók kérdezték a válogatottban számára jutó kevés játéklehetőségről, ami fontos kérdés így a világbajnokságot megelőző időszakban.

„A Nazionale soha nem lehet lezárt fejezet az életemben. Mindig reménykedek és meg fogok tenni mindent, hogy kiérdemeljem a válogatottságot. Mit tennék egy Real Madrid elleni győztes gólért? Egy dupla edzést Antonio Conte vezényletével, az tényleg nagyon fájna... De a gólnak akkor döntőnek kell bizonyulnia!”

„Mi a legszórakoztatóbb dolog, amit valaha kipróbáltam? Elég vakmerő vagyok, így a jet-ski például csak a szórakozásról szól számomra. Valamint szeretem a vidámparkokat. Nem űzök semmilyen más sportot, de szeretem nézni a Formula 1-et. Forza Ferrari!”

„Ha nem futballista lennék, akkor szívesen lennék színész... Nem lenne rossz sztárnak lenni a filmvásznon! Amikor abbahagyom a labdarúgást, szeretnék a foci világában maradni. Talán lehetnék edző valamely ifjúsági csapatnál.”

Az örökös Napoli szurkoló elmondta azt is, hogy első mérkőzését a San Paolo stadion nézőterén kissé megcsorbította Diego Maradona.

„Ötéves voltam. Maradona pályára kellett volna, hogy lépjen, de végül nem játszott és nagyon csalódott voltam. Fiatal korom egyik bálványa Vincenzo Montella volt, aki ugyancsak nápolyi, mint én, illetve Andriy Shevchenko.”

„Ahhoz, hogy megosszam, kik a legjobb játékosok, akikkel valaha együtt dolgoztam, kevés a száznegyven karakter. Del Piero, Pirlo, Di Natale, Buffon és így tovább.”

„Ha saját magamat kellene jellemeznem három szóban, azt mondanám, hogy nagylelkű, extrovertált és impulzív.” - zárta a szurkolókkal való virtuális találkozót saját jellemzésével a nápolyi csatár.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr425562459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil-z 2013.10.11. 12:51:15

Szerencsétlen Pepe, úgy tűnik már csak a poénjai miatt tartják a klubnál. Évek óta bevethetetlen, ha mégis bejelentik, hogy felépült akkor megint rásérül hónapokra egy lágy szellőtől, 30 éves amúgy is.

Hihetetlenül jót tenne a csapatnak az ő robotolása, harciassága de mégis meddig várunk rá?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása