Montolivo: „A Juventus továbbra is éhes”

Az AC Milan középpályása, Riccardo Montolivo nem gondolja úgy, hogy soron következő ellenfelük, a Juventus nem lenne sikerre éhes.

Az Öreg Hölgy az utóbbi két idényben megnyerte kétszer a bajnokságot, illetve két Olasz Szuperkupát is begyűjtött, azonban az idei szezon határozottan döcögősen indul, és sokak motivációs indokokat vélnek felfedezni a hibák hátterében.

Riccardo Montolivo_Milan mez.jpg„Nem hiszem, hogy jóllakottak lennének” - nyilatkozta az olasz válogatott a Tuttosportnak. „Ezt bebizonyították a Galatasaray ellen.”

„Egy gólos hátrányba kerültek, de tanúságot tettek harci szellemükről, és visszajöttek a mérkőzésbe. A 2-1-es fordítást követő bekapott gól csupán a véletlenek egyike.”

„Ha félretesszük ezt az eseményt, akkor ugyanazt a régi Juventust láttuk a pályán. Vasárnap agresszívak és kellemetlenek lesznek, ahogy a Milan is.”

„Mindannyian ismerjük a Juventust. Tavalyhoz képest soraikban tudhatják Carlos Tévezt, ő a legveszélyesebb játékosuk.”

„Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk gondot okozni a Juventusnak. Ugyan nem játszottunk briliánsan ebben a szezonban, mindig veszélyesek voltunk. Természetesen javítanunk kell a rögzített helyzetek levédekezését, mert jelenleg ebben vagyunk a leggyengébbek.”

Amíg a Juventus tizenhat pontot gyűjtött eddig be a bajnokságban a lehetséges tizennyolcból, addig az AC Milannak mindössze nyolcra sikerült szert tennie az eddigi hat mérkőzés alatt.

„Szükségünk van a pontokra, mivel túlságosan sokat vesztegettünk eddig” - nyilatkozta az egykori Fiorentina játékos. „Azonban ha veszítünk, akkor is túl korai stádiumában van még a bajnokság ahhoz, hogy ebből túl sok negatív következtetést vonjunk le.”

„Viszont ha sikerül jó eredménnyel visszatérni Torinóból, akkor az fontos lehet az önbizalmunk számára. Egy jó eredmény több magabiztossággal ruházna fel minket.” - próbálta az összes lehetséges forgatókönyvet felvázolni a csapathoz visszatérő középpályás.

Riccardo Montolivo szólt pár szót a milánói csapat legjobb támadójáról is, nyilatkozatában a Juventus csatárával hasonlította össze.

„Mario Balotelli és Carlos Tévez különböző korban van. Mario még nem teljesen érett játékos. Csupán huszonhárom éves, és még van ideje a fejlődésre.”

„Ha a két játékos minőségét vesszük alapul, nem hiszem, hogy Balotelli bármiért is irigy lehetne Tévezre.” - zárta az interjút csapattársa méltatásával a középpályás.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr165551241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.05. 16:33:52

Hát,ha a Juventus továbbra is éhes,akkor ideje lesz őket is felfalni.:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása