Conte: "Immobilét ki kellett volna állítani"

A látványos játékot nélküli torinói rangadó megnyerését követően, a Juventus mestere, Antonio Conte értékelte a látottakat.

Conte Antonio_sajtó.jpg"Elmondták nekem, hogy Tévez lesen volt a gólnál, azonban az is igaz, hogy ezt megelőzően a bokája is nagy veszélyben volt Immobile belépőjénél." - nyilatkozta Conte a Sky Sport Italianak.

"Komoly sebet kapott a bokájára, s ki tudja hogyan végződött volna minden, ha a Toro tíz főre fogyatkozik. Immobilét ki kellett volna állítani."

"A játékvezetők hibázhatnak, s egyértelmű, hogy vitatható döntések mindig is lesznek, azonban a csapat jól játszott, s mindvégig kezdeményező maradt."

"Ma sokkal óvatosabbak voltunk, s semmit sem engedtünk a Torinónak, annak ellenére, hogy kiváló játékosaik vannak, akik kontrajátékra képesek. A korábbi mérkőzésekhez viszonyítva visszatértünk ahhoz a háromvédős felálláshoz, amely az elmúlt szezon során olyan jól teljesített."

"Csak egy csapat volt a pályán, amely a győzelemre játszott, s ez a Juventus volt. A Torino visszaállt és várakozott, még azt követően is, hogy hátrányba kerültek. Ez egy nehéz bajnokság, ahol az ellenfelek inkább azzal foglalkoznak, hogy megállítsanak bennünket, ahelyett, hogy a saját játékukat játszanák."

"A Torino rendkívül szervezett, s egy veszélyes védekezési szisztémát alkalmaznak, de amikor a második félidőben elfáradtak, területek nyíltak előttünk."

A elmúlt meccseken szigorú személyes őrizet alatt gyengébb teljesítményt nyújtó Pirlo ezúttal pihenőnapot kapott.

"Omar El Kaddouri őrizte Arturo Vidalt, ezért Pogbát mozgattam, hogy kihasználja a fizikumát. A gól megváltoztatott mindent, s mi 4-3-3-ra váltottunk, Simone Padoint pedig előbbre toltuk Vučinićcsel és Tévezzel." 

"Pirlo egyedülálló és utánozhatatlan, így nélküle veszítünk a minőség, és nyerünk a fizikum terén. Ilyen sok mérkőzés érkeztével rotálnunk kell a keretet. Bízom a keretben." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr115539487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2013.09.29. 18:23:55

Stabilabb a csapat, ha Pirlo nincs, de nem játszunk olyan szépen. És igen érdekes a piros lapról senki nem beszél. Csak a lesgólról. Érdekes. Ha minket súlytanak az le van sz.rva, ha minket tólnak csalunk. :D Nyertünk, csak ez számít!

The king of alibis 2013.09.29. 19:03:05

"A játékvezetők hibázhatnak, s egyértelmű, hogy vitatható döntések mindig is lesznek, azonban a csapat jól játszott, s mindvégig kezdeményező maradt."

Remélem ezt csak viccnek szánta. Ha neki ez jó volt, akkor komoly bajok vannak.

2013.09.29. 22:46:21

@norbi9107: Egyetértek...kurva szar alibi meccs volt ez,majdnem elaludtam,pedig általában ezer fokon égek minden meccs alatt,de ezt a vergődést szar volt nézni...
@babo0410: Ez a teljesítmény akkor se lehetett volna rosszabb,ha Pirlo is pályán van,nélküle is bűn rossz volt az egész!

west30 2013.09.30. 00:06:37

Contenak lehet tetszik a mutatott játék,ha terv szerint mennek a dolgok, ebbe nem látunk bele,viszont ha ez nem így van és csak ez afféle tiszteletkör tőle akkor gondok vannak.Pár hét és jobban körvonalazódnak a dolgok.

ToTTy-Juve 2013.09.30. 07:30:17

AZ előző szezonban az un. B-csapat vitt minket a döntőig, míg az A-brigád szerepelt a BL-ben és a bajnokságban. Ezt idén miért nem lehet? MIndhárom fronton elégedettek vagyunk a helyezéssel. Miért kell most rotálni? - na ezt nem értem.
Egyébként én is teljes mértékben bízom a csapatban és Contéban. Az, hogy nem játszunk 3-4 gólkülönbséges meccset, az engem nem érdekel, csak egyel rúgjunk többet mindig, mint az ellen. Eddig a Koppenhága kivételével szerintem jól állunk pontok terén. A bajnokságban sajnos megtalálták azt a játékot, amivel ellehetetlenítenek minket a kapu előtt, de ha nehezen is, akkor is hozza a csapat a kötelezőt. Inkább a szurkolók és a média által a csapatra rakott "nem elég győzni, ki kell végezni" elvárások az, ami a legnagyobb ellenségünk. Az egész csapaton ez egy plusz teher. Ezért Conte nyilatkozatai, miszerint jó volt a játék, jó volt a hozzáállás teljesen helyénvaló. Nyugtatja a játékosokat és megpróbálja levenni a terhe róluk. Szóval tiszteletkör-e vagy sem, de teljesen helyénvaló.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása