Bonucci elégedett

Leonardo Bonucci örömét fejezte ki az Inter elleni 1-1-re végződő mérkőzés után, hiszen csapatának azonnal sikerült felállnia egygólos hátrányból.

Bonucci Leonardo_bicepsz.jpgMauro Icardi a 73. percben szerzett vezetést a hazai gárdának, de két perccel később a Zebrák középpályása, Arturo Vidal egalizált a San Siro gyepén.

A meccset követően Bonucci megdicsérte csapattársai küzdeni akarását.

"Nagyon intenzív mérkőzés volt" - nyilatkozta a 26 éves védő. - "Mindkét csapat kiváló védelemmel rendelkezik. Jó mérkőzés volt, amely megmutatta, hogy a Juventusnak akkor is van karaktere és akaratereje, ha egygólos hátrányban vagyunk."

A forduló után mindkét csapat 7 ponttal áll a tabellán 3 meccset követően. Bonucci szerint a Bianconeri legfőbb vetélytársa az Inter csapata lehet a Scudetto meghódításáért folytatott küzdelemben.

"Az Internek van egy már sokat bizonyított edzője, Walter Mazzarri, masszív a védelmük, valamint Rodrigo Palacio irányításával remekül kontráznak. Reméltük, hogy ennél több pontot is sikerül hazavinnünk az este folyamán, de a döntetlen is jó eredmény.

Most már kizárólag a Bajnokok Ligájára fogunk koncentrálni. Azért megyünk Koppenhágába, hogy három ponttal térhessünk haza."

A Juventus kedden kezdi meg európai szereplését az FC København otthonában.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr555515320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drughi Di Bianconeri 2013.09.16. 09:32:02

Nem írtam a többi cikkhez, így itt írom le a véleményemet a Derbyről.
A "játékunk" csapnivaló volt, gyakorlatilag helyzetünk alig volt, az 1. félidőben pl.: 1re sem emlékszem.
Lehet ezt azzal magyarázni,hogy Mazzari jól megszervezte a sintert, és masszívan védekeztek.De hát ha egy mostani Inter gondot okoz a támadás szervezésben...
Nagyon úgy tűnt nekem,hogy az xért mentünk,amit nem tudom mivel magyaráz Conte.
Vagy nála ez jelenti a keret pihentetését ? Nem rotál SOHA, BL, válogatott meccs előtt/után, hanem azt mondja a srácoknak,hogy "Ok, most csak 40%ot adjatok ki magatokból", vagy mi ?!
Sajnos azt kell mondjam, nem érdemeltünk győzelmet.
Az Inter, jelenlegi tudása szinte maximumát adta a pályán(főleg védekezésben), míg mi leginkább csak alibiztünk, takarékoskodtunk.
A mieink közül csak Pogba-t és Tevezt tudom kiemelni, akik megtették a tőlük telhetőt, illetve Asamoah 1etlen említésre méltó elfutása az elszundító Jonathan mellett volt még említésre méltó.Isla "lövése" kabaréba illő volt, pedig akkor meg lett volna a 3 pont, amit így se úgy se érdemeltünk.Ha így vesszük igazságos a döntetlen, sajnos az inter sokkal többet tett, és tudása maximumát adva ért el pontot.
Bonucci meg mivel elégedett ? Intenzív mérkőzés volt ? Majdnem elaludtam (a kocsmában, ahol néztem) az 1. félidő után...
Remélem is,hogy a BL-ben nem ilyen harmat gyenge játékkal rukkolunk elő, mert ez édeskevés lesz, még a dánok ellen is.
Forza Juve !

GLB 2013.09.16. 12:00:32

Bonucci 10-re focizott ezen a meccsen őt s kikell emelni!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása