Marchisio nem kételkedik maradásában

A Juventus középpályása, Claudio Marchisio elkötelezett jelenlegi klubja mellett és nem tartja fontosnak a nyáron játszott felkészülési meccsek eredményeit.

Claudio Marchisio_fut.jpgA bianconeri vasárnap ünnepelte a Villar Perosa komplexumban a Juventus Napot, amely során a hagyományoknak megfelelően a Juventus felnőtt csapata a Primavera csapat ellen mérkőzött meg.

„Ez különleges nap és a szurkolók mindig megtiszteltek a jelenlétükkel, akkor is, amikor nem minden úgy történt, ahogy szerettük volna. Bámulatos ilyen közel érezni őket hozzánk.” - nyilatkozta a középpályás a Sky Sport Italia munkatársainak.

„Mindig nagyszerű buli ez nekik és az Agnelli családnak, valamint hasznos teszt számunkra a Szuperkupa előtt.”

Az Olasz Szuperkupáért augusztus tizennyolcadikán mérkőzik meg a bajnok Juventus és a kupagyőztes Lazio csapata a római Stadio Olimpicoban.

A szurkolók jelentős javulást várnak a szezon előtti barátságos mérkőzésekhez képest, amelyeket követően a Juventus az utolsó helyen zárta az észak-amerikai turné International Champions Cup küzdelmeit.

„Teljesen természetes, hogy ennyi győzelem után pár negatív eredmény meglepőnek hat.” - folytatta Claudio Marchisio.

„Ezek a dolgok előfordulnak, főleg ha figyelembe vesszük, hogy Amerikában két mérkőzést tizenegyesekkel veszítettünk el, miután jó játékot mutattunk.”

„Ebben az időszakban fontos keményen dolgozni és jól felkészülni az előttünk álló szezonra, így a megfelelő kezdés érdekében még keményebben kell majd dolgozzunk.”

A középpályást a nyár elején számos pletyka hírbe hozta a Manchester Uniteddel, a PSG-vel és a Real Madriddal, azonban ő tántoríthatatlanul kitart amellett, hogy számára csak egy klub létezik.

„Itt maradok. Boldog vagyok a Juventusnál, de a tény, hogy minden egyes nyáron személyemmel kapcsolatban átigazolási pletykák látnak napvilágot, kezd idegesítővé válni.” - zárta kissé frusztráltan az interjút Il Principino.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr205456714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.08.16. 11:44:03

Hát ugye akinek még ügynöke sincs az valószínűleg biztos abban,hogy melyik klubnál szeretne lejátszani még hosszú éveket.Hajrá Marci!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása