Jovetić túl drága a Juventusnak

A Juventus edzője, Antonio Conte beismerte, hogy a Fiorentina fiatal csillaga, Stevan Jovetić túl sokba kerülne a torinói bajnokcsapatnak.

Conte Antonio_2.jpgA montenegrói csatárt már több, mint egy éve folyamatosan hírbe hozzák a bianconero együttessel, azonban a hírek szerint az Arsenal és a Manchester is a kérők között van.

A tagadhatatlan torinói érdeklődés ellenére Antonio Conte kénytelen volt belátni, hogy nem lehetséges klubjának leigazolni a fiatal firenzei támadót, és hozzátette, hogy véleménye szerint egyetlen Serie A klub se engedheti meg magának a játékos szerződtetését.

„Magas átigazolási díjat szabtak ki a csatárra, ami indokolt, hiszen nagyszerű futballistáról beszélünk” - nyilatkozta az utóbbi két évben bajnokságokat nyerő edző. „Azonban ilyen ár mellett nyilvánvaló, hogy nem olasz csapathoz fog szerződni, hanem külföldre.”

Az Öreg Hölgy az átigazolási időszak elején megszerezte Carlos Tévezt, illetve már régebben megegyezett Fernando Llorentével, így alaposan megerősödött a torinói támadóalakzat, ám Antonio Conte ígéretet tett arra, hogy nem fordít hátat azoknak a csatároknak, akikkel az elmúlt években szép eredményeket ért el.

„Jelenleg hat támadónk van, meglátjuk, mit hoz a jövő” - folytatta az interjút az edző. „Mindenki tudja, hogy az edzőnek nincsenek kedvencei. Senki nem fog szívességben részesülni, a kezdőcsapatbeli helyet edzésen és meccseken lehet kiérdemelni.”

„Rendkívül tisztelem és becsülöm az összes srácot, aki velünk volt az utóbbi két évben” - zárta nyilatkozatát diplomatikusan Antonio Conte.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr845401515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2013.07.12. 15:22:19

"Mindenki tudja, hogy az edzőnek nincsenek kedvencei. Senki nem fog szívességben részesülni, a kezdőcsapatbeli helyet edzésen és meccseken lehet kiérdemelni."

Nyilván én vagyok túl rosszindulatú, de ha ez igaz, akkor ezek szerint Vucinic és Giovinco az előző szezonban túlságosan széthajtotta magát az edzéseken. Csak így kerülhettek be a kezdőbe, és ez magyarázat a pályán nyújtott teljesítményükre is.

Alex8610 2013.07.12. 16:01:03

@Lord Viktor: Nyilván tisztában volt Conte a helyzettel nemhiába jött Llorente és Tevez Vuci szerencséje hogy nem volt helyette alternatíva Gio helyzete más volt ő azért nem volt olyan mértékben erőltetve én egyedül Quagliarella mellőzését nem értettem idén más lesz a helyzet ha marad/nak nincs bérelt helye a montenegróinak ha itt lesz remélem azt az énjét mutatja amit sajnos ritkán láttunk tőle.

2013.07.13. 11:06:23

Vucinic-et meg Matrit el kell adni,meg ha Q-val továbbra is azok a szándékai Contenak,hogy 10 meccsenként néha játszhat is egy kicsit,akkor neki is mennie kéne,ő többet érdemel,akkor viszont Matri maradhatna,talán,ha Tevez van mellette,akkor eredményesebb lehet,Vuciban semmi nincsen már,őt egész konkrétan ki kell picsázni minél messzebbre innen...Jovetic drága,ez van,így sose fogjuk megtudni,hogy valójában megéri-e az árát a srác,viszont az,hogy egyetlen olasz klub se engedheti meg magának,ez nagyon nem jó,mert ezért folyamatosan mennek el a jó játékosok innen,folyamatosan gyengül az olasz bajnokság,ahogyan az olasz csapatok...ha viszont nincs komoly ellenfelünk itthon,az hosszú távon nem tesz jót nekünk se,szal jó lenne,ha az olasz csapatokhoz is jönne egy-két pénzes befektető!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása