Hova tovább, Ciro Immobile?

Ciro Immobile számára jelenleg az U21-es Európa-bajnokság élvez elsőbbséget és próbál nem foglalkozni azzal, hogy mi lesz a sorsa, melyik klubnál fogja megkezdeni ősszel a bajnokságot.

Immobile Ciro_1.jpgA csatár a Genoa színeiben fejezte be a szezont és a rossoblu klub birtokolja a csatár játékjogának a felét, míg a másik fele az olasz bajnok Juventus tulajdonában van. A feleknek június huszadikáig kell megegyezniük a játékos játékjogának a sorsáról.

„A két klub között megbeszélésekre fog sor kerülni, amelyeken majd megvitatják a kialakult helyzetet és a potenciális megoldásokat” - nyilatkozta Marco Sommella játékosügynök.

„Azonban a srác jelenleg a válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget és teljesen természetes, hogy most csak erre koncentrál. Két hét múlva majd leülünk beszélgetni.”

A huszonhárom éves csatárt, aki harminchárom mérkőzés alatt öt gólt szerzett, januárban vissza akarta hívni a Juventus, azonban ezt a genovai klub megtagadta.

„A Genoa vezetősége úgy döntött, hogy szükség volt rá, így nemigen lehetett semmit tenni” - mondta nyilatkozatában a játékos képviselője a Radio Mana Mana munkatársának.

„Sajnos a játékosnak nem jött jól, hogy a Genoa edzőt cserélt szezon közben, de a rossoblu csapat nehéz helyzetbe került volna, ha elengedi a játékost.”

A Genoa nagy küzdelmet folytatott a Serie A-ban maradásért és végül sikerült elég pontot szerezniük ahhoz, hogy ősszel az első osztályban kezdjék a bajnokságot.

A hírek szerint jelenleg az a legvalószínűbb, hogy a Juventus a Genovából visszatérő csatárt játékoscserébe kívánja bevonni, hogy készpénzzel megtámogatva így megszerezze a városi rivális válogatott védőjét, Angelo Ogbonnát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr575349552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása