Átigazolási pletyka körkép

A szezon végéhez közeledve számos pletyka és találgatás látott napvilágot az érkezőkkel és távozókkal kapcsolatban.

Zúñiga Camilo_fut.jpgAz egyik legnagyobb név Carlos Tévez, aki a sajtó információi szerint visszautasította az újgazdag Monaco ajánlatát a Juventus kedvéért. A hírek szerint az argentin támadó ügynöke nemrég Torinóba repült, hogy megtárgyalja kliense szerződésének részleteit az olaszok képviselőivel, akik - a Football Italia értesülései szerint - egy három éves kontraktust kínálnának Téveznek.

Az olasz rekordbajnok azonban nem csak a támadószekcióját, hanem más csapatrészeit is szeretné megerősíteni. Nem csoda tehát, hogy a Napoliban játszó Zúñiga is képbe került mint lehetséges érkező.

A szélsőtől azt várták, hogy megújítja szerződését a dél-olasz klubbal, ám a Juventus érdeklődése könnyen meghiúsíthatja ezt a manővert.

"Meglátjuk, hogy mi fog történni az elkövetkező napokban, de valószínűleg lesznek még új fejlemények az ügyben. Ebben a pillanatban még nehéz állást foglalni és feltételezésekbe bocsátkozni. Természetesen minden lehetséges opciót meg fogunk vizsgálni, úgy a szerződés-hosszabbítást a Napolival, mint egy lehetséges távozást Torinóba." - árulta el a TuttoJuve.com-nak Riccardo Calleri, a kolumbiai játékos ügynöke.

A torinói székhelyű Tuttosport pedig tudni véli, hogy a Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Sassuolo szélsőjének, Domenico Berardinak az aláírását.

A tehetséges futballista ebben a szezonban robbant be a köztudatba, mivel jelentős szerepet játszott abban, hogy csapata - megnyerve a Serie B küzdelmeit - feljutott az első osztályba.

A játékos szignójáért olyan klubok versenyeznek mint a Manchester United, Manchester City és a Borussia Dortmund, de nagyon úgy néz ki, hogy a Sassuolo és a Juventus közötti kiváló kapcsolatnak hála Berardi a Juventus játékosa lehet.

Végül a távozókról néhány szót. Szintén a Tuttosport értesülései szerint a torinói klub meglepő lépésre szánta el magát, ugyanis kész túladni Claudio Marchision, aki iránt a Manchester United érdeklődik.

Az újság szerint a 27 éves játékos már közel sem tekinthető érinthetetlennek, így egy megfelelő ajánlat esetén távozhat a piemonti fővárosból.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr335306022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2013.05.18. 14:54:55

Ennyi baromságot egy cikkben, te jó ég! :D Ezeken tényleg csak röhögni lehet.

Tuttosport már Marchisio-t is eladná. :D Na ná...

4Evorg 2013.05.18. 14:57:26

@Tony.: A Marchisios rész tényleg no komment, de Zunigat még el is tudom képzelni, hogy elhozzuk. És ha Tévez is lejjebb adna az igényeiből ő sem lenne az a nagyon rossz választás.

babo0410 2013.05.18. 15:02:22

Ebben a hírben csak Marchisio távozása kacsa. Nagyon csalódott lennék, ha Marcit eladnánk. Amúgy tavaly is ugyanez ment Vidallal, meg most tavasszal is. Beáldozzuk majd egy klasszis csatárért. erre tessék, most már érinthetetlen. Szerintem Pogba, Marchisio és Vidal biztos maradók. Érdeklődik az MU Marchisio iránt, de tuti nem fogjuk eladni!

Jozef26 2013.05.18. 15:12:31

Marchisio Bl-ben nyújtott teljesítménye egyenlő a nullával. Valószínűleg ezt látják a vezetők is. Vannak pillanatai, de egy kis átszervezéssel simán megoldható lenne a pótlása. Én nem tartom kizártnak, hogy eladjuk.

babo0410 2013.05.18. 15:32:27

@Jozef26: Marchisio BL-ben nyújtott teljesítménye nulla? Eber szerintem nem láttad a BL meccseinket. Az, hogy a Bayxern ellen többek között ő is gyenge volt, az meg nem érv. A Bayer BL dntőt fog játszani, és nagy eséllyel meg is fogja nyerni. Marchisiot nem szabad elengedni. A kp-nk közepe úgy jó ahogy van. Oda max a padra kell embert hozni. Marchisio nem eladó!

juve28adam 2013.05.18. 15:34:04

Marchisio Bl-ben nyújtott teljesítménye egyenlő a nullával. - nos ez igy nem teljesen igaz ,mert a Celtic ellen kb a legjobb volt... Szoval a 0-at erosnek erzem.

Goku06 2013.05.18. 16:04:50

érdekes hogy a Conte kérései közt a kezdetekben Vidal-Pogba és Marchisio érinthetetlenné tétele szerepelt, míg a végére már csak Vidal és Pogba kapta meg a "nem eladó" státuszt.. érdekes lenne ha eladnánk a futuro capitanot.. lenne előnye is hátránya is, én ennyi infóból még nem tudom eldönteni hogy megérné-e.. meglátjuk majd később

viszont Zuniga jöhetne. neki akkor 1 év múlva jár csak le a szerződése vagy már most? áron alul elhozni az egyik legnagyobb rivális játékosát, úgy hogy a klubja meg akarja tartani.. jó kis pofon lehetne az afrikaiaknak :D

Jozef26 2013.05.18. 16:05:31

@juve28adam: Mondj még egy meccset...
Ugyanez igaz a bajnokságra is. Volt néhány nagyon jó meccse és sok, amikor észre se lehetett venni.

juve28adam 2013.05.18. 16:17:04

@Jozef26: A Chelsea elleni első meccsen pl. 2 asszisztja volt, Nord..izé dánok ellen a man of the match volt (gólt is lőtt). Ugye ott a Celtic elleni meccs. Igazából a Shaktar és a Bayern ellen volt értékelhetetlen teljesítménye a BL-ben, azt viszont nem vitatom ,hogy több (több ,mint tavaly) meccsen is alibizett a bajnokságban.

ambrobert 2013.05.18. 17:01:59

Marchisio a tavalyi szezonban lehet, hogy úgy kijátszotta magát, mint Vucinic. Emlékezzetek vissza, hogy az azt megelőző szezonban mennyien kritizáltuk, ebben a szezonban sem az igazi, Pogba, Pirlo és Vidal is meghatározóbb volt. Szerintem pótolható, én nagyon megnézném Asamoaht a középpálya közepén.

Drughi Di Bianconeri 2013.05.18. 17:29:44

@ambrobert: Egyetértek,tökéletesen.Szerintem Asa nem lenne rosszabb (sőt inkább jobb lenne),mint Marchisio.
Azonban Ő tényleg egy "ikon", és nem hiszem hogy valaha el fogjuk adni.
Ügynök nélküli,saját nevelésű játékos,aki 20 éve (több,mint amennyit CAPITANO játszott nálunk) van a klubnál.
Maga az elv szimpatikus,hogy van egy "ikonunk",csak a pályán mondjuk -jó esetben- az esetek 50%-ban jön ki,az,hogy miért is Capitano Futuro.arról nem beszélve hogy 2 évvel ezelőttig körberöhögtem.
Én sem sírnék érte,abból a szempontból,hogy bőven van ki pótolja (akár jobb minőségben is),de maga az talán eléggé bomlasztana sok mindent (öltözői hangulat stb) hogy eladná a vezetőség a potenciális CSK-t.

bianconeri_2007 2013.05.18. 17:43:06

marchisio sztem nem távozik és ne is távozzon. egész tavasszal mandulagyulladás hátráltatja. neki és az olasz válogatott kontingensnek komoly nyári pihenésre lenne szüksége, hogy feltöltődjön (l. pirlo, barzagli), akkor máris javulna a teljesítménye. azonban a konfed kupai bohóckodás miatt erre nincs lehetőség. egyébként marchisionak játékosügynöke sincs (!), mondván, hogy minek, hiszen sosem kíván eligazolni.

teveznek lejár a szerződése? tipikus marotta transzfer lenne :D hasznunkra válna. zuniga egy paraszt, továbbá nem kell pénzzel támogatni a nápolyiakat. serie b-t nem nézek, úgyh nem tudom mennyire jó berardi. a fiatal tehetségek kezelésére megoldást kellene találni, mert hiába igazoljuk le őket, játszani nem fognak, ezért tovább kell adni őket fejlődésük érdekében. de erre csak olyan féljátékjogos opcióval van lehetőség, ami anyagilag nem kedvező. kéne vmi fiókcsapat a serie b-ben, akinek le lehetne passzolni ezeket a fiúkat csak kölcsönbe és bármikor visszahívhatók lennének. akkor nem lenne szükség az anelka, bendtner-féle csodabizniszekre.

Jozef26 2013.05.18. 17:59:29

Ha megvennénk Kolarovot Asamoah behúzódhatna Marchisio helyére. Lehetne egy Kolarov-Asamoah-Pirlo-Vidal-Nani középpálya. Persze ez egyelőre csak álom.

Hurka75 2013.05.18. 18:15:27

Marci-nak az a mákja, hogy saját nevelés! Nagyon jó játékos, de ez sokat nyom a latba! Ha Marci-Vuci kettősért befutna egy 40 millás ajánlat én egy percet sem gondolkodnék!!! Az már majdnem elég lenne egy Dzeko/Tévez-Kolarov kettősre!!!!

tjunior 2013.05.18. 19:01:17

Ha Zuniga érkezik, akkor nagy valószínűséggel eladjuk Lichtsteinert, ha érkezik

Drughi Di Bianconeri 2013.05.18. 19:31:58

@tjunior: Zuniga-t ha leigazoljuk,szerintem bal szélre érkezne (noha valóban tud jobb oldalt is játszani).

babo0410 2013.05.18. 20:00:20

@bianconeri_2007: Berardit állítólag kinézte a két Manchesteri alakulat is, és ha ez igaz, akkor csak nem lehet olyan rossz. Verratti esetéből remélem tanulnak. Amúgy szélső/csatár poszton játszik, olyan poszton, ahova nem lenne baj, ha találnánk egy nagy tehetséget. De állítólag maradna még egy évig a Sassuoloban, ha leigazoljuk. És ez lehet a nagy fegyvertény, mert szeretnék nem szélnekereszteni a keretet a feljutás után, ahogy a Pescara tette. Mert szerintem simán bennmaradhattak volna. Az viszont érdekes, hogy Téveznek örülnél, de Zuniga meg paraszt? Hogy van ez? Tévez meg egy Cassano kettő, egy baromi nagy hisztigép. De ha Conte kifejezetten kérte, vagy legalább is rábólintott, akkor jó. Nem lenne jó, ha Marotta csak azért hozná el, mert Conte egy klasszist kért.
Azokkal meg nem értek egyet, akik Marchisiot nem tartják klasszisnak. Pedig az tud lenni. Tavasszal mandulagyulladása volt. Voltak olyan meccseink, ahol ha ő nem villan, akkor kikapunk. Pl. tavaly a Milan ellen az 5. fordulóban az a két csodagólja. Az meg, hogy a bajnokságban néha csak 50%-on ég? Ha elég annyi is, felőllem. Pláne ha így több energiája marad a BL-ben.

Drughi Di Bianconeri 2013.05.18. 20:17:23

@babo0410: Aki klasszis TUD LENNI, az nagyon távol áll attól,hogy ki a klasszis.
Vucinic meg Giovinco is tudnak klasszis teljesítményt nyújtani (max 10 meccsenként 1szer,Gio meg 20 meccsenként 1szer :D ),még sem klasszisok, még csak jónak is nagy jóindulattal nevezhetők.
Marcika nem klasszis, ott van Bastian Schweinsteiger(csak h. valakit erről a Box-to-Box posztról mondjak), aki évek óta, meccsről-meccsre ugyanolyan magas színvonalon képes csapata vezére lenni,Ő valóban úgy játszik,mint egy ikon,mint egy Capitano Futuro.Marchisio csak néha.
De már nem is folytatom,veled kár vitázni,képtelen vagy LÁTNI és nem nézni a meccset, pusztán szimpátia alapján ítélsz el/ismersz el játékosokat.
Szerinted Tevez nem klasszis,de Marchisio/Jovetic/Sánchez az...hagyjuk is.Már sokadjára követem el azt a hibát,hogy próbálok veled értelmesen beszélni,netán értelmes gondolkodásra nevelni - felesleges :D
Bocs srácok az OFF-ért !

Hurka75 2013.05.18. 20:33:54

@babo0410: Valóban klasszis... Pl tavaly a Milan ellen az 5. fordulóban...
Átgondolod amit írsz??? Tavaly az 5. fordulóban???? Nem volt egy kicsit régen?????????????????????

babo0410 2013.05.18. 20:41:15

@Hurka75: Csak egy példa volt. De pl a BL-ből lehetne majdnem mindegyik meccset említeni. Marchisio igen is egy bnagyon jó játékos, akit nem szbad eladni!

Zsil 2013.05.19. 02:48:02

Marchisio jó játékos,de a klasszistól fényévékre van.Sokkal több az olyan mecss ahol teljessen eltünik mint az olyan amin kimagaslik a tudásával.Épp ezért ugy gondolom,hogy komoly ajánlat esetén nem is szabad gondolkodni.El kell adni!

babo0410 2013.05.19. 11:45:50

Na a sok Juventino! Egyik ikonunkat eladnátok, mert van pár meccs, ahol nem nyújt 100%-os teljesítményt! Szép! Pl. az olasz ultrák hála istennek nem akarnak hallani Marchisio eladásáról! Marchisio NEM ELADÓ!!!!!!!!!!!!!!

Trieszt120506 2013.05.19. 11:58:43

@babo0410: Én nem adnám el, de azt is be kell látni, hogy hamarosan a padon találhatja magát szegény. Mert azt nem nehéz belátni, hogy Vidal már most sokkal jobb, Pogba pedig nem soká jobb lesz, mint Marchisio...

babo0410 2013.05.19. 13:32:04

@Trieszt120506: Nem fog padozni Marchisio, mert nagy valószínűséggel Pirlo fog egyre kevesebbet játszani. És miért is kéne Marchisiot padra tenni? Az egyik olyan játékosunk, aki ha játszik, nem mindig észrevehető, és akkor érezzük komolyan, hogy mennyire fontos is, mikor nem játszik. Sokszor érezni a hiányát ha nem játszik. Szerintem 4-3-3-as felállás esetén a Pogba-Vidal-Marchisio 3-as lesz az alap kp.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása