Marotta: „Cél a fokozatos javulás”

A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta legutóbbi interjújában pontosította a klub jövőképét, véleménye szerint a csapatnál nem várható forradalom a nyár során.

marotta giuseppe balra.jpgA torinóiak igazgatója nemrégiben még a BL-megnyerését említette, és azt mondta, a klub számos opciót figyelembe vesz az átigazolások tekintetében, az interjúban pedig játékosok szintjén Gonzalo Híguain és Stevan Jovetić neve is felmerült.

Tegnap adott interjújában azonban Giuseppe Marotta bevallotta, hogy a csapat szintjén a változások valószínűleg csak fokozatosan fognak végbemenni.

„Elégedett vagyok azzal, hogy tegnap tisztáztam a helyzetet” - mondta a főleg átigazolásokért felelős klubfunkcionárius. „Meghatároztuk az irányt, hogy merre akarunk tartani a következő szezonban.”

„A jelentős változás kifejezés talán túl erős jelentéssel bír – nem hiszem, hogy ez megtörténik. Fokozatosan kívánunk javulni. Meglátjuk, mi fog történni az átigazolási piacon. Nem minden cél érhető el” - árnyalta a helyzetet Giuseppe Marotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr75304236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.05.17. 10:04:19

@4Evorg: +1
Jön a ködösítés, meg a melléduma, h ne csodálkozzunk, ha nem lesz nagy erősítés...

venember83 2013.05.17. 10:05:44

S ilyenkor van az, hogy az ember az első repülővel menne Torinóba és vasvillával elzavarná ezt a pojácát a Juventustól...

babo0410 2013.05.17. 10:25:49

8 játékosban, két klasszisban egyeztek meg Conte-val. Miért olyan hihetetlen, hogy ez meglesz? Ez a nyilatkozat pontosan arról szól, hogy nem fogunk őrült pénzeket szórni emberekre. De szerintem az a 7-8 ember jönni fog, mert ebben állapodtak meg Conte-val. Max arra gondol, hogy a fél keret nem lesz kivágva idén. De ha nem hozzák meg a 7-8 embert a mesternek, már el fog menni!

juve28adam 2013.05.17. 10:26:25

Csak venné már át ezt az egészet Nedved, a pojáca Marottát meg zavarnánk el Torino környékéről...

tjunior 2013.05.17. 10:51:29

nem igazából azt kellene mondania hogy iszonyatosan kell Higuain, mindenképpen szükséges Jovetic stb. hátha sikerül felverni az árukat még jobban...

babo0410 2013.05.17. 11:01:47

@tjunior: Teljesen osztom a véleményed!

4Evorg 2013.05.17. 11:29:27

@babo0410: Nem azért, de nemrég még ezt mondogattad, hogy "most már nem kell egy egész csapatra való játékost venni, hanem 2-3 minőségi embert a kezdőbe".

Itt nem azon van a hangsúly, hogy jönni fog-e az a 7-8 ember, hanem azon, hogy kik és milyen kvalitásúak lesznek azok! Kétségem sincs afelől, hogy Marotta el tud hozni 1-2 Sampdoriás hülye gyereket meg 2-3 Atalantás öregfiút, de most NEM ez a cél.

A szituáció ugyanaz, mint már évek óta. Mennek itt a szezonvégi nagy ígérgetések, aztán fokozatosan finomodnak a kijelentések, míg a végén eljutunk oda, hogy jön majd egy Padoin kaliber (amúgy Padoin lehetne a középkategória mértékegysége, mindenkit hozzá hasonlítunk ha példálózásról van szó :D ).

Ide most szerintem nem 7-8 ember kellene, hanem 3-4 igazán minőségi.

Amúgy meg olvastam több helyen, hogy kiket akar Conte, hát eléggé lelombozódtam, hiszen Hiugainon és Joveticen kívül ő is középszerekben gondolkodik. :(

tjunior 2013.05.17. 11:34:27

@4Evorg: A két csatáron kívül nem is kell klasszis, mert a kezdő védelem és a középpálya nagyon rendben van. Klasszist meg nem ül le padozni, oda fiatal kell vagy olyan minőségi játékos akinek a Juventus nagy lehetőség, lásd Diamanti.

4Evorg 2013.05.17. 11:41:37

@tjunior: Azért a két szél erősen hiányos. Nyilván nem Bale és C.R. kalibert várok, de egy Nani féle kolonc (jelenlegi csapatában) jöhetne. És könyörgöm nézzünk már szét OLASZORSZÁGON KÍVÜL IS!!

Régen egy Camoranesi játszott a szélen, emberek! Mekkora játékos volt. Most meg egy Peluso vagy Padoin futkározik ott, ja meg Asamoah (akivel a jelenlegi posztjától eltekintve semmi bajom).

Egyébként a nyilatkozatok is kísértetiesen hasonlítanak a korábbi évekére. Nem azt mondom, hogy mondjon konkrét célpontokat, de ezt pl. („A jelentős változás kifejezés talán túl nagy jelentéssel bír – nem hiszem, hogy ez megtörténik.") megint minek kellett?

Most vagy akkor nem kellett volna hülyeségeket beszélni, vagy most nem kellene szart csinálni a szájából!

4Evorg 2013.05.17. 11:45:26

Két jó csatár kellene meg két jó szélső (a jelenlegi kezdő "szélsők" meg mehetnének a padra), ha ennyit nem tudunk BL szerepléssel együtt kigazdálkodni, akkor az óriási kritika a klubra nézve.

Ehelyett majd a pénzt megint 7-8 játékosra fogjuk elaprózni. Akiket meg tavaly vettünk bukóval (vagy ingyen) adjuk tovább.

tjunior 2013.05.17. 11:48:19

@4Evorg: senki sem vitatja, hogy a két szél hiányos, viszont két ígért nagy igazolással azért sokat javulna a helyzet. Ami nekem lejön, hogy ez a két Top igazolás egyértelműen egy középcsatár és egy jobbszélső. A center Higuain, viszont a jobboldal nagy homály. Én Cuadradot hoznám, pont az a sikeréhes játékos akire Conténak szüksége van, és akiben óriási lehetőségek vannak. Ahogy látom a baloldalra meg Gioval terveznek, de oda is kell a kis hobbit elé vagy mögé még egy ember.
Nem néznek szét európában? Llorente és Higuain honnan jönnének? Természtes hogy a legtöbb igazolás a saját ligájából jön egy csapatnak.
Amúgy nem szart csinálni a szájából hanem segget :)

pedronegro (törölt) 2013.05.17. 11:52:55

Nos lassan visszatérünk a rendes kerékvágásba, jön a ködösítés meg az olasz középszerek. Még hogy Ibra meg Suarez, muhahahaha.......

4Evorg 2013.05.17. 11:59:36

@tjunior: "Amúgy nem szart csinálni a szájából hanem segget :)" - Igen, ahogy elküldtem, már láttam, hogy valami sántít (enyhe képzavar).

Cuadradoval egyébként én is megbarátkoznék, vele semmi gondom nem lenne, de a hírek alapján megint a kis csapatokat (és itt most tényleg a KIS csapatokra kell gondolni) tervezzük lerabolni.

Lorrente, Híguain - oké, most találtál pár példát, akik Itálián kívülről érkeztek (elfelejtetted Vidalt és Pogbat), de a tendencia (Gio, Matri, Vucinic, Q, Pirlo, Padoin, Peluso) az, hogy szinte csak itthonról igazolunk. Ami olasz csapat, olasz identitás révén nem is lenne baj, de én többet várnék, főleg olyan posztokra, ami az olaszoknál hiányposzt, illetve nem hiányposzt, hanem nincsenek megfelelő minőségű játékosok a ligán belül.

Mindegy! Én megint bíztam a mercatoban, de lassan látom, hogy itt megint ló.. sem lesz.

Márió Elek 2013.05.17. 12:01:22

Azért,azt ne feledjük,hogy ebbe a 7-9 játékosba az olyanok is benne vannak akik csak fél /opcios játék joggal a mieink,ilyen asamoah isla peluso és még nem tudom ki,ha már ezeket levolnjuk max 4-5 játékos érezik úgymond!

Tony. 2013.05.17. 12:05:21

Ilyen hozzáállással valóban évekbe fog telni mire a BL-trófea közelébe kerülünk.

Csak azt nem tudom mi kell még? Sorozatban 2 bajnoki cím van, Európában is sikerült megmutatni magunkat. Hogy a fenébe lehet, hogy ugyanaz legyen a helyzet, mint 2 éve?

Gondolom Buffon is szeretne még vmit elérni a BL-ben és Vidalék sem fognak 10 évet várni, hogy versenyképes legyen a csapat.

rockitbaby 2013.05.17. 12:12:17

@4Evorg: Annyiban igazat adok neked, hogy érdemes szétnézni nem csak az olasz piacon, hanem mindenhol. Viszont sajnos az utóbbi évek garasoskodása nem feltétlenül hiteti el velem azt, hogy van pénz 7-8 új játékosra, és ebben van 2 klasszis is. Nem kiváló, nem jó, hanem klasszis. Ez szerintem egy mercatora nagyon sok pénzt jelentene, bőven többet, mint amit Elkann-ék valaha is beinvesztálnának. Sajnos tegyük hozzá rögtön is. Én azért elsősorban olyan csapatok körül szaglásznék, ahol tuti lesz edzőváltás, netalántán már most ideiglenes edző ül a padon ( City, Chelsea ). Akad ott egy két játékos, akit szerintem az új edző nem akar, és lehet hozni rendes áron. Gondolok itt elsősorban pl Kolarov-ra. Hozza Mancini ragaszkodott, de őt lapátra tették. Olvastam olyat is, hogy Lichtsteiner-t eladnánk és a BVB-s Piszczek lenne a helyettes. Kérdem én pl. hogy miért a helyére kellene elhozni, mikor szerintem megoldható lenne elé is! Engem az ilyen "cserék" aggasztanak inkább. Annyit azért mindenképp Cobretti védelmében le kell mondani, hogy akarhatunk mi akárkit, ha sem a játékos, sem a klubja nem hajlandó a váltásra.

Mint már fentebb említettem, nekünk elsősorban azoknál a csapatoknál kellene szemezgetni, ahol tuti lesz edzőváltás, mert az ottani keret tuti nem lesz az újnak teljes mértékben megfelelő. És nem mellesleg posztra nagyon is kiváló emberek szerezhetők! Summázva igen is kell a ligában is szétnézni, de ha van elérhető és jobb opció, akkor ne habozzunk lecsapni a külfölfire, figyelembe véve a 2 EU-n kívüli szabályt!

Én személy szerint nem várok sok embert, mert szerintem nem is feltétlenül kell, de azért egy csatárt még Llorente mellé és szélsőket mindenképp!

Cannavaro 2013.05.17. 12:13:25

:))))))))))))))) @babo0410: "8 játékosban, két klasszisban egyeztek meg Conte-val. Miért olyan hihetetlen, hogy ez meglesz?" hogy miért??? OLVASD EL A CIKKET!! :))))))) szeptember elsején, lesz hozzád pár kérdésem!! :))))

rockitbaby 2013.05.17. 12:26:17

@rockitbaby: Én marha nem neveztem meg kiket látnék szívesen :P Na akkor pótoljuk. Én nem vagyok nagy Higuain, sem Jovetic fan, de kövezzetek meg, ha a kettőből kellene választani, akkor inkább a montenegrói. Talán azért, mert a ligát nem kellene szokni. Talán. Szélsőkben már azért nehezebb a dolog, és nem játszik elhanyagolható szerepet a taktika sem. Mert ha maradunk a 3-5-2-nél, akkor pl a fentebb említett lengyel, vagy szerb tökéletes, de a 4-3-3-ban elölre kevesek és nem is a posztjuk. Szóval én inkább a Dortmund-ból a Piszczek-Reus duót mozdítanám. Bár ez csak erős képzelgés, de hát ez most erről szól. Kettejük közül Reus lenne a drágább, mert Piszczek 12,5 millió, míg a német 30. Ellenben velük elég komolyan bővülne a taktikai repertoár!

babo0410 2013.05.17. 13:51:49

@4Evorg: A kezdőbe kell 3-4 játékos, at öbbi meg a pad minőségének a javítására kell. Attól függően, hogy Conte mit szeretne játszani. Ha 4-2-4 lesz a taktika, akkor kellenének szélső kp-sek, ha 4-3-3, akkor meg kell pár szélső csatár, kell bal védő is. De szerintem 3-4 ember a kezdőbe elég, és kell a padra minőségi csere. És a pletykák arról szólnak, hogy Conte szeretné kicserélni a csapatot. Akkor kell a 7-8 ember.

babo0410 2013.05.17. 14:00:19

@babo0410: Ja és akiket szeretne Conte, azok általában minőségi fiatal tehetségek, nem középszerek. De persze megértem, ha mindenki azt várja, hogy majd 20 millás játékosokat hozunk. Diamanti jó játékos, mellé Ogbona, Obiang, Jovetic, Higuain, Robben, Sánchez akiket említenek. Az hogy mellé felmerül Lodi neve? Szerintem ő nem lesz a Juve játékosa, de majd meglátjuk. Amúgy nem tudunk kiadni játékosokra 50 millákat. Én örülök, hogy inkább a tehetséges fiatalok felé fordulnak.

babo0410 2013.05.17. 14:01:26

@juve1986: Majd szeptember elsején visszatérünk rá! De nem baj, majd ha én röhögök a sok pesszimistán? Kivi leszek, ha tényleg jön Higu és Jojo ki mit fog mondani!

deluxe93 2013.05.17. 14:31:25

Ha jön higu meg jojo akkor még mindig nem lesz igazán jó csatárunk...

Hurka75 2013.05.17. 14:37:05

@venember83: Ha többen mennénk lehet kapnánk csoportos kedvezményt a repjegyre:)

Hurka75 2013.05.17. 14:41:04

@4Evorg: 5 játékos: Jovetic-Higany/Dzeko-Kolarov-Nani-Diamanti
Ennyinek bele kellene férnie az eladásokkal együtt!!!

Hurka75 2013.05.17. 14:43:25

@Tony.: Egyszerű a magyarázat: Barmotta!!!!

Hurka75 2013.05.17. 14:45:55

@juve1986: Nem kell neki elolvasni... Babo első kézből van informálva-Conte:):)

babo0410 2013.05.17. 15:07:28

@Hurka75: Látom nem változol! Az hihetőbb, hogy úgyse jön jó játékos, sz.r csapatunk lesz, és soha semmit nem fogunk elérni? Csak nekem az elmúlt két szezon nem ezt mutatta.
@deluxe93: És ők miért nem jó játékosok? Szerintem jók lesznek ők. Jovetic amúgy is itt a blogon nagyon le van nézve. Közben meg a Chelsea, a City és az Arsenal is szívesen látná. Nektek ki lenne az aki megfelel? Agüero, Messi, Suárez? Az már jó csatársor lenne? Szerintem Higuval és Jojoval is jó lesz a csatársor.

Cannavaro 2013.05.17. 15:11:04

@Hurka75: tudom, ő napi kapcsolatban van a vezetőséggel... :DD
@babo0410: én már, most is röhögök az optimistákon, bár a te hozzá állásod, már egy másik dimenzió, de hagyjuk!!! de akkor nem leszek olyan vicces kedvemben, mivel én szeretném a legjobban, hogy neked, és ne nekem legyen igazam, de ez sajna esélytelen!!!! lényeg, hogy jót mulatok rajtad, mert már nem idegesítesz. :)

babo0410 2013.05.17. 15:18:30

@juve1986: Mert szerinted én nem röhögöm ki az állandó károgókat? Mi kell még ahhoz, hogy ne károgjon a többség? Két bajnoki első hely, egy BL nyolcaddöntő, mi kell még? De mindegy is, nem vitatkozom, mert értelmetlen. Vannak akiknek úgy, jó, ha minden rossz, mert mindig bele kell valamibe kötni!

tjunior 2013.05.17. 15:44:52

Azért az látszik a huhogóknak teljesen mindegy mit nyilatkozik Marrotta. Ha kalap van rajta az a baj, ha nincs az. Esküszöm azon sem csodálkoznék ha páron a hírt se olvasnák el, csak meglátják Marrotta fejét egy hírnél és beindul a pavlovi reflex...fika fika fiak. Aztán jön az egymásra licitálás a hülyeségekben, így jutunk el olyan kijelentésekhez hogy ugyanaz a helyzet mint 2 éve. Valóban? EEzt így komolyan leírja valaki? :D

Cannavaro 2013.05.17. 15:45:22

higu,jojo,sanchez,dzeko,J.martinez ez mind előre lépés lenne szerintem csak ezeket a marotta éra alatt mi nem vesszük meg maradunk a "jól bevált" régieknél 1 max 2 elmegy és llorrente-vel meg egy anelka,benna szintű zs megoldással vagy egy "tehetséges ifivel ki leszün egészülve én ezt a forgatókönyvet látom reálisnak agnelli,marotta és egy régebbi nedved interjú alapján.

Cannavaro 2013.05.17. 15:55:24

@babo0410: mondja az, akinek meg minden jó...
@tjunior: babonak rokona vagy?? :)) marotta mindig elmondja, hogy nincs pénzünk nagy nevekre, ami azt jelenti, hogy peluso,padoin,anelka!!!! na ilyenekre számítok!!! amikor meg olyat mondd, hogy bl-t nyerünk még jóhogy körberöhögjük, mert ahhoz minőséget kéne igazolni, amire ő képtelen! most nyilatkozta hogy fokozatosan építkezünk akkor ti komolyan elhiszitek hogy higu, meg jojo, meg nani??? most nyilatkozta, hogy fokozatosan javulunk meg ilyenek!! ez tipikus politikus duma!!! PARASZTVAKÍTÁS!!! ezzel azt vezeti elő hogy ne várjuk higu,és jojo szintet.

tjunior 2013.05.17. 16:03:26

@juve1986: Ja, mert nem állok be a huhogókhoz. Ti pedig gondolkozhatnátok, hogy a Agnelli-Paratici-Moratta trió a 2.évtől fogva Contéval kiegészülve, honnan hova vezette a Juventust. Mert 3 éve egy szétesett koncepciótlan csapatot vettek át BL nélkül, és 3 év után mi a helyzet? Komolyan nézzetek már ki egy kicsit az előítéleteitek mögül és csodálkozzatok rá a tényekre. A fejlődés töretlen eddig, bárki bármit mond. Az örök elégedetlenkedőknek soha semmi nem jó, egy BL negyeddöntő semmi, egy sima bajnoki címvédés semmi, lényeg hogy lehessen ész nélkül fikázni. Ja persze parasztvakítás, de akkor ez vakító fény a több olasz csapatot is elvakította másképp nem lehetséges hogy bajnokságot nyertünk, de még a Chelseat is stb. stb.

Cannavaro 2013.05.17. 16:21:29

@tjunior: én nem mondtam, hogy nem volt fejlődés, de a továbbfejlődéshez marotta kevés!!! és nem hiszem, ha lett volna egy értelmes milan vagy inter most is bajnokok lennénk. elismerem az eredményeinket, de az a chelsea nem volt olyan nagy dolog, akkor volt a legrosszabb formában a chelsea. a shaktar-t is utolsó fordulóban, már továbbjutva(mármint a shaktar) vertük, a celtic-ről ne is beszéljünk. szép szezon volt, de nem kell ám elájulni. marotta erre talán jó vol(bár én conte mentalitásában, a már itt volt játékosokban, és 2 totál mákos igazolásban látom a bajnoki címeket, és nem marotta érdemeként)de a fejlődés első lépése az lenne ha elhúzna a búsba!!!!

Hurka75 2013.05.17. 16:48:19

@juve1986: +1
Én Barmotta utódjával kezdeném az igazolásokat!!!! Ha ezek után sem tud klasszis/top játékosokat igazolni akkor valszeg neki tényleg ez a csúcs.Eddig ment az ugatás, hogy nincs se preztizse, se pénze nincs a klubnak. Most minden adott lenne egy jó mercatohoz!!!!

tjunior 2013.05.17. 18:48:25

@juve1986: Ha volt fejlődés akkor honnan tudod hogy Marottával nem lesz további? Ha elismered az eredményeket akkor hol a probléma? Mert neked prekoncepcióid vannak Marottával? Ez az érv?
Ez nekem mindig vicces érv, hogy totál mákos igazolás, meg szerencséje volt. Nem volt egy kicsit túl sok szerencséje Pirloval? Pogbával? Barzaglival? Vidallal? Bonuccival? Lichtsteinerrel? stb. Ezek szerint Marrotta a világ legmákosabb sportigazgatója...vagy...ami sokkal logikusabb magyarázat, tud valamit erről az egész focibizniszről.
Ezekkel az érvekkel akkor küldjük el mondjuk Bonuccit/Vidalt/Pogbat, mert eddig jó, volt nyertünk vele 2 scudettót, de SZERINTEM a továbblépéshez már kevés. Ez így nem túl szubjektív? Nem a tények ellen való? dehogynem.

Tony. 2013.05.17. 19:03:12

@tjunior: Szerintem meg az halál unalmas, hogy egyesek odáig már nem jutnak, hogy mögé lássanak, hogyan, milyen körülmények között érkeztek ide a játékosok.

Csak ennyi: 'jött 10millióért ez, az, meg amaz' király ez a Marotta, annyira jó szeme van mindenhez hogy kész.

Persze aki az elejétől végéig követi a mercatokat azonnal látja, hogy milyen munka folyik valójában. Vergődés 2 hónapig aztán a zs terv érkezése. A múlt nyári csatárhajkurászás, majd Bendtner érkezése az ami leginkább Marotta munkáját bemutatja.

tjunior 2013.05.17. 19:40:55

@Tony.: Hát ez elég nagy öngól volt több okból
egy, mert te mögé látsz a dolgoknak ugye? ez alapján értékeled a helyzetet, tisztában vagy a klub pénzügyeivel, belső viszonyaival. Csak a tényekre hagyatkozhatubk, gyózelem-döntetlen vereség, kapott-rúgott gól, címek ennyi
kettő, csipkebokor vessző
három, ha eddig volt fejlődés, ezt elég nehéz lenne tagadni, ha jöttek az eredmények, ezt is elég tagadni, akkor hol az érv arra, hogy Marrottával ne folytatódhatna az eddigi folyamatok? Hol?
négy, senki sem mondta hogy Marrotta nem tévedett, ezen kár rugózni
öt, valóban baromi unalmas ez a állandóak vita a végtelenül szubjektív, tényeket figyelmen kívül hagyó szemellenzős ló magatartással

4Evorg 2013.05.17. 19:52:50

@tjunior: Itt nem azzal van a baj, hogy valaki nem károg. Nem is kell, viszont az, hogy ha valaki le meri írni, hogy véleménye szerint Marotta nem jó szakember és nem bízik már a mercatoban (jogosan), akkor jön VALAKI és még állandóan simára van fényezve Marotta, Conte, a keret minden tagjának az a bizonyos testrésze.

Ha már a tényeknél tartunk, azt vizsgáld meg, hogy Marotta hány igazolása jött be és hány nem (az elköltött milliókat figyelembe véve), szerintem aránylag objektív alapon meg lehet ezt ítélni.

Továbbá, ha nincs pénz, akkor miért kell jóelőre hülyeségeket nyilatkozni?

danimester1 2013.05.17. 20:05:09

Remélem most már a meghatározott irány a minőség lesz!Nem hiszem,hogy nem lesz legalább egy,de inkább kettő ilyen igazolás.Viszont a többit tekintve jön megint a szokásos olasz sztár(ok).Remélem ez a jelentős változás azt fogja jelenti,hogy a feleslegtől meg fog válni mihamarabb.Abban is bízom egy-egy játékos miatt nem fogja az egész mercatot beáldozni és időben fog igazolni.Ismerjük Antoniot és ha valaki nem tud beilleszkedni annak sanyi...Nálam Cobretti az utolsó utáni esélyt kapja meg,hogy valóban mutasson valamit,mert egy top/minőségi játékost minimum el kell tudni hoznia,de hát tudjuk milyen...(lehet én is a károgók közé tartozom,de hihetetlen/hiteltelen a faszi és nem lát túl olaszon.)

Cannavaro 2013.05.17. 20:20:37

@tjunior: ugyanazt mondom neked is, mint babo-nak! térjünk vissza szeptember elsején erre!! magyar politikusokon nevelkedve, tudom milyen a hozzá nemértést, kamu paraszt vakítással leplezés, amit marottád csinál. találkozunk itt szeptemberben!!!!!!!

Hurka75 2013.05.17. 20:33:15

@4Evorg: Amióta döglődik a másik blog, azóta idejár okoskodni. Nem érdemes vele foglalkozi!!

tjunior 2013.05.17. 21:17:07

@4Evorg: bocs de az első bekezdésed tényleg nem tudom értelmezni, valószínű 1-2 rag lemaradt, nem fikázásból de tényleg így van.
Állok elébe, dobj egy +/- listát és megvitatjuk, csak kezdésnek, Quagliarellát hova teszed?
Most komolyan egy sportigazgatótól tényleg azt várod május közepén hogy felfedje a lapjait? Moggi mit csinált amikor itt volt? Ravaszul taktikázott, A-t mondott, B-t csinált, ez nála abszolute pozitívum, Marottánál meg nagatívum? Mondhatnám Gallianit is, aki egyfolytában majmot csinál a sajtóbl.
@Hurka75: hogy is írtad? szólásszabadság van, na akkor tartsd magad a magasztos elveidhez :) amúgy melyik blogra gondolsz? :D

4Evorg 2013.05.17. 21:31:25

@tjunior: Bocs, elég hosszú nap volt és fáradt vagyok. Valóban értelmetlen a mondat. Természetesen azt akartam írni, hogy nem baj, ha nem károg az ember, az viszont szerintem gáz, ha egyesek (és itt nem rád célzok) Marottát, Contét és minden játékost istenítik.

Most ha nem haragszol nem írnám le játékosokra bontva az értékelésemet Marottával kapcsolatban, régebben ugyanis nem egyszer megtettem, keresd vissza ha nagyon érdekel. Nálam ha nem is annyira, de rossz a mérlege. Quagliarellat pedig egyértelműen a kevés pozitív igazolásai közé sorolom.

Félreértesz! Nem várom, hogy fedje fel a lapjait, de következetes attól még lehet. Ez nem zárja ki azt, hogy sunyi (is) legyen. Amúgy ha megnézed az elmúlt évek Marotta-nyilatkozatait, láthatod, hogy szinte mindig ugyanígy kezdődik, majd hasonlóan folytatódik a dolog. Nagy ígéretek --> finomítjuk a mondandót --> pöcsölés a kiszemelt játkosokkal kapcsolatban --> bebukjuk őket, majd jön a rizsa, hogy úgysem volt rá pénz stb.stb.

Amúgy Hurka szerintem nem rád gondolt.

babo0410 2013.05.17. 22:06:02

„A jelentős változás kifejezés talán túl erős jelentéssel bír – nem hiszem, hogy ez megtörténik. Fokozatosan kívánunk javulni. Meglátjuk, mi fog történni az átigazolási piacon. Nem minden cél érhető el”
Na ezt megkérdezem hol olvastátok? Én Gazettán teljesen mást olvastam. Ott így olvasható:
"Nem lesz jelentős változás? Ez egy nagy szó, de mi lényegesen a nagyratörő célok felé fogunk mozogni, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki minden versenyből, amiben részt veszünk. Megpróbálom tovább javítani a minőséget."
És ezzel nem akarom egyik szerkesztőt se megbántabni, de ez így van fenn a Gazetta oldalán. Nem tom honnan vettétek, és melyik verzió az igaz, de ez így teljesen másképpen hangzik!

4Evorg 2013.05.17. 22:14:41

@babo0410: Én nem tudom, hogy a Gazetta oldalán mi van, de Marotta a Football Italia szerint a következőket mondta:

“'Substantial change' is a big phrase – I don't think that will happen.
“We want to improve gradually.
“We'll see what happens. Not all goals are achievable.”

Az első mondat nem kérdő mondat, hanem kijelentő és eszerint teljesen korrekt a fordítás, a de mindjárt utánanézek a gazettás változatnak is.

Tony. 2013.05.17. 22:26:43

@tjunior: Jah, mert te a tényekre hagyatkozol amikor beírogatod Vidalt,Pogbat,Pirlot,Barzaglit és a többieket, hogy milyen olcsón, milyen zseniális megoldásokkal szerezte őket stb.

Hát ezek szerint jobban belelátok, mert tudom, hogy ki milyen helyzetben volt, kinek volt szerződése, kit akartak kidobni a csapatától, ki volt Rudi Vöeller stb, stb stb stb...

Azt mondom kibaszottul örülj, hogy Conte kapta a csapatot és az egész Serie-A lezüllött a béka segge alá, mert Marotta megoldásaival sehol nem lennénk. Meg is látszott amíg Del Neri volt itt, mire mentünk.

babo0410 2013.05.17. 22:40:27

@4Evorg: Okes, nem akartam tényleg kötekedni, de én meglepődtem, hogy ez érdekes, hogy mintha nem így szerepelne sem itt, sem a JH-n. Én nem akartam kötekedni. Csak érdekes, hogy a Gazzettan teljesen más értelmezésben van fenn. Így az egyik forrás jelentősen átírta a nyilatkozatot.

4Evorg 2013.05.17. 22:42:37

@babo0410: Nem vettem kötekedésnek. Mindenesetre olaszul is megnéztem fordítóban, arról nem mernék most itt nyilatkozni.

tjunior 2013.05.17. 22:47:03

@Tony.: hűha el ne ájuljak már attól mert tudod ki a leverkusen sportigazgatója :). és azt tudod Arturo miért nem hosszabbította meg a szerződést a bayernnel, ha már ekkora ász vagy?
Elmesélem, hosszabbítani akart, de a Colo-Colo-nál beintettek, mert ha hosszabbít akkor utána már nem részesülnek az átigazolási pénzből, Vidal pedig korrektül tiszteletben tartotta a nevelőegyesülete érdekeit.
Kit akartak kidobni a csapatból? talán Pirlora gondolsz akit Allegri más poszton akart játszatni? és a Milannál a harminc éves játékosoknak már csak egy évvel hosszabbítják meg a szerződését? A hülye Marotta meg elépakolt egy 3 éves szerződést?

Megjegyzem ha ennyire tisztában vagy a csapat dolgaival, akkor Paraticit miért nem fikázod? mert nem ő nyilatkozik? Marrotával közösen felelősek az átigazolásokért. Akkor meg? :)
Ja és kibaszottul örülök Conténak, a győzelmeknek, a megnyert címeknek :), te meg örök elégedetlenkedő főj a saját levedben, egyszer talán megtanulod értékelni a dolgokat :)

MdewC 2013.05.17. 22:54:55

Nem olvastam végig a vitákat. Nyilatkozatról: Semmitmondó tartalom nélküli blabla. Nem kell vele foglalkozni és előre leírni a mercatót. Még el se kezdődött! Bízom a csodába, szánalom lesz ha nem hozunk minőségeket. Mindenki rajtunk röhögne, ha 3 év alatt nemsikerülne hiányposztokat megerősíteni. Játékosokról: Higu és Jojo erősítés lenne, ezzel sztem kár vitatkozni... Csak jöjjenek végre...

Tony. 2013.05.18. 00:18:31

@tjunior: Te meg megtanulod, hogy Vidal sosem játszott a Bayern-ben.

Amúgy meg ember mi köze a témához a Colo-colo storinak? 2 csapat el akarta vinni, de mivel a sportig. nem akarta a bajoroknak adni, így igazolhattuk le mi. (ez ami a Juve-ra vonatkozik).

Igen pl. Pirlo-ra gondolok. Jól írod. A közvélemény és a saját klubja által is kiégettnek titulált játékos volt, akivel igazán már nem számoltak.
Vagy Barzagli, ha akkora játékos lett volna, hogy lehet hogy 500.000re árazták be? Jah, mert biztos Marotta rájuk szólt!

Tudhatnád, hogy mindig az a személy kapja a kritikát, aki a végső döntést hozza, vagy aki az előtérben van. Conte helyett sem szidhatjuk Carrera-t, mert rosszul mér föl egy játékost meccs előtt.

Kritikus pedig nyugodt szívvel lehetek, mert szurkolóként megtehetem, és mivel te két hete vetődtél erre a blogra, majd rájössz, hogy itt nem csak rózsaszín felhőben járó véleményformálókkal lehet találkozni.

babo0410 2013.05.18. 00:19:40

@Tony.: Csakhogy anno mi a Barca orra elől igazoltuk le!

csakajuveésalex 2013.05.18. 01:12:56

@Tony.: @babo0410: @MdewC: @tjunior: @4Evorg: Hát srácok szerintem vége a párbajnak.tjunior,babo0410 kikaptatok.
Tony ... ezt oda tetted!
"
Kritikus pedig nyugodt szívvel lehetek, mert szurkolóként megtehetem, és mivel te két hete vetődtél erre a blogra, majd rájössz, hogy itt nem csak rózsaszín felhőben járó véleményformálókkal lehet találkozni.
"
én sírtam a röhögéstől egy fárasztó nap után jim-cocal a kezembe olvasgatva.

babo0410 2013.05.18. 01:35:48

@csakajuveésalex: És mit tett oda Tony? a sok hülyeségét? Mindent meg tud nagy f.szságokkal magyarázni! Nem kellett, lejárt a szerződése, ingyé volt, el akart menni, riválisnak nem akarták eladni, stb, stb. Mert mindent meg kell magyarázni, csak lényeg, hogy Marotta szánalmasnak legyen beállítva! De ehhez csak gratulálni lehet. Jó éjszakát!

tjunior 2013.05.18. 07:55:11

@Tony.: elírtam, Bayer helyett BayerN, szörnyű :).
Hogy jön ide a Colo-Colo? Egyszerűen, annyira bizonygattad hogy mennyire vagy képben vagy az átigazolások terén, kíváncsi voltam mennyire, mi van a szöveg mögött egy példán keresztül. tisztában vagy-e a Vidal strtori részleteivel. Nekem nem úgy tűnik, az nem elég hogy Rudi Vöeller, Rudi Vöeller, de mindegy is, ez tényleg csak egy kiragadott példa volt.
Minden játékoshoz van érv ugye? Vidalnak lejárt a szerződése? Pirlo mák volt? Barzglit a szél fújta ide, Pogba eltévedt, véletlenül került ide, Lichtsteinert a hangyák hordát össze nekünk. Tudod ezek egyesével még elmennének, de ha már a kritizálásom közben felsorolom az alap kezdő nagy részét...hmmm...én elgondolkodnék.
Micsoda? Carrerát nem kritizálhatjuk? vagy Allesiot? Miért nem?
Amúgy a kritikával semmi baj sincs, az állandó picsogással, a semmi sem elég jó mentalitással nekem van, persze ez az én egyéni szocproblémám. Ha ennyire szeretsz kritizálni, talán elfogadhatnád azt is ha a te nézőpontodat kritizálják.
Ja, nem 2 hete kerültem ide meg nem 3, de ha történetes így lenne az se számítana :)

tjunior 2013.05.18. 07:56:59

@csakajuveésalex: köszönöm, örülök hogy nem az érveimet röhögtél, az kicsit rosszul esett volna :)

Hurka75 2013.05.18. 09:31:36

@Tony.: Junika megszokta a másik blogon, hogy akármekkora faszságot ír, akkor is akad valaki aki fényesre nyalja....! Nem fogja fel, hogy itt nem kisfiúkkal blogol!

tjunior 2013.05.18. 10:09:03

@Hurka75: Pár helyről már rekord idő alatt bannoltak a kulturált viselkedés okán nagyfiú :)

tjunior 2013.05.18. 10:11:16

Amúgy meg zárjuk le a vitát mert kezd átcsapni nagyon olyan dologba amit nem akarok.

csakajuveésalex 2013.05.18. 11:00:30

@tjunior: egy dolgot kell észre vegyél.(ez az ami babo-nak nem sikerült)ezen a blogon többen bele vannak fáradva barommarotta ténykedésébe.nem azért mert mindíg szart csinál.nem.én értem , hogy amiket felsoroltatok azok roppant nagy húzások voltak(Pogba,Pirlo,Li,Barza,Vidal...stb)nem ezzel van a gond.hanem azzal, hogy két éve csak igérgetés van és nem veszünk végre egy igazi "10-est".Alex távozása előtt (sőtt már előtte 1-2 évvel) keresni kelett volna egy csatárt.Nem igérgetni és aztán a csalódás...
Minden szurkoló a világon egy csatárnak örül a kedvenc csapatába nem egy védőnek vagy kp-nak.Nekem ez nagy hiányérzet.
Aztán a sok kapufás igazolás...az hogy kinek a kérésére meg kinek a hugának a férjének a szobatársának a veje...faszt se érdekel.a szar az szar és ebből van több :( nem a JUVÉHOZ méltó.
Ettől függetlenül én nem fogom szidni amég megnyerünk mindent amit csak lehet,de észre kell venni , hogy lehetne ez jobb is!

babo0410 2013.05.18. 14:45:52

@csakajuveésalex: Majd ha te átutalod az 50-60 millát egy tpop játékosra, és utalsz mellé még 150 millát a fizujára, akkor majd lesz klasszis játékosunk! Addig meg nem kell siránkozni, hanem fel kéne fogni, hogy nincs 50 millánk Agüerora vagy Suárezre. Örüljünk, ha jön Higuaín, aki már szinte biztos, és mellé egy Jovetic. Erre van pénz. És szerintem ők remek játékosok. Nagyon jól fogunk járni velük is. És tavaly Van Persie amúgy majdnem meg lett! Ha nem jön közbe az MU akkor szerintem vagy eladták volna olcsóbban, vagy idén ő jött volna ingyen. Mert ugyanaz a stratégia volt nála is, mint Llorenténél, hogy nem adok 30 millát érte, csak x összeget, ami biztosan nem 10 milla volt! És mi az, hogy a nem Juvéhoz méltó igazolásból van több? Nem értem! Ezt légyszíves igazold! Max Padoinra illene ez a fogalom, de ő meg amít Conte elvár rendre teljesíti. De esetleg Martínez lehet még az aki nem méltó a Juventusra. De tudom neked senki nem jó. Emlékszem milyen károgás ment Vidal és Pirlo leigazolásánál is.
És itt én le is zárom a támát!

4Evorg 2013.05.18. 14:50:54

@babo0410: Tényleg nem akarok nekedállni, de nem te mondogattad pár hónapja, hogy "most már lesz pénz"? Tarts már ki egy álláspont mellett plíz! :)

csakajuveésalex 2013.05.18. 16:29:23

@babo0410: Ne zárjuk le a témát.Rendesen felizgattál a frappáns gondolataiddal.Bele megyek szivesen ebbe a kérdésbe.Kezdjük
50-60 milla 1 topp-ra...én nem mondtam ilyet.150millás fizu?kit akarunk megvenni?Messi+cr7+Ibra???vagy lemaradtam???
Én nem sírtam max a röhögéstől amikor görcsösen ragaszkodsz a futurisztikus elmerobbanásidtól.A JUVE komplexen nézve tökéletes munkát végez.Hiszen ott tartunk ahol...
Aguero nem hiszem , hogy 50 lenne , de Suarez biztos nem.Én örülnék is ha jönne Higu, de nme ő a megváltó és nem fogok egy kikukázott "sztártól" hasra esni.Jojo-t meg hagyjuk mert sose lesz a mienk.Tavaj majdnem megdugtam 1 szépségkirálynőt (aki a plaboyba is szerepelt,nevet nem említek ;) ) ,de mégse...Van Perec ugyan ez.
Nem JUVE mezre méltő játokos...no nézzük.
De Ceglie (őt nagyon sajnálom,h nem jött be neki egy igazi harcos)
Peluso (-)
Marrone (ő a másik akitől többet várnék)
Martínez (-)
Isla (lehet , h kéne neki az a +1 év...)
Giaccherini (remek csere , talán a legjobb,de...)
Vucinic (szupersztár...)
Giovinco (alig vártam , h vissza igazoljuk, nem értem mi történt vele)
Iaquinta (-)
Bendtner (úúú)
Anelka (több lehetőség kelett volna neki)
Matri (ááá)
ők nem azok vagy még nem azok.te biztos jövőre is bajnokságot nyernél ezzel a kerettel.
Nekem senki nem jó?! Te nem ismersz engem ember és nem is fogsz , mert sokat nem fogunk bratyizni mert egy pöcs vagy ezt folyton bizonyítod más blogozókkal szemben és ez szánalmas,de tudom a szemedben én vagyok az ami persze engem roppant módon nem izgat fel.
Rendesen tapsoltam örömömbe amikor megtudtam Pirlo ingyen a mienk.Nekem nincsenek előitéleteim azzal aki jön még a colosra is kváncsi vagyok , de a JUVÉNAK kell egy új DEL PIERO és neki még csak a közelébe sincsenek ezek a játékosok.Egy idióta vagyok mert egy ilyen játékost akarok istenteni?Vágyom arra hogy az ellenfél remegjen amikor meglátják a JUVE "10-esét"?!
Szarok rá mit gondolsz.Mint mondtam 1 fasz vagy és Marottával lecidázhatjátok egymást nyugodt szívvel.Puszi

tjunior 2013.05.18. 16:49:35

@csakajuveésalex: Többen írták már, hogy had kritizáljak már, megtehetem, szívem joga. Okés, de akkor néha vezessünk már fel valami előremutató dolgot is. Kíváncsi lennék, te szerinted milyen egy reális mercato jelen helyzetben. Komolyan érdekelne, őszintén mondom

csakajuveésalex 2013.05.18. 17:59:06

@tjunior: :)
nem érted mire gonolok.nekem nincs bajom a mostani helyzettel ezért nem is szidom Marottát.nekem az az 1 igazolás hiányzik.nem emlékszem olyan juvéra ahol nem volt meg az a bizonyos 10es.ennyi.

Hurka75 2013.05.18. 18:25:00

@tjunior: Max kettőt tudál mondani????????????????????

tjunior 2013.05.18. 18:57:02

@Hurka75: légy rá büszke, hogy csak kettőt TUDÁL mondani :)

Hurka75 2013.05.18. 20:35:59

@tjunior: Tudál?????????????? Az mit jelent???????????? Amúgy én csak egyetlen egyet tudnék mondani, ami a hozzád hasonló kezdő melegek miatt volt!!!!!!!!!!

Hurka75 2013.05.18. 20:37:13

@Hurka75: Tudnál!!!!!!!!!!!!!! Egy kis öngól belefér??????????

4Evorg 2013.05.18. 20:38:59

Srácok, lehetőleg maradjunk már a témánál! :) Köszönöm!

babo0410 2013.05.19. 11:27:51

@4Evorg: Pénz van, de nem 50-60 millás játékosokra, pláne nem úgy, hogy azok akiket ilyen áron lehetne megvenni, azokat sajnos az arab/orosz tulajú klubok is meg akarják venni, és nem mellesleg 10 millás fizukat kérnek. Pénz idén van, de gondoljunk bele. Állítólag eladásokkal lesz 80-100 milla igazolni. Abból vehetünk 2 játékost, vagy 7-8-at, ahogyan azt Conte kérte. Egyértelműen az utóbbit választom, pláne, ha ilyenek jönnek, mint Tévez/Jovetic/Sánchez-Higuaín, Diamanti, Zuniga/Kolarov.

Hurka75 2013.05.19. 17:44:31

@babo0410: Pontosan! A Man. City-től lehetne "kukázni" rendesen: Tévez-Dzeko-Kolarov.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása