Buffon: "A scudetto minket illet!"

Gigi Buffon szerint kétség sem férhet ahhoz, hogy klubja Olaszország legjobbja, amit egyértelműen jelez az a tény, hogy 2011/12-es szezon után a bajnoki cím (valószínűleg) ismét Torinóban köt majd ki.

Az olasz rekordbajnoknak csupán egy pont kell ahhoz, hogy matematikailag is bebiztosítsa bajnoki címét, ami zsinórban a második Serie A elsőség lenne az elmúlt években.

Buffon Gianluigi_Jeep.JPG"Ezt a szezont úgy kezdtük el, hogy mi vagyunk a bajnoki cím fő várományosai, szemben a múlt évvel, amikor rendkívül motiváltan játszottunk, de a Scudetto megnyerése csupán ajándék volt. Mindenesetre a győzelem mindig nagyszerű eredmény." - mondta az olasz válogatott kapus.

"A bajnoki arany egyértelműen nekünk jár, hiszen ha a tabellára nézünk, láthatjuk, hogy a szezon kezdetétől a végéig mi állunk az élen. Rajt - cél győzelmet arattunk."

"Antonio Conte? Ő a megfelelő ember a Juventus számára és megérdemli, hogy ő üljön a kispadon."

Buffon végül ejtett néhány szót csapattársáról, Andrea Pirloról is, akinek önéletrajzi könyve a napokban jelenik meg.

"Az elmúlt két évben ő volt az az ember, aki a különbséget jelentette a Juventus számára. Határozottan el tudom képzelni, hogy karrierje befejezése után Pirlo az edzősködéssel foglalkozzon." - zárta mondandóját a hálóőr.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr75263647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2013.05.03. 20:24:41

A mesterrel kapcsolatban nem egészen értek egyet,mert idén már visszafogottabb volt mint tavaly.Változtatások nélkül(taktikai felállás), túlrotálta a csatárainkat,Mirko sokszor érthetetlenül kapott lehetőséget a teljesítménye nem volt megfelelő,míg más(oka)t indokolatlanul padoztatott vagy adott lehetőséget.A cseréket sokszor nem időben,értelmetlenül csinálta úgy,hogy lényegében nem is érdemben hanem posztot posztra cserélt.(igaz a keret minőségben sovány)Az eltiltás hátráltatta szerintem és mintha félénkebb,bátortalanabb lett volna miután visszatért.A nyáron remélem kipiheni magát és kitalál valami olyan újat mint 2 évvel ezelőtt,amihez megkapja a minőségi igazolásokat is.Ettől függetlenül jelen esetben én sem tudnék mást elképzelni a helyére és nem is akarok.Respeckt Conte!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása