Vučinić adja a kilincset Džekonak?

Egyes hírek szerint a Juventus készen áll értékesíteni Mirko Vučinić játékjogát a Manchester Unitednek, hogy ezzel részben finanszírozza Edin Džeko leigazolásának költségeit.

Dzeko Edin_piros-fekete.jpgA bianconero klubnál ugyan hivatalosan tagadják, hogy elégedetlenek lennének a rendelkezésre álló támadósorral, azonban a rengeteg hír egy top csatár érkezéséről és Antonio Conte kívánságairól azt jelzi, hogy a torinóiak idén végre valóban meg kívánják erősíteni a csapatot egy vérbeli gólszerzővel, de a kiszemelt játékos, Zlatan Ibrahimović fizetése komoly akadálynak bizonyulhat.

Az Il Sussidiario értesülései szerint ezért a klub a Manchester City csatára felé irányította figyelmét, így Edin Džeko jelentheti a szurkolók által oly régóta várt erősítést. A bosnyák válogatott neve nem először merül fel a Juventus csapatával kapcsolatban, mivel a játékos rendkívül közel került a Torinóba igazoláshoz 2011 nyarán, azonban végül a Manchester City csapata mellett döntött.

A testfelépítése és testi ereje adta előnyöket komoly pozitívumként értékeli a Juventus vezetősége, mivel a Serie A mezőnyében elég kevés a magas középcsatár.

Más forrásokból olyan híreket is olvasni, miszerint a torinóiak a bosnyák leigazolása érdekében egy másik játékosuk, a montenegrói válogatott csatár, Mirko Vučinić értékesítését fontolgatják, aki idén számtalanszor ráncolta a szurkolók homlokát unott játékával és számos kihagyott gólhelyzettel.

A Libero napilap értesülései szerint a manchesteri vörös ördögök örömmel szánnának jelentős összeget arra, hogy keretükben tudják a huszonkilenc éves montenegrói válogatottat, aki az AS Roma csapatától érkezett a Juventushoz 2011 nyarán tizenöt millió euróért. Sir Alex Ferguson érdeklődése a csatár iránt nem új keletű, a téli átigazolási szezon óta olvasni híreket, miszerint az edző szívesen venné, ha csatlakozna csapatához a Juventusban sokszor kedvetlenül játszó, ám olykor zseniális megmozdulásokra is képes játékos.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr745260956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurka75 2013.05.02. 13:42:51

Hol kell aláírni??

juventino92 2013.05.02. 14:26:25

Kacsa...egy az hogy egy Citys csatárnak biztos jóval kevesebb a fizetési igénye mint Ibráé...sőt Ibra már szerelmet vallott úgymond rendesen leírták nem egy újságíró biggyesztette oda hogy Ibra szeretne Juvéba játszani megint, innentől kezdve Ibra alkuképes lehet. Másik meg hogy centerünk már érkezik Llorente személyében még ha nemis ennyire technikás de várjuk ki a végét...a Vucis része meg, megint egy jó újságírói ténykedés...nemtudom hogy egy olyan csapatba ahol az összes csatár aki ottvan bármelyik másik csapatban kezdő lehetne és akk még Lewandowskit is szóba hozzák velük, mer sztem a Bayernbe nemfog menni a lengyel...minek kéne egy ilyen csapatba egy lassan 30as éveit koptató még sehol igazán nagyot nem alakító(mint pl RVP vagy Zlatan) Vucinic?

pedronegro (törölt) 2013.05.02. 14:56:20

Itt van már Llorente, minek még egy zsiráf??? Tököm tele van már ezekkel a csatárokkal! Továbbra se értem mit kezdünk ezekkel a zsiráfokkal ha nem lesz aki kiszolgálja őket. Akkor csak Ibra, mert ő egyedül is megoldja és akkor maradhatnak a fantasztikus szélsőink. Valaki megszámolhatná hogy az egész szezonban hány pontos beadása volt a szélsőinknek mert szerintem negatív világrekord ez a teljesítmény.

b.tom 2013.05.02. 16:01:03

@pedronegro: szerintem is itt lesz a bökkenő. az összes csatárunkat odaadnám dzekoért, higanyért is, de ha ők jönnek llorente mellett, akkor a széleken is komolyan változtatni kéne, mert ilyen típusú csatárok sírva fognak röhögni asa és lichti beadásai láttán.
ezért lenne ideálisabb suarez vagy ibra, aki tudna mit kezdeni a szélről beívelt labdákkal, ha eljut hozzá, de megcsinálja magának is a helyzetet.

babo0410 2013.05.02. 17:40:42

Neki jobban örülnék, mint Higuaínnak. De mellé kellenének szélsők is. És nálla is fen tartom azt a véleményemet, hogy Ibra-val együtt kifejezetten nagy igazolás lenne. De amúgy szélsők is fognak jönni. Szerintem azért keresünk Llorente mellé még egy ilyen típusú középcsatárt, mert 3 támadós rendszert szeretne Conte, és melléjük jön pár nagyon jó szélső támadó, mint Pl. Robben, akinek nem örülnék, mert roppant önző.

babo0410 2013.05.02. 17:41:47

Ja és akkor Gio is maradhatna, mint szélső támadó. Azon a poszton nagyon jó tudna lenni szerintem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása