A góllövők nyilatkozatai

A vasárnapi meccset követő nyilatkozatában Claudio Marchisio csapattársait emelte ki, amiért kiváló jellemről tettek tanúságot a városi rivális elleni 2-0 arányú győzelem során.

Marchisio Claudio.jpgA győzelemmel Antonio Conte csapata újabb lépést tett a már szinte elkerülhetetlen címvédés felé, ehhez a lépéshez pedig jelentősen hozzájárult Claudio Marchisio azzal, hogy gólt szerzett a derbin, azonban a középpályás véleménye szerint inkább csapattársai erősségének köszönhető a címvédés szinte tapintható közelsége.

„A mérkőzés hasonlított a Torino elleni idei első találkozónkra” - nyilatkozta a középpályás a Juventus.com oldalnak. „Nehézségeink akadtak feltörni a Torino védelmét a saját stadionunkban, és ma is ugyanezt tapasztaltuk meg. Azonban végül sikerült betalálni és elhozni a pontokat. Kiváló jellemről tettünk tanúságot.”

Amennyiben a Juventus pontot szerez a Palermo elleni vasárnapi találkozón, a torinói csapat megvédi a bajnoki címét, Claudio Marchisio pedig már szinte ízlelgeti a saját szurkolók előtti örömöt.

„A gólomtól eltekintve boldog vagyok a győzelem miatt, mivel hajszálra vagyunk attól, hogy sorozatban másodjára bajnokok legyünk. Megvan a lehetőségünk, hogy a scudetto megvédését saját szurkolóink előtt ünnepeljük otthon, még ha egy, a túlélésért játszó Palermo ellen is kell pályára lépnünk.”

A mérkőzés kapcsán megszólalt a másik gólszerző is, Arturo Vidal a fejlődés fontosságát emelte ki: „Továbbra is fejlődnünk kell. Erre folyamatosan szükség van, és ezt is tartjuk szem előtt, mivel a célunk mindent megnyerni”.

„Nehéz mérkőzés volt” - nyilatkozta a chilei válogatott. „A Torino jól játszott és taktikailag is felkészültnek bizonyult. Kemény meccs volt – amilyenek általában a derbik. Rendkívül fontos volt megszerezni a győzelmet, így pedig már nincs sok lépés hátra. Azonban még mindig szükségünk van egy pontra, szóval továbbra is alaposan készülnünk kell és nagyszerű játékot kell nyújtanunk a Palermo ellen.”

„A meccs után majd ünnepelhetünk…” - zárta optimistán nyilatkozatát Arturo Vidal.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr25252204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2013.04.29. 17:08:17

Én csak egy apró szívességet kérnék,ha lehet!Focit lássunk végre és legyen fiesta!!!!Ünnepeljünk egy gólgazdag meccsel és a kezdőbe ne lássam Mirkot!
Matrival mi van?!?!Még csereként sem látom...Lehet összeveszett a társakkal vagy Contéval?!(pedig keret tag és tudomásom szerint nem sérült...)

WASD 2013.04.29. 18:41:14

@danimester1: Remélem, hogy Matri összeveszett valakivel az csak nekünk jó. Quagliarella kell a kezdőbe ha már 3511-be játszunk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása