Conte rotációra készül a Milan ellen

A Juventus edzője, Antonio Conte megerősítette, hogy a Milan elleni, szerdai kupamérkőzésen lehetőséget kíván adni néhány, eddig kevesebbet szereplő játékosának.

Conte Antonio_1.jpg"Várható egy kis rotáció." - árulta el Conte ma reggel. "Luca Marrone fog játszani Pirlo posztján, mivel látni szeretném, hogy mire képes. Ő képviseli a jelent és a jövőt, s látni akarom a fejlődését."

"Az Olasz Kupa lehetőséget kínál arra, hogy pályára küldjem azokat, akik eddig kevesebbet játszottak a szezon során. Nehéz feladat lesz, azonban így felbecsülhetem majd a játékosaim fejlődését." 

Claudio Marchisio sérülés miatt hiányozni fog a csapatból, s egyelőre kérdéses, hogy Mirko Vučinić bevethető lesz-e a mérkőzésen.

"Marchisio sérülése szerencsére csak egy durvább zúzódás." - folytatta Conte. "A következő néhány nap alatt felépül majd belőle. Örülök, hogy semmi komoly."

"Vučinić állapota stabil. Szépen gyógyul, s mi odafigyelünk majd arra, hogy mennyi játékidőt kap. Nem vagyok biztos benne, hogy kockáztatni fogok vele holnap."

A Juventus néhány nappal a Sampdoriától elszenvedett váratlan vereséget követően tér majd vissza a Juventus Stadiumba.

"Soha nem lenne szabad ilyen vereségeket elszenvednünk, mikor emberelőnyben játszunk. Meg kellett volna nyernünk a találkozót. Akadtak furcsa jelenetek, amelyek során balszerencsénk volt."

A szerdai összecsapás során Antonio Conte ismét bizonyíthat a Milan edzője, Massimiliano Allegri ellenében, akivel a tavalyi szezon során nem volt zökkenőmentes a kapcsolata.

"Bajnokságot nyert, s kiváló munkát végzett a Milan csapatánál. Ellenfelek vagyunk a kispadon, de tisztelettel és szeretettel viszonyulunk egymáshoz."

"Az Olasz Kupa megnyerése vitán felül reális célkitűzés lehet a Milan számára, de számunkra pontosan ugyanannyira az." 

"Egy remek Milánnal csapunk össze holnap, s mi elszántak vagyunk, hogy jó teljesítményt mutassunk majd."

Contét megkérdezték arról is, hogy van-e igazság a Didier Drogba lehetséges érkezéséről szóló pletykákban.

"Beppe Marotta és jómagam is az igazságot mondtuk Drogbával kapcsolatosan. Teljesen normális, hogy az igazgató számos játékost szemmel tart."

"Azután, az anyagiak és a játékos válaszának függvényében, meghozzuk a döntést az ügyben. Semmi újdonsággal nem szolgálhatok, mivel Marotta semmi újat nem mondott nekem."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr255005111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Ocean 2013.01.08. 13:12:23

"Semmi újdonsággal nem szolgálhatok, mivel Marotta semmi újat nem mondott nekem."
Feleslegesen várom, hogy a félszemű helyett lassan más transzferguruban gondolkozzunk? Állítólag Caceres el akarja hagyni a csapatot a kevés játéklehetőség miatt. Felfoghatatlan számomra Peluso és társaik érkezése, eszméletlen..

Tony. 2013.01.08. 13:21:58

Ki akarunk esni? Persze tudom,hogy a Milan nem olyan acélos,de tavaly ilyenkor a Roma ellen Pirlo kezdett.

Biztosra vettem a továbbjutást, de így elég nyögvenyelős lehet a meccs megtippelhetetlen kimenetellel.

Bár mindegy is, csak ezt a hulladék Peluso-t ne kellene látnom...

venember83 2013.01.08. 13:31:54

@Tony.: kétlem, hogy kiesés lenne a cél, akkor nem lett volna értelme a Samp ellen pihentetni Vidalt.

m.martin91 2013.01.08. 13:41:54

A rotáció önmagában most nem lenne gond, hiszen a Sampdoria ellen nem túl acélos kezdőt küldött pályára Conte, szóval ha ahhoz képest több változás is lesz, az nem feltétlen rossz.
Marrone játékára nagyon kíváncsi leszek, pláne hogy az eredeti pozíciójában fog játszani.

@Tony.: Szerintem Peluso biztos, hogy kezdő lesz. Egy kupa meccs pont jó lehet arra (még ha a Milan is az ellenfél), hogy belelendüljön a játékba (már a maga módján).

devil-z 2013.01.08. 14:14:08

@Mr. Ocean: igen, feleslegesen várjuk.
Jelenleg versenyben vagyunk minden kupában, pontokkal vezetjük a bajnokságot szóval az eredmények jönnek, csak maga a mutatott játék nem meggyőző. Hogy is lehetne meggyőző, ha szinte állandóan a teszkóból veszünk leértékelt 'játékosokat'.

Cacerest abszolút meg tudom érteni ha tényleg igaz a hír. Megértem, hogy nem alapember de Chiellini sérülésével neki kellene bizalmat szavazni és nem ennek a balfék Pelusonak.

Tony. 2013.01.08. 14:42:29

Én úgy vok vele, hogy Pirlo kivétele a csapatból mindig egy nagyobb kockázat felvállalását jelenti. Mikor ő nincs általában jobbra-balra szaladgáló játékosokat látunk teljesen esetleges próbálkozásokkal.

Marrone-ra én is kiv. vok középen mennyit tud hozzátenni. Cáceres meg teljesen érthetetlen. Conte-nak attól függetlenül, hogy bizonyította h jó edző vannak baszott nagy faszságai. Az uruguayi akár 3. belső védőként,akár a két szélen is különb teljesítményre lenne képes a Peluso-Padoin viccduónál.

pedronegro (törölt) 2013.01.08. 14:56:09

Sok fejlődést nem lehet várni Marrone-től, úgy hogy évente játszik egy-két meccset, szerintem már ő is megbánta hogy itt maradt és nem ment el kölcsönbe egy állandó játéklehetőségért. Ha Caceres tényleg menni akar az teljesen érthető volna, nagyon sajnálnám a srácot, pedig a tehetség és az alázat is meg van benne, már másodjára szívatja meg a juve! Én megmondom frankón hogy gusztustalannak tartom a klub vagy inkább Conte magatartását egyes játékosok írányában és nem érdekel hogy az eredmények őt igazolják (legalábbis eddig) én nagyon nem tartom korrektnek az e fajta viselkedést. Ziegler, Elia, Lucio, Caceres, Pazienza, (vagy Q) jól meg lettek szívatva ez az igazság, persze Marotta is sáros mert szerintem hozott ő olyan döntéseket, átigazolásokról úgy hogy Conte-vel nem egyeztetett és a mester ezért nem hajlandó egy-két játékossal "szóba állni" vagy egyszerűen csak a saját feje után megy és amíg megy a szekér addig el is hiszi magáról hogy helyesek a döntései, de úgy néz ki amikor változtatni kéne ő akkor is ragaszkodik a saját faszságaihoz! Conte addig jó amíg 200%-on tud égni és ezt át tudja adni a játékosainak, de ez a jó értelemben vett fanatizmus nem mindig lesz meg és nem is mindig elég, ezért remélem nem csak az erő hanem az ész is dolgozni fog benne és néha enged az akaratából! A Milan-t meg bármi áron verni kell a Samp elleni blama után !

Mr. Ocean 2013.01.08. 15:09:23

@devil-z: Teljesen egyetértek. A Sampdoria meccsen is tökéletesen látszott, hogy Pelusot egyből így bedobni a játékba hatalmas felelőtlenség volt valamint hiába hasznos, jó, meg kell peremember ismertünk meg Padoin személyében egy értelmes megmozdulást, beadást, 1-1 játékot jól megoldva nem láttam tőle. Akkor minek van Caceres a padon, minek az a Giaccherini akit szintén bedob Conte és már x meccse alig lép pályára ezt megfejeli Matri akin a tökéletes semmi látszik már és még itt van Marotta. Amikor Conte jött és történt ami egy szintet lépett a csapat, ideje lenne újabb szintet lépnünk. Marrone kezdetése pedig örömteli, erre is miért kellett ennyit várni....

Mr. Ocean 2013.01.08. 15:12:20

@pedronegro: Pontosan így gondolom én is és csak a "tapasztalatlanságára" tudom fogni. Megmagyarázhatatlan dolgok ezek.

Sz.Alex 2013.01.08. 15:30:58

Peluso "lehet" marad Caceres megy.Ez mindenki számára megnyugtató gondolom.De ha Peluso szar lesz végig??Akkor megy vissza ahonnan jött.Addigra már Caceres úgyis annyira megunja a padoztatását hogy elmegy.Ebbe az esetbe honnan szerzünk minimum olyan képességű játékost mint Caceres??Mert mondjuk Peluso szintűt nem nehéz találni.Akár ott van erre a Catania.

Anyád nem szeretett 2013.01.08. 18:05:43

Hát tényleg nagyon szomorú amit Caceressel művel Conte én megkockáztatom hogy sokkal jobban teljesítene mint Bonucci. Ha ő elmegy akkor nagy szarban leszünk mert ha esetleg elmegy Lichtsteiner is akkor mi f.szhoz fogunk nyúlni mert Isla azért korántsem képes olyan teljesítményre mint Caceres gondolok itt a tavalyi Milan elleni meccsére amikor bemutatkozott újra. Hihetetlen amit Conte csinál már rég formációt kellett volna váltania mert mindenki a saját felállásunkkal szopat meg minket. Tényleg nem kén sajnálni a fizetését Drogbának elhozni és ha mázlink van még 2 évig hozza ezt a formáját kiegészülve Lloretntével olyan páros lenne hogy szerintem felvenné a versenyt bármely nagy csapat támadószekciójával csak ehhez az kéne hogy Conte a fejéhez kapjon (lehetőleg téglával) hogy észhez térjen mert bele van b.zulva a régi csapatai szerencsétlen játékosaiba. Mintha félne belevágni az új dolgokba vagy nem tudom. Eddig a kedvencei csak csalódást okoztak gondolok itt Vucinicre Pelusore és Padoinra és még sorolhatnám. Megkellene kockáztatni néhány dolgot és vagy bejön vagy nem de ez már idegesítő hogy a saját formációnk áldozatává válunk mindig. Kellene az a régi 4-3-3 de persze top csatárokkal és gyors szélső védőkkel. Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Caceres- Vidal,Pirlo,Marchisio- Drogba, Llorente, Giovinco. Én ezt szenély szerint megnézném egyszer. ÉS sajnos vagy egy újabb gond a kerettel az pedig sajnos nem más mint Buffon egyre több hibát vét és félek hogy ez egyszer nagyon fájni fog a szurkolóknak. Na mindegy ezt egy picit hosszúra szabtam sorry de ez az én véleményem.

babo410 2013.01.08. 19:13:12

Na a holnapi kezdőnk a Juvenews.eu szerint:
Storari-Cáceres-Bonucci-Barzagli-Isla-Padoin-Marrone-Pogba-Giaccherini-Quagliarella-Giovinco

Ennyit akkor arról, hogy távozni akar Cáceres. Holnap is játszik ha igaz. Mondjuk remélem Padoin helyett Vidal kezd!

juve28adam 2013.01.08. 19:24:25

@babo410: Nyilvánvaló volt ,hogy a kupában játszani fog Cáceres, pont azt mondja Conte ,hogy a mellőzött játékosok fognak pályára lépni... ezért megy el az uruguayi aminek Én nagyon nem fogok örülni..

Amúgy a középpályánk elég vézna...Tuti nem ez lesz, hisz Conte direkt erre a meccsre pihentette Vidalt. Sztem a chilei kezd Padoin helyett.

Gabuero 2013.01.08. 19:55:38

En tippem holnapra
Storari-Bonucci-Peluso-Caceres-Isla-Marrone-Pogba-Vidal-Gaic-Q-Gio

bar tenyleg valthatnank mar 3-5-2 rol....

babo410 2013.01.08. 19:56:10

@juve28adam: Max nyáron megy Cáceres valszeg. És én is úgy hiszem, h Vidal fog kezdeni.

babo410 2013.01.08. 21:44:26

@WASD: Akkor megint Matri kezd? Remélem akkor végre formába lendül! Mert eddig a 3-5-2 nem megy neki. Én komolyan mondom, ha nem jön támadó télen, akkor átállnék 3-4-3-ra. Mert láthatóan nem megy a csatároknak, mióta 3-5-2-re váltottunk.

Tony. 2013.01.08. 21:51:39

@babo410:

"Ennyit akkor arról, hogy távozni akar Cáceres. Holnap is játszik ha igaz."

Holnap is? Mi az hogy is? Szal azért ennyit a dologról, mert holnap ESETLEG pályára léphet?

Cáceres-Bonucci-Barzagli: alapból ezzel a kezdővel kellene kiállni, amig nincs Chiellini, Conte meg bohóckodik itt Pelusoval... Ha már muszáj itt lennie akk legyen szélső, vagy DC cseréje...vagy esetleg menjen vissza a fba.

Apuleius 2013.01.08. 21:59:34

@Tony.:

"Ha már muszáj itt lennie akk legyen szélső, vagy DC cseréje...vagy esetleg menjen vissza a fba."

Ha lehet választani, én ez utóbbira szavaznék.

Barolo 2013.01.09. 01:42:00

Caceres és Marrone a két nagy vesztese eddig ennek az évnek...... ami azért érthetetlen, mert egyértelmű, hogy ők ennyi játék lehetőséggel nem fognak maradni ( és ez teljesen érthető is). Vannak olyan 3. számú játékosok (Padoin, Peluso, Pepe, Giac, Rubens) akik akkor is jól érzik itt magukat és szerintem maradnak is, hogy évi néhány meccset játszanak..... ilyen játékosok is kellenek, hiszen ők nem teljesen rossz vészmegoldások, és 3. pozícióra soha sem fog top játékos jönni, értelmetlen is..... fiatal tehetséget sincs értelme itt tartogatni, inkább játsszon máshol sokat. De Marrone+Caseres nem ez a kategória, őket játszatni kellene és erre lenne is lehetőség, szóval teljességgel érthetetlen a dolog.
Forza Juventus!

SoloLaJuve 2013.01.09. 09:23:26

nem biztos,hogy épp most kellene rotálni,volt 1-2 olyan meccs ahol lehetett,kellett volna.
de ha már mindképp rotálni akar,rotálja ki a kezdőből pelusot,padoint és matrit.bár matrit most sajnos nem lehet.mivel amúgy is vannak sérültek,kupában eltiltás is van ezért nálam 4-3-3 lenne.
storari
lichsteiner-barzagli-bonucci-caceres/esetleg dc
vidal-marrone-pogba
gio-matri-vuci/giach

ha 3-5-2
storari
barzagli-bonucci-caceres
lichsteiner-vidal-marrone-pogba-giach
gio-matri/vucinic(állapottól függően)

mindenesetre bátor lépés lenne contetól ha épp ma hagyná ki pirlot.bölcsebb lenne lecserélni,ha már úgy alakul a meccs,hogy ezt megteheti.

devil-z 2013.01.09. 13:08:19

@babo410: ezzel a kezdővel feladnánk a meccset (óriási pofont sem tartanám kizártnak) akárhogy is állna fel a Milán.

babo410 2013.01.09. 17:21:03

@SoloLaJuve: Inkább a Padoin Pogba kettős középen ami elég gyengének tűnik. de sztem középen Pogba Vidal kettőse kezd.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása